Informació sobre l'enviament de llavors de cànnabis 

La principal prioritat de la nostra excel·lent llista de serveis al client és oferir als nostres clients els mètodes d'enviament més eficients i privats. L'expedició de les comandes als nostres afortunats clients implica entregues puntuals, atenció a les preferències de privadesa i servei al client amb un bon somriure.

Estem contents de poder enviar els nostres productes de qualitat a molts països d'arreu del món. Abans de fer la comanda, però, us recomanem que confirmeu la selecció d'articles i els països inclosos en la informació d'enviament que us oferim a continuació.

Entrega

 • El temps estimat d'entrega és d'entre 3 i 15 dies laborables.
 • Només enviem a adreces privades o Access Points d'UPS. No assumirem cap responsabilitat si utilitzes com a adreça de lliurament apartats de correus, punts de recollida, Relay Points, empreses de reexpedició o llocs públics en general.
 • Per tal d'entregar-te la teva comanda tan aviat com sigui possible, per favor, proporciona un nom i adreça d'entrega vàlids (reals).
 • La informació relativa al seguiment de la comanda s'enviarà a la teva adreça d'e-mail un cop aquesta hagi sigut enviada - comprova la teva carpeta de correu no desitjat.
 • Totes les llavors s'envien des de la UE.
 • Es requerirà la signatura a l'hora de lliurar la comanda. El missatger lliurarà la comanda a l'adreça què ens hagis indicat i deixarà una nota d'absència si no et troba a casa per tal que pugueu recollir la comanda al centre d'expedició de missatgeria o que pugueu arranjar un dia i hora convenient per una segona temptativa d'entrega. En casos puntuals el missatger pot entregar la comanda a través de la bústia si aquesta és suficientment gran i no hi ha risc d'error.
 • No és possible arranjar una primera temptativa d'entrega.
 • El missatger no trucarà el vostre número de telèfon per assegurar-se que sou a casa.
 • Se us enviarà un missatge el vostre correu electrònic amb la informació relativa al seguiment de la vostra comanda. Teniu en compte que el seguiment a la web del missatger final només és possible un cop la comanda ha arribat al país de destí.

A dia d'avui no podem fer enviaments gratuïts a Suècia.UPS Standard i UPS Access Point continuen amb total normalitat.

UPS (Enviament estàndard)

 • El termini i els costos de lliurament podrien variar depenent del país de destinació. Aquesta informació es mostrarà en la pantalla de pagament abans que completis la teva compra.
 • Actualitzacions de seguiment freqüents: rebràs un correu electrònic amb tota la informació de seguiment una vegada que la comanda hagi sortit de les nostres instal·lacions. Sabràs on es troba el teu paquet a tot moment.
 • Les comandes superiors a 500 € poden escollir el servei UPS (Enviament estàndard) sense cost addicional.
 • Servei porta a porta: UPS recollirà la teva comanda en el nostre magatzem i t'ho lliurarà en la porta de la teva casa.

            Aquest servei no està disponible pel Regne Unit.

Embalatge

Depenent del grau de discreció que requeriu, tenim 2 tipus d'embalatge diferent:

 • Embalatge Estàndard: gratuït
 • Embalatge Discret en caixa DVD: 5€

Nota:  Ambdós mètodes d'embalatge triguen el mateix en arribar a la destinació final. L'única diferència radica en com resulta de discret aquest. Si us plau, tingues en compte que els articles gratuïts que et puguin correspondre tals com paper, filtres de cartó, grinders, pòsters i adhesius no es poden enviar a través del mètode discret. Si esculls aquest mètode d'embalatge només et podrem enviar les llavors gratuïtes que et corresponguin segons la teva comanda.

Embalatge EstàndardPackagesLR

Embalatge Discret

Destinacions d'enviament internacionals

Si el teu país no apareix en la següent llista significa que encara no hi enviem 

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia Lithuania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom
 
Clients del Regne Unit
Tingueu en compte que només podem enviar les nostres llavors al Regne Unit. Actualment no es poden enviar altres articles. Això també afecta a la nostra política de regals: només podem enviar llavors gratuites, no altres productes gratuits que normalment s'inclouen.
Totes les comandes estan subjectes a aranzels i despeses d'importació per part de la duana britànica. Rebràs un email de Royal Mail amb més instruccions, o hauràs d'abonar aquestes tarifes al missatger abans del lliurament.

Avís d’exempció de responsabilitat

1. El fet d'oferir la informació d'enviament i de pagament més precisa en el moment de la compra estalvia temps i diners. Tingueu en compte que Royal Queen Seeds no es responsabilitzarà de cap informació incorrecta que els clients proporcionin. Una informació incorrecta del client que pugui implicar entrega errònia, manca d'entrega, detenció o càrrecs serà responsabilitat del client.
2. Els Termes i Condicions també inclouen: El client és totalment responsable de qualsevol comanda que s'hagi expedit i hagi sortit del nostre magatzem. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de cap producte o càrrecs associats que provoquin que el paquet s'aturi durant el procés duaner internacional. Royal Queen Seeds delega tota responsabilitat i obligació al client dels paquets que hagin sortit del magatzem.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.