Noves Varietats

Explora i descobrèix noves llavors de marihuana

  • Tot
  • Tyson 2.0
  • Feminitzades
  • Autoflorescents

A Royal Queen Seeds, sempre estem buscant un futur millor, per la qual cosa els nostres criadors mai deixen de desenvolupar noves varietats. Troba una selecció constantment actualitzada de les nostres millors varietats noves, perquè puguis cultivar sempre les genètiques més innovadores.

Troba les millors varietats de marihuana més modernes

El sector del cànnabis està en constant evolució, i nosaltres estem encantats de formar part del seu dinàmic desenvolupament. Tant si cerques noves llavors amb un creixement més ràpid i majors collites, com si prefereixes els híbrids exòtics amb sabors originals i atrevits, els trobaràs aquí. Els nostres caçadors de varietats recorren el món a la recerca de noves plantes per a afegir al nostre catàleg de llavors o utilitzar-les en la creació de les emblemàtiques varietats RQS.

Torna aviat per a descobrir més llavors de marihuana noves!

Des dels últims híbrids estatunidencs fins a antigues varietats landrace procedents de regions remotes, l'equip de criadors de RQS pot presumir d'oferir una selecció de varietats constantment actualitzada per al teu cultiu. Des de llavors regulars fins a autoflorescents i fins i tot híbrids F1, el nostre catàleg de varietats de marihuana està en constant creixement, així que no t'oblidis de visitar-nos sovint!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.