El nostre procés editorial | Royal Queen Seeds

El procés editorial de Royal Queen Seeds reflecteix la nostra filosofia. El nostre objectiu és presentar una informació precisa des del punt de vista científic, de manera clara, redactada per experts i revisada per professionals independents. El nostre contingut té com a fi educar als lectors sobre la genètica cannàbica, la recerca de cannabinoides i terpèns, la ciència del sistema endocannabinoide, la legalització de la marihuana i les diverses tècniques de cultiu.

El nostre equip està integrat per escriptors i periodistes professionals que són experts en diferents camps, que abasten la recerca psicodèlica, el fenomen del CBD, el sistema endocannabinoide i el cultiu ecològic. A més de les seves especialitzacions, tenen la capacitat de comunicar informació complexa d’una manera fàcil d’entendre. Els nostres competents il·lustradors, fotògrafs i dissenyadors gràfics ajuden al fet que les seves paraules cobrin vida.

Una vegada que els nostres autors han investigat i redactat un article, el nostre equip de revisors garanteix que cada paràgraf, il·lustració i vídeo contingui informació precisa des d’un punt de vista científic. L’equip de revisió està format per biòlegs, metges, experts en CBD, científics agrícoles, botànics, nutricionistes i veterinaris. Aquests professionals ens ajuden a mantenir un enfocament responsable i garanteixen que el nostre contingut reflecteixi les últimes recerques.

El nostre procés editorial | Royal Queen Seeds

En definitiva, el nostre procés editorial ens permet transmetre una informació precisa, clara, verídica i actualitzada. Els nostres escriptors basen el seu treball en revistes mèdiques d’actualitat revisades per parells, organismes governamentals i institucions acadèmiques; i els nostres revisors confirmen la validesa d’aquestes fonts. Per mitjà d’aquest estricte procés basat en l’evidència, esperem promoure la ciència i l’experiència per a acabar amb l’estigma que encara existeix entorn del cultiu, l’estil de vida i la cultura del cànnabis.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.