Qui som?

Video id: 925826649

La nostra visió i objectiu

La marihuana és una planta extraordinària. Malgrat haver estat estigmatitzada durant anys, creiem en el seu poder com a llavor que genera canvis positius.

El simple fet de conrear-la ens uneix més a la naturalesa i a l'univers. Alleuja les nostres ments i ens ajuda a desconnectar de l'estrès diari.

La nostra missió consisteix a empoderar als conreadors de cànnabis de tot el món. Mitjançant la divulgació de coneixements fonamentals, el nostre objectiu és ampliar la comunitat de consumidors i aficionats a la marihuana, al mateix temps que ens mantenim fidels als nostres valors fonamentals de responsabilitat i sostenibilitat.

Som Royal Queen Seeds

En RQS conreem clàssics atemporals i genètiques avantguardistes, i seleccionem meticulosament les llavors més satisfactòries per a tota mena de conreadors.

Totes les llavors s'obtenen acuradament de plantes conreades de manera ecològica, i se sotmeten a rigoroses proves perquè compleixin amb els més alts estàndards quant a la taxa de germinació. El que reps no són només llavors; també són la porta d'entrada a una extraordinària experiència de cultiu.

Nova identitat, mateixa actitud

Durant aquesta transició, és possible que vegis el clàssic logo de RQS juntament amb l'actualitzat: coexistiran durant un temps, però no et preocupis!

Entenem que els canvis, especialment quan són tan grans, poden causar incertesa i allunyar-nos del que ens resulta familiar. És possible que et preguntis: Per què aquest canvi? No és el mateix banc de llavors? Ofereixen la mateixa selecció de varietats?

La resposta és SÍ!

Celebra aquesta transformació amb nosaltres i gaudeix de la bellesa de la nostra evolució.

RQS about us

Un resum de la nostra trajectòria

  • 2007: Abans de fundar el banc de llavors, RQS ja comptava amb uns profunds coneixements i passió per la cria de marihuana. En aquesta època no hi havia tants criadors com ara.
  • 2010: Després d'observar un creixent interès en les nostres llavors, obrim la nostra primera botiga en Damstraat, Amsterdam.
  • 2011: Llancem la web de Royal Queen Seeds, que oferia llavors feminitzades de qualitat juntament amb un servei d'atenció al client transparent i amable, amb l'objectiu de satisfer les expectatives dels conreadors casolans de tota Europa.
  • 2016: Ampliem la nostra presència a les botigues físiques i rebem als nostres primers clients al carrer dels Tallers de Barcelona.
  • 2022: RQS es va expandir cap a l'est amb el nostre últim establiment a Bangkok, Tailàndia, un edifici de quatre pisos amb els nostres millors productes, un lounge i fins i tot plantes vives!
  • 2023: No sols comencem a distribuir als Estats Units, sinó que a més presentem les primeres llavors de marihuana híbrides F1 autèntiques!
  • 2024: L'any va començar en gran! Implantem una nova imatge de marca i un nou logo, i unim forces amb importants socis que comparteixen la nostra visió.
Timeline Royal Queen Seeds

El nostre equip

L'equip de RQS és un col·lectiu divers de persones apassionades, com qualsevol conreador que hem conegut. Ens enorgulleix pertànyer a una vibrant comunitat de conreadors que gaudeixen compartint la nostra passió pel cànnabis. Com a part del nostre compromís per a promoure el cultiu de marihuana, estem encantats de poder assistir i educar a qualsevol persona interessada a unir-se a la nostra comunitat.

Més enllà de RQS: La comunitat cannàbica

Connecta amb nosaltres a través de les xarxes socials! Ens encanta tenir un paper actiu en la comunitat i afavorir l'intercanvi de coneixements i experiències. Interactuar amb tu és la nostra tasca més important: respondre preguntes, compartir experiències o simplement gaudir de converses. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge. Conrea les teves habilitats.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

La necessitat d'innovar

Per a nosaltres, és un honor ser pioners en el llançament de llavors de marihuana híbrides F1. Ara disponibles per a conreadors casolans, aquestes llavors ofereixen una major homogeneïtat, collites magnífiques i una potència excepcional. Però per què quedar-nos aquí?

Un apunt sobre la sostenibilitat

Com a amants de la naturalesa, creiem en la possibilitat de generar un impacte positiu promovent mètodes de cultiu ecològics i sostenibles. Estem prenent mesures i passant-nos gradualment dels regals de plàstic als de materials reciclables, a més d'oferir contingut sobre tècniques ecològiques de cultiu.

Estem llestos per a començar a construir un futur més verd i explorar noves oportunitats per a millorar.

Saló de trofeus de RQS

Aquí pots veure alguns dels nostres majors assoliments al llarg dels anys.

Royal Queen Seeds Trophy Room

On pots trobar-nos?

A més de la nostra botiga en línia, també som presents en el cor de dues capitals cannàbiques d'Europa.

En la primera botiga física de RQS en el centre d'Amsterdam, oferim un extens menú de genètiques impressionants. La nostra segona ubicació, a Barcelona, està decorada com un museu de marihuana, així que podràs admirar bongs exòtics i preciosos rigs de vidre mentre compres genètiques famoses i grans clàssics.

Veuen a conèixer al nostre amable personal i compra llavors i moltes més coses!

Tot gira entorn del cànnabis

La història de la marihuana, i en concret la del seu consum i cultiu, és turbulenta i interessant. Conreat i consumit pel que es considerava una “subcultura”, el cànnabis té ara una acceptació molt major i la seva popularitat està experimentant un gran auge en la societat moderna.

Els aficionats a l'herba del present són persones normals i corrents a les quals els encanta veure-la créixer i aprendre. Ja formes part d'aquesta comunitat?

Preguntes i Respostes: Sobre nosaltres

📍 On estan les botigues de Royal Queen Seeds?
Actualment tenim tres botigues físiques: dos a Amsterdam (Damstraat i Haarlemmerstraat) i una a Barcelona (carrer de Tallers).
🏠 On està la seu de RQS?
Royal Queen Seeds treballa online, així com en botigues físiques a Holanda i Espanya, i la seva seu està a Barcelona. En un futur pròxim, està previst obrir una quarta botiga.
🌱 Puc comprar llavors de Royal Queen Seeds?
Enviem comandes per tota Europa i a Xile. Rebre llavors de cànnabis és, en termes generals, totalment legal. Oferim un enviament estàndard gratuït, un enviament estàndard UPS, i lliurament en els punts de recollida d'UPS. També oferim un enviament discret, la qual cosa significa que les teves llavors estaran ben empaquetades dins d'una caixa de DVD.
📥 Com puc contactar amb Royal Queen Seeds?
Si tens alguna pregunta o comentari, pots enviar-nos un missatge a través de la nostra pàgina Contacta'ns.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic. L'amable equip de Royal Queen Seeds està a la teva disposició!

E- mail: [email protected]
Tel. 34 93 737 98 46 (van 8.00 tot 16.00 uur)
BTW-nummer: ESB-65812810
CoC-nummer: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher! 

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.