Llavors autoflorents

Les llavors de cànnabis autoflorents són llavors que floreixen en 2 o 4 setmanes. Per tal de florir, les espècies Sativa i Indica feminitzades normalment han d'estar exposades a llum interior durant 12 hores just després de la collita. No floriran a l'exterior perquè les hores de dia disminueixen durant aquesta estació.

Les espècies autoflorents són plantes Indica o Sativa creuades amb Ruderalis, un tipus de cànnabis que creix en zones on l'estiu és molt curt però té moltes hores de llum de dia, de 22 a 24 hores diàries. La Ruderalis floreix automàticament en un període molt curt (generalment de 2 a 4 setmanes).

Les plantes de cànnabis Ruderalis tenen principalment el seu origen al nord d'Europa, Rússia i països veïns com la Xina i Mongòlia. Per naturalesa, aquesta planta conté molta menys quantitat de THC que les plantes Indica o Sativa.

Existeixen dos tipus de Ruderalis coneguts per la seva capacitat de florir en tan sols cinc setmanes. Malauradament, aquestes varietats gairebé no contenen THC i, a més, no són adequades per a la producció de cànnabis.

Al creuar la Ruderalis amb una Indica o Sativa, el resultat és una varietat de floració ràpida, amb una bona producció de THC i una excel·lent formació de la copa.

Avantatges de les plantes autoflorents feminitzades de Royal Queen Seeds:

  • Les plantes no creixen molt (entre 30 cm i 60 cm).
  • Les plantes floreixen automàticament al cap de 2 a 4 setmanes.
  • El període mitjà entre la plantació i la collita és de 10 setmanes.
  • Les plantes són molt petites i no criden l'atenció. 
  • L'olor és molt menys notable en comparació amb les espècies normals.
  • Pots obtenir diverses collites per estació.
  • Les nostres llavors autoflorents també són feminitzades.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.