Com conservar les llavors de Marihuana

Humitat de l’aire

Les nostres llavors de cànnabis es poden conservar en un lloc fresc i sec. Les oscil·lacions ràpides de temperatura i la humitat de l’aire són perjudicials per a les llavors. La millor solució per conservar-les és deixar-les en un recipient de plàstic hermètic i conservar-les a la foscor. 

Humidity
Les llavors de cànnabis són organismes vius. Durant la conservació, estan en estat de repòs. Tan aviat com les llavors de cànnabis entren en contacte amb la humitat, totes les substàncies nutritives que contenen s’alliberen i es dispara el procés de germinació.

Si les llavors s’han de conservar durant un període de temps més llarg, la humitat de l’aire no hauria de superar el 9%. Totes les nostres llavors estan envasades al buit. Si el paquet es conserva segellat, el factor d'humitat, evidentment, és irrellevant. En qualsevol cas, procura conservar les llavors en un lloc fresc i sec. 

 

Temperatura

El millor lloc per conservar les llavors és la nevera o el frigorífic.

Temperature
Si conserves les llavors al frigorífic, és millor no treure-les molt sovint, per tal d’evitar les oscil•lacions de temperatura, ja que es podrien malmetre.

Quan arribi el moment de fer servir les llavors, és millor aclimatar-les quan encara estiguin al paquet, fora del frigorífic, per tal d’assolir ràpidament la temperatura ambient.

 

Llum

La llum, igual que la humitat, és un dels factors que desencadenen la germinació de les llavors. 

Light
L’exposició de les llavors a la llum directa el menor temps possible ajuda a conservar la capacitat òptima de germinació i la durada de la llavor.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.