Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Informació sobre l'enviament de llavors de cànnabis

La principal prioritat de la nostra excellent llista de serveis al client és oferir als nostres clients els mètodes d'enviament més eficients i privats. L'expedició de les comandes als nostres afortunats clients implica entregues puntuals, atenció a les preferències de privadesa i servei al client amb un bon somriure.

Estem contents de poder enviar els nostres productes de qualitat a molts països d'arreu del món. Abans de fer la comanda, però, us recomanem que confirmeu la selecció d'articles i els països inclosos en la informació d'enviament que us oferim a continuació.

Per a nosaltres, és molt important assegurar-nos que els clients reben els seus paquets de manera segura i eficient. El servei de seguiment de la majoria dels nostres productes permet que els clients puguin seguir fàcilment les comandes. Escolliu l'opció d'enviament que més s'adapti als requisits específics de la vostra comanda a la pàgina de confirmació de la compra.

La majoria de comandes fetes abans de les 12:00 dins dels Països Baixos es lliuraran el següent dia laborable. L'enviament a clients de dins de la UE es farà en un termini màxim de 5 dies laborables. Les comandes que s'hagin d'enviar a països de fora de la UE poden necessitar un període d'enviament mínim de 2 setmanes.

Per a entregues de paquets més ràpides, suggerim el servei de seguiment d'enviaments d'UPS. Un cop s'hagi expedit la comanda i deixi el nostre magatzem, us assignarem un número de seguiment amb una data i hora més exactes d'entrega.

Per a obtenir una informació més adequada sobre l'enviament, consulteu els següents mètodes:

Enviament llavors de marihuana a tot el món

Destinacions d'enviament internacionals
Per a obtenir els productes i serveis de més alta qualitat confirmeu quins productes es poden enviar al vostre país en la taula següent. Per a la vostra comoditat, consulteu fàcilment la data d'entrega prevista i les despeses d'enviament.

Atenció: El temps estimat d'entrega als països dintre d'Europa és de 3 a 15 dies laborables, i de 5 a 20 dies laborables per a la resta del món.  
   
Germany  
France  
Belgium  
Italy  
United Kingdom  
Spain  
Greece  
Poland  
Switzerland  
Finland  
Czech Republic  
Bulgaria  
Austria  
Ireland  
Sweden  
Denmark  
Croatia  
Slovenia  
Latvia  
Portugal  
Romania  
Luxemburg  
Slovakia  
Hungary  
Estonia  
Cyprus  
Malta  
Lithuania  
Canada  
Serbia  
Albania  
Bosnia and Herzegovina  
Macedonia  
Ukraine  
Liechenstein  
Andorra  
Turkey  
Montenegro  
Russian Federation  
Moldova  
Norway  
Iceland  
Isle of Man  
Monaco  
San Marino  


Cura en l'enviament privat i personal
A Royal Queen Seeds entenem el vostre desig de privadesa. Amb molt de gust, enviarem el paquet utilitzant les últimes novetats en envasos no públics per aconseguir la privadesa que tan valoreu. Els següents exemples de paquets són exactament iguals a l'exterior dels nostres paquets. L'única informació visible a l'ull públic és la vostra adreça, la nostra adreça (de devolució) i la informació postal necessària i obligatòria.
Discrete shipping of cannabis seeds and 420 merchandise


Enviament secret

Royal Queen Seeds porta l'enviament discret a un nou nivell.

Ara ja pots fer la comanda de llavors de Royal Queen Seeds en una capsa de DVD precintada! L'espera de les llavors és un malson per a tots els cultivadors i consumidors a qui el preocupa l'envasat i com serà el paquet. A Royal Queen Seeds ens prenem les inquietuds dels clients molt seriosament i tot el que trobaràs en els nostres paquets és la teva adreça i la informació necessària per a l'enviament. Però, és possible que alguns considerin que encara no és prou discret. Per tant, per calmar els clients més preocupats, ara oferim les llavors de Royal Queen Seeds en un embolcall molt especial.

No hi ha material promocional a dins, sense factura ni cap referència a RoyalQueenSeeds.com. La teva comanda de llavors (en el seu envasat original) s'embolica manualment en una fulla addicional semblant a les que trobes en una capsa de DVD normal i es col•loca a dins la capsa. El DVD inclòs no és fals; amb la teva comanda, rebràs una pel•lícula de sèrie B escollida a l'atzar. La capsa es precinta per a major seguretat de les mirades indiscretes.

Es cobraran 5 € addicionals per aquest servei d'enviament secret


Tingueu en compte que els regals com ara adhesius o papers de fumar no s'afegiran a la comanda si seleccioneu l'enviament discret.

Avís d’exempció de responsabilitat:
1. Valorem molt que ens hàgiu escollit i treballem de valent per oferir als nostres clients el millor servei possible. El fet d'oferir la informació d'enviament i de pagament més precisa en el moment de la compra estalvia temps i diners. Tingueu en compte que Royal Queen Seeds no es responsabilitzarà de cap informació incorrecta que els clients proporcionin. Una informació incorrecta del client que pugui implicar entrega errònia, manca d'entrega, detenció o càrrecs serà responsabilitat del client.

2. Els Termes i Condicions també inclouen: El client és totalment responsable de qualsevol comanda que s'hagi expedit i hagi sortit del nostre magatzem. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de cap producte o càrrecs associats que provoquin que el paquet s'aturi durant el procés duaner internacional. Royal Queen Seeds delega tota responsabilitat i obligació al client dels paquets que hagin sortit del magatzem.

All orders are posted free of charg'e