Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter


Vas començar el teu cultiu de marihuana amb grans expectatives. Però ara una de les teves plantes té un aspecte desmillorat, i potser et preguntes: "Per què s'està morint la meva planta?

Què has de fer sobre aquest tema? Per a començar, que no corri el pànic! Trobar-se amb problemes és una part inevitable del cultiu. Després de calmar-te i acceptar la situació, és el moment d'arreglar les coses. Hi ha molts motius pels quals la teva planta podria semblar malaltissa, i cada problema té una solució única. A continuació, t'expliquem com reviure una planta de marihuana, centrant-nos en 8 passos crucials.

Retorna la vida a la teva planta de cànnabis moribunda

Per a poder identificar la causa que va fer emmalaltir a la teva planta, i posar-li remei, et recomanem portar un diari de cànnabis. Anar escrivint les teves observacions pot ajudar-te enormement a l'hora de relacionar els símptomes amb les seves causes i solucions. Utilitza aquesta pràctica eina per a apuntar el creixement i comportament de la teva planta a mesura que passen les setmanes, així com qualsevol símptoma que aparegui, o qualsevol plaga o possible deficiència.

Dit això, et guiarem per una llista de passos per a identificar i reviure una planta de marihuana malaltissa. Al final d'aquesta guia, sabràs tot el que necessites saber per a reviure plantes malaltes.

Pas 1: analitzar els símptomes

Les plantes de marihuana malaltisses o estressades presenten una gran varietat de símptomes.

La rapidesa amb la qual apareixen els símptomes ja és simptomàtica de per si mateix. Sorgeixen de la nit al dia, o és una cosa que es va desenvolupant amb el temps?

A continuació, trobaràs alguns dels símptomes principals de les plantes de cànnabis malaltes, així com formes ràpides i senzilles de remeiar-los.

 • Fulles grogues

Les fulles grogues poden aparèixer per diversos motius, com a problemes de reg, de fertilització o d'il·luminació.

Reg excessiu

Els conreadors novençans solen cuidar excessivament de les seves plantes. En un intent de satisfer totes les seves necessitats, les reguen massa sovint, sobresaturan el substrat cada vegada que reguen. Això pot asfixiar les arrels i fer-les susceptibles a patògens com la podridura de l'arrel.

Hojas amarillas

Reg deficient

Al contrari que el punt anterior, el reg deficient es deu principalment a la deixadesa o descuit. Les plantes solen assecar-se massa quan els conreadors es van de vacances, o quan arriba una onada de calor. En condicions de calor extrema, la falta de 1-2 dies de reg pot afectar greument la vitalitat d'una planta.

Hojas amarillas

Deficiència de nitrogen

Aquest macronutrient essencial és un element clau dels aminoàcids (els components de les proteïnes) i una part important de la molècula de clorofil·la (el pigment que fa possible la fotosíntesi). La falta d'aquest nutrient degut a una mala fertilització provoca una deficiència de nitrogen, la qual cosa dona lloc al groguenc de les fulles. Aquest color comença a aparèixer en la part inferior de la planta i després va pujant.

Per sort, hi ha moltes fonts de nitrogen per a triar. Per a començar, pots aplicar una polvorització foliar en les fulles amb un abonament líquid d'algues, seguint les instruccions del producte. I en el futur, pots usar les pastilles Easy Grow Potenciador Del Creixement per a obtenir una font equilibrada de nutrients durant tota la fase vegetativa.

Hojas amarillas

Cremades per nutrients

Les cremades per nutrients es deuen a un excés de fertilització de les plantes de cànnabis. Mentre que la falta d'abonament pot causar deficiències nutricionals, aplicar de cop una quantitat excessiva de fertilitzant crea un efecte tòxic que dona lloc a fulles de color verd molt fosc amb les puntes grogues i marrons.

Aquest problema ocorre quan els conreadors barregen els fertilitzants amb una dosi major de la recomanada, o afegeixen compost que no està ben descompost en la terra dels seus cultius d'exterior.

Per a solucionar les cremades per nutrients, hauràs de rentar les arrels immediatament amb aigua neta de pH equilibrat. Deixa d'aplicar abonament fins que desapareguin els símptomes, per a forçar a les plantes a consumir l'excés de nutrients. Llavors, hauràs de revisar la teva rutina de fertilització. Segueix les instruccions del producte al peu de la lletra per a no repetir el mateix error. Si ja les vas seguir des del principi i són elles les que t'han ficat en aquest embolic, redueix a la meitat les quantitats recomanades.

Hojas amarillas
 • Estirament

L'a estiramentpot fer que les plantes de cànnabis es tornin febles estructuralment, amb el que corren el risc de desplomar-se. Encara que alguns ceps s'estiren més que unes altres de manera natural, aquest símptoma es deu principalment a factors ambientals. Si les teves plàntules estan creixent desnerides i llarguerudes, o les teves plantes de marihuana comencen a estirar-se massa, el més probable és que simplement hagis de canviar la posició de les llums.

La falta d'exposició a la llum fa que les plantes es dirigeixin cap a la font de llum disponible en un acte de desesperació.

La calor excessiva també pot fer que les plàntules es tornin massa llarguerudes. Col·loca un termohigròmetre a la teva habitació de cultiu, que és una eina molt útil per a mesurar la temperatura i la humitat. Has de procurar que les temperatures diürnes siguin de 19-20 °C i les nocturnes de 13 °C. Utilitza ventiladors per a regular la temperatura, o aparells d'aire condicionat en ambients més extrems.

Tingues en compte que, en les primeres setmanes de la fase de floració, la majoria de plantes de marihuana experimenten l'"estirament de la floració", augmentant considerablement la seva grandària. Això de per si mateix no és dolent, però les plantes que ja estiguin primes i llarguerudes durant la fase vegetativa corren un major risc de desplomar-se quan comencin a florir. Així que, si és necessari, munta unes estructures de suport.

Vídeo aneu: 265566531
 • Creixement atrofiat

El creixement atrofiat pot fer que les plantes semblin malaltes, i també pot afectar la productivitat del cultiu. El desenvolupament d'una planta pot detenir-se per diverses raons. Aquí tens una solució ràpida per a cadascuna d'elles:

Falta d'abonament També veuràs altres signes de deficiències nutricionals. Aplica dosis periòdiques de Easy Boost i rega les arrels amb una mescla d'aigua i fongs micorrízics.
Deficiència de calci La falta d'aquest nutrient, en concret, pot provocar un retard en el creixement. També veuràs que els brots joves de la planta estan descolorits, i que el nou creixement està enrotllat. Aplica un suplement de Calç-Mag seguint les instruccions del producte.
Falta de llum Durant la fase vegetativa, procura mantenir un cicle de llum de 18/6 (18 hores amb les llums enceses i 6 hores apagades). Assegura't que els teus llums de cultiu estiguin col·locades adequadament.
Estrès del trasplantament Minimitza el nombre de trasplantaments durant el cicle de cultiu. L'ideal és trasplantar les plàntules sanes directament als seus tests definitius.
Crecimiento atrofiado
 • Cabdells subdesenvolupats

També coneguts com a cabdells “popcorn”, o cabdells “crispeta”, aquestes flors subdesenvolupades no són precisament espectaculars. Segueix els següents consells per a evitar-los i reduir la probabilitat que apareguin:

Cogollos subdesarrollados
 • Les fulles es tornen cap amunt

Has notat que les fulles es retorcen cap amunt en les teves plantes de cànnabis? Alguns conreadors descriuen això com si la fulla tingués forma de canoa, adoptant l'aspecte còncau d'aquestes embarcacions tradicionals.

Les temperatures massa altes o massa baixes poden provocar que les fulles es tornin cap amunt, i un desenvolupament més lent. Procura mantenir temperatures de 22-28 °C durant la fase vegetativa, i de 20-26 °C durant la floració.

Las hojas se vuelven hacia arriba
 • Taques blanques polvoroses

Les taques de pols blanques en les fulles de ventall i les fulles de sucre indiquen la presència de míldiu polvoros, una malaltia fúngica que pot danyar les plantes en les últimes fases de la infestació. Els símptomes d'aquest patogen inclouen un creixement atrofiat, fulles deformades i infecció dels teixits recentment formats. Per a eliminar aquesta floridura abans que la situació es descontroli, pots recórrer a les següents opcions:

 • Neta regularment les fulles amb un paper de cuina humitejat
 • Aplica un esprai foliar de neem
 • Mescla 1 cullerada sopera de bicarbonat sòdic en 4,5 litres d'aigua i polvoritza aquesta mescla sobre les fulles
Manchas blancas polvorosas

Pas 2: Revisa el teu pla de reg

Encara que tots dos estats poden fer que les plantes semblin a la vora de la mort, hi ha diverses coses que pots fer per a reviure-les.

 • Fes un diari de cultiu

Usar un diari de cultiu pot ajudar-te a portar un control del reg. En apuntar quan va ser l'última vegada que vas regar i quanta aigua vas donar a les plantes, et faràs una bona idea de quant toleren. Si les teves plantes mostren símptomes d'excés o falta de reg, hauràs de canviar la quantitat o la freqüència del reg.

 • Com reviure una planta regada en excés

Els principals símptomes de l'excés de reg són:

Fulles caigudes Creixement lent
Fulles grogues

Per a començar, millora el drenatge en la mesura que sigui possible. Si els tests estan sobre plats plens d'aigua acumulada, quitació els plats i col·loca els tests sobre una capa de grava o còdols d'argila per a ajudar a drenar l'excés d'aigua per la part inferior.

A continuació, deixa de regar les teves plantes amb tanta freqüència! Consulta el teu diari per a veure en què t'has equivocat, i anota quant temps solen trigar les plantes a aconseguir aquest estat en el teu ambient de cultiu.

També pots pesar les plantes en test quan estan completament seques i quan estan completament saturades, i després utilitzar aquesta informació per a mesurar el grau de saturació dels tests en un moment donat. Apunta aquestes xifres en el teu diari i consulta-les per a calcular quan és el moment de tornar a regar.

Cómo revivir una planta regada en exceso
 • Com reviure una planta poc regada

Les plantes amb falta d'aigua adquireixen un aspecte bastant malaltís, però pots reviure-les fàcilment si el detectes a temps. Para esment per si apareixen aquests símptomes principals:


Fulles marcides
Fulles cruixents i seques

La solució és bastant òbvia: les teves plantes necessiten més aigua! Revisa el teu diari de cultiu i apunta un parell de regs més al llarg de la setmana. Per a començar, satura tot el substrat, de manera que al voltant del 15% de l'aigua es dreni per la base. I d'aquí d'ara endavant, usa la "prova del dit" per a saber quan regar. Si no tens temps per a regar quan sigui necessari, pots muntar un sistema de reg per degoteig per a proporcionar un reg constant.

Si les teves plantes continuen sofrint per falta d'aigua, hauràs de reconsiderar la grandària dels tests. Les plantes madures en tests de grandària insuficient absorbeixen ràpidament tot l'aigua. Si això continua ocorrent, trasplanta a tests més grans.

Cómo revivir una planta poco regada

Pas 3: Revisa el teu pla de fertilització

Les plantes de cànnabis necessiten unes certes quantitats de macronutrients i micronutrients per a sobreviure i prosperar. Però donar-los massa fertilitzant, o massa poc, pot provocar una toxicitat o una deficiència nutricional. Si sospites que les teves plantes mostren símptomes d'alguna d'aquestes afeccions, hauràs de revisar el teu pla de fertilització.

 • Revisa el teu diari

Si uses un diari, simplement pots obrir-lo i revisar el programa de fertilització i la quantitat d'abonament que has utilitzat fins ara. Has apuntat algun canvi en el teu pla de fertilització? T'has saltat alguna dosi?

 • Comprova bé la proporció NPK

Si el teu pla de fertilització sembla normal, hauràs de revisar el fertilitzant que uses per a comprovar que s'ajusta a les necessitats de la teva planta. La marihuana necessita una sèrie de nutrients per a mantenir-se sana, però la major part de la seva nutrició depèn de tres macronutrients: nitrogen, fòsfor i potassi (NPK).

Les plantes de cànnabis necessiten diferents nivells de macronutrients segons la fase de cultiu. Durant la fase vegetativa, necessiten majors quantitats de nitrogen per a impulsar el creixement de les fulles; i en la floració, requereixen més fòsfor i potassi per a desenvolupar els cabdells.

No obstant això, els símptomes d'una deficiència poden aparèixer fins i tot quan estàs fertilitzant les teves plantes amb els nutrients adequats. El bloqueig de nutrients es produeix quan el pH de la terra es torna massa àcid o alcalí i les arrels no poden absorbir els nutrients essencials.

Els símptomes del bloqueig de nutrients són similars als d'una deficiència nutricional. Les plantes adquireixen un aspecte groc i marró, i les fulles podrien enroscar-se. Per a identificar la causa del problema és necessari usar un mesurador de pH. Utilitza aquest aparell per a analitzar una mostra de terra, i després usa un producte per a ajustar el pH fins a situar-lo entre 6,0 i 6,5.

 • Com remeiar l'excés de fertilització

Aplicar massa fertilitzant a la teva planta pot provocar cremades de nutrients. Atès que el nitrogen és un dels principals ingredients de la majoria de productes, la crema de nutrients sol semblar-se a la toxicitat per nitrogen. Els principals símptomes d'aquest problema són:

Fulles de color verd molt fosc Puntes de les fulles doblegades
Tiges i branques de color porpra o vermell intens Les puntes del calze es marceixen

El primer que cal fer és reduir immediatament la fertilització. Esbandeix el substrat fent una rentada d'arrels amb aigua de pH equilibrat per a eliminar l'excés de sals; i a continuació, utilitza un netejador d'enzims. D'ara endavant, et recomanem usar un mesurador de TDS per a mesurar les parts per milió (PPM) de l'escorrentia de la teva solució nutritiva, i així assegurar-te de no estar aplicant massa abonament.

Cómo remediar el exceso de fertilización

Pas 4: Analitza el teu substrat

Si les teves plantes semblen malaltisses, has de revisar el substrat. Els símptomes de les deficiències nutricionals i l'excés de reg poden deure's a una terra pobra.

Algunes mescles de terra i compost estan formulades per a espècies concretes de plantes. Assegura't de no haver agafat per error una bossa de terra àcida!

Alguns compostos i mescles de terra són simplement de mala qualitat. Si la terra es compacta massa, dificulta que les arrels puguin penetrar cap avall i desenvolupar-se. També redueix el drenatge i la ventilació, i augmenta les probabilitats d'infecció per fongs. Si la teva terra sembla massa compacta, pots considerar l'opció de trasplantar la planta a un altre test usant una mescla de terra de bona qualitat.

Si trasplantaràs un cep fotoperiódica per a intentar reviure-la, pots fer la teva pròpia mescla de súper terra per a retornar-li la vida. Però, si tens plantes autoflorecents, hauràs d'adoptar una estratègia diferent ja que aquests ceps prefereixen menys fertilització. Utilitza la nostra recepta de terra per a autoflorecents, que conté una mescla perfecta de molsa de torbera, compost, perlita i vermiculita.

Si tens espai al teu jardí, fer el teu propi compost és una gran manera de reutilitzar les deixalles del jardí i les restes de la cuina. Transforma aquests materials en un abonament ric en nutrients al llarg de diversos mesos, per a fertilitzar el teu cultiu. Si no tens jardí, pots instal·lar un petit contenidor de cucs sota l'aigüera per a transformar les restes de menjar, les bossetes de te i les peles d'ou en humus de cuc, i aplicar-los com a adob nutritiu a les plantes que sofreixen deficiències.

 • Compte amb el aminopyralid

Has triat el millor compost que has pogut trobar. Té una proporció NPK perfecta per a la fase vegetativa, molta matèria orgànica per a alimentar als microbis beneficiosos, i perlita per a millorar l'estructura. Però la teva planta continua semblant malalta. Si has comprovat el pH i saps que estàs regant i fertilitzant correctament, podries estar bregant amb un enemic ocult.

El aminopyralid (conegut simplement com a AP) causa problemes a milers d'horticultors cada any. Aquest herbicida travessa l'aparell digestiu de vaques i cavalls, i sovint contamina els subministraments de fem. Si les teves plantes semblen grogues, atrofiades i les noves fulles semblen deformades, el més probable és que es tracti d'AP.

Per a evitar aquesta situació, posa't en contacte amb el teu proveïdor de compost. Pregunta'ls d'on treuen el fem i si fan proves d'AP. O millor encara, comença a fer el teu propi compost per a no córrer riscos. Afortunadament, els microbis descomponen l'AP al cap d'un any aproximadament. A més, aquest herbicida no afecta als membres de la família de les gramínies. Pots plantar una mica de blat de moro dolç i usar-ho amb normalitat la següent temporada.

Cuidado con el aminopyralid

Pas 5: revisa el teu entorn

Hi ha diversos factors ambientals que influeixen en la salut de les plantes. Les plantes de marihuana prosperen dins d'un rang específic de temperatura i humitat. Quan aquests factors fluctuen, les plantes poden començar a semblar malaltisses i improductives. Pots utilitzar un termohigròmetre digital per a mesurar simultàniament la temperatura i la humitat en el teu espai de cultiu.

 • Humitat

La humitat relativa (HR) es refereix a la quantitat d'aigua present en l'aire a una temperatura determinada. Les malalties fúngiques apareixen quan el nivell d'humitat és massa elevat, i els agrada especialment l'ambient humit i enganxós dels cabdells. Per a evitar aquestes malalties, i els símptomes que les acompanyen, procura mantenir els següents nivells de HR:

Plàntules i esqueixos: 65-70%
Fase vegetativa: 40–70%
Fase de floració: 40–50%

En cultius d'interior, pots controlar la humitat utilitzant ventiladors, ventilació i humidificadors/deshumidificadors. A l'aire lliure no és possible controlar el clima, però pots regular la humitat en els hivernacles usant les mateixes tècniques que en els cultius d'interior.

 • Temperatura

Les plantes de marihuana creixen millor quan estan exposades a un rang de temperatura determinat. Si fa massa fred o massa calor, poden estressar-se i atrofiar-se. Procura aconseguir les següents temperatures diürnes:

Plàntules i esqueixos: 20–25 °C
Fase vegetativa: 22–28 °C
rosteixi de floració: 20–26 °C
 • Poden recuperar-se les plantes de l'estrès tèrmic?

Les plantes de cànnabis s'estressen considerablement quan s'exposen a altes temperatures durant períodes prolongats. Els símptomes de l'estrès tèrmic inclouen un creixement atrofiat, un aspecte sec i marcit i/o fulles enrotllades. Pots salvar les teves plantes estressades i regular la temperatura de l'espai de cultiu amb els següents mètodes:

 • Col·loca ventiladors oscil·lants en l'espai de cultiu
 • Instal·la un sistema d'aire condicionat
 • Instal·la un sistema d'extracció
 • Trasllada les teves plantes a l'exterior a un lloc més fresc, amb una brisa d'aire.

Si vols estalviar-te treball, pots connectar els ventiladors o l'aire condicionat a un sensor de temperatura per a automatitzar el control de la temperatura.

¿Pueden recuperarse las plantas del estrés térmico?

Pas 6: revisa la teva instal·lació de cultiu

Per a rescatar una planta d'aspecte malaltís, podria ser necessari fer canvis en la teva instal·lació de cultiu. A continuació, vam mostrar dos de les fallades més comunes.

 • Llums

Les plantes de cànnabis necessiten llum per a crear energia, i produiran resultats pobres si no reben una exposició adequada a la llum. Les plantes d'aspecte desnerit i llarguerut probablement no estan rebent suficient llum. A més de mantenir les llums a una distància adequada respecte a la part superior de les plantes (30-70cm per a LED de 200-400W, i 50-80cm per a LED de 450-600W), has de considerar quantes plantes pots tenir en el teu espai de cultiu.

120W ≈ 0.5m² ≈ 1 planta
200W ≈ 0.8m² ≈ 2 plantes
280W ≈ 1m² ≈ 4 plantes
350W ≈ 1.5m² ≈ 6–8 plantes

Revegetació

A vegades, l'excés de llum pot causar problemes. Les plantes fotoperiódiques necessiten un cicle de foscor de 12 hores o menys, per a fer-los creure que estan canviant les estacions. Si s'exposen a fugides de llum, les plantes en floració poden tornar a la fase vegetativa; alguna cosa que espanta a molts conreadors. Si la revegetació es produeix de manera accidental, pot afectar negativament la collita i estressar a les plantes; per tant, per a evitar-la has de revisar l'armari de cultiu i cobrir qualsevol punt per on penetri la llum.

 • Grandària del test

La grandària del test pot limitar el potencial d'una planta de marihuana. Lus tests més petits signifiquen plantes més petites. A més, un test més petit augmenta enormement la possibilitat que la planta sofreixi falta d'aigua, ja que no hi ha suficient substrat per a retenir la humitat necessària. Si la teva planta sembla descontenta, pots ajudar a reviure-la simplement posant-la en un test més gran.

Tamaño de la maceta

Pas 7: inspecciona les teves plantes a la recerca de plagues

Les plagues són una de les principals raons per les quals les plantes de cànnabis comencen a semblar malaltes. Els símptomes d'una infestació poden ser molt variats, des de forats en les fulles fins a engrogament i pansiment.

 • Pugó

El pugó és una plaga comuna del cànnabis que xucla la saba de les fulles i es multiplica ràpidament.

Pulgón
Símptomes
 • Gran quantitat en el revés de les fulles
 • Fugides de saba
 • Plantes grogues i atrofiades
Solucions
 • Introdueix marietes en l'espai de cultiu
 • Aplica oli de neem
 • Aplica sabons insecticides
 • Minadors de fulles

Els minadors de fulles són unes bestioles diminutes que fan un túnel a l'interior de les fulles de cànnabis, menjant-se teixit intern.

Minadores de hojas
Símptomes
 • Rastres blancs i sinuosos en les fulles
Solucions
 • Elimina les fulles afectades
 • Aplica oli de neem
 • Utilitza xarxes en l'exterior
 • Utilitza vespes parasitàries com a control biològic
 • Mosques de l'humus

Les mosques de l'humus són unes mosques de vida curta que ataquen les arrels del cànnabis.

Moscas del mantillo
Símptomes
 • Fulles groguenques i marcides
 • Creixement atrofiat
 • Símptomes de deficiències nutricionals malgrat una fertilització adequada
Solucions
 • Rega amb menys freqüència
 • Col·loca paranys adhesius grocs
 • Aplica oli de neem
 • Empolvora terra de diatomees en el sòl
 • Utilitza el bacteri "Bacillus thuringiensis"
 • Àcars esgarrapa

Els àcars aranya es troben en la part inferior de les fulles, on perforen el teixit de la planta per a alimentar-se.

Ácaros araña
Símptomes
 • Ous visibles en la part inferior de les fulles
 • Fulles grogues
 • Cabdells subdesenvolupats
Solucions
 • Lava les plantes amb una mànega
 • Poda les zones afectades
 • Polvoritza les plantes amb sabó insecticida
 • Aplica olis essencials diluïts, com a romaní, eucaliptus i menta

Pas 8: aplica suplements i nutrients essencials a les teves plantes

Tret que la teva marihuana sembli malalta per un excés de fertilitzant, aplicar una sèrie de suplements pot impulsar el desenvolupament de les plantes després d'un període de creixement atrofiat.

Matèria
orgànica
Compost, fem, humus de cuc i encoixinaments. Afegeix-los a la terra com un abonament d'alliberament lent per a les comunitats de microbis beneficiosos.
Melassa La melassa de canya és una gran font de nutrients per als microorganismes del sòl. Si t'esforces a alimentar-los, es crearà una població estable que, al seu torn, beneficiarà a la teva planta.
Enzims Aquestes proteïnes microscòpiques ajuden a catalitzar les reaccions. Aplicar enzims a la terra ajuda a accelerar el creixement de les plantes, millorar la collita i fomentar unes arrels més sanes.
Fongs micorrízics Aquestes espècies de fongs formen una simbiosi amb les arrels de les plantes, ajudant-les a accedir als nutrients del sòl. Ajuden a evitar que les plantes emmalalteixin, i poden ajudar al fet que les plantes no fertilitzades es recuperin enèrgicament.
Rizobacteris Aquestes espècies de bacteris habiten en les arrels. Ajuden a reduir la possibilitat que es produeixin malalties radiculars, i també poden contribuir a millorar la collita de cànnabis.

Les teves plantes de marihuana semblen malaltisses? No perdis l'esperança!

Creus que la teva planta de marihuana s'està morint? Preocupar-se no farà més que empitjorar les coses. Ara ja disposes d'un munt de coneixements i estàs més que preparat/a per a afrontar el repte.

Utilitza la informació esmentada en aquest article per a ajudar a reviure les teves plantes malaltisses. En fer-ho, sabràs exactament com prevenir una situació similar en el futur, i afrontar-la fàcilment si torna a sorgir. Els conreadors de marihuana són molt protectors amb les seves plantes, per la qual cosa entenem la sensació de decepció que puguis estar experimentant en veure les teves plantes amb aspecte malalt. Però, realment, un parell de fulles grogues i unes quantes fulles enrotllades no perjudicaran molt la teva collita!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37825 valoracions