Special Kush 1

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.
 4.5/5 (482) Write a review
€ 9.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (3)
 • Opinions (482)
 • Fotos de clients (6)
 • Termes i condicions de transport

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cannabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, degut al nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, si no que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kush és ideal.

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7 o 8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Generalment, els buds de l'Special Kush són cabdells petits, densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Clar y energètic
 • Aroma: Earthy, Pungent, Sweet
 • Clima: Warm
   

  By Y. R. on 13/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Spécial kush
  Comment : Rapport qualité prix imbattable!!!!

  By A. G. on 12/Mar/2018 :
  (5)

  Title : De bonne graines
  Comment : Des graines robuste, j'ai planté 6 graines et les 6 ont germé malgré l'humidité qui variait de 50% a 80%

  By T. K. on 12/Mar/2018 :
  (4)

  Title : jees
  Comment : it is fast growing indica

  By D. G. on 09/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Top Preis Leistung
  Comment : Für den Preis kann man die kleinen, buschigen Plants mit dazustellen. Zum Schluss sollte man jedoch genügend platz haben.

  By K. K. on 05/Mar/2018 :
  (5)

  Title : top
  Comment : best

  By M. P. on 05/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Best quality price
  Comment : this is for sure the best quality price relation seeds on the market

  By G. N. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. S. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By P. B. on 28/Feb/2018 :
  (4)

  Title : Ottimo prodotto
  Comment : Consigliato per i coltivatori alle prime armi (come me) in quanto la pianta da un'ottima resa senza necessità particolari!

  By D. R. on 23/Feb/2018 :
  (4)

  Title : Simple kush
  Comment : Just special,something else,kush like kush

  By J. M. on 22/Feb/2018 :
  (4)

  Title : Ca commence plutot bien...
  Comment : Bonjour j'ai commandé trois graines de spécial Kush. j'ai bien reçut la commande, il y a juste le facteur qui était malade le jours de la livraison... du coup j'ai du aller chercher mon colis à la poste... J'allais pas laisser traîner mes graines... Mise à germer à la Lune montante j'ai eu la surprise ce matin de les voir poindre dans leurs petits pots!!!! 24 heure à l'avance sur ce que j'avais prévu!!! Donc ça commence plutôt bien!!

  By A. D. on 21/Feb/2018 :
  (5)

  Title : Graine reçu en cadeau
  Comment : Graine cadeau, agréable surprise, une des meilleurs parmi les 4 variétés commandés, je RECOMMANDE !

  By I. H. on 19/Feb/2018 :
  (5)

  Title : Special kush 1
  Comment : EASY TO GROW IDEAL FOR BEGINNERS AND THE END PRODUCT IS A VERY NICE SMOKE WILL BE ORDERING MORE FOR SURE

  By D. J. on 19/Feb/2018 :
  (5)

  Title : Delivery and genetics
  Comment : By so far best delivery,and even more better grade genetics:-) ,will be purchasing more when I spend all I purchased! KING REGARDS RQS! You earned it!

  By G. T. on 14/Feb/2018 :
  (5)

  Title : Big plant
  Comment : Good plants last year .Outdoor grow.Euphoric feel when you smoke and relaxing mode.Good for daily smoke.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Royal Queen Seeds Team

Please see below two links with information about auto and fem strains for warm climates https://www.royalqueenseeds.com/blog-top-5-autoflowering-strains-for-warm-climates-n460 https://www.royalqueenseeds.com/blog-our-top-5-cannabis-strains-for-warmer-climates-n218

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.