Política de devolucions

Tens dret a la devolució de la teva comanda (o parts del mateix) durant 14 dies des de la seva recepció, sense haver d'al·legar cap motiu.


En aquest període, està permès provar i tractar el producte de la mateixa forma en què ho faries en una tenda física. A més, pots obrir el paquet d'un producte sempre que no estigui segellat. En cas d'haver anat més enllà de l'absolutament necessari per poder avaluar el producte, podria cobrar-se qualsevol pèrdua de valor.

El termini de devolució acabarà 14 dies després que tu (o qualsevol tercer designat per tu, diferent de l'empresa de missatgeria) hagis tingut el producte en el teu poder.

Si has comprat diferents productes amb diversos terminis de lliurament en la mateixa comanda, el termini de devolució expirarà als 14 dies després de la recepció de l'últim producte de la comanda.

Per exercitar el teu dret a la devolució, sol·licitem que contactis amb nosaltres en el termini de 14 dies, usant el formulari de contacte de la nostra pàgina web o enviant un correu electrònic a support@royalqueenseeds.com. Posteriorment t'enviarem les instruccions per a la devolució i una etiqueta de tornada. Si ens contactes abans d'enviar el producte, cobrirem els costos de devolució.

Alternativament, pots retornar el producte emplenant aquest formulari i enviant-ho per email. Tingues en compte que en aquest cas, els costos de l'enviament de devolució NO seran reemborsats si es retornen sense notificació prèvia.

Reemborsament

na vegada has exercit el teu dret a la devolució, tots els pagaments (incloent les despeses d'enviament) es reintegraran en 14 dies. Si has retornat el producte sense haver-ho notificat prèviament, podríem sol·licitar-te un codi de seguiment com a prova d'enviament abans de reemborsar l'import abonat.

En funció del teu mètode de pagament original, el reemborsament s'efectuarà de la següent manera:

Efectiu en sobre - Efectiu en sobre, assumint el risc el client
Transferència bancària - Transferència bancària
Targeta de crèdit - Targeta de crèdit (o transferència bancària si han passat més de 30 dies des del pagament inicial)
Sofortüberweisung – Transferència bancària
MrCash/Bancontact – Transferència bancària

Els següents productes quedaran exclosos del dret a devolució:

- Productes amb paquet segellat que hagin estat oberts

info