Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter


Les plantes de marihuana necessiten diversos nutrients per a generar energia, créixer i desenvolupar cabdells. Descobreix els millors fertilitzants per a mantenir les teves plantes de cànnabis forts, sanes i productives.

GERMINACIÓ
VEGETATIVA
FLORACIÓ
Exclamation triangle 15
Exclamation triangle 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(preparació de la terra)
transplantament
transplantament
transplantament
transplantament
Exclamation triangle 24 Incompatible (excepte en fases de creixement diferents) Phosphorus 24 Alt en fòsfor (consulta les Consideracions Especials de cada producte)

Cannabis Seed Booster

Comença a conrear de la millor manera possible amb el nostre potenciador de llavors de marihuana. Dissenyat per a optimitzar la germinació i el desenvolupament de les plàntules, el nostre Cannabis Seed Booster conté una mescla de silici i àcid fúlvic que afavoreix l'absorció de nutrients, aminoàcids i vitamines per a reforçar la massa de les arrels, a més de micronutrients clau. Aquesta fórmula accelera la germinació, enforteix les arrels i fins i tot activa les llavors velles.

 • Com usar Cànnabis Seed Booster:


Agita-ho bé abans d'usar i afegeix 30 gotes a 1 litre d'aigua a temperatura ambient. Mescla bé i usa-ho en un termini d'un dia des de la preparació. Aplica-ho per a mantenir les llavors humides durant la germinació i per a nodrir les plàntules abans que desenvolupin les seves primeres fulles.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.

Fertilitzant líquid Bio-Grow

El nostre fertilitzant líquid Bio-Grow combina macronutrients essencials amb aminoàcids i matèria orgànica per a estimular el creixement de les plantes i augmentar la fertilitat al sòl. Amb una proporció NPK de 3-3-3, aquesta fórmula promou un creixement frondós durant tota la fase vegetativa. Aplica-ho directament en les arrels com a part d'una rutina de fertilització estàndard, o com a aerosol foliar per a combatre ràpidament els símptomes de deficiències.

 • Com usar el fertilitzant líquid Bio-Grow:


Agita bé el flascó abans d'usar i afegeix 1-2ml per cada litre d'aigua. Mescla bé la solució i aplica el fertilitzant líquid Bio-Grow en les arrels o com a polvoritzador foliar.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.
Observacions especials:
Per a aconseguir els millors resultats, combina-ho amb la nostra gamma d'abonaments ecològics Bio-Grow i Bio-Flowering Booster.

Fertilitzant líquid Bio-Bloom

Especialment dissenyat per a ajudar a les plantes de marihuana durant la floració, el nostre fertilitzant líquid Bio-Bloom conté alts nivells de fòsfor i potassi. Aquests elements ajuden a impulsar la formació de cabdells i augmenten al màxim la producció de resina. Gaudeix de cabdells més grans, saborosos i pesats en el moment de la collita.

 • Com usar el fertilitzant líquid Bio-Bloom


Agita bé el flascó abans d'usar i afegeix 1-2ml per cada litre d'aigua. Mescla bé la solució i aplica-la directament en les arrels o com a polvoritzador foliar.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.
Observacions especials:
Per a aconseguir els millors resultats, combina-ho amb la nostra gamma d'abonaments ecològics Bio-Grow i Bio-Flowering Booster.

Rhizobacter

Easy Roots Rhizobacter utilitza el poder del bacteri beneficiós Bacillus per a potenciar la producció, millorar els perfils cannabinoids i enfortir la resistència a les malalties. A més, aquest producte conté algues que protegeixen els bacteris beneficiosos de les fluctuacions del pH i la irritació causada pels fertilitzants. Aquestes algues també contenen 60 oligoelements essencials que amb el temps es tornen accessibles per al sistema d'arrels.

 • Com utilitzar Easy Roots Rhizobacter

Utilitza Easy Roots Rhizobacter al començament del cultiu. Afegeix-lo a la teva mescla de substrat quan la posis en els teus tests o parterres. Posa 1g d'aquest suplement per cada litre de terra, i mescla bé. També pots usar Easy Roots Rhizobacter per a regar les arrels de les teves plantes durant tot el cultiu. Mescla 1g amb 1 litre d'aigua, i aplica cada 21 dies.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.
Rhizobacter

Easy Roots Mescla de Micorrizes

La mescla de micorrizes Easy Roots conté diverses espècies de fongs que s'uneixen a les arrels i actuen com una extensió del sistema radicular. Alliberen enzims en el sòl que descomponen la matèria orgànica en nutrients de manera lliure, i els transporten a les plantes.

 • Com utilitzar Easy Roots

Aquests fongs necessiten un sistema d'arrels al qual unir-se, així que afegeix Easy Roots durant el trasplantament. Fes un orifici en el nou test o parterre i afegeix 5g d'espores per planta.

Compatible amb:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus, Easy Bloom.
Incompatible amb:
Bat Guano (rico en fósforo).
Easy Roots Mycorrhiza Mix


Bat Guano

Video id: 816911390

El Bat Guano de RQS és una font ecològica d'enzims i nutrients clau. No sols adoba les plantes de marihuana, sinó que també alimenta els microbis del sòl.

 • Com utilitzar Bat Guano

El guany de ratapinyada és un fertilitzant molt versàtil per al cànnabis, i es pot usar de les següents formes durant tot el cultiu.

 • En la mescla de sòl: combina el Bat Guano de RQS amb el teu substrat al començament del cultiu. Afegeix 100g de guano de ratapinyada per cada 15 litres de terra.
 • En forma de “te”: pots usar el guano de ratapinyada per a regar les arrels i proporcionar al substrat grans quantitats de fòsfor. Mescla una cullerada de guano per cada litre d'aigua tèbia. Deixa que la mescla reposi durant una nit abans d'usar-la, i aplica-la una vegada per setmana.
 • Com a tractament per al sòl: aplica el Bat Guano directament en el substrat. Afegeix 100g a la superfície de la terra al voltant de cada planta. Posa-ho per sota de l'humus i rega bé.
Compatible amb:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow Plus, Easy Bloom.
Observacions especiaes:
Ves amb compte quan ho usis juntament amb el Easy Bloom, ja que és molt ric en fòsfor..
Incompatible amb:
Easy Roots Mezcla de Micorrizas (tret que ho usis en diferents fases del cultiu, per exemple: Easy Roots durant l'etapa vegetativa i Bat Guano durant la floració).
Bat Guano


Easy Boost

Una sola dosi de Easy Boost Nutrició Orgànica proporcionarà a les teves plantes de marihuana suficient abonament per a 10-12 setmanes. Afegeix aquest suplement a la teva mescla de terra per a aconseguir uns nivells excel·lents de nitrogen, fòsfor, potassi i magnesi.

 • Com utilitzar Easy Boost Nutrició Orgànica

Simplement combina els grànuls del Easy Boost en la teva mescla de terra inicial. Afegeix 50-100g de grànuls per cada 20 litres de substrat.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS..
Easy Boost


Easy Grow

Easy Grow ofereix una mescla del nitrogen orgànic, altres fertilitzants clau i bioestimulantes ecològics que optimitzen el creixement i la vitalitat de les plantes. Aquestes pastilles funcionen molt bé amb el Easy Boost per a donar-los a les teves plantes el millor començament possible.

 • Com utilitzar Easy Grow

Per a adobar les teves plantes durant la fase vegetativa, simplement dissol una pastilla de Easy Grow en 3-5 litres d'aigua, i aplica la mescla una vegada cada 7 dies. Aquesta solució es pot emmagatzemar durant una setmana; després d'aquest termini, t'aconsellem preparar una nova mescla de Easy Grow.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.
Easy Grow


Easy Bloom

Easy Bloom proporciona tots els nutrients que necessiten les plantes de marihuana durant la floració, és a dir, fòsfor, potassi, calci i magnesi.

 • Com utilitzar Easy Bloom

Utilitza les pastilles Easy Bloom quan les teves plantes comencin a florir. Dissol una pastilla en 5-8 litres d'aigua i aplica la solució una vegada per setmana. Aquesta mescla es pot emmagatzemar fins a 10 dies abans d'haver de preparar una altra nova. Deixa d'usar Easy Bloom dues setmanes abans de la collita per a realitzar la rentada d'arrels.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant de RQS adequat per a la floració del cànnabis.
Observacions especials:
Vigila com responen les teves plantes si utilitzes el Easy Bloom juntament amb el Bat Guano, ja que tots dos productes tenen un alt contingut de fòsfor.
Easy Bloom


Easy Plus

Easy Plus ajuda a prevenir deficiències de micronutrients durant tot el cultiu. Encara que les deficiències d'aquestes substàncies són molt poc habituals, poden perjudicar la salut i producció de les teves plantes.

 • Com utilitzar Easy Plus

Afegeix una pastilla Easy Plus a 5-8 litres d'aigua. Aplica aquesta fórmula cada 10 dies, i evita utilitzar-la els mateixos dies que el Easy Grow i el Easy Bloom.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.
Easy Plus


Thicker Flowers

Cerques una forma ràpida d'augmentar la grandària dels teus cabdells? Thicker Flowers és un estimulant líquid ecològic que millora el desenvolupament i producció dels cabdells. Aquest fertilitzant és ric en fòsfor i potassi, dos dels nutrients més importants durant la floració.

 • Com utilitzar Thicker Flowers

Comença a aplicar Thicker Flowers en interior després de canviar el cicle d'il·luminació a 12 hores de llum i 12 de foscor. Si cultives a l'aire lliure (o ceps acte en interior) comença a usar-ho quan vegis els primers senyals de la floració.

Pots utilitzar Thicker Flowers tots els dies quan reguis. Aconseguiràs els millors resultats amb aquestes concentracions:

 • Setmana 1: 0,1ml/l
 • Setmana 2: 0,2ml/l
 • Setmana 3: 0,3ml/l
 • Setmana 4: 0,4ml/l
 • Setmana 5: 0,5ml/l
 • Setmana 6: 0,6ml/l

Quan arribis a la setmana 7, comença a reduir la dosi en 0,1ml per setmana, i deixa d'aplicar la solució 1-2 setmanes abans de collir per a realitzar la rentada d'arrels.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.
Observacions especials:
Tingues en compte que l'aplicació de Thicker Flowers juntament amb Easy Bloom i Bat Guano pot conduir a un excés de fòsfor en el substrat.

Bigger Flowers

Bigger Flowers aporta al substrat una gran varietat de nutrients beneficiosos i estimuladors del creixement. Encara que les plantes de cànnabis no necessiten aquesta fórmula per a sobreviure, els ajuda a desenvolupar tot el seu potencial genètic, augmenta la seva producció, i millora la qualitat dels seus cabdells.

 • Com utilitzar Bigger Flowers

Bigger Flowers ajuda al fet que les teves plantes aconsegueixin el seu màxim potencial durant tot el cultiu. Durant la fase vegetativa, afegeix 1ml per litre d'aigua, i aplica cada dos dies. Durant la floració, segueix el següent programa:

 • Setmana 1: 0,5ml/l
 • Setmana 2-3: 0,8ml/l
 • Setmana 4: 1ml/l

Continua amb una dosi de 1ml per litre d'aigua fins que realitzis la rentada d'arrels abans de la collita.

Sweeter Flowers

Sweeter Flowers ajuda a potenciar el creixement i desenvolupament estructurals. Conté aminoàcids essencials que actuen com a components bàsics de les proteïnes, així com del potassi, per a ajudar a regular la producció de proteïnes per part de les plantes.

 • Com utilitzar Sweeter Flowers

Comença a aplicar Sweeter Flowers durant la cinquena setmana de floració amb el següent protocol:

 • Setmana 5: 0,4ml/l
 • Setmana 6: 0,7ml/l
 • Setmana 7: 0,8ml/l
 • Setmana 8: 1ml/l

Deixa d'usar Sweeter Flowers unes dues setmanes abans de la collita per a realitzar la rentada d'arrels.

Compatible amb:

Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.

Easy Roots Trichoderma

Easy Roots Trichoderma funciona com un substrat natural per a impulsar la salut de les plantes. A l'ésser un fong que fomenta el creixement de les plantes (PGPF), el trichoderma millora el cicle de nutrients del sòl, facilitant l'accés de les plantes de marihuana als minerals clau. A més de fomentar el creixement, Trichoderma és molt eficaç a l'hora de combatre els microbis patògens del sòl i prevenir malalties habituals de les arrels.

 • Com usar Trichoderma

Inocula les plantes amb un bany de terra barrejant 1-2g de pols de Trichoderma en aigua. Per a mantenir una població saludable, aplica 0,5-1g cada 30 dies.

A tenir en compte: Trichoderma té el potencial de competir amb els fongs micorrízics del sòl. Si utilitzaràs Easy Roots Mycorrhiza Mix durant el trasplantament, espera dues setmanes abans d'aplicar Trichoderma, perquè els fongs micorrízics tinguin suficient temps per a establir-se.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.

Algues

És veritat que les algues marines procedeixen de l'oceà, però poden ser molt beneficioses per a les plantes terrestres. Aquest fertilitzant natural està replet de nitrogen, fòsfor, magnesi, potassi i ferro, i proporciona nutrients clau que ajuden a optimitzar la salut i la productivitat de les plantes de marihuana. Les algues marines no sols nodreixen les plantes, sinó que aquesta forma de matèria orgànica també ajuda al fet que es formi vida microbiana en el sòl, fent-lo més fèrtil a llarg termini.

 • Com usar algues marines

Barrejar 1g d'algues per cada litre de terra.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.

SuperVit

SuperVit ofereix una fórmula acuradament elaborada de vitamines i aminoàcids que optimitzen el creixement de les plantes de marihuana i les ajuden a controlar l'estrès. Les vitamines B1, B2, B3, B4, B6 i l'àcid fòlic ajuden a estimular el metabolisme de les plantes i la producció de clorofil·la, mentre que els aminoàcids (els compostos bàsics de les proteïnes), inclosos la glicina, la L-leucina i la L-tirosina, augmenten les collites, la producció de resina i la tolerància a l'estrès. En general, SuperVit dona com a resultat plantes més grans i productives.

 • Com usar SuperVit

Mescla una gota de SuperVit en 4,5 litres d'aigua, o dues gotes en 4,5-9 litres d'aigua, cada vegada que reguis les plantes.

Compatible amb:
Qualsevol altre fertilitzant per a marihuana de RQS.

Com utilitzar els fertilitzants RQS en exterior: Royal Gorilla

Ara que ja coneixes alguns dels millors fertilitzants per a marihuana del mercat, és hora de posar en pràctica aquests coneixements! Per a això, et mostrarem com utilitzar aquests productes en un cultiu exterior. Usarem la Royal Gorilla com a exemple. Si busques un nivell alt de THC, hauries de provar de cultivar aquesta varietat.

Abril

La temporada de cultiu del nostre exemple comença el 18 d'abril i dura 26 setmanes. Comencem!

El primer que hauràs de fer és germinar les llavors. Utilitza el kit Easy Start durant aquesta etapa per a augmentar la taxa de germinació i donar-li a les teves plántulas el millor començament possible. Les teves plantes trigaran 3-7 dies a brollar del sòl. Mantenlas en aquests tests fins que tinguin una altura d'uns 3-5cm i hagin desenvolupat el seu primer conjunt de fulles veritables.

Maig

Durant el mes de maig, els teus plàntules experimentaran un creixement sobtat que marcarà el començament de l'etapa vegetativa. Hauràs de preparar la seva nova llar, trasplantar-les i observar com creixen.

Prepara el substrat en el qual trasplantaràs els teus plántulas. Utilitza una mica d'abonament casolà o compra unes quantes bosses de terra normal per a plantes. A continuació, afegeix 50-100g de Easy Boost per cada 20 litres de substrat. Després, agrega 20g de Rhizobacter, seguits de 5g de Mescla de Micorrizes. I per a acabar, mescla bé tots els ingredients. Els teus plántulas tindran gairebé tot el que necessiten per a desenvolupar-se durant les pròximes setmanes. Manten-les ben regades i sota uns llums potents durant almenys 16 hores al dia.

Cómo utilizar los fertilizantes RQS en exterior: Royal Gorilla

Juny

En aquests moments veuràs una gran abundància de creixement vegetatiu. Amb ajuda dels seus amics els microbis, les teves plantes hauran utilitzat els fertilitzants que els vas proporcionar al principi del cultiu. Ara hauràs de tornar a adobar-les per a assegurar-te que no experimentin cap deficiència. Aplica els següents fertilitzants durant la resta de la fase vegetativa perquè les teves plantes es mantinguin fortes i sanes:

 • Easy Grow: dissol una pastilla en 3-5 litres d'aigua i aplica una vegada cada 7 dies.
 • Easy Plus: aquest fertilitzant proporciona micronutrients clau per a ajudar a evitar qualsevol deficiència. Afegeix una pastilla a 5-8 litres d'aigua i aplica cada 10 dies. Assegura't de no usar Easy Plus el mateix dia que adobis les teves plantes amb Easy Grow.
 • Bigger Flowers: Afegeix 1ml d'aquest producte per cada litre d'aigua, i aplica la solució cada dos dies per a donar a les teves plantes un impuls amb nutrients addicionals i estimuladors del creixement.
 • Rhizobacter: dona'ls a les teves plantes una altra dosi de Rhizobacter a principis de juny. La colònia original ja hauria d'estar establerta, però sempre és bona idea afegir una mica més a mesura que el sistema radicular continua expandint-se. Afegeix 1g per cada litre d'aigua i rega les arrels amb la solució.

Per a mantenir una rutina de fertilització constant i evitar usar uns certs productes al mateix temps, apunta els dies en què adobes les teves plantes, al costat de les fórmules utilitzades, en el teu calendari de cultiu.

Juliol

Continua amb la mateixa rutina de fertilització de dalt. Les plantes de marihuana tenen un apetit bastant uniforme durant tota l'etapa vegetativa. Continua abonant-les i observa com donen fruits els teus esforços quan desenvolupin fulles en forma de ventall amb un intens color verd.

Afegeix una altra dosi de 1g de Rhizobacter al costat del reg a principis de juliol per a estimular la colonització del sistema d'arrels i millorar l'intercanvi de nutrients entre les teves plantes i els bacteris beneficiosos.

Cómo utilizar los fertilizantes RQS en exterior: Royal Gorilla

Agost: setmanes 1-4 de floració

Les coses estan a punt de posar-se interessants. A mesura que els dies s'escurcin, les teves plantes de Royal Gorilla d'exterior començaran a florir. La marihuana té un apetit diferent durant aquesta fase, i necessita una major quantitat d'uns certs nutrients i menys d'uns altres.

Setmana 1

Ha arribat el moment de canviar els fertilitzants per a l'etapa vegetativa per abonament per a la floració. Utilitza els següents productes per a aconseguir els millors resultats:

 • Bat Guano: afegeix una capa de guano de ratapinyada a la superfície del substrat. Posa 100g en cadascuna dels teus tests, introdueix-ho lleugerament en la terra, i rega bé. Això proporcionarà una font rica de fòsfor i material orgànic que es descompondrà al llarg de la floració, adobant les plantes i el substrat al mateix temps.
 • Easy Bloom: aquest fertilitzant orgànic augmentarà els nivells de fòsfor i potassi durant la floració. Afegeix una pastilla a 5-8 litres d'aigua, i aplica cada 7 dies.
 • Easy Plus: continua utilitzant Easy Plus amb la mateixa dosi i freqüència, però evita usar-ho els mateixos dies que el Easy Bloom.
 • Bigger Flowers: hauràs de canviar la forma en què apliques aquest fertilitzant durant la floració. Durant la primera setmana, utilitza 0,5ml per litre cada dos dies.
 • Thicker Flowers: aplica 0,1ml per litre tots els dies quan reguis les teves plantes.
 • Rhizobacter: aplica una altra dosi de 1g de Rhizobacter per a potenciar la producció de cannabinoides durant la floració.

Setmana 2

Continua adobant les teves plantes amb Easy Bloom i Easy Plus. Augmenta la dosi de Bigger Flowers a 0,8ml per litre, i la de Thicker Flowers a 0,2ml per litre.

Setmana 3

Aplica els fertilitzants en les mateixes quantitats que durant la setmana 2 de floració. Augmenta la dosi de Thicker Flowers a 0,3ml per litre.

Setmana 4

Mantingues les mateixes dosis de Easy Bloom i Easy Plus. Augmenta la dosi de Bigger Flowers a 1ml per litre. Continua amb aquesta dosi fins que realitzis la rentada d'arrels abans de la collita. Augmenta la dosi de Thicker Flowers a 0,4ml per litre.

Cómo utilizar los fertilizantes RQS en exterior: Royal Gorilla


Setembre: setmanes 5-8 de floració

Les teves plantes de Royal Gorilla continuaran florint sense problemes durant el mes de setembre.

Setmana 5

Ja pots començar a incloure Sweeter Flowers en la teva rutina de fertilització per a proporcionar a les teves plantes aminoàcids i potassi addicionals. Comença amb 0,4ml per litre quan reguis. Augmenta la dosi de Thicker Flowers a 0,5ml per litre.

Setmana 6

Augmenta la dosi de Sweeter Flowers a 0,7ml per litre, i la de Thicker Flowers a 0,6ml per litre.

Setmana 7

Augmenta la dosi de Sweeter Flowers a 0,8ml per litre. Redueix la dosi de Thicker Flowers a 0,5ml per litre.

Setmana 8

Augmenta la dosi de Sweeter Flowers a 1ml per litre, i continua amb aquesta quantitat fins a la rentada d'arrels. Redueix la dosi de Thicker Flowers a 0,4ml per litre.

Octubre: època de collita i rentada d'arrels

Ja gairebé és hora de fumar el fruit del teu treball! Adoba les teves plantes per última vegada amb els següents fertilitzants i suplements abans de la rentada d'arrels. Utilitza les mateixes quantitats de Easy Bloom. Aplica una dosi final de Sweeter Flowers de 1ml per litre, i de Thicker Flowers de 0,4ml per litre. Podràs collir les teves plantes de Royal Gorilla el 16 d'octubre. Realitza la rentada d'arrels l'endemà passat de l'abonament final, l'1 d'octubre.

Cómo utilizar los fertilizantes RQS en exterior: Royal Gorilla

Com utilitzar els fertilitzants RQS en interior: Green Gelato Automatic

Si prefereixes conrear en interior, aquí tens com s'utilitzen els fertilitzants per a marihuana de RQS en aquest entorn. Usarem la Green Gelato Automatic com a exemple. Aquesta varietat autoflorescent i sativa dominant ofereix uns nivells alts de THC, un banquet de saborosos terpens, i un creixement ràpid. Utilitza els nostres fertilitzants i suplements perquè les teves plantes creixin fortes, sanes i productives. Però tingues en compte que les acte necessiten menys nutrients que les seves companyes fotoperiódicas. Comprovaràs que hem reduït els nutrients a la meitat per a adaptar-los a aquestes plantes tan veloces.

Setmana 1: germinació

El primer que has de fer és germinar les teves llavors. Et recomanem el kit Easy Start per a proporcionar-los un entorn ideal i augmentar la taxa de germinació. Posa les llavors en el mitjà de cultiu i espera uns 3-7 dies perquè brollin.

Mentre esperes, prepara el substrat. Les varietats acte creixen molt bé en sòls lleugers i airejats. La següent recepta proporciona el mitjà de cultiu perfecte per a aquestes plantes:

 • 3 parts de torba
 • 3 parts de compostos
 • 2 parts de perlita prehumedecida
 • 1 part de vermiculita prehumedecida

Quan tinguis la mescla llista, afegeix 50-100g de Easy Boost i 20g de Rhizobacter per cada 20 litres de terra, i mescla bé. A continuació, omple els teus tests.

Cómo utilizar los fertilizantes RQS en interior: Green Gelato Automatic

Setmana 2: comença la fase vegetativa

A hores d'ara, les teves plántulas hauran de mesurar 3-5cm i posseir un parell de fulles veritables. Estaran creixent, per la qual cosa necessitaran una nova llar. Fes un orifici a la meitat del substrat dels teus tests. Afegeix 5g de Mescla de Micorrizes en cada forat per a inocular el sistema radicular amb microbis beneficiosos. Col·loca els teus plántulas en els tests i rega-les.

Setmana 3

Les teves plantes estan arribant al final de la fase vegetativa. Durant aquesta setmana, abona-les per a impulsar els últims dies de creixement vegetatiu. Dilueix 1 pastilla de Easy Grow en 7-10 litres d'aigua i aplica la solució una vegada cada 7 dies. Durant aquesta etapa també pots donar-los a les teves plantes potenciadors del creixement. Afegeix 0,5ml de Bigger Flowers per cada litre d'aigua, i aplica la solució cada dos dies fins que comenci la floració.

Setmana 4: comença la floració

Ja hem dit que la Green Gelato Acte creix molt ràpid. Benvingut/a a la fase de floració. Hauràs de canviar de nutrients a mesura que les teves plantes desenvolupin un major apetit pel fòsfor i el potassi. Utilitza la següent mescla per a aconseguir uns resultats òptims:

 • Bat Guano: cobreix la superfície dels teus tests amb 50g de guano de ratapinyada per a potenciar el nivell de fòsfor del substrat.
 • Easy Bloom: afegeix una pastilla a 12-16 litres d'aigua, i aplica la solució una vegada cada 7 dies durant l'etapa de floració.
 • Bigger Flowers: aplica 0,25ml per litre d'aigua cada dos dies.
 • Thicker Flowers: aplica 0,05ml per litre cada dia que reguis.
Cómo utilizar los fertilizantes RQS en interior: Green Gelato Automatic

Setmana 5

Les teves plantes hauran de tenir un aspecte al·lucinant en aquests moments. Fa els següents canvis en la teva rutina de fertilització perquè es mantinguin sanes:

 • Continua amb la mateixa dosi de Easy Bloom.
 • Augmenta la dosi de Bigger Flowers a 0,4ml per litre.
 • Augmentar la dosi de Thicker Flowers a 0,1ml per litre.

Setmana 6

És hora de donar-los a les teves senyoretes una altra dosi de Rhizobacter per a mantenir les seves arrels colonitzades. Afegeix 1g de pols per planta quan les reguis. Augmenta la dosi de Thicker Flowers a 0,15ml per litre.

Setmana 7

Hauràs de tornar a augmentar una mica les dosis de nutrients. Aquest abonament final ajudarà amb la formació de cabdells i la síntesi de cannabinoides. Segueix aquestes instruccions:

 • Continua amb la mateixa dosi de Easy Bloom.
 • Augmenta la dosi de Bigger Flowers a 0,5ml per litre.
 • Augmenta la dosi de Thicker Flowers a 0,2ml per litre.

Setmana 8: rentada d'arrels i collita

El teu treball gairebé ha acabat! Deixa d'abonar i realitza la rentada d'arrels; d'aquesta manera, les teves plantes estaran llestes per a collir en unes dues setmanes.

Cómo utilizar los fertilizantes RQS en interior: Green Gelato Automatic

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37825 valoracions