Llista de cultius associats per conrear la millor marihuana

Els cultius associats són una solució orgànica, assequible i respectuosa amb el medi ambient a llarg termini, com a insecticides i fungicides per al teu cultiu de marihuana. En plantar aquestes espècies estaràs proporcionant al teu cultiu un fertilitzant ecològic, una font d'ombra i una injecció afegida de nutrients, vitamines i minerals.

La planta del cànnabis respon a la presència de plantes complementàries amb més vigor de creixement, una major resistència a malalties i plagues i majors collites, amb una producció d'olis essencials superior. El cultiu de diferents espècies vegetals que es beneficien mútuament es denomina policultivo.

Els policultivos intenten representar micro-ecosistemes, que milloren la qualitat general del sòl, la penetració i retenció d'aigua i la biodisponibilidad de nutrients. Un policultivosostenible atreu insectes beneficiosos i petites criatures, depredadors d'espècies que poden perjudicar al cànnabis. A més, les plantes complementàries solen dissimular la silueta característica de la marihuana i la combinació de diverses espècies en floració oculta la intensa olor que desprèn la marihuana madura.

Petites pedres repartides entre les diferents plantes es convertiran ràpidament en la llar de sargantanes o grans aranyes depredadores, que mantindran els insectes baix control. Les sargantanes són caçadores molt efectives de plagues d'insectes com a arnes i poden menjar formigues a una velocitat increïble.

Herbs

CULTIUS ASSOCIATS PER Al CÀNNABIS QUE REPEL·LEIXEN INSECTES

Alfàbrega: aquesta herba té tal reputació que se li crida "la reina de les herbes". L'agradable fragància de l'alfàbrega en l'ambient actua com a repel·lent de áfidos, escarabats de l'espàrrec, mosquits, arnes del tomàquet i mosques blanques.

Melisa: també coneguda com toronjil o fulla de llimona, la melisa repel·leix mosquits i jejenes, mentre atreu pol·linitzadors beneficiosos. Arrenca-ho sovint, ja que pot ser invasora i s'estén ràpidament.

Anet: l'anet atreu a aliats com a abelles i sírfidos, icneumónidos i altres vespes beneficioses. Les erugues del macaónrespectaran el teu cànnabis, perquè prefereixen posar-se les botes amb l'anet. L'aranya vermella, l'assot del conreador de cànnabis, odia l'anet i es mantindrà allunyada. L'anet també és un repel·lent eficaç enfront de áfidos, l'eruga de la col i la família dels Coreidae.

Milenrama: la milenrama, amb les seves llargues arrels, se sol usar com a barrera al voltant del cultiu, perquè no competeixi en espai amb el teu cànnabis. Repel·leix una gran varietat de bestioles i atreu a molts insectes depredadors beneficiosos, com a marietes, áfidos i sírfidos, a més d'algunes vespes parasitarias desitjables.

Camamilla: la catifa de petites flors blanques estarà sempre omple de vida amb abelles i sírfidos, mentre repel·leix mosquits i mosques.

Coriandre: com a repel·lent de primera línia, el coriandre actua contra áfidos, escarabat de la patata i la temuda aranya vermella, mentre atreu taquínidos, sírfidos i una varietat de vespes parasitarias que aniquilen bestioles perjudicials i les seves larves.

Espígol: l'espectacular flor de l'espígol atreu diverses espècies d'insectes útils, que s'alimenten de nèctar i larves. Les teves plantes sempre estaran envoltades d'alegres abelles. No obstant això, l'espígol espanta puces, paparres i ratolins.

Menta piperita: invasora però versàtil, la menta piperita atraurà a bestioles bones com a abelles i repel·lirà formigues, puces i áfidos, alticinos i ratolins.

Perifollo: conreat juntament amb anet i coriandre, una barrera de contenció de plantes envoltarà a la teva marihuana i la mantindrà a resguard de áfidos i mosques blanques. A més atreu abelles i petites vespes parasitarias que s'alimenten de larves d'insectes hostils.

Alfals: aquesta herba, que aconsegueix fins a un metre d'altura, repel·leix les temudes chinches Lygus, mentre atreu visitants beneficiosos com a marietes, escarabats assassins i diverses vespes depredadores.

Calendula: la poderosa i preciosa caléndularepel·leix escarabats i cicadélidos, escarabats mexicans i els desagradables nematodes. La seva espectacular floració atreu espècies beneficioses que s'alimenten de nèctar.

Girasol: l'avantatge dels girasols resideix en la seva consistència fibrosa i llenyosa. Amb el seu gran colorit desviaran de les teves plantes de marihuana l'atenció de les plagues que es nodreixen de saba i cel·lulosa.

lavender

CULTIUS ASSOCIATS PER Al CÀNNABIS QUE MILLOREN LA QUALITAT DEL SOLC

Alfals: coneguda com la "reina de les forrajeras", l'alfals fix nitrogen i acumula ferro, magnesi, potassi i fòsfor. Les seves profundes arrels ajuden a fragmentar la terra, millorant la penetració i retenció d'aigua i ralentint l'evaporació. Creix ràpid, així que poda-la i usa-la com mantillo per a les teves plantes.

Cerastium: actuant com mantillo vivent, el cerastium és una herba de creixement ràpid, que dóna ombra al sòl i millora la penetració i la retenció d'aigua. Poda-ho amb freqüència i usa-ho com mantillo o per compost.

Trèvol blanc i vermell: aquestes herbes de baixa alçada són molt resistents i actuen com mantillo vivent, millorant la fragmentació del sòl. Qualsevol trèvol fixa nitrogen, que s'allibera cap a les plantes a la seva al voltant a mesura que es descompon.

Camamilla: molt eficaç per acumular calci, potassi i sofre, la camomila tornarà a aportar aquests nutrients al sòl una vegada morta.

chamomile

PLANTES I ELIXIRS COMPLEMENTARIS QUE POTENCIEN EL CREIXEMENT DEL CÀNNABIS

Milenrama: la saviesa popular afirma que la milenrama incrementa la producció d'olis essencials en les plantes adjacents.

Camamilla: com per art de màgia, la camomilaaugmenta la turgència dels seus veïns, incloent el cànnabis, i potencia la producció d'olis essencials.

Coriandre: un te a partir de llavors de coriandre trituradas pot utilitzar-se com a esprai per controlar àcars amb una eficàcia molt superior al de pesticides comercials.

Alfals: les tiges seques es poden emprar per elaborar un te ric en vitamines i minerals, que es pot polvoritzar sobre la teva marihuana i tot el teu cultiu per estimular el creixement.

Calendula: una de les plantes complementàries més antigues, la caléndula estimula el creixement de les plantes del seu entorn i allibera una substància química a la terra que repel·leix insectes. Aquest efecte pot durar anys.

Coriandre

LA BIODIVERSITAT FA FELIÇ A LA TEVA MARIHUANA

Tots aquests cultius associats també actuen com a camuflatge de diverses maneres. La varietat de textures, colors i formes ajuda a dissimular els cultius de cànnabis. Varietats petites, com índicas i autoflorecientes, gairebé desapareixeran enmig d'una plantació ben poblada. Les diferents fragàncies de cada planta complementària també ajudaran a disfressar la inconfusible olor de la marihuana entre aquest popurrí de perfums exòtics.

Com a ecosistema divers, amb múltiples colors, aromes i funcionalitats, o seleccionant unes quantes espècies multiusos, els cultius associats beneficiaran a la teva marihuana de diverses formes. Els cultius associats milloren el creixement i el vigor, augmenten la producció d'olis i la resistència, mentre repel·leixen bestioles dolentes i atreuen bons. L'associació de cultius és eficient en costos i lliure de contaminants, així que suposen un avantatge per a la teva butxaca i per al planeta.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.