The RQS Blog

.


By Adam Parsons

Com la majoria de consumidors i productors de cànnabis ja saben, hi ha moltes soques arreu del món. També saben que aquestes soques es poden barrejar en diferents índexs per a obtenir mescles amb els diferents graus de potència i olor que els usuaris busquen quan les compren. Tanmateix, en determinats casos, l'usuari només vol comprar una determinada soca.

Special Queen Growing OutdoorsHi ha una soca de cànnabis anomenada "Special Queen Cannabis" o "Special Queen #1", relativament fàcil de cultivar i de mantenir, que és ideal per als cultivadors novells. Aquesta soca és una híbrida desenvolupada a l'empresa de Royal Queen Seeds amb seu a Holanda. Genèticament, aquesta soca és una combinació 50/50 d'una planta de cànnabis "Indica", és a dir, una planta d'origen oriental, i una "Sativa", una planta crescuda a partir de llavors. Normalment, les plantes més florescents tenen els òrgans reproductors masculins i femenins a les seves flors. Tanmateix, l'Special Queen Cannabis és una planta feminitzada, la qual cosa vol dir que no hi ha plantes mascle. Aquesta companyia s'especialitza en el cultiu de plantes a partir de buds produïts per la planta femenina.

Igual que la majoria de plantes, es pot cultivar tant en interior com en exterior. A l'exterior, amb molt sol, aquesta planta pot arribar a assolir una alçada de gairebé 3 metres i produir un rendiment tres vegades superior a la planta cultivada en interior. En vuit setmanes des del moment de la floració, la planta estarà llesta per a la collita. Hi ha una espècie que tolera molt bé les malalties fungicides i les floridures i és molt adequada per a cultivar en zones on la temperatura pateix grans canvis.


Un enorme camp de cànnabis cultivat amb especial Queen Llavors

(Un enorme camp de cànnabis cultivat amb especial Queen Llavors)

El fum d'aquesta soca, de llarga durada i relaxant, produeix un efecte eufòric mitjà en els consumidors. Un 40% dels usuaris descriuen un aroma dolç o picant, mentre que un 20% el defineixen com a microbiològic. Per un 40% dels consumidors, el sabor de la planta és amarg, un 35% diuen que és àcid, mentre que un 15% i un 10% el descriuen com a dolç i microbiològic, respectivament.

Pel que fa als efectes corporals, un 56% dels consumidors diuen que els efectes del cànnabis es noten a tot el cos mentre que un 44% diuen que només es noten al cap. Molts usuaris, gairebé un 20%, van explicar que havien notat un sentiment energètic i calmant mentre que un percentatge més petit de consumidors van notar entumiment, gana, sensació narcòtica i profundament relaxant. Mentalment, els consumidors van explicar que l'experiència havia estat provocadora, relaxant, estimulant i excitant.
Special Queen Cannabis strain report
Mèdicament, aquesta soca, igual que la resta de soques de cànnabis, es pot utilitzar per tractar malalties digestives com nàusees i vòmits. Molts consumidors l'han utilitzat per tractar el glaucoma, l'epilèpsia, el dolor, alguns trastorns del moviment i l'asma. Atès que el cànnabis és una droga psicoactiva, alguns consumidors l’utilitzen per al tractament d'alguns trastorns psiquiàtrics com ara els trastorns de l'alimentació (bulímia i anorèxia). Com podeu veure, aquesta soca té una llarga llista d’usos medicinals que probablement augmentarà a mesura que més països facin canvis en la seva legislació actual en quant a l'ús mèdic del cànnabis.

Buy Cheap Special Queen cannabis seeds online

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.