Qui som?

About Royal Queen Seeds

La nostra filosofia i objectius

Ens encanta compartir la nostra passió per la marihuana amb conreadors entusiastes. El nostre objectiu és proporcionar la millor genètica. Volem ajudar a tots els conreadors.

El nostre lema és simple: si sents passió pel cànnabis, pots conrear genètica de qualitat!

Creiem en la marihuana i el seu potencial, i volem ajudar els conreadors i consumidors a aprendre més sobre aquesta meravellosa planta.

Per a això, criem i busquem la millor genètica que satisfaci a tota mena de consumidors de cànnabis, i també compartim la nostra experiència de cultiu, desmuntem mites, i estem al corrent dels últims estudis i novetats. D'altra banda, ens esforcem per crear i ajudar a la comunitat de conreadors i amants de la marihuana, i invertim temps i recursos per a contribuir a l'evolució del sector cannàbic.

Video id: 744092291
  • Cria

A RQS, procurem oferir exclusivament la millor genètica, i satisfer les demandes de tota mena de conreadors. Totes les nostres llavors es recullen a mà de plantes conreades amb mètodes ecològics, i se sotmeten a proves de puresa genètica. També analitzem les nostres llavors diàriament per a garantir una germinació excel·lent. Oferim els productes de CBD més purs del mercat i col·laborem amb productors ecològics i sostenibles.

  • Innovació

En Royal Queen Seeds estem en constant evolució. Amb la nostra marca exclusiva RQS Pro, treballem per a desenvolupar llavors d'alta qualitat per al mercat professional, la qual cosa també millorarà la genètica disponible per a tots els conreadors.

Sent una de les empreses més capdavanteres en l'àmbit del cànnabis medicinal i recreatiu, tenim les eines i el potencial per a redissenyar el futur de la cria de marihuana. I mitjançant la innovació i creativitat, marquem una diferència positiva en la comunitat cannábica a nivell mundial.

Procurem desenvolupar una genètica més estable i pura, que beneficiï tant als conreadors com als consumidors de cànnabis. Compartim l'entusiasme dels nostres valuosos clients per un futur verd en el món.

Our Vision and Mission

  • El nostre equip

L'equip de RQS és entusiasta i lliurat. Som conreadors apassionats que gaudim compartint el nostre amor i coneixement pel cànnabis, i sempre ens complau poder ajudar i educar als clients.

  • Xarxes socials

Pots trobar-nos en les xarxes socials més populars, on gaudim de formar part de la comunitat. Sovint patrocinem i organitzem concursos sobre les comunitats de cànnabis més freqüentades.

Per a RQS, és fonamental estar en contacte amb els nostres clients i compartir el nostre coneixement amb ells. Les tecnologies de comunicació més avançades ens permeten interactuar directament amb els nostres conreadors, i generar confiança i seguretat en la nostra marca i els nostres experts.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Sostenibilitat

Sent líders en l'àmbit del cultiu de cànnabis, tenim una gran responsabilitat pel que fa al medi ambient, per la qual cosa fomentem mètodes de cultiu ecològics i sostenibles. Creiem que la llum del sol és la millor font de llum, i la més natural, per als nostres conreadors.

Video id: 733881361
  • Tot gira entorn del cànnabis

La història del cànnabis, i especialment el seu consum i cultiu, és turbulenta i apassionant. Anteriorment eludit per les cultures dominants, i solo debatut, conreat i consumit pel que es considerava una "subcultura", avui dia el cànnabis està cada vegada més acceptat, adquirint gran popularitat en la societat moderna.

Els amants del cànnabis ja no són "rebels", sinó que inclouen a tota mena de persones. En RQS, contribuïm a unir a tothom mitjançant la nostra filosofia: “Growingtogether!” (conreant/creixent junts!). L'objectiu és compartir i difondre l'amor per les plantes de marihuana!

  • Botigues de RQS

A més de la nostra botiga online, també estem presents físicament en el cor d'algunes capitals cannàbiques europees, on tenim tres botigues.

En la primera botiga física de RQS en el centre d'Amsterdam, en Damstraat, oferim un gran menú de genètiques impressionants. I la nostra botiga més recent a Barcelona, Espanya, està dissenyada com un museu de cànnabis perquè puguis meravellar-te amb uns bongs exòtics i uns preciosos rigs de vidre mentre compres genètica clàssica i popular.

Veuen a conèixer al nostre amable equip, i fes-te amb les teves llavors i més productes!

Història de RQS

RQS Storyline


Abans de la creació del nostre banc de llavors en 2007, RQS ja tenia un profund coneixement i passió per la cria de marihuana. Després del gran interès en els nostres ceps, l'any 2010 obrim la nostra primera botiga en Damstraat, Amsterdam.

El 2011 llancem la pàgina web de Royal Queen Seeds. Al 2016 rebem als primers clients a la nostra botiga del carrer de Pelai a Barcelona, Espanya.

Avui dia, RQS treballa en 17 països europeus i ofereix més de 90 varietats d'alta qualitat, material de cultiu, coneixements, consells de cultiu, i molt més!

Preguntes i Respostes: Sobre nosaltres

📍 On estan les botigues de Royal Queen Seeds?
Actualment tenim tres botigues físiques: dos a Amsterdam (Damstraat i Haarlemmerstraat) i una a Barcelona (carrer de Tallers).
🏠 On està la seu de RQS?
Royal Queen Seeds treballa online, així com en botigues físiques a Holanda i Espanya, i la seva seu està a Barcelona. En un futur pròxim, està previst obrir una quarta botiga.
🌱 Puc comprar llavors de Royal Queen Seeds?
Enviem comandes per tota Europa i a Xile. Rebre llavors de cànnabis és, en termes generals, totalment legal. Oferim un enviament estàndard gratuït, un enviament estàndard UPS, i lliurament en els punts de recollida d'UPS. També oferim un enviament discret, la qual cosa significa que les teves llavors estaran ben empaquetades dins d'una caixa de DVD.
📥 Com puc contactar amb Royal Queen Seeds?
Si tens alguna pregunta o comentari, pots enviar-nos un missatge a través de la nostra pàgina Contacta'ns.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic. L'amable equip de Royal Queen Seeds està a la teva disposició!

E- mail: [email protected]
Tel. 34 93 737 98 46 (van 8.00 tot 16.00 uur)
BTW-nummer: ESB-65812810
CoC-nummer: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

L’equip de Royal Queen Seeds.

 Royal Queen Seeds Spain

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.