Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

L'època de la collita és l'etapa més important i emocionant de conrear marihuana. És el moment en què finalment el teu dur treball es veu recompensat. No obstant això, arribar a aquest punt sembla més fàcil del que realment pot ser. Abans d'arribar a la collita, poden sorgir molts problemes. Per no esmentar que QUAN tries collir pot influir completament en l'èxit o el fracàs de la collita final. Val la pena pensar per endavant quan i com tallar les teves plantes, a més del que fer amb els cabdells una vegada collits.

Si et sents una cosa perduda davant la idea de triar el moment exacte de la collita, continua llegint, perquè cobrirem tot el que necessites saber.


Vídeo aneu: 540076385

Senyals De La Collita

1. El Color Dels Tricomas

Hi ha un parell de maneres per a saber quan és el moment de collir els teus cabdells de marihuana. Potser el més fiable és examinar el color dels tricomas. Aquestes glàndules, que contenen resina, es consideren el millor criteri per a mesurar la maduresa de les plantes, ja que ofereixen resultats més consistents que altres mètodes. Per a poder observar-los, necessitaràs una lupa, ja que els tricomas són bastant petits.

Els tricomas passen per tres estats de color consecutius: transparents, blanquinosos o lletosos i ambre. El millor moment per a collir és quan la meitat dels tricomas estan de color ambre, i l'altra meitat són transparents o lletosos. Aquestes variacions de color es deuen al fet que els cabdells situats en la part superior de la planta maduren abans que els de la part inferior. En qualsevol cas, no cal esperar que tots els tricomas es tornin de color ambre, ja que això sol derivar en una reducció del THC  i un augment del cannabinoide inductor del somni CBN.

Trichomes

2. Fulles Grogues

Les fulles grogues també són una bona indicació que les teves plantes de cànnabis estan llestes. Quan les fulles grans de ventall comencen a esgrogueir-se o caure's soles, pots realitzar una rentada d'arrels a les plantes. Però tingues en compte que, si uses fertilitzants, és poc probable que caiguin les fulles. Així que pot ser que vulguis fixar-te en altres senyals per a decidir el moment de la collita.

Yellow Leaves

3. Pistils

Si tens una planta de marihuana fotoperiódica, examinar els seus pistils i estigmes és una forma útil de calcular si està llesta per a tallar-la. En general, pots assumir que una planta està llesta quan aproximadament la meitat dels pistils estan de color marró. Però com hem esmentat, el mètode dels tricomas és més fiable.

Pistils

4. Fulles Enrotllades

Les fulles seques i enrotllades són un altre senyal que les teves plantes de marihuana probablement estan llestes per a ser collides. Això succeeix perquè el cànnabis consumeix menys aigua quan s'acosta a l'etapa final de la seva vida. Però assegura't d'usar aquest mètode en combinació amb uns altres, ja que algunes plagues i malalties poden provocar fulles seques i enrotllades.

Curling

5. Calendari Previst Pels Criadors

Encara que no sigui un manament universal, és important almenys tenir en compte el termini de collita recomanat pel productor de les llavors. Aquesta informació sol trobar-se en el paquet de llavors, i mostra el nombre aproximat de dies/setmanes necessaris perquè la teva llavor es converteixi en una planta madura. No obstant això, aquestes dades varien en funció de les condicions de cultiu, com el mitjà, l'aigua i la temperatura. Aquesta informació del banc de llavors és valuosa però tampoc podem prendre'ns-la a pit.


Collita Primerenca

Si desitges obtenir la màxima quantitat possible de cabdells, llavors no és bona idea collir primerenc. No obstant això, hi ha diverses raons per les quals pots optar per collir una mica abans de l'habitual. Algunes de les raons més comunes són la prevenció de la floridura i plagues. En climes poc ideals, el mal temps pot provocar que els cabdells comencin a podrir-se i altres problemes desagradables a mesura que el cicle de cultiu s'acosta a la seva fi. Si no pots ficar les teves plantes dins per a evitar aquestes condicions desfavorables, pot ser que valgui la pena tallar-les abans d'hora.

Les branques d'algunes plantes a la seva al voltant també poden derrocar la teva marihuana, per la qual cosa a vegades és bona idea collir primerenc. La discreció del cultiu és un altre dels motius pels quals alguns decideixen collir les plantes abans que estiguin realment llestes. Encara que tècnicament pots començar a collir quan les plantes produeixen flors, mentre els cabdells no aconsegueixin la maduresa, els nivells de cannabinoides es mantindran molt baixos.

Evita collir d'hora en la mesura que sigui possible però, si realment és necessari, no és la fi del món. Si només collites amb uns dies d'antelació, la "pèrdua" de potència de l'herba serà mínim. És millor tenir alguns cabdells que quedar-se sense cap!

Cannabis Mouldy Bud

Collita Tardana

D'altra banda, una collita tardana significa que permets que les teves plantes de cànnabis madurin més enllà del punt màxim de potència. Per a molts, aquest és un mal mètode degut a la degradació del *THC, el cannabinoide que interessa a la majoria de consumidors. I encara que sens dubte els terpens dels cabdells són més intensos quan se'ls permet madurar, el sabor i l'aroma s'aniran a pic si les plantes es mantenen massa temps amb vida.

Collir tard provoca que els cabdells indueixin un efecte narcòtic i una fumada més corporal, en lloc d'aportar energia i estimulació cerebral. Fins i tot si conrees una varietat sativa, una collita tardana probablement resultarà en uns efectes similars als ceps de dominància índica. Encara que això no sigui ideal per a molta gent, alguns consumidors amb finalitats medicinals prefereixen els nivells més alts de *CBN i els efectes més somnolents que ofereix la marihuana que ha madurat més temps.

Finalment, també has d'anar amb compte amb les collites tardanes ja que algunes varietats començaran a autopol·linitzar-se i, com a resultat, es tornaran hermafrodites.

Conclusió

El calendari de cultiu és un factor important a considerar en conrear marihuana. La quantitat de temps que deixes madurar les plantes té un gran efecte en el seu contingut de cannabinoides. El millor és tenir en compte els mètodes de reconeixement esmentats, per a poder collir les teves plantes mentre no siguin massa joves, ni massa velles. D'aquesta manera, obtindràs el millor de tots dos mons i podràs gaudir del cep en tota la seva essència.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37803 valoracions