Blue Cheese Automatic

Les llavors de cànnabis Blue Cheese Automatic són un encreuament entre Blueberry Automatic i Cheese Automatic que s'ha perfeccionat al llarg dels anys del seu cultiu mitjançant una acurada selecció. El resultat és una llavor feminitzada autoflorent que ofereix un rendiment, un gust i uns efectes superiors a qualsevol de les soques mares que la formen.
 4/5 (45) Write a review
nombre de llavors:
1x
‚ā¨ 8.50
3x
‚ā¨ 21.50
5x
‚ā¨ 32.50
10x
‚ā¨ 60.00
‚ā¨ 21.50 amb IVA In stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (2)
 • Opinions (45)
 • Fotos de clients (12)

Les llavors Blue Cheese Automatic s√≥n una planta flexible d'interior o exterior que floreix en qualsevol temperatura i requereix un espai ben il‚ÄĘluminat. Com que √©s una planta de mida petita, √©s perfecta per a un balc√≥, una terrassa o espais redu√Įts.

Si les nits abans de la collita són fredes, la planta agafarà un color porpra; però, donades les dates de la collita, això no és habitual. La producció és de 325-375 grams/m2 a l'interior i de 60-110 grams/m2 a l'exterior. Els cabdells són pesats, compactes i plens de resina.

Les plantes feminitzades autoflorents de Blue Cheese adoren la llum del sol, aix√≠ que planta-les entre mitjans de maig i principis de juny si el teu cultiu √©s d'exterior. Afegir un 30% de coco a la mescla de terra millorar√† l'aeraci√≥, augmentar√† el creixement de les arrels i permetr√† que la planta es desenvolupi al m√†xim. Com succeeix amb totes les plantes autom√†tiques, aquesta tamb√© s‚Äôha de regar en petites quantitats i amb freq√ľ√®ncia i rebre molta llum.

La Blue Cheese Automatic és una llavor fàcil de cultivar, ja que no té necessitats especials.

El per√≠ode de floraci√≥ √©s d'entre sis i vuit setmanes aproximadament, i la collita acostuma a ser a les deu setmanes, el que permet als productors d'espais d'exterior collir els seus productes abans que comencin les gelades nocturnes. La breu temporada de cultiu que ofereix aquesta planta fa que sigui la preferida entre els productors d'espais d'exterior en zones molt fredes, ja que fins i tot l'estiu m√©s curt √©s suficient per produir cabdells excel‚ÄĘlents de Blue Cheese.

La planta madura és petita, però no deixis que la seva grandària t'enganyi. Les plantes Blue Cheese Automatic comencen la temporada de la collita repletes de cabdells intensos amb un alt contingut en THC.

Encara que sens dubte les característiques de la planta són un plus, molts productors volen comprar la Blue Cheese Automatic per la seva característica aroma i sabor. La soca ofereix una combinació perfecte de les plantes mare que la formen. Els cabdells són molt aromàtics i la seva olor pot inundar tota una habitació. Percebràs una aroma intensa, dolça i afruitada i una olor agradable a herba que et recordarà el de les plantes de tota la vida. Té gust a baies i espècies i deixa un regust a formatge crema suau. La planta té un nivell alt de THC i baix contingut en CBD, i ofereix una fumada humida, intensa i aromàtica sense gens de sensació de sequedat. El seu elevat contingut en resina i THC fa que sigui una de les varietats favorites entre els entusiastes del cànnabis.

Les persones que fumen Blue Cheese Automatic diuen que produeix uns efectes estimulants i una gran sensaci√≥ de tranquil‚ÄĘlitat. Aquesta planta sovint rep el nom de cerebral o c√≤smica per els seus efectes en la creativitat i la cognici√≥. √Čs ideal per relaxar-se despr√©s d'un llarg dia o per gaudir-ne en ambients privats. La veritat √©s que aquesta petita meravella no t√© cap inconvenient.

Aquesta guardonada planta és la delícia de qualsevol productor, amb un gust intens a formatge i unes condicions de cultiu flexibles.

Els seus cabdells bonics i vistosos són uns dels favorits entre els experts en cànnabis. La Blue Cheese Automatic és una planta amb un gran rendiment i la llavor de cànnabis perfecte per als apassionats de la marihuana.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 325 - 375 gr/m2
 • Yield Outdoor: 60 - 110 gr/plant
 • Height Indoor: 40 - 70 cm
 • Height Outdoor: 60 - 110 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: 8-9 setmanes després de germinar
 • Genètica: Blueberry x Cheese x Ruderalis
 • Tipus: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
 • Efecte: Cerebral i estimulant
 • Aroma: Dolç, Afruitat
 • Clima: Mild
   

  By V. B. on 14/Jan/2019 :
  (5)

  Title : All ok
  Comment : Bien reçu mon colis en temps et en heure ! Y a plus qu'à..

  By R. O. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Very Good
  Comment : Done in 10 weeks,Big buds,Good yield,Sweet smoke.Will grow again

  By N. A. on 27/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Bien
  Comment : Bon produit

  By N. S. on 19/Nov/2018 :
  (5)

  Title : –ö—Ä—É—ā—č–Ķ —Ā–Ķ–ľ–Ķ–Ĺ–į!
  Comment : –í—Ā–Ķ —Ā–Ķ–ľ–Ķ–Ĺ–į –Ņ–ĺ–ī—Ä–ĺ—Ā–Ľ–ł –ĺ—á–Ķ–Ĺ—Ć –Ī—č—Ā—ā—Ä–ĺ!–ļ–Ľ–į—Ā—Ā–Ĺ—č–Ļ —Ā–Ķ—Ä–≤–ł—Ā,–Ī—É–ī—É –Ķ—Č–Ķ —ā–ĺ–Ľ—Ć–ļ–ĺ —ā—É—ā –∑–į–ļ–į–∑—č–≤–į—ā—Ć!

  By A. D. on 13/Aug/2018 :
  (5)

  Title : Blue cheese
  Comment : Quick grower

  By G. M. on 28/May/2018 :
  (4)

  Title : Outdoor
  Comment : Cresciuta outdoor a punto di acqua ed acqua zuccherata, sapore buonissimo ma resa bassa

  By F. H. on 05/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Great Strain
  Comment : Worked well outside in cold and wet clima. Nice smell and taste!

  By T. C. on 23/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Amazing product
  Comment : I love RQS compared to other seed companies their auto flowers are top of the line ive tried many and these have give you the most yield and great bud

  By J. V. on 22/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Nice strain with a lot of resin and respectible yield. will grow again!

  By J. F. on 15/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Blue cheese autos
  Comment : Great batch of seeds.. the outcome is a nice yield and a perfect smoke.. relaxes you out


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Max | 2018-09-04 18:54:55

Sind die Samen Feminisiert?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

From Elvyne VINCENT | 2018-06-03 21:06:13

Bonjour, J'ai eu avec la récolte de l'année dernière des graines de blue cheese auto. Seront elles, elles aussi des automatiques et féminisees ? Merci par avance pour votre réponse.

Royal Queen Seeds Team

Please note that all of our seeds are feminized, including the autoflowering and the CBD seeds.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain Family: Blueberry

Strain Family Cheese

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport ‚ā¨ 0.00
Total ‚ā¨ 0.00

Confirmar

Strain Family: Blueberry

Strain Family Cheese

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.