Special Kush 1

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.
 4.5/5 (642) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
€ 9.50 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (3)
 • Opinions (538)
 • Fotos de clients (13)

Procedent del Kush Indi, entre l'Afganistan i el Pakistan

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cànnabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, a causa del nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, sinó que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Apta per a totes les butxaques

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kushés ideal.

En exterior pot arribar a una alçada de 3m

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 8 o 10 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 watts. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Varietat amb sabor a hatxĂ­s

Generalment, els cabdells de l'Special Kush són petits però densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sativa 20% Indica 80%
 • Efecte: Benestar físic i mentall
 • Aroma: Terròs, Punçant, Dolç
 • Clima: Warm

  By M. V. on 03/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Una de todos los tiempos
  Comment : Tremenda cepa para iniciar... Forever kush

  By V. D. on 19/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Top rapports qualité prix
  Comment : 95% des graine on germé, plante robuste, belle floraison et bonne odeur 👌

  By M. V. on 19/Aug/2019 :
  (4)

  Title : 4/5
  Comment : 4/5 haben gekeimt und wachsen gut. Preis/leistung einfach top

  By Y. H. on 14/Aug/2019 :
  (5)

  Title : 5/5
  Comment : kommen alle sehr gut und 5 von5 sind gekommen

  By I. R. on 06/Aug/2019 :
  (4)

  Title : easy
  Comment : easy plant with normal yield, grows strong and easy to manipulate with lst and react good to topping and mainlining. 10 gr in a shady place with just 5 hours full sun a day recomended for the price and the taste and its soft feeling

  By P. S. on 22/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Sehr gute Qualität bei geringen Preis
  Comment : Für wenig Geld erhält man ordentliche Buds sowohl vom Ertrag wie auch von der Qualität her.

  By A. B. on 12/Jul/2019 :
  (4)

  Title : DK
  Comment : Hallo, es ist schnell genug. Von den drei Samen besteht die Wurzel nur aus zwei Samen. Man musste rausschmeiĂźen.

  By S. C. on 09/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Splendida
  Comment : E la numero uno la raccomando a tutti

  By J. V. on 08/Jul/2019 :
  (5)

  Title : very good
  Comment : very good

  By P. T. on 05/Jul/2019 :
  (5)

  Title : perfect!
  Comment : Mega stonend!

  By A. M. on 01/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Trusted
  Comment : Good packaging very happy ace price would buy again

  By M. D. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Special Kush #1
  Comment : I have not yet started these seeds off however i have come to know that Royal Queen Seeds will only supply the best seeds available! so be rest assured that your seeds will come to you in the best possible condition. I will ofcourse do a second review once i have grown these seeds out :) Highly recommend Royal Queen seeds to anyone especially seeing as they have a very generous free seed giveaway with your orders (conditional on your order value) shipping and billing is also very discreet :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Top Strains for Warmer Climates

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Top Strains for Warmer Climates

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.