Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sholl


La marihuana autoflorecent és increïble. Creix ràpid i sense problemes, i cap pràcticament en qualsevol lloc gràcies a la seva grandària compacta. Encara que les acte són excel·lents per a l'interior, també es poden conrear a l'aire lliure amb una mica d'afecte de la mare naturalesa.

Fa uns anys, molts conreadors no es prenien les autoflorecents de debò. Les veien com a plantes per a principiants, perquè les primeres varietats acte no eren capaços de competir amb les collites, aroma i potència de les fotoperiódiques. Però això ha canviat molt en els últims anys. Les autoflorecents modernes produeixen grans collites, i la qualitat dels seus cabdells està a l'altura de les plantes fotodependents. Per això, és natural que els conreadors plantin aquestes varietats en exterior, per a treure el màxim partit dels seus trets principals. Aquestes són algunes dels avantatges del cultiu de varietats autoflorecents en exterior:

  • La llum del sol produeix collites més abundants i cabdells més grossos
  • Es poden obtenir diverses collites en una sola temporada
  • Es poden conrear en exterior en qualsevol època de l'any (depenent del clima)
  • Són menys susceptibles a les plagues a causa del seu ràpid creixement
  • Caben en llocs minúsculs de balcons, terrasses o jardins
  • Són ideals per al cultiu discret o de guerrilla gràcies a la seva petita grandària

Abans de començar, planifica el teu cultiu

Una dels principals avantatges de les acte és el seu ràpid creixement. Algunes varietats autoflorecents produeixen els seus fruits en tan sols 50-55 dies a partir de la sembra. Encara que aquesta rapidesa sol ser un avantatge, també significa que les plantes són menys tolerants a uns certs errors, ja que no hi ha temps suficient per a corregir-los com ocorre amb les varietats fotoperiódiques. De la mateixa manera, si tenen algun problema durant la seva curta vida, com una malaltia, excés de reg, plagues, etc., afectarà considerablement el seu rendiment.

Per a evitar que això ocorri, hauràs de planificar amb cura el teu cultiu, amb la finalitat que les teves plantes puguin aconseguir tot el seu potencial en el breu espai de temps del qual disposen. Abans de res, analitza la viabilitat de la zona en la qual vius.

Quin clima té? Estàs pensant a sembrar les llavors directament al jardí o en un recipient? Quin tipus de fertilitzants utilitzaràs? Rebran les teves plantes suficient llum? Podràs atendre les teves plantes, o conrearàs en un lloc allunyat que no podràs visitar amb freqüència?

Si vius en una zona de fred i pluja, hauràs de triar una varietat autoflorecent que suport les temperatures baixes i que sigui resistent a la floridura. Aquests senzills detalls t'ajuden a optimitzar el teu cultiu i a evitar que ocorri un desastre.

Video id: 484519466

Quan plantar les actuacions en exterior

El cànnabis fotoperiódi depèn de les hores de llum natural per a passar de l'etapa vegetativa a la floració. En general, les llavors se sembren a la fi de la primavera, i les plantes vegeten fins a finals de l'estiu, quan la reducció d'hores de llum natural les obliga a florir. Estaran llestes per a la collita entre finals d'estiu i principis de tardor.

El que té de bo les autoflorecents és que no depenen dels cicles de llum diürna, cosa que significa que les pots sembrar i collir en qualsevol moment. Si habites en un clima en el qual no hi ha gelades, com el Mediterrani, en principi, podràs conrear actuacions durant tot l'any.

Però el cànnabis, incloent-hi el autoflorecent, creix millor quan rep almenys 10-12 hores de llum solar. Per això, el millor és sembrar les llavors a la primavera, entre finals d'abril i principis de maig a Europa, quan els dies són més llargs, la qual cosa beneficiarà al creixement de les plantes. D'aquesta manera, podràs collir-les a la fi de juliol i començar un altre cultiu a principis d'agost, que al seu torn estarà llest a l'octubre. Si vius en una zona càlida i sense gelades, podràs tenir fins a quatre collites en un sol any.

Si vius més al nord, hauràs d'evitar els mesos més freds i plujosos i plantar les teves actuacions en algun moment del final de la primavera, quan sàpigues que ja no hi ha perill de gelades. El moment exacte dependrà del lloc en el qual vives, i pot anar d'abril a principis de juny. Els estius curts també són un factor que cal tenir en compte. Tampoc has de sembrar massa tard, per a evitar que la teva herba floreixi a la meitat de la temporada de pluges. Si vius en un lloc amb tardors plujoses, és bona idea sembrar a principis de juny, de manera que puguis collir a la fi d'agost. D'aquesta manera, t'avançaràs al mal temps i els teus cabdells no seran víctimes de la floridura.

Conclusió: la millor època per a la sembra dependrà del clima del lloc en el qual conrearàs. Assegura't que les teves plantes rebin molta llum solar, i evita les gelades i les pluges contínues.

Xylem

Com conrear actuacions en exterior

Avui dia, hi ha moltes varietats de llavors autoflorecents de qualitat. Dona un cop d'ull a la Royal AK Automatic, l'Amnèsia Haze Automatic, o la Northern Light Automatic, i a la resta d'al·lucinants actuacions de Royal Queen Seeds. Quan trobis una que t'agradi - i que sigui adequada per al clima de la teva zona - podràs començar a conrear en exterior.

1. Germina les teves llavors autoflorecents

Germinate

Germina les teves llavors autoflorecents com ho faries amb les llavors fotoperiódiques. Alguns conreadors prefereixen germinar amb el "mètode del paper absorbent", o posant les llavors en un got amb aigua. Però també pots sembrar les teves llavors directament en el recipient final. Tingues en compte que no és recomanable trasplantar el cànnabis autoflorecent, ja que el canvi de test podria retardar el seu creixement. Atès que el cicle de vida de les actuacions ja és bastant limitat, hauràs d'evitar el trasplantament, perquè podria causar una reducció de la collita.

Per a aconseguir els millors resultats, et recomanem germinar les teves llavors amb el Starter Kit Autoflorecent. Aquest pack ve amb tot el que necessites perquè les teves plantes de cànnabis tinguin el millor començament possible en la vida.

2. Prepara el recipient o zona de cultiu

Planting containers

Si conrearàs el teu acte en un recipient, assegura't que sigui prou gran. Encara que les autoflorecents solen desenvolupar-se bé en tests petits en comparació amb algunes plantes fotoperiódiques grans, és millor no restringir el seu creixement. Un test amb una capacitat de 7-15 litres serà suficient. Una vegada més, tingues en compte que el test triat serà també el recipient final.

Si no usaràs tests i vols sembrar les llavors directament en el sòl, tingues present que la terra del lloc triat podria no ser l'adequada. El més probable és que li faltin nutrients, o que tingui un drenatge deficient i/o contingui microorganismes perjudicials que afectin el creixement de les plantes. Per aquestes raons, els conreadors d'exterior solen cavar clots per a les seves plantes, que després emplenen amb un substrat adequat abans de plantar les llavors.

3. Reg i fertilitzants

Watering

Atès que les acte solen tenir una grandària petita, no necessiten tanta aigua com, per exemple, una sativa fotoperiódica, però així i tot, hauràs d'assegurar-te que la teva planta tingui aigua suficient. La quantitat i la freqüència amb les quals reguis dependran, una vegada més, del clima de la zona i de les necessitats de les plantes. Igual que amb qualsevol altra mena de cultiu de cànnabis, hauràs d'evitar especialment regar en excés, encara que la falta de reg tampoc és bona.

Quant als fertilitzants, també hauràs d'anar amb compte amb les quantitats. Sempre pots començar amb ½ o ¾ de dosi, per a assegurar-te que no estàs sobrefertilizant a les teves plantes. També pots usar abonaments d'alliberament lent, que són molt útils si conrees en una zona allunyada que no pots visitar amb freqüència. Quan modifiques el substrat amb fertilitzants d'alliberament lent, les teves plantes rebran tot el que necessiten, i no farà falta que les alimentis. L'única cosa que hauràs de fer és regar-les.

4. Collita

Harvesting

Algunes plantes autoflorecents estan llestes en només 50-60 dies, però altres poden trigar fins a 80 dies. Igual que amb les varietats fotoperiódiques, sabràs que ha arribat el moment de la collita quan els primers pistils blancs dels cabdells comencin a tornar-se marrons. Per a saber amb seguretat quan ha arribat aquest moment, examina de seca els tricomes de les teves plantes. Els tricomes són unes protuberàncies diminutes en forma de bolet que apareixen en els cabdells i les fulles de sucre. Durant el creixement, els tricomes són transparents. A la fi de la floració, adopten un color blanc lletós, i al voltant de l'època de la collita, passen del blanc a l'ambre. Els tricomes no es poden observar a simple vista, per la qual cosa hauràs d'usar una lupa de joier per a veure'ls bé. Els conreadors sovint cullen les seves plantes quan un cert percentatge d'aquests diminuts "caps d'agulla" es posen ambre. En aquest moment, les fulles de la planta hauran començat a tornar-se grogues.

Quan vagis a collir, curta les branques amb els cabdells i no perdis temps cridant l'atenció. Quan arribis a casa, podràs continuar retallant els teus cabdells. Com a alternativa, també pots penjar les branques amb els cabdells perquè s'assequin.

El cultiu a l'aire lliure pot venir amb els seus propis problemes. Un d'ells és que algú descobreixi la teva herba, però també existeix el risc que animals o insectes s'interessin pel teu cultiu. Això és el que pots fer sobre aquest tema.

🐞Plagues
Afortunadament, les varietats autoflorecents són menys susceptibles a les infestacions d'insectes. De fet, algunes actuacions es crien perquè tinguin una forta resistència a la floridura i a les plagues. A més, a causa del curt cicle de vida de les autoflorecentss, els insectes no tenen temps de convertir-se en un problema greu.
🐦Animals
Si conrees a l'aire lliure, el més probable és que el teu cultiu també atregui l'atenció d'alguns animals, com a ocells, gats o cérvols. Si conrees en una zona on habiten criatures amants del cànnabis, potser et convé protegir les teves plantes amb gàbies fetes de filferro de galliner o canyes de bambú.
🕵️Altres persones
La teva plantació també corre el risc de ser descoberta. Algú podria robar-te les plantes, o podries ficar-te en embolics per conrear. La grandària petita de les autoflorecents contribueix a reduir el risc de ser descobertes accidentalment. Per a reduir més aquest risc, tria una zona que estigui apartada de camins i altres zones públiques, on sigui poc probable que passi la gent. Les varietats autoflorecents amb una olor gairebé imperceptible també ajuden a reduir el risc que el teu cultiu sigui descobert. Si plantes la teva marihuana al costat de *cultius associats, com a herbes, flors o verdures, no sols camuflaràs i mantindràs oculta la teva plantació, també espantaràs les plagues alhora que optimitzes el sòl circumdant.

Amb aquests consells podràs aconseguir grans collites de cànnabis autoflorecent en exterior.

Feliç cultiu!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37822 valoracions