Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

L’època de la collita pot semblar l’última etapa del procés de cultiu, però això queda lluny de la realitat. Després de collir els fruits del teu treball, és el moment de realitzar els dos passos més determinants: l’assecat i el curat.

És assecat és tal com sona, és el procés d’eliminar la major part de l’aigua continguda en els cabdells. L’assecat farà que els cabdells siguin més resistents contra la formació de floridura, més fàcilment manejables i molt més agradables per a fumar. Alguns conreadors ja estan contents amb fumar cabdells secs, però si vols portar la potència i el sabor de la teva collita a un nivell superior hauràs de curar els cabdells.


Per Què Hauries De Curar Els Teus Cabdells De Cànnabis?

La paciència és una gran virtut en tots els àmbits de la vida i, en curar marihuana, sens dubte serà compensada. El curat és un procés llarg, que pot trigar setmanes. Encara que inicialment pugui semblar una molèstia, el curat farà que els cabdells produeixin un fum suau i deliciós, en lloc d’un fum aspre. Això es deu al fet que el curat provoca la degradació de subproductes generats pel procés d’assecat, com els sucres. Aquestes molècules deixen un sabor especialment aspre i desagradable en la boca. El curat elimina aquests compostos, produint un fum suau com la mantega.

En curar els cabdells, també es preserven els seus desitjats sabors. Les molècules que aporten els sabors únics i intensos al cànnabis es coneixen com a terpens. Però aquests són uns compostos volàtils que es degraden fàcilment sota les altes temperatures, per tant, per a obtenir uns cabdells saborosos és recomanable fer un assecat suau seguit d’un llarg procés de curat.

El sabor no és l’únic avantatge del curat. Aquest procés també pot millorar el propi colocón. El THC, el component psicotròpic del cànnabis, es degrada amb el temps convertint-se en un cannabinoide anomenat CBN. Es considera que el CBN és lleugerament psicoactiu, però es relaciona amb efectes diferents respecte al THC.

Curar la teva collita també allargarà el seu temps de conservació i reduirà encara més els casos de floridura. Si es curen i emmagatzemen correctament, els teus cabdells poden durar fins a un any, o més, sense perdre la seva potència o el seu sabor.

Factors Que Influeixen En El Procés De Curat

Abans d’explicar com curar els cabdells de marihuana, vegem alguns factors que influeixen en el procés. Això t’ajudarà a entendre què has de procurar i què has d’evitar.

Video id: 592093995

💡 Evita L’exposició a La Llum

Durant el procés de curat, has de guardar la teva partida en un lloc fosc. La llum és un dels factors que pot provocar la degradació de molècules valuoses, com el THC i els terpens. Per a evitar que la llum faci malbé el sabor i la potència de les teves flors, guarda els pots de cabdells en un armari fosc, o una caixa fosca. Una altra opció és guardar els cabdells en pots de vidre miron, un tipus de cristall que filtra tota llum visible, excepte la violeta, oferint protecció addicional.

🌡️ Protegeix-los De La Calor

La calor només serà un problema considerable si vius en una regió on s’aconsegueixin temperatures excepcionalment elevades. La calor és un altre factor responsable de la degradació dels cannabinoides, podent reduir la potència dels teus cabdells. Guarda els teus pots en un lloc fred per a minimitzar els danys i la formació de floridura. La temperatura ambiental ideal per al procés de curat ronda els 21 °C.

🌫️ Cerca El Punt Òptim D’Humitat

El curat és un procés senzill, sempre que els cabdells s’hagin assecat adequadament. Si estan massa humits abans del curat, els cabdells s’aglomeraran entre si i és bastant probable que es formi floridura. La humitat excessiva també fomentarà que els bacteris anaeròbics comencin a degradar els teus cabdells, un senyal revelador que això està passant és l’olor d’amoníac que sali dels pots cada vegada que els obres.

D’altra banda, si els cabdells estan massa secs, el curat resultarà en una partida de flors desmenuzables, que produeixen un fum aspre i desagradable. Idealment, les flors de marihuana haurien d’assecar-se en una habitació amb un nivell d’humitat entre 45-55%. D’aquesta manera, la part exterior del cabdell quedarà més seca i lleugerament desmenuzable, i l’interior quedarà més humit. Quan arribi el moment del curat, la humitat s’augmentarà lleugerament, arribant a un nivell òptim pròxim al 62%.

La Millor Manera De Curar Els Teus Cabdells De Cànnabis

Ara que coneixes aquests factors fonamentals, tingues-los en compte en curar la teva partida. Bàsicament, el curat és qüestió d’obrir i tancar els flascons en el moment adequat. En introduir les teves flors seques de cànnabis en flascons de vidre hermètics, crearàs un entorn òptimament controlat. Aquests recipients tancats permeten que la humitat de l’interior de les flors rehidrati l’exterior, sense que els cabdells quedin massa humits. L’objectiu final és obtenir una partida de fum suau i sabors excepcionals.

Video id: 509743497

Pas 1: Manicurar Els Teus Cabdells

Trimming

Per a començar, has de preparar les teves flors degudament. Si has assecat els teus cabdells individualment, ja pots començar amb el curat. Però, si has decidit assecar-los en la branca, hauràs de tallar-los. Separa cada cabdell i elimina les fulles de sucre.

Pas 2: Emmagatzemar Els Teus Cabdells

Stashing

A continuació, introdueix els teus cabdells en recipients hermètics. Els pots de vidre de tancament hermètic són una opció resistent, que et permet controlar els cabdells fàcilment durant tot el procés.

Col·loca les flors dins del recipient, sense estrènyer massa, omplint-lo fins al 75% de la seva capacitat. És important deixar espai per a l’aire. Ara és un bon moment per a comprovar que la teva partida està prou sec per al curat. Agita suaument els flascons. Si els cabdells colpegen lliurement el vidre, procedeix amb els següents passos. Però, si comencen a aglomerar-se, això indica que l’exterior encara està massa humit, per la qual cosa serà necessari assecar més els cabdells.

Pas 3: Curar La Marihuana Amb La Humitat Ideal

Jars

Col·loca les tapes sobre els flascons i guarda’ls en un lloc fresc i fosc per a protegir-los contra les amenaces esmentades anteriorment. Idealment, guarda’ls en un armari o habitació amb una temperatura de 21 °C; i dins dels flascons, la humitat relativa hauria de ser del 60-65%. L’única manera de mesurar això amb precisió és afegint un petit higròmetre (un aparell que mesura la humitat) a cada flascó.

Pas 4: Regular El Nivell D’Humitat

Regulating Humidity

Durant els primers dies, hauràs de donar un cop d’ull als cabdells dues vegades al dia. Inspecciona’ls a través del vidre i estigues bé atent a l’aparició de floridura. Cada vegada que els donis un cop d’ull, has d’obrir les tapes durant un parell de minuts per a permetre l’intercanvi d’aire fresc. Vigila els higròmetres. Si la lectura mostra un 60-65% d’humitat, procedeix amb normalitat. Però, si la humitat és massa elevada, quitació les tapes dels flascons durant 3 hores aproximadament per a deixar sortir l’excés d’humitat. En canvi, si la humitat és massa baixa, deixa les tapes posades durant períodes més prolongats, sense sessions d’intercanvi d’aire. Si així i tot no detectes un augment en la humitat, introdueix un petit pack d’humitat en els flascons afectats.

Pas 5: Ja Gairebé Has Acabat

Almost There

Continua obrint els flascons una vegada al dia durant les pròximes 2 setmanes, alhora que prens les mesures apropiades per a mantenir un nivell d’humitat òptim. Passades 3 setmanes, els teus cabdells estaran ben curats i llestos per a fumar. Però els fumadors més pacients obtindran la millor recompensa. La qualitat de les teves flors continuarà augmentant durant un període màxim de 6 mesos de curat.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37822 valoracions