Llavors de marihuana Gorilla

Et donem la benvinguda al món de les varietats de cànnabis Gorilla. La genètica Gorilla, desenvolupada als Estats Units en l'última dècada, s'ha convertit en sinònim d'efectes potents i collites impressionants. Com a resultat, s'ha usat per a crear molts creus i descendents que trobaràs a continuació.

6  Productes
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Anteriorment Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

La marihuana Gorilla descendeix de la Gorilla Glue, una potent varietat creada a principis de la dècada del 2010 a Califòrnia, pel criador de cànnabis Joesy Whales. Des de llavors, criadors de tot el món han utilitzat aquesta planta portentosa com a base genètica d'una gran quantitat de varietats potents i saboroses.

Com hem creat les nostres llavors Gorilla?

Les nostres varietats Gorilla ofereixen les millors característiques de l'original, i molt més! La nostra gamma ha estat creada a partir de plantes mare com Gorilla Glue #4, Xocolata Dièsel, Chem's Sis, Sour Dubb, Cookies i Gelato 33.

Avantatges de conrear marihuana Gorilla

Juntes, aquestes varietats parentals han transmès a la seva descendència uns terpens dolços i ensucrats, nivells enormes de THC, i una genètica productiva que garanteix collites més que abundants en tot moment. Aquestes plantes són relativament compactes, però capaces de produir cues grans i resinoses en espais petits.