Special Queen 1

Als anys 90 hi va haver una carrera boja per part de productors i venedors de llavors per aconseguir l’última Skunk. Durant aquest període, molts dels cultivadors van intentar repetir aquella varietat híbrida afgana, colombiana i mexicana, que va donar com a resultat, una gran varietat d’Skunks de nova generació.
 4.5/5 (720) Write a review
€ 10.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

Als anys 90 hi va haver una carrera boja per part de productors i venedors de llavors per aconseguir l’última Skunk. Durant aquest període, molts dels cultivadors van intentar repetir aquella varietat híbrida afgana, colombiana i mexicana, que va donar com a resultat, una gran varietat d’Skunks de nova generació. Les característiques genètiques d’aquestes plantes de cànnabis finalment posarien les bases de la majoria de totes i cadascuna de les plantes de marihuana d’Europa.

A Royal Queen Seeds hem decidit oferir-te la típica híbrida Skunk a un cost reduït. És perfecta per als cultivadors principiants que no volen invertir massa en el seu cultiu experimental. Aquesta Special Queen és una Skunk clàssica que es cultiva molt fàcilment, no creix massa en alçària i es pot collir al cap de 8 setmanes.

En interiors, creix 1,4 metres, així que necessitarà una mica d’espai. A l’exterior, aquesta planta creix més de 2.7 metres d’alçària. Necessita molt sol i no és adequada per a climes del nord d’Europa (Països Baixos o Regne Unit). És una Sativa dominant i els buds estan distribuïts per a tota la planta; a més, proporciona un excel•lent rendiment per a una Sativa de 8 setmanes.

En interiors, l’Special Queen feminitzada ofereix un rendiment d’uns 50 grams per planta, o d’uns 500 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. A l’exterior, aquesta planta pot créixer tan forta i gran que pot arribar a produir més de 550 grams per planta. Convé proporcionar-li tots els nutrients i tota l’aigua que necessita per tal que creixi gran i forta, tot i que sense passar-se.

Aquesta varietat de cànnabis és relativament fàcil de cultivar i amb poc manteniment, la qual cosa la converteix en una aspirant adequada per als cultius comercials. Perfecta per a sistemes de terra i hidro, l’Special Queen és perfectament adequada per a cultius “Sea of green (Mar verd)” o “Screen of green (Pantalla verda)”. Per aquesta varietat de cànnabis, et recomanem 8 setmanes de floració, tot i que alguns cultivadors l’han collit a les 7 setmanes.

La fumada de l’Special Queen feminitzada proporciona el clàssic viatge skunk. Principalment d’efecte mental, l’Special Queen ofereix als fumadors un viatge eufòric que relaxarà fins i tot als penjats més ansiosos.

La nostra Special Queen és una skunk clàssica en una llavor feminitzada, a un preu molt raonable. Estem segurs que lluitaràs per aconseguir una llavor feminitzada de gran valor com l’Special Queen.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Power Bud x Skunk
 • Tipus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Efecte: Benestar de llarga durada i relaxament
 • Clima: Mild
   

  By B. V. on 18/Sep/2017 :
  (5)

  Title : special queen
  Comment : good seeds, very nice plants

  By T. V. on 13/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Premier achat, première plantation en tant que débutant.grandement satisfait de cette spécial Queen en extérieur en pot de 40L 1m85,buds très parfumé, gros et compacts.en attente du résultat sur la balance d'ici 4 semaine.encore un peu de patience, séchage,curring avant de goûter et deguster ces buds......en tout cas une variétée que je rachèterai l'année prochaine à coup sûr.merci au site pour son large choix et la qualité de ses graines et de son très bon délai d'attente court pour recevoir des précieuses perles de bonheur...

  By M. B. on 12/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Mb
  Comment : Fast deliver all poped and strong plants in 4th week of flowering and looking great very happy

  By Y. R. on 28/Aug/2017 :
  (5)

  Title : TOP
  Comment : super einfach und top ertrag

  By H. K. on 14/Aug/2017 :
  (5)

  Title : spec queen
  Comment : nice flavor

  By N. T. on 04/Aug/2017 :
  (5)

  Title : man1
  Comment : amazing strain!! recommended

  By B. C. on 04/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Rapport qualité prix il n'y a pas mieux, seul point négatif ces graines sont victimes de leurs succès et ont vu leurs prix légèrement augmenté mais sa reste le top

  By A. P. on 02/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Fast,good Yield in the indoors.
  Comment : this plant is so sick..those yealds and how big are those nuggets. 5/5

  By M. S. on 31/Jul/2017 :
  (5)

  Title : 100% germination!
  Comment : i buy 2 time this feminized seeds, with 10 seeds, and all seeds germinate succesfully! thank you royalqueenseeds, best seed

  By J. V. on 31/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Good price
  Comment : Good, nice strain. Easy to grow!

  By O. C. on 27/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : 5/5 germinated, growing fast.

  By P. L. on 26/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Stabile Sorte
  Comment : Gut für Anfänger und preislich unschlagbar

  By F. K. on 21/Jul/2017 :
  (3)

  Title : Schlanke Skunk
  Comment : Typischer süsslich käsig-würziger Skunkgeschmack und gute stone/high Mischwirkung. Pflanze für Indoor nicht so geeignet da sie in Blüte einen extremen Stretch hin legt+ rel. wenig Blätter = viel Licht erreicht den Boden. Ertrag daher für den Platz zu gering. ABSOLUT schimmelresistent auch bei härtesten Bedingungen mit 90% Luftfeuchte!

  By E. V. on 17/Jul/2017 :
  (4)

  Title : top
  Comment : vien su bene...

  By T. W. on 07/Jul/2017 :
  (5)

  Title : 5 Sterne
  Comment : 10/10 Gekeimt....Veggie souverän...Ertrag sehr gut


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina, Chile
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.