• Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1
 • Special Kush 1

Special Kush 1

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.
(1001) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 4.00
3x
€ 9.50
5x
€ 15.50
10x
€ 27.00
25x
€ 54.00
Oferta!
Preu reduït!
€ 9.50

€ 9.50 (-0%)

Compra i aconsegueix 10 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (3)
 • Opinions (853)
 • Fotos de clients (13)

Procedent del Kush Indi, entre l'Afganistan i el Pakistan

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cànnabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, a causa del nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, sinó que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Apta per a totes les butxaques

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kushés ideal.

En exterior pot arribar a una alçada de 3m

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7-8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 watts. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Varietat amb sabor a hatxís

Generalment, els cabdells de l'Special Kush són petits però densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

Special Kush 1 data sheet
Tipus de varietat: Feminitzades
THC: 17%
CBD: Baix
Collita en interior: 425 - 475 gr/m2
Collita en exterior: 500 - 550 gr/plant
Alçada en Interior: 60 - 100 cm
Alçada en exterior: 200 - 270 cm
Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
Mes de la collita: Finals de setembre
Genètica: Afghan x Kush
Tipus: Sativa 20% Indica 80%
Efecte: Col·locat, Fort, Relaxació corporal
Clima: Estius curts
Aroma: Afruitat, Intèns, Terrós

  De K. X. on 16/May/2022 :

  Títol : The real kush
  Comentaris : Thanks for the great experience,perfect smell perfect taste.

  De L. L. on 11/May/2022 :

  Títol : Wydajny
  Comentaris : Mega masa żywiczny bardzo rewelacja😮‍💨😁

  De A. R. on 10/May/2022 :

  Títol : AL
  Comentaris : Nice!

  De L. L. on 08/May/2022 :

  Títol : Looks healthy
  Comentaris : 3/3 growing fast!

  De M. C. on 25/Apr/2022 :

  Títol : @Moravian_grower
  Comentaris : Na to že jsou to jedny z levných semen co nabízíte výsledný produkt Dobré kvality.

  De K. J. on 19/Apr/2022 :

  Títol : M
  Comentaris : 15 graine /15 germe même si il a fallut que j’en aide une car la racine rentrait dans la graine ce qui lui donne du retard au niveau de la croissance après tout sera en extérieur j’attend les bonne température pour pouvoir faire tout cela je la mettrai en guérilla j’irai les arroser 1 à 2 fois par semaine donc pour ceux que ça intéresse je dirais fin septembre si tout c’est bien passé ensuite je vous dirai pour la récolte

  De A. E. on 18/Apr/2022 :

  Títol : Arnaud.E
  Comentaris : Germination : 100%, développement rapide. Reçu en moins de 3 jours. Graines de qualités ! Je recommande +++ Merci RQS

  De C. V. on 08/Apr/2022 :

  Títol : Chrisha
  Comentaris : Kamen schnell an. Keimen verdammt schnell und wächst super. Mal die Ernte abwarten

  De H. W. on 24/Mar/2022 :

  Títol : Super
  Comentaris : Ist nur zu empfehlen!!!gerne wieder!!!

  De E. M. on 22/Mar/2022 :

  Títol : Good
  Comentaris : Good

  De F. M. on 17/Mar/2022 :

  Títol : Fantastica
  Comentaris : RQS sempre top class!!!

  De V. R. on 05/Apr/2022 :

  Títol : Grows beautifully!
  Comentaris : It grows very fast and it has a nice lemon fragrance. Absolutely a great choice for low budget growers. Definitely would buy again.

  De Y. T. on 11/Mar/2022 :

  Títol : Fine Weed
  Comentaris : Not a crazy strain, it is very much old school Kush. Solid, resilient, easy to grow. The potency is not out of this world, sure, but for the day it is ideal.

  De A. K. on 28/Feb/2022 :

  Títol : Ghost
  Comentaris : tolle Pflanze guter Ertrag bin zufrieden

  De D. R. on 25/Feb/2022 :

  Títol : DEDE
  Comentaris : TOP


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From biere | 2017-11-11 13:46:51

Hi folks, what amount of plants you place in a m2 and what of light you use for make a result like those described in the "DATA SHEET" tab of each strain? It's a question that I want to make from a long time. Thanks!

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below link for information on the best lighting for growing. https://www.royalqueenseeds.com/blog-best-lighting-for-growing-cannabis-n103 The amount of plants would depend on the size of the pots normally it should be between 6-12, keeping a good ventilation in the grow room.

From Cal | 2017-11-11 01:20:30

Hi I’m growing this strain along with white widow, gorilla glue and Shinning silver lemon haze, when would you recommend to flush? I’m 1 day away from starting week 7 of flower. Cheers bro’s

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below entrance from our Cannabis Blog, we think it will be helpful for you: https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-and-when-to-flush-marijuana-plants-n312

From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain Family: Kush

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.