INDICA O SATIVA?

Tot i que és possible que hàgiu sentit a parlar dels beneficis del cànnabis, és probable que no sapigueu que hi ha dues varietats diferents d'aquesta miraculosa planta. Els cultivadors experts coneixen, des de fa temps, les diferències entre Cannabis Indica i Cannabis Sativa, i alguns dels cultivadors més famosos del món han combinat les dues plantes per crear híbrids que puguin oferir una gran varietat de característiques personalitzades. A Royal Queen Seeds ens sentim orgullosos de fer-vos arribar els coneixements que han estat amagats durant tants anys, i us oferim una barreja de llavors de cànnabis ideal per a qualsevol tipus de cultiu.

Cannabis Sativa

El Cannabis Sativa normalment és originari de llocs amb climes càlids i l'estació de creixement és llarga i fructífera. La majoria de soques base per alguns dels nostres encreuaments provenen d'alguns dels millors llocs del planeta com Tailàndia, Índia, Mèxic i Colòmbia. La principal característica que distingeix el Cannabis Sativa del Cannabis Indica és l'estructura de la planta, l'alçada i el temps que necessiten per madurar en un cultiu interior. Les soques de Cannabis Sativa pures necessiten més temps per acabar la floració, però el cultiu de la planta recompensa amb potents efectes d'eufòria, molt cobejats pels consumidors experts. Una de les més famoses és la llegendària Haze, que pot necessitar fins a 12 setmanes abans de collir-la, però els cultivadors són recompensats amb increïbles rendiments. Les nostres soques de Cannabis Sativa són ideals per a cultius interiors o exteriors i proporcionen una sensació eufòrica medicinal coneguda per les seves qualitats estimulants. Les varietats de Cannabis Sativa s'han cultivat des del principi de la història, i la planta té una àmplia gama d'usos importants. Les nostres soques de Cannabis Sativa són conegudes per les sensacions eufòriques cerebrals; són ideals pels consumidors diaris que necessiten una medecina que els pugui alleujar el dolor i, al mateix temps, els permeti complir amb les seves responsabilitats diàries.

Cannabis Indica

Les plantes de Cannabis Indica normalment són originàries de les muntanyes d'Hindu Kush a l'Índia, Pakistan i Afganistan, i la nostra Special Kush és una varietat més que oferim als consumidors. Les varietats de Cannabis Indica, igual que la nostra Special Kush, són ideals pels cultivadors de cànnabis interior que busquen optimitzar els rendiments de la seva collita. La collita és pot començar a fer en tan sols sis setmanes, amb la qual cosa, els cultius interiors oferiran més collites en un període de temps més curt. Les soques Indica són conegudes per la sensació relaxant ja que les plantes tenen un relació més alta de CBD - THC. Mentre que el THC pot provocar ansietat, al crear híbrides amb soques Indica que tenen més CBD, els usuaris obtenen un cànnabis medicinal que, en realitat, redueix l'ansietat i fa que l'experiència de fumar sigui més agradable i relaxant. Generalment, les soques Indica són més baixes i, tradicionalment, es fan servir en moltes regions productores d'haixix degut a la gran potència i a la quantitat de tricomes que revesteixen els buds. 

 • Indica leaf INDICA / característiques
 • Couch-lock
 • Chilling
 • Appetite
 • Body High
 • Deep relaxation
 • Sleep Aid
 • Pain + Nausea Relief
 • Stress + Anxiety Relief
 • Algunes de les nostres més famoses varietats Indica
  ICE, Northern Light, Blue Mystic, O.G. Kush

Mescles personalitzades de Cannabis Sativa i Indica

Com que les dues soques es creuen en moltes de les nostres llavors de cànnabis feminitzades, els cultivadors poden trobar plantes que compleixin les seves necessitats de perfecció. Quan es mesclen, els productors poden accedir als beneficis d'una fortalesa híbrida i reduir el temps de floració de la Cannabis Sativa per garantir que les varietats madurin abans del que farien en condicions normals. Sovint, és difícil que els cultivadors d'interior puguin gaudir de les soques pures de Cannabis Sativa perquè les plantes poden tardar 12 setmanes o més en assolir la maduresa. Quan es creua amb la Cannabis Indica, el període de floració s'escurça, i moltes de les nostres famoses soques, com la Sour Diesel, fàcilment poden madurar en només 10 setmanes.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar