Llavors de marihuana barates - RQS

Com a banc de llavors de marihuana medicinal, oferim una genètica excel·lent a un preu assequible. Tenim una àmplia selecció de llavors de cànnabis de bona qualitat que s'adapten a qualsevol tipus de condicions de cultiu. Oferim varietats de cànnabis tant d'interior com d'exterior que et permetran gaudir d'una marihuana de la millor qualitat en la comoditat de la teva casa. Els nostres preus són econòmics perquè volem contribuir a fer que la societat pugui conservar soques de cànnabis que ofereixen nombrosos beneficis medicinals encara que n'hagin estat considerades il·legals per alguns governs del món. Al nostre lloc web, qualsevol persona pot trobar les millors llavors de cànnabis per un preu molt més reduït que a d'altres proveïdors. També oferim informació detallada sobre el cultiu de llavors de marihuana, així que podràs aprendre de professionals que estan compromesos amb la preservació de les millors llavors de marihuana d'arreu del món.

COMPRA LLAVORS DE CÀNNABIS: LA NOSTRA SPECIAL KUSH

Cultivar llavors de cànnabis és un passatemps gratificant, i la nostra Special Kush és una varietat amb fama mundial i un dels productes que més ens enorgulleix tenir al nostre banc de llavors. Aquesta planta és considerada generalment una soca Indica de gran rendiment que s'acostuma a cultivar a la regió de l'Índia i els seus voltants. Moltes persones coneixen la seva relació amb les muntanyes de l'Hindu Kush, que són famoses per produir una de les millors marihuanes del món. La nostra Special Kush és una de les varietats de cànnabis més espectaculars, i es pot cultivar tant en espais d'interior com a l'aire lliure. Aquesta soca és coneguda pels seus efectes relaxants, i nosaltres et posem fàcil la compra de llavors a bon preu amb les que podràs gaudir d'una de les millors marihuanes del món.

Special Kush 1

Special Kush 1

Genetic background Afghan x Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Clear and energetic
 

Buy Special Kush 1

 

LLAVORS DE MARIHUANA FEMINITZADES

Amb les nostres llavors de marihuana feminitzades Special Kush, no hauràs de preocupar-te de tenir plantes masculines al teu jardí, pel que podràs estar ben segur que obtindràs una qualitat òptima i un cànnabis sense llavors. La majoria dels bancs de llavors de marihuana disposen d'una varietat Kush en estoc, però les nostres econòmiques llavors t'ofereixen una genètica excel·lent a un preu increïble. Així doncs, aquest producte és l'opció ideal per a qualsevol persona amb un pressupost ajustat però que desitgi la millor qualitat. També pots comprar llavors de cànnabis que hagin estat dissenyades per a un màxim rendiment i, mitjançant l'ús de clons, sempre podràs tenir una quantitat il·limitada de plantes noves llistes per entrar a la teva sala de floració.

La nostra Special Kush és una de les millors varietats de cànnabis i pot omplir ràpidament una zona de cultiu amb plantes verdes i exuberants. En espais d'interior, hauràs d'escollir un lloc amb prou alçada, ja que la nostra varietat de cànnabis pot arribar fàcilment als 3 metres o més. Amb una mica de coneixements i poda selectiva, de seguida podràs produir un munt de cabdells a la teva sala de cultiu interior o aconseguir el màxim rendiment al teu jardí a l'aire lliure.

Aquesta soca també és ideal per als productors de marihuana medicinal i, retardant el cicle d'il·luminació, podràs gaudir fàcilment d'una nova collita de cànnabis cada set o vuit setmanes. Cultivar les nostres llavors de cànnabis també és ideal per gaudir d'una gran quantitat de flors, i la Special Kush pot proporcionar-ne fins a 150 grams per planta a l'interior o fins a 400 grams per metre quadrat amb un llum de descàrrega d'alta intensitat de 600 watts. La nostra Special Kush és una de les varietats de cànnabis favorites dels productors a l'aire lliure, i els més experimentats poden collir fàcilment més d'un quilo per planta. El producte final ofereix una qualitat màxima, i aquesta varietat és una de les més populars del nostre banc de llavors de marihuana, ja que el producte final proporciona cabdells recoberts amb tricomes.

Special Kush 1 Royal Queen Seeds

LLAVORS DE MARIHUANA SPECIAL QUEEN

El nostre banc de llavors també t'ofereix una selecció de les millors varietats a preus assequibles, i la nostra Special Queen és una de les millors soques del mercat. El producte combina algunes de les millors propietats de les varietats de Colòmbia , Mèxic i l'Afganistan, i s'ha fet ús de la genètica per crear molts dels principals encreuaments que es venen normalment com a cànnabis medicinal.

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Special Queen 1

 

CULTIVAR LLAVORS DE CÀNNABIS FÀCILMENT

Amb el cultiu de la nostra Special Queen al teu jardí, obtindràs llavors de cànnabis econòmiques sense haver de renunciar a la qualitat. És una soca clàssica ideal per a principiants perquè és fàcil de cultivar. Els productors més experimentats poden ajustar-ne els cicles per obtenir el millor rendiment d'una de les millors varietats de cànnabis del món. La planta cultivada en interiors ofereix cabdells en només vuit setmanes i normalment arriba al metre i mig d'alçada, així que crear un Sea of Green (mar verda) també és una opció. 

Special Queen 1 Royal Queen Seeds

SOQUES DE CÀNNABIS SATIVA DOMINANT

La Special Queen és una soca Sativa dominant, capaç de produir fins a 500 grams de cànnabis medicinal per cada metre quadrat de l'àrea de cultiu. Aquestes llavors econòmiques de cànnabis també són ideals per a espais a l'aire lliure i fàcilment poden arribar a produir fins a 150 grams per planta. El nostre banc de llavors de cànnabis s'enorgulleix d'oferir una excel·lent varietat híbrida, la Special Queen, que funciona perfectament en sistemes de cultiu orgànic o hidropònic.

Aquesta soca és ideal per cultivar llavors de marihuana en un Sea of Green, i produeix marihuana medicinal que ajuda sobretot mentalment amb uns efectes estimulants i eufòrics de la millor qualitat. Les nostres llavors econòmiques de cànnabis són una manera excel·lent perquè puguis accedir a la millor genètica del món, i ens complau contribuir al fet que gaudeixis de la diversitat del món al jardí de casa teva.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.