Special Queen 1

Als anys 90 hi va haver una carrera boja per part de productors i venedors de llavors per aconseguir l’última Skunk. Durant aquest període, molts dels cultivadors van intentar repetir aquella varietat híbrida afgana, colombiana i mexicana, que va donar com a resultat, una gran varietat d’Skunks de nova generació.
 4.5/5 (708) Write a review
€ 10.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

Als anys 90 hi va haver una carrera boja per part de productors i venedors de llavors per aconseguir l’última Skunk. Durant aquest període, molts dels cultivadors van intentar repetir aquella varietat híbrida afgana, colombiana i mexicana, que va donar com a resultat, una gran varietat d’Skunks de nova generació. Les característiques genètiques d’aquestes plantes de cànnabis finalment posarien les bases de la majoria de totes i cadascuna de les plantes de marihuana d’Europa.

A Royal Queen Seeds hem decidit oferir-te la típica híbrida Skunk a un cost reduït. És perfecta per als cultivadors principiants que no volen invertir massa en el seu cultiu experimental. Aquesta Special Queen és una Skunk clàssica que es cultiva molt fàcilment, no creix massa en alçària i es pot collir al cap de 8 setmanes.

En interiors, creix 1,4 metres, així que necessitarà una mica d’espai. A l’exterior, aquesta planta creix més de 2.7 metres d’alçària. Necessita molt sol i no és adequada per a climes del nord d’Europa (Països Baixos o Regne Unit). És una Sativa dominant i els buds estan distribuïts per a tota la planta; a més, proporciona un excel•lent rendiment per a una Sativa de 8 setmanes.

En interiors, l’Special Queen feminitzada ofereix un rendiment d’uns 50 grams per planta, o d’uns 500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l’exterior, aquesta planta pot créixer tan forta i gran que pot arribar a produir més de 550 grams per planta. Convé proporcionar-li tots els nutrients i tota l’aigua que necessita per tal que creixi gran i forta, tot i que sense passar-se.

Aquesta varietat de cànnabis és relativament fàcil de cultivar i amb poc manteniment, la qual cosa la converteix en una aspirant adequada per als cultius comercials. Perfecta per a sistemes de terra i hidro, l’Special Queen és perfectament adequada per a cultius “Sea of green (Mar verd)” o “Screen of green (Pantalla verda)”. Per aquesta varietat de cànnabis, et recomanem 8 setmanes de floració, tot i que alguns cultivadors l’han collit a les 7 setmanes.

La fumada de l’Special Queen feminitzada proporciona el clàssic viatge skunk. Principalment d’efecte mental, l’Special Queen ofereix als fumadors un viatge eufòric que relaxarà fins i tot als penjats més ansiosos.

La nostra Special Queen és una skunk clàssica en una llavor feminitzada, a un preu molt raonable. Estem segurs que lluitaràs per aconseguir una llavor feminitzada de gran valor com l’Special Queen.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Power Bud x Skunk
 • Tipus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Efecte: Benestar de llarga durada i relaxament
 • Clima: Mild
   

  By F. K. on 21/Jul/2017 :
  (3)

  Title : Schlanke Skunk
  Comment : Typischer süsslich käsig-würziger Skunkgeschmack und gute stone/high Mischwirkung. Pflanze für Indoor nicht so geeignet da sie in Blüte einen extremen Stretch hin legt+ rel. wenig Blätter = viel Licht erreicht den Boden. Ertrag daher für den Platz zu gering. ABSOLUT schimmelresistent auch bei härtesten Bedingungen mit 90% Luftfeuchte!

  By E. V. on 17/Jul/2017 :
  (4)

  Title : top
  Comment : vien su bene...

  By T. W. on 07/Jul/2017 :
  (5)

  Title : 5 Sterne
  Comment : 10/10 Gekeimt....Veggie souverän...Ertrag sehr gut

  By M. W. on 06/Jul/2017 :
  (4)

  Title : Special Queen #1
  Comment : Auch hier lief alles top. Bestellung, bezahlung und geliefert. Mit dem Easy start set keimen lassen alle was geworden! Top...

  By S. D. on 06/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 10 graines sur 10 germé Pousse très bien avec de beaux bud Très bonne fumé à la fois happy et détente. Juste attention elle pousse haut

  By R. H. on 03/Jul/2017 :
  (1)

  Title : Totalausfall
  Comment : Leider gingen die Samen komplett nicht auf. Nur der "free" Samen wuchs wie gewohnt.

  By U. N. on 03/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Guter Geschmack und Wirkung, die beute ist nicht schlecht

  By M. S. on 29/Jun/2017 :
  (5)

  Title : 5/5
  Comment : Alle Samen gingen auf,wachsen bis jetzt super,wenn teils auch eher unkonventionell.Hoffe auf eine ertragreiche und gute Ernte

  By D. P. on 27/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Good!
  Comment : Very good for this price. I've never had problems with this strain, but this year only three out of five sprouted, and one of the survivor plants died a little bit later. I think the weather is too warm this year (up to 31ºC in Barcelona, Spain).

  By B. B. on 23/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Cheap and cheerful
  Comment : Good plant for the price. Easy germination. Fast growing. Can't get better for price paid

  By J. D. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. P. on 19/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Nice plant...germination 3/3...scrog 5th week of flowering looking really...super price/quality ratio.

  By K. K. on 16/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Special Queen
  Comment : Nice plant easy to grow

  By L. T. on 14/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Cooooll !!!
  Comment : Superbe planté vigoureuse et facile a cultuver en extérieur pendants lete bien chaud , parfait !

  By P. B. on 12/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Good outdoor
  Comment : Deze zaden had ik 2 jaar gelden ook als buitenweed. 4 planten buiten met voeding ect. 2.7 kg. Erg tevreden


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.