Les nostres botigues

Royal Queen Seeds és l'únic banc de llavors que disposa de 3 tendes físiques amb la seva pròpia marca. I tenim una bona raó per a això.

En RQS, el nostre objectiu va més enllà de proporcionar genètiques fantàstiques. Volem ajudar a conreadors apassionats com tu a treure el màxim profit de les seves plantes, oferint-te la nostra experiència i un servei personalitzat. Per aquest motiu ens sembli lògic disposar de tendes físiques en les quals puguis conèixer al nostre equip, donar-hi un cop d'ull als nostres productes i rebre interessants consells.

La nostra primera tenda va obrir les seves portes en Amsterdam (en Damstraat), en el cor de la cultura cannàbica d'Europa. Des de llavors hem obert una segona botiga a Barcelona. Recentment, hem obert una nova botiga de 4 plantes a Bangkok, oferint els nostres productes a la sempre vibrant i emocionant capital de Tailàndia.

Totes les tendes RQS disposen de la nostra gamma de llavors de cànnabis completa, així com una selecció única d'accessoris i d'altres articles. A més, tots aquests establiments serveixen com a punt de contacte perquè els clients de RQS puguin obtenir respostes a qualsevol dubte que puguin tenir i descobrir més sobre els nostres productes.

Ubicacions de les botigues

AMSTERDAM

- Damstraat 46

BARCELONA

- Carrer Tallers 1B

BANGKOK

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

Quins productes estan disponibles en les tendes RQS?

Totes les nostres tendes pròpies ofereixen una àmplia varietat de productes. Entre ells podràs trobar tota la nostra gamma de llavors de cànnabis (feminitzades, autoflorents i medicinals), accessoris per fumar (com a pipes d'aigua i vaporitzadors), accessoris per al cultiu (com a pastilles fertilitzants) i molt més.

Les nostres botigues

Què més ofereixen les tendes de la marca rqs?

Als nostres empleats els apassiona el món de la marihuana tant com a tu, i es dediquen a ajudar al conreador amb qualsevol pregunta o dubte que pogués tenir.

El nostre equip pot ajudar-te a escollir el cep adequat que s'ajusti a les teves preferències personals o als paràmetres del teu espai de cultiu. A més també et poden proporcionar consells sobre determinades tècniques que t'ajudaran a maximitzar el potencial de les teves plantes. En definitiva, les nostres tendes ofereixen als seus clients un servei personal de la mà d'experts en el cànnabis.

Quines diferències hi ha entre les tendes de Amsterdam i les de Barcelona?

La cultura del cànnabis d'Amsterdam és molt diferent a la de Barcelona. Mentre Amsterdam té una escena més establerta que atreu molta atenció (sobretot per part dels turistes), l'escena de Barcelona és relativament nova.

No obstant això, Barcelona està començant a desenvolupar-se ràpidament com la segona capital europea del cànnabis. Creiem fermament que la ciutat exercirà una gran influència en la cultura cannàbica de tota Europa i del món durant els propers anys.

Les nostres botigues

Com puc trobar la tenda més propera a mi?

El nostre Localitzador de tendes ja està operatiu, per tant podràs trobar fàcil i ràpidament la tenda pròpia o distribuïdor autoritzat més propers. A més també podràs donar-li un cop d'ull a les nostres tendes mitjançant Google Maps, ja que ofereix imatges en 360º de cadascun dels nostres establiments. Descobreix-los aquí!

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.