Trustpilot

Special Queen 1

 4.5/5 (650) Write a review
€ 10.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
Als anys 90 hi va haver una carrera boja per part de productors i venedors de llavors per aconseguir l’última Skunk. Durant aquest període, molts dels cultivadors van intentar repetir aquella varietat híbrida afgana, colombiana i mexicana, que va donar com a resultat, una gran varietat d’Skunks de nova generació.

Als anys 90 hi va haver una carrera boja per part de productors i venedors de llavors per aconseguir l’última Skunk. Durant aquest període, molts dels cultivadors van intentar repetir aquella varietat híbrida afgana, colombiana i mexicana, que va donar com a resultat, una gran varietat d’Skunks de nova generació. Les característiques genètiques d’aquestes plantes de cànnabis finalment posarien les bases de la majoria de totes i cadascuna de les plantes de marihuana d’Europa.

A Royal Queen Seeds hem decidit oferir-te la típica híbrida Skunk a un cost reduït. És perfecta per als cultivadors principiants que no volen invertir massa en el seu cultiu experimental. Aquesta Special Queen és una Skunk clàssica que es cultiva molt fàcilment, no creix massa en alçària i es pot collir al cap de 8 setmanes.

En interiors, creix 1,4 metres, així que necessitarà una mica d’espai. A l’exterior, aquesta planta creix més de 2.7 metres d’alçària. Necessita molt sol i no és adequada per a climes del nord d’Europa (Països Baixos o Regne Unit). És una Sativa dominant i els buds estan distribuïts per a tota la planta; a més, proporciona un excel•lent rendiment per a una Sativa de 8 setmanes.

En interiors, l’Special Queen feminitzada ofereix un rendiment d’uns 50 grams per planta, o d’uns 500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l’exterior, aquesta planta pot créixer tan forta i gran que pot arribar a produir més de 550 grams per planta. Convé proporcionar-li tots els nutrients i tota l’aigua que necessita per tal que creixi gran i forta, tot i que sense passar-se.

Aquesta varietat de cànnabis és relativament fàcil de cultivar i amb poc manteniment, la qual cosa la converteix en una aspirant adequada per als cultius comercials. Perfecta per a sistemes de terra i hidro, l’Special Queen és perfectament adequada per a cultius “Sea of green (Mar verd)” o “Screen of green (Pantalla verda)”. Per aquesta varietat de cànnabis, et recomanem 8 setmanes de floració, tot i que alguns cultivadors l’han collit a les 7 setmanes.

La fumada de l’Special Queen feminitzada proporciona el clàssic viatge skunk. Principalment d’efecte mental, l’Special Queen ofereix als fumadors un viatge eufòric que relaxarà fins i tot als penjats més ansiosos.

La nostra Special Queen és una skunk clàssica en una llavor feminitzada, a un preu molt raonable. Estem segurs que lluitaràs per aconseguir una llavor feminitzada de gran valor com l’Special Queen.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Power Bud x Skunk
 • Tipus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Efecte: Benestar de llarga durada i relaxament
 • Clima: Warm
   

  By J. T. on 29/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Really nice kind
  Comment : Planted as outdoor, not so big because of late start from my side but effect is pretty killing. Recomend this so much :)

  By D. T. on 29/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Great plant
  Comment : Dont get fooled by the price this is some great weed.

  By S. R. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : special queen
  Comment : good delivery and love the way the seeds come brilliant

  By T. W. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : 100%
  Comment : Really grat strain. All seeds succesufully germinated! :D

  By P. Z. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Thanks RQS
  Comment : Ordering 4-th time from this website, excellent service, fast shipping and some fine seeds

  By M. H. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Top!!!!!!! :))
  Comment : Einfach anzubauen, verzeiht viele Anfängerfehler! Ertrag ist für den Preis der Samen auch super!! Und ballert nicht schlecht!! :) Nur zu empfehlen!!

  By J. Š. on 22/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Special qeen 1 - best seed
  Comment : Definitly best seeds in europe, never disapointed and always very happy with my plants :)

  By R. L. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Special queen
  Comment : Greet strain buds 25cm long 7/8 cm fat...

  By B. B. on 14/Mar/2017 :
  (5)

  Title : King of queen
  Comment : Super Pflanze top Preis ilove rqs

  By C. R. on 13/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Satisfaisant .
  Comment : 4 étoiles pour le rapport qualité / prix . Une belle production de bud ... un arôme très appréciable et comme beaucoup le disent , un plant très robuste et qui ne demande pas de trop d attention , idéal pour commencer ... Achat 10 graines , germé à 100% ! je recommande .

  By R. J. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : She's a killer queen
  Comment : Don't be put off by price this is a fine queen let this girl do her thing.

  By D. G. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By J. S. on 08/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Excelente
  Comment : Calidad precio brutal. Semillas perfectas.99.8% de nacimientos. Muy buena producción en interior.

  By C. H. on 06/Mar/2017 :
  (5)

  Title : 89% GERMINATION
  Comment : Hi, new guy here, new to everything about gardening. These seeds are the tits (nice tits) great germination, great support, free stuff? what more could you ask for.

  By M. K. on 06/Mar/2017 :
  (5)

  Title : One of the Best Sorts
  Comment : this is my second buy of this strain. I have to say that it is one of the best strains I've ever tasted. last time bought 3 seeds and all of them were female. thnx Royal seeds. you are best !!!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.