Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter


Royal Queen Seeds ha creat una guia d'informació bàsica sobre el cultiu exterior de cànnabis per a ajudar als nostres clients que mai han conreat a l'aire lliure a preparar-se per a la pròxima temporada. El nostre objectiu comú: abundants rendiments de cànnabis d'alta qualitat produït per la #mateix Mare Terra, amb una mica d'ajuda d'un conreador entusiasta.

Una bona preparació és molt útil per a aconseguir uns certs objectius. I el cultiu exterior de cànnabis no és cap excepció, cal planejar a llarg termini, passar temps entre la naturalesa duent a terme tasques físiques, i comptar amb un cert nivell de flexibilitat per a superar els obstacles que amenacen les nostres collites. És convenient tenir motivació, però això només no garanteix bons resultats. Les lliçons més valuoses s'aprenen cometent errors. Com va dir una vegada Mahatma Gandhi: "La llibertat no val la pena si no inclou la llibertat d'equivocar-se". És un bon lema per als novençans que acaben de descobrir el gratificant passatemps del cultiu de cànnabis.

"Fonaments del Cultiu Exterior" està dividit en quatre parts que abasten els aspectes més importants per a planificar un cultiu d'exterior. Aquí tens un resum del que pots veure en cada part de la nostra breu guia de cultiu a l'aire lliure.

Bases del Cultivo de Marihuana en Exterior (Parte 1)
Bases del Cultivo de Marihuana en Exterior (Parte 1)

Com triar la varietat adequada

El procés del cultiu exterior comença amb l'elecció d'una varietat que s'adapti a les condicions climàtiques de la zona. Molts conreadors també basen la seva decisió en les seves preferències personals respecte a efecte i sabor, període de floració, grandària i rendiments. El mes en què una varietat acaba el seu cicle de vida té una importància primordial, juntament amb la seva herència genètica (Indica o Sativa) i la grandària real de la planta.

El Mes de la Collita

 • La nostra major preocupació és el mes de la collita d'una varietat feminitzada.
 • Motiu: aparició de floridura deguda a les pluges i la humitat de la tardor (el nostre despietat enemic!)
 • Octubre és el mes més important de tota la temporada; moltes varietats feminitzades acaben en aquest mes; la humitat i les pluges d'octubre són sovint la causa que aparegui la floridura
 • Analitza dades meteorològiques d'anys anteriors i escull una varietat que acabi a temps, abans que empitjori el clima
 • Les varietats autoflorecents no tenen el problema d'una collita tardana; comencen i finalitzen el seu període de floració independentment de la quantitat d'hores de llum que rebin al dia
The Basics of Cannabis Outdoor Growing (Part 1)

Indica o Sativa?

 • Les varietats de predominança Indica tenen millor resistència a les condicions climàtiques
 • Les varietats de predominança Sativa prefereixen uns nivells alts d'intensitat de llum i unes temperatures més càlides
 • Conreadors del nord d'Europa: Intenteu triar varietats de predominança Indica que acabin a la fi de setembre o principis d'octubre (per ex. Somango XL, Critical).
 • Conreadors del sud d'Europa: Teniu molta sort, podeu conrear pràcticament qualsevol varietat que vulgueu, incloent-hi les de predominança Sativa i les que acaben tard (p. ex. Amnèsia Haze, Royal Moby)
 • No saps per on començar? Dona un cop d'ull als nostres Top 5 de Varietats de Cànnabis per a Climes Freds i Top 5 de Varietats de Cànnabis per a Climes Càlids. 
The Basics of Cannabis Outdoor Growing (Part 1)

I la grandària?

 • Les varietats feminitzades poden aconseguir els 2-3m d'altura; la majoria de les autoflorecientes no superen el metre
 • El creixement de la planta per sobre de la superfície està relacionat amb el fardell de la seva arrel
 • Si no es limita el fardell de l'arrel amb un test, s'obtenen plantes més grans
 • Les plantes compactes són més fàcils d'ocultar entre la vegetació natural i l'entorn urbà

Com trobar un lloc apropiat

Trobar un lloc apropiat per al cultiu és un dels aspectes més importants de tot el procés, i els conreadors solen dedicar bastant temps a això. La primera pregunta que hem de fer-nos és a quina distància volem estar de les nostres plantes. En el cultiu d'exterior hi ha dos principis bàsics. El més fàcil i còmode és conrear en la propietat en la qual vius. Estaràs prop de les teves plantes, les podràs cuidar tots els dies, i el seu reg no suposarà cap problema.

La prohibició i les lleis restrictives sobre el cànnabis han generat un altre enfocament diferent - el cultiu de guerrilla. Sona emocionant, i ho és. Els conreadors de guerrilla conreen les seves plantes en terrenys que no els pertanyen, la qual cosa té l'avantatge de reduir riscos legals. Trobar un bon lloc per al cultiu de guerrilla és un tema complicat, raó per la qual estem pensant escriure una entrada més detallada en el futur. I ja que estem amb això - aquí tens uns consells bàsics per a trobar un lloc prometedor.

The Basics of Cannabis Outdoor Growing (Part 1)

Conrea en la teva pròpia casa o jardí

 • Els balcons orientats al sud són una excel·lent opció
 • Els terrats són la millor opció
 • Pensa en un lloc del jardí on puguis barrejar el cànnabis amb altres plantes i que rebin llum directa del sol
 • Els hivernacles garanteixen una baixa visibilitat i no són massa cars
The Basics of Cannabis Outdoor Growing (Part 1)

Característiques d'un lloc apropiat per al cultiu de guerrilla

 • Disponibilitat d'aigua a poca distància (usa Google Earth per a trobar rius, llacs o estanys)
 • Molta llum directa del sol des de l'alba fins al vesprejar (utilitza eines en línia com suncalc.net)
 • No hi ha motiu perquè algú s'acosti (a +1h de la civilització)
 • Les plantes de cànnabis es fundin entre la vegetació natural (arbustos de grandària semblant, etc.)
The Basics of Cannabis Outdoor Growing (Part 1)

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37825 valoracions