Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Steven Voser

Cultiu interior de marihuana: pas a pas comple


“Hauria de cultivar la meva pròpia marihuana!”

Si t'encanta el cànnabis, probablement has dit o pensat això almenys en un parell d'ocasions. Si per fi has decidit posar-te a la feina i submergir-te en l'apassionant món del cultiu de marihuana, estàs de sort.

Video id: 810859329

Per què cultivar marihuana en interior?

Cultivar cànnabis en interior té molts avantatges:

  • Pots collir durant tot l'any
  • Consistència del cultiu
  • Control sobre l'ambient de cultiu
  • Control de la floració (per als ceps fotoperiódicas)
  • Privacitat
  • Menys plagues

Quines eines i materials necessites per a cultivar cànnabis en interior?

Per a cultivar bona herba en interior, necessites:

Un espai designat per al cultiu

Pot ser una habitació lliure, un armari de cultiu casolà, l'armari de les escombres, un moble adaptat per al cultiu, o fins i tot una vella nevera!

DESIGNATED GROW SPACE
Termòmetre/higròmetre

Aquests aparells t'ajudaran a controlar la temperatura i la humitat del teu espai de cultiu.

THERMOMETER/HYGROMETER
Tisores de poda

Podar, entrenar i manipular les plantes de cànnabis afavoreix el seu desenvolupament, ajudant-les a produir flors més grans, denses i potents.

THERMOMETER/HYGROMETER
Mesuradors de pH y PPM

Aquestes eines t'ajudaran a controlar el pH i la conductivitat elèctrica del mitjà de cultiu, per a assegurar que les teves plantes puguin accedir a tots els nutrients que els estàs subministrant.

THERMOMETER/HYGROMETER
Luxímetre

A les plantes de marihuana els encanta la llum, i els luxímetres t'ajuden a mesurar i optimitzar la llum a la teva habitació de cultiu.

THERMOMETER/HYGROMETER
Temporitzadors

Per a automatitzar el cicle de llum.

THERMOMETER/HYGROMETER
Corda

Per a lligar les plantes quan apliques tècniques d'entrenament. Per a evitar danyar a les teves plantes, has d'usar un filferro de jardineria adequat, o una cosa similar.

THERMOMETER/HYGROMETER
Galledes/tassa mesuradora

Per a mesurar el fertilitzant.

THERMOMETER/HYGROMETER
Lupa

Per a inspeccionar els tricomes de les plantes mentre floreixen, i per a analitzar les fulles a la recerca de plagues o altres problemes.

THERMOMETER/HYGROMETER
Estaques o canyes de bambú

Para dar soporte a las ramas pesadas durante la floración. 

THERMOMETER/HYGROMETER
Fertilitzant

Hi ha molts tipus d'adob disponibles. Les teves plantes necessitaran suficients nutrients per a produir una collita productiva.

THERMOMETER/HYGROMETER
Tests

Els tests de plàstic blanc d'11 litres solen ser les més usades en cultius d'interior. No obstant això, també pots usar tests de tela i altres smart-pots. En un metre quadrat, caben uns 9 tests d'11 litres.

THERMOMETER/HYGROMETER
Kit de germinación para plántulas

Els nostres Starter Kits inclouen llavors feminitzades o autoflorescents i un propagador, creant l'entorn perfecte per a les teves plàntules

THERMOMETER/HYGROMETER


Com triar el millor lloc per al cultiu interior

A l'hora de cultivar, tenim moltes opcions per a triar un espai de cultiu. A continuació, pots consultar els millors llocs per a començar a cultivar i els avantatges que ofereix cadascun d'ells.

  • Soterrani

En estar situats baix terra, els soterranis proporcionen un refugi segur i ocult per a cultivar marihuana. En general, no tenen finestres, cosa que significa que no tindràs fugides de llum i, per tant, són ideals per a ceps fotoperiodiques. Els soterranis també solen ser relativament grans i proporcionen espai més que suficient per a obtenir collites abundants. També notaràs que el soterrani manté una temperatura més o menys constant durant tot l'any, per la qual cosa poden regular-se fàcilment utilitzant les mateixes solucions automatitzades, independentment de l'estació de l'any.

La majoria dels soterranis tenen conductes de ventilació per a expulsar l'aire estancat a l'exterior. Comprova on acaba aquest conducte, per a evitar enviar un núvol de terpens directament cap a les finestres del veí. Si has de bregar amb aquesta mena de problemes, amb un filtre de carbó de bona qualitat pots eliminar qualsevol olor sospitosa.

  • Garatge

Tret que ho utilitzis per a guardar el cotxe, és probable que el teu garatge només tingui andròmines i eines de jardineria. Els garatges solen ser frescos a l'estiu i relativament càlids a l'hivern, així que també són fàcils de regular. A més, els armaris de cultiu es camuflen millor en un garatge, en lloc d'un dormitori o sala d'estar.

Els garatges no solen estar tan ben aïllats com la resta de la casa. Assegura't de tapar tots els buits i corrents d'aire, ja que podrien fer que l'olor del teu cultiu arribi al carrer. Si no cultivaràs en armari, cobreix totes les finestres; si no ocultes les llums roses i blaves dels LED, és molt probable que aixequis sospites.

Com triar el millor lloc per al cultiu interior
  • Entresolat

Un entresolat és un dels llocs més segurs per a cultivar marihuana. Els convidats no tenen cap motiu per a entrar i normalment solament es pot accedir a ells mitjançant una escala de mà. A més, la majoria de les golfes estan completament a les fosques i no tenen fugides de llum (el que podria fer que les plantes tornin a la fase vegetativa).

El més probable és que no hi hagi endolls, i col·locar un allargador pot ser que quedi fora de lloc, així que planteja't instal·lar unes quantes preses de corrent per a guanyar comoditat i discreció. Tret que estiguis usant llueixes LED, també podria ser útil posar ventiladors perquè l'espai es mantingui fresc.

  • Armari de cultiu

Si et muntes un armari de cultiu, pots, literalment, cultivar marihuana en qualsevol lloc de la teva casa. Amb uns pocs materials bàsics, com a tubs PVC, cinta adhesiva, una serra de mà, una llum de qualitat i un ventilador, tindràs tot el que necessites per a muntar el teu propi armari de cultiu. Pots adaptar la grandària del teu armari de cultiu perquè s'ajusti a qualsevol racó de la teva casa.

Com triar el millor lloc per al cultiu interior

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37758 valoracions