Escriu una opinió i aconsegueix un 10% de descompte

Vols gaudir d'una gran oferta? Com a agraïment per dedicar-nos una mica del teu temps, et donarem un 10% de descompte en la teva pròxima comanda. Només has de donar-nos la teva opinió dels productes que ja has provat!

Per a Royal Queen Seeds, les opinions dels nostres clients són molt importants. Ens ajuda a saber el que estem fent bé i on podem millorar. En deixar-nos un comentari, no sols estalviaràs un 10% en la teva pròxima comanda, sinó que també ens ajudaràs a desenvolupar una gran experiència de compra i millors productes

Com publicar una opinió

Només trigaràs uns segons a publicar una opinió, així que serà molt fàcil rebre la teva 10% de descompte. Simplement crea un nou compte en aquesta pàgina, i explica'ns el que penses del nostre servei i els nostres productes per a rebre el teu codi descompto.

Com publicar una opinió

Com usar el cupó de descompte

Una vegada que hagis afegit els teus productes favorits al teu carret, dirigeix-te al menú de compra per a introduir el teu codi descompto i estalvia un 10%.

Descompte per les Revisions: Preguntes i respostes

Tens algun dubte important? Apaga la teva curiositat amb les respostes a les preguntes més freqüents a continuació.

⌛ Durant quant temps és vàlid el cupó?
Després d'escriure una opinió, tindràs fins a sis mesos per a usar el teu codi descompto del 10%.
🌱 Quins productes puc comprar amb el meu codi de descompte?
Tots els nostres productes són compatibles! Dóna un cop d'ull a la nostra gamma completa de llavors de primera qualitat, marxandatge, accessoris i més per a decidir en què vols estalviar.
🎫 Puc usar més d'un val en la mateixa comanda?
No. Només pots usar un codi descompto per compra per a estalviar un 10% en la teva comanda.
📝 Vaig publicar una opinió, però no vaig rebre el meu val. Què puc fer?
Primer, necessitem assegurar-nos que la teva opinió s'ajusta a les nostres normes. Si és així, hauries de rebre un correu electrònic amb el teu codi descompto en el termini d'un dia laborable després d'escriure l'opinió. Si no és així, posa't en contacte amb nosaltres per a sol·licitar ajuda.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.