The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

La genètica Kush porta molt temps satisfent als amants de la marihuana índica. Els seus efectes potents i sedants proporcionen una sensació corporal molt agradable, eliminen l'estrès i ofereixen un toc medicinal. La Special Kush #1 és una incorporació excel·lent al llinatge Kush, ja que presenta les millors qualitats de qualsevol varietat Kush, i tota una sèrie de característiques pròpies.

SPECIAL KUSH #1: ANÀLISI GENÈTICA

La Special Kush #1 posseeix una base genètica fortament índica. Compta amb un 80% de genètica índica i només un 20% de sativa. Els criadors van donar vida a aquesta varietat combinant dos llinatges llegendaris de cànnabis: Kush i Afghani. Totes dues varietats són molt famoses pels seus coneguts efectes de colocón i les seves cues enganxoses.

La genètica Kush descendeix de la serralada del Hindu Kush, una seqüència d'estructures rocoses que s'estén per la frontera entre l'Afganistan i el Pakistan. La majoria dels exemplars Kush estan plens de terpens que emanen aromes terroses, picants i cítrics. Les seves flors mostren colors molt bonics, de tonalitats taronja, bronze i violeta.

La genètica Kush va ser un bon començament a l'hora de crear la Special Kush #1, però els criadors de Royal Queen Seeds volien que la balança s'inclinés més cap al costat índica. I sabien el que havien de fer exactament.

Van començar germinant llavors Afghani per a trobar els millors exemplars que tenien a la seva disposició. Les plantes Afghani tenen una genètica pràcticament índica pura, amb un nivell del 90-100%. Aquestes varietats autòctones també consideren la seva llar les muntanyes de l'Hindú Kush.

No està del tot clar com van arribar al món occidental, però la llegenda diu que els caçadors de ceps van aconseguir passar algunes llavors silvestres abans que comencés la invasió soviètica en 1979.

A més de la seva puresa, les varietats autòctones Afghani provoquen un efecte corporal relaxant i tenen sabors irresistibles a haixix i espècies.

Després de diverses generacions d'encreuaments, els criadors van quedar satisfets amb els resultats. La descendència presentava una dominancia índica gairebé total, cues extremadament denses i una producció de resina impressionant.

CONREAR LA SPECIAL KUSH #1

La Special Kush #1 produeix collites molt gratificants, tant en interior com en exterior. La seva genètica Hindu Kush l'ajuda a suportar diferents temperatures, des d'estius càlids prop de l'equador fins a les estacions de cultiu més fredes en climes del nord.

La Special Kush #1 es desenvolupa molt bé en interior, on aconsegueix una alçada màxima de 1m. Pot produir collites d'entre 425-475g/m² després d'un període de floració breu, de 7-8 setmanes.

Les plantes d'exterior desenvolupen una estructura completament diferent a la típica índica, i arriben a aconseguir una alçada de fins a 270cm. Prepara't per a collir entre 500-550g per planta a la fi de setembre.

La Special Kush #1 produeix flors llargues i molt denses. Les seves cues s'omplen de tricomas i contenen pistils amb forma d'arracades.

Aquesta varietat tendeix a desenvolupar una copa frondosa i repleta de cabdells. Quan la conreïs, pots controlar aquest aspecte amb una mica de poda apical i defoliació, per a permetre que la llum pugui arribar als cabdells que es troben en les zones més internes.

Special Kush 1

Special Kush 1

Special Kush 1

Genetic background Afghan x Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Clear and energetic

Buy Special Kush 1

EFECTES DE LA SPECIAL KUSH #1

La Special Kush #1 proporciona una experiència pròpiament índica. Els seus efectes desbloquegen els músculs, redueixen la rigidesa i alleugen el dolor i la tensió de manera temporal. L'efecte d'aquest cep és d'acció ràpida i molt efectiu.
Conté un nivell de THC del 17%, per la qual cosa el seu efecte es troba a mig camí entre el subtil i el potent. Té la capacitat de relaxar el cos prou com per a provocar un efecte medicinal, però aconsegueix mantenir la ment lúcida i funcional. Pots fumar aquestes flors durant tot el dia per a obtenir un alleujament terapèutic sense necessitat de comprometre la teva capacitat mental.
La genètica Kush és molt apreciada entre músics i creatius des de fa molt temps, com una font d'inspiració. Molts artistes han cantat o rapeado sobre els seus efectes, i als escriptors els encanta tancar-se en el flux creatiu que només els ceps Kush poden inspirar. Fuma't un porro d'aquesta herba la pròxima vegada que vulguis escriure, pintar o improvisar, i aconseguiràs uns resultats al·lucinants!

SABOR I AROMA

La Special Kush #1 sorprèn l'olfacte amb unes aromes i sabors deliciosos, a pi, menta, pebre i espècies. Aquests sabors la converteixen en una opció excel·lent per a fer comestibles.
La Special Kush #1 ha heretat el perfil de terpens dels seus ceps parentals. La Kush li va transmetre nivells elevats de cariofileno, un terpè antiinflamatori, i de mirceno, un terpè sedant, mentre que la genètica Afghani li va proporcionar nivells alts de pineno i ocimeno.

SPECIAL KUSH #1: ENGANXOSA, AROMÀTICA I MOLT RELAXANT

La Special Kush #1 complaurà a tots els amants de les índiques. El seu efecte delicat ofereix tots els beneficis d'un cep índic sense passar-se en l'aspecte sedant. I la seva herba és tan deliciosa que farà que cada sessió sigui un autèntic luxe!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.