Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Steven Voser

Diari de Cultiu de la Purple Punch Auto

Purple Punch Auto


La Purple Punch és un híbrid modern molt popular, que combina les genètiques de la Larry OG i la Granddaddy Purple. I la Purple Punch Automatic de Royal Queen Seeds ofereix la mateixa aroma i els mateixos efectes físicament relaxants de l'original, però en una llavor automàtica, senzilla, ràpida i compacta. Vols saber si la Purple Punch Automatic mereix un lloc en el teu cultiu? Llegeix aquest informe complet sobre el seu cultiu per a esbrinar-lo.

Informe de cultiu de la Purple Punch Automatic: llista de materials

Igual que per a altres informes de cultiu, vaig decidir utilitzar una configuració bastant senzilla per a conrear la Purple Punch Acte. Això és el que he utilitzat:

 • Caixa: Secret Jardin DS120W 120×60×178cm
 • Llums: MIGRO 200+
 • Extractor: Blauberg Turbo - E 100
 • Filtre: Prima Klima PK 100/125
 • Ventilador: Coala oscil·lant
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Substrat: Biobizz Light Mix
 • Test: AirPot d'11 litres
 • Fertilitzants: Biobizz i RQS Nutrició Orgànica
 • Regulador de pH: Plagron Lemon Kick

Nota: l'aigua de la meva zona és bastant bàsica, així que utilitzo Plagron Lemon Kick per a reduir el pH a un 6-6,5. També deixo reposar l'aigua en recipients oberts durant almenys 24 hores abans d'usar-la, perquè s'elimini el clor (que danya les arrels i els organismes naturals del sòl).

Diari de cultiu de la Purple Punch Automatic: fase de plántula (setmana 1)

Vaig decidir germinar les llavors de la Purple Punch Auto directament en el medi de cultiu. Encara que això no és necessari, he descobert que la germinació de llavors acte en el sòl (en lloc d'amb aigua o paper absorbent) ajuda a reduir l'estrès durant la fase de plántula, alguna cosa que sempre és molt important.

Per a començar, vaig preparar 2 AirPots d'11 litres amb la següent mescla:

Nota: per a assegurar-me que tots els ingredients estiguessin ben barrejats, primer vaig omplir els tests fins a la meitat amb la mescla Biobizz, i després vaig afegir els grànuls nutricionals, la pols Rhizobacter i les micorrizes. A continuació, vaig barrejar tot a mà i vaig afegir més terra de manera gradual, amb cura de combinar-ho tot de manera uniforme. Quan el substrat va estar llest, el vaig remullar generosament amb aigua sense clor i amb el pH regulat.

Germinació de llavors de Purple Punch Automatic

Després de preparar la mescla de terra, vaig fer un orifici (d'uns 2cm de profunditat) en el mitjà dels tests. Per a aconseguir una germinació més ràpida i un creixement més vigorós de les arrels, vaig empolvorar 1g de la mescla de micorrizes Easy Roots de Royal Queen Seeds en el forat, abans de dipositar les llavors i cobrir-les de terra amb cura. A continuació, vaig regar el substrat una mica més per a ajudar a impulsar la germinació, vaig etiquetar els tests i les vaig col·locar en la seva nova llar en Butterfly Farm.

Amb la finalitat de garantir una germinació ràpida i potenciar el desenvolupament d'unes plántulas fortes, vaig organitzar l'armari de cultiu de la següent manera:

 • Il·luminació: vaig instal·lar les llums a 35cm per sobre de la vora dels AirPots, i les vaig deixar enceses 24 hores al dia per a maximitzar la fotosíntesi des del principi.
 • Ambient: durant la setmana 1, vaig mantenir una temperatura d'uns 23-25 °C i una humitat relativa del 45-60%. Tant la temperatura com la HR de l'armari de cultiu estaven una mica baixes durant els dos primers dies, però per al dia 4 vaig aconseguir que ambdues augmentessin.
 • Fertilització: cap
 • Reg: vaig ruixar les llavors diverses vegades durant els primers tres dies per a assegurar-me que no s'assequés la terra.

La primera llavor de Purple Punch Auto va brollar el dia 4. La segona no va brollar, així que vaig decidir germinar una altra llavor de recanvi en un disc de cotó amb aigua. Atès que la segona llavor seguia sense brollar, vaig plantar la de recanvi (ja germinada) en el seu test. Per al dia 9, aquesta nova llavor ja havia brollat. Totes dues plántulas presentaven un aspecte robust, amb una lleugera etiolación, i cotilèdons de color verd intens. Tretze dies després de la germinació, totes dues plántulas de Purple Punch Auto havien desenvolupat dos conjunts de fulles veritables, començant de manera oficial la fase vegetativa.

Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Diari de cultiu de la Purple Punch Automatic: fase vegetativa (setmanes 2, 3 i 4)

Les dues plantes de Purple Punch Automatic es van desenvolupar durant un total de tres setmanes. A continuació explico amb més detall el procés de cultiu per a cada setmana de creixement vegetatiu.

Setmana 2

Al final de la primera setmana de creixement vegetatiu, les meves plantes Purple Punch Auto mostraven un aspecte sa i robust. La Purple Punch 1 (la primera planta que va germinar) va créixer a una altura de 11cm, mentre que la Purple Punch 2 (la llavor de recanvi) va créixer 7cm. Així és com vaig gestionar el meu cultiu durant aquesta setmana:

 • Il·luminació: igual que la setmana 1 (cicle de llum de 24 hores, amb les llums a 35cm de la part superior dels tests).
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura de 23 °C en l'armari, i vaig usar un humidificador per a aconseguir una HR d'entre un 50 i un 60%.
 • Fertilització: el dia 3 vaig aplicar Biobizz Root-Juice. Cada planta va rebre 1ml de Root-Juice dissolt en 1 litre d'aigua.
 • Reg: el dia 7 vaig regar totes dues plantes una sola vegada. Cada planta va rebre 1,5l d'aigua (amb un pH de 6,3).
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 3

La segona setmana de creixement vegetatiu va transcórrer sense problemes; vaig observar un desenvolupament decent en totes dues Purple Punch Auto, i al final de la setmana van començar a formar-se unes petites flors. Les dues plantes van duplicar la seva grandària; la Purple Punch 1 va aconseguir 23cm d'altura, i la Purple Punch 2, 15cm. La Purple Punch 1 va desenvolupar uns intensos tons grocs en les puntes i vores de les seves fulles (veure fotos), la causa de les quals segueixo sense conèixer.

 • Il·luminació: igual que la setmana 1.
 • Ambient: la temperatura de l'armari durant aquesta setmana era de 23,5-25 °C, i la HR del 40-49%.
 • Fertilitzants: cap
 • Reg: el dia 14 vaig regar totes dues plantes.
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 4

Les meves plantes de Purple Punch Auto van continuar creixent vigorosament durant l'última setmana de l'etapa vegetativa. Al final d'aquesta setmana, la Purple Punch 1 mesurava 50cm d'altura, i la Purple Punch 2, 30cm (una grandària acceptable tenint en compte que aquesta llavor va germinar més tard). Totes dues plantes també van desenvolupar els seus primers cabdells al final d'aquesta setmana. La Purple Punch 1 continuava presentant unes fulles amb tons grocs, la qual cosa crec que podria ser genètic, ja que les altres dues plantes de l'armari no van mostrar res semblant.

 • Il·luminació: igual que la setmana 1, però amb les llums atenuades fins al 80%.
 • Ambient: la temperatura de l'armari era d'uns 24 °C. La HR va descendir del 40% al 35% durant aquesta setmana, així que vaig tornar a instal·lar un humidificador.
 • Reg i fertilització: durant aquesta setmana, vaig adobar/vaig regar les plantes en tres ocasions diferents:

El dia 15, vaig dissoldre 1 pastilla nutricional RQS Easy Grow en 6l d'aigua i vaig regar cada planta amb 2l. El dia 18, vaig regar les plantes sense fertilitzants, i el dia 21 les vaig tornar a abonar, aquesta vegada amb General Hydroponics CaMg+ (1,5 ml/l), Biobizz Bio Heaven (2ml/l), Bio Grow (2ml/l), Acti Vera (2ml/l) i Alg-A-Mix (2ml/l).

Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Diari de cultiu de la Purple Punch Automatic: Fase de floració (Setmanes 5-11)

Totes dues plantes de Purple Punch Automatic van començar a florir cap al final de la quarta setmana a partir de la germinació. L'etapa de floració completa va durar 7 setmanes. Veurem en més detalli la fase de floració de la Purple Punch Acte.

Setmana 5

Per al final de la setmana 5, les meves plantes de Purple Punch Auto s'havien estirat considerablement; la Purple Punch mesurava 66cm d'altura, i la Purple Punch 2, 54cm. Totes dues plantes també van desenvolupar moltes fulles sanes, i encara que sé que alguns conreadors prefereixen defoliar les actuacions, jo vaig optar per no fer-ho encara.

Els meus dos Purple Punch també van respondre bé als fertilitzants que els vaig administrar en la setmana 4, especialment en comparació amb la seva companya la Watermelon, que semblava una mica estressada després de l'últim abonament. La Purple Punch 1 va continuar tenint les puntes de les fulles grogues (continuo pensant que és una característica genètica).

 • Il·luminació: vaig reduir el cicle de llum a 20/4. Les llums van continuar a una altura de 35cm per sobre del dosser de les plantes.
 • Ambient: la temperatura de l'armari de cultiu va arribar a 25 °C amb les llums enceses i a 20 °C amb les llums apagades. La humitat relativa es va mantenir entre un 40 i un 43%.
 • Reg i fertilització: vaig regar les plantes en tres ocasions diferents, amb 2l d'aigua cada vegada. El dia 21, les vaig abonar amb 1,5ml/l de General Hydroponics CaMg+. El dia 25, vaig tornar a regar-les, aquesta vegada amb 1ml/l de CaMg+ i 1 ml/l de Biobizz Bloom. El dia 27, les vaig regar sense fertilitzants.
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 6

Durant aquesta setmana, les plantes van continuar florint sense problemes, i la Purple Punch 2 va aconseguir per fi a la Purple Punch 1 pel que fa a grandària, cosa que significa que finalment vaig aconseguir tenir un dosser uniforme en el meu armari de cultiu. El fet que la Purple Punch 1 no creixés més durant aquesta setmana és un senyal inconfusible que ja havia iniciat la fase de floració i estava centrant totes les seves energies en el desenvolupament de cabdells. Totes dues plantes presentaven un dosser decent i gruix (que em vaig plantejar podar lleugerament), i van començar a desenvolupar unes boniques flors rodones.

 • Il·luminació: igual que la setmana 5.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura de 25 °C amb les llums enceses i de 20 °C amb les llums apagades. La HR, en canvi, es va reduir bastant, del 42% en el dia 29 al 35% en el dia 32, i després va augmentar fins a un 39% en el dia 35.
 • Reg i fertilització: durant la setmana 6, vaig regar les meves plantes de Purple Punch Acte tres vegades. El dia 29, vaig dissoldre una pastilla de RQS Easy Bloom en 7l d'aigua, que vaig distribuir de manera uniforme entre les tres plantes. El dia 32, vaig regar les plantes de Purple Punch Acte amb uns 2l d'aigua amb 1ml/l de Biobizz Bio Bloom. I finalment, el dia 35, vaig proporcionar a totes les meves plantes aigua pura i amb un pH regulat.
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 7

Al final de la setmana 7, totes dues plantes Purple Punch Auto medien 67cm d'altura (una mica més que la setmana anterior). Presentaven un aspecte agradable i sa, amb un fullatge fosc i vigorós. També mostraven uns cabdells rodons amb alguns pistils vermells i una capa de tricomas clars, però ja aromàtics.

 • Il·luminació: igual que la setmana 6.
 • Ambient: durant la setmana 7, la temperatura de l'armari de cultiu era d'uns 25 °C durant el dia i de 21 °C durant les hores de foscor. La HR era d'un 41% al començament de la setmana, però es va reduir fins a un 39% al final.
 • Reg i fertilització: el dia 37, vaig dissoldre una pastilla de RQS Easy Bloom Booster en 7l d'aigua, que vaig dividir a parts iguals entre les tres plantes de l'armari. El dia 41, vaig regar totes les plantes amb 2l d'aigua enriquida amb 1ml/l de CaMg+ i 2ml/l de Biobizz Bio Bloom.
 • Entrenament: el dia 42 defolié les tres plantes de l'armari. Vaig eliminar tot el fullatge vell i gran de les branques inferiors de les dues Purple Punch Acte, i el fullatge malalt de la Watermelon (que havia desenvolupat fulles grogues amb taques marrons).
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 8

Una altra setmana de floració, i haig de dir que m'ha impressionat molt l'aspecte i l'olor de la Purple Punch Auto. Totes dues plantes van desenvolupar un fullatge groc, la qual cosa indica que s'estaven acostant a les seves últimes setmanes de vida. Els cabdells van continuar madurant sense problemes i desenvolupant calzes grans i inflats, amb una capa gebrada de tricomas i més pistils vermells.

 • Il·luminació: igual que la setmana 7.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura de 25 °C amb les llums enceses i de 23 °C amb les llums apagades. La HR es va mantenir en un 40% durant tota la setmana (amb fluctuacions mínimes).
 • Reg i fertilització: el dia 44, vaig regar totes dues plantes amb 2l d'aigua amb el pH regulat. El dia 46, les vaig fertilitzar per última vegada amb Biobizz Bio Bloom (2ml/l). A partir d'aquí, les meves plantes només van rebre aigua fins a la collita.
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 9

Basant-me en l'aspecte de les Purple Punch Automatic, vaig calcular que els quedaven unes 2 setmanes per a la collita. Totes dues plantes presentaven una aparença molt saludable, i cada vegada tenien més fulles grogues a mesura que anaven esgotant les seves reserves de nutrients per a impulsar el creixement dels cabdells. Els cabdells de totes dues plantes eren bonics i densos, amb calzes inflats i un nombre cada vegada major de pistils vermells. Tenien un tacte dur i agradable, i desprenien una aroma deliciosa. Vaig utilitzar un microscopi per a observar de prop el desenvolupament dels tricomas, la major part dels quals estaven encara transparents.

 • Il·luminació: igual que la setmana 8.
 • Ambient: 25 °C amb les llums enceses i 22 °C amb les llums apagades. La HR va començar sent del 38% al principi de la setmana, i es va reduir a un 34% al final.
 • Reg: aquesta setmana vaig regar les plantes tres vegades, proporcionant a cada planta 2,3l cada vegada.
Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Setmana 10

S'acosta el dia de la collita, i em continuen impressionant l'aspecte i aroma de les meves plantes Purple Punch Auto. Com pots comprovar en les fotos d'aquesta setmana, els cabdells d'aquestes senyoretes van engreixar molt bé, i fins i tot van adquirir aquests preciosos tons porpra que tant agraden a alguns conreadors. Tant la Purple Punch 1 com la 2 van produir molta resina, i el fullatge groguenc era un bon senyal que estaven esgotant les seves últimes reserves de nutrients, la qual cosa farà que el seu fum sigui suau i net.

 • Il·luminació: igual que la setmana 9.
 • Ambient: 25 °C amb les llums enceses i 22 °C amb les llums apagades. Un 32% de HR al començament de la setmana, i un 36% cap al final.
 • Reg: aquesta setmana vaig regar les plantes dues vegades. Totes van rebre 2,3l d'aigua en totes dues ocasions.

Setmana 11

80 dies després de la germinació, les meves plantes de la Purple Punch Automatic per fi estaven llestes per a collir. Encara que vaig tenir problemes per a germinar una de les llavors, haig d'admetre que aquesta varietat ha superat les meves expectatives. Les actuacions solen ser criticades per la seva petita grandària i falta de potència, però la Purple Punch Auto de RQS no decep en cap d'aquests aspectes. Si bé és cert que no puc opinar sobre la potència d'aquesta herba (ja que encara haig d'assecar i curar els cabdells), la gran quantitat de resina i deliciosa aroma de les seves flors no deixen lloc a dubtes que proporcionarà una fumada excel·lent.

Després de treure les últimes fotos a les plantes, les vaig tallar per la part inferior de les tiges i les vaig penjar boca avall dins de l'armari, perquè s'assequessin a 25 °C i amb una HR just per sota del 40%.

Informe de cultivo de la Purple Punch Automatic

Anàlisi postcollita de la Purple Punch Automatic

Després d'unes dues setmanes d'assecat, ara estic ficant els cabdells de la Purple Punch Auto en flascons de curat. Haig de dir que, de moment, és la meva varietat favorita per a conrear en Butterfly Farm. Amb una altura final d'uns 70cm, aquestes plantes van créixer de meravella en el meu armari de cultiu petit, i les recomano a qualsevol que disposi d'un espai de grandària semblant.

Les característiques físiques de les dues plantes de Purple Punch Automatic són bastant similars, però els seus cabdells han resultat ser molt diferents, ja que els d'una planta són més densos i quins, i els de l'altra, lleugerament més allargats. En qualsevol cas, tots els cabdells presenten una estructura ferma i un munt de resina aromàtica. Després d'una prova de sabor ràpida, puc afirmar sens dubte que les meves suposicions sobre la potència i el sabor de la Purple Punch Auto van ser encertades; aquesta acte compacta produeix un fort colocón físic que és perfecte per a relaxar-se. La Purple Punch Auto ofereix una aroma dolça a fruits del bosc, i unes collites molt respectables d'al voltant de 70g de cabdells secs per planta.

En resum, recomano aquesta varietat a pràcticament tots els conreadors/fumetas. Les característiques de creixement de la Purple Punch Acte són ideals per a espais de cultiu interior petits, i la seva aroma, sabor i potència són de la màxima qualitat.

Purple Punch Auto
Purple Punch x Old Skunk Auto
350 - 400 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 19%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Purple Punch Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37822 valoracions