Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

 • pH Tester
 • pH Tester
 • pH Tester

pH Tester

Tens controlada la il·luminació, el reg i els fertilitzants. Però, són els teus nivells de pH òptims? Si no és així, les teves plantes tindran dificultats per a absorbir nutrients. Utilitza el mesurador de pH  HI-98107  de  Hanna   Instruments  per a controlar-los.
(34) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 60.50

€ 60.50 (-0%)

Compra i aconsegueix 61 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (26)

Aconsegueix lectures de pH ràpides i precises

El mesurador de pH HI-98107 proporciona lectures de pH ràpides i precises. Aquest dispositiu fàcil d'usar està dissenyat per a usuaris sense coneixements tècnics, i ajuda a mesurar el pH de l'aigua a cultivadors de tots els nivells.

En mesurar el pH de l'aigua, els cultivadors s'asseguren de no alterar l'equilibri del sòl cada vegada que reguen les seves plantes. En hidropònics també s'han de comprovar el pH del dipòsit d'aigua per a conservar la salut de les plantes.

Aquest dispositiu de butxaca cap còmodament a la mà i ve amb una tapa protectora. El pHep és completament impermeable i està dissenyat perquè suri, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te si et cau al dipòsit. La pantalla dual LCD proporciona lectures paral·leles de pH i temperatura.

Després de prémer el botó "CAL", el mesurador et sol·licitarà el líquid 7.01. Una vegada reconegut, el mesurador et sol·licitarà el líquid 4.01.

Quan estigui calibrat, col·loca el mesurador a l'aigua que vols analitzar per a obtenir una lectura precisa.

Amb el pas del temps, l'elèctrode serà menys fiable. Tira del material fins que quedi exposat un tros nou. Aquesta característica millora de forma significativa la vida útil del mesurador.

El pHep disposa d'una bateria d'ió de liti que ofereix la barbaritat de 1.000 hores d'ús continu. Aquest dispositiu funciona amb temperatures entre 0-50 °C.

El pH de l'aigua és un aspecte fonamental del cultiu de cànnabis que sovint subestimem. Un nivell òptim de pH permet que les plantes absorbeixin nutrients de forma correcta. Si el medi de cultiu és massa àcid o alcalí, les arrels no podran fer bé el seu treball.

Les plantes cultivades en sòl necessiten un pH de 6-6,8, i les de cultius hidropònics de 5,5-6,5.

*Inclou quatre líquids calibradors (un de 4.01 dos de 7.01 i un netejador). Col·loca un de cada en flascons de solució diferents.

Video id: 448845037

  De M. A. on 15/Mar/2022 :

  Títol : Great
  Comentaris : Does the job.

  De J. Š. on 06/Jan/2022 :

  Títol : Jindřich
  Comentaris : Parádní PH metr 👍

  De P. M. on 01/Sep/2021 :

  Títol : Excellent
  Comentaris : Great and simple product! Recomend

  De P. D. on 11/Aug/2021 :

  Títol :
  Comentaris : Ottimo prodotto, consigliato!

  De P. C. on 30/Jun/2021 :

  Títol : Top
  Comentaris : Come sempre tutto perfetto, phmetro affidabile

  De A. R. on 17/Jun/2021 :

  Títol : Rico
  Comentaris : Perfect

  De Y. B. on 29/Apr/2021 :

  Títol : 5stars
  Comentaris : perfect for all types of growers

  De B. B. on 22/Apr/2021 :

  Títol : B.B.
  Comentaris : Top Produkt 👍 !!!! Funktioniert einwandfrei, ist wasserdicht kann ich nur jedem empfehlen denn die günstigsten Tester kauft man halt zweimal, einmal günstig und einmal richtig 😉

  De E. V. on 18/Jan/2021 :

  Títol : Emanuel
  Comentaris : Top rqs... Top rapidité livraison ! Le testeur est facile à utilisé et à calibré. Hanna et une marque qui n'a rien à prouver de ses qualités. Dommage les grainé de bonus de soi plus variés. 8 auto snif.... Merci rqs

  De R. D. on 07/Jan/2021 :

  Títol :
  Comentaris :

  De T. F. on 04/Jan/2021 :

  Títol : Excellent choix
  Comentaris : Super satisfait il est très précis et fiable

  De S. K. on 22/Dec/2020 :

  Títol : absolut top
  Comentaris : bin begeistert den ich habe schon einige gekauft die man direkt in die tonne schmeißen konnte aber nicht dieses leicht einzustellen und schnell den richtigen ph wert. absolut empfehlenswert

  De A. P. on 21/Dec/2020 :

  Títol : Kolejne udane zakupy
  Comentaris : Dzięki ph testerowi uratowałem roślinę. Okazało się że podlewałem wodą o ph 7,5. Roślinka zżółkła, oklapla i juz myślałem że to koniec. Przetestowałem wodę, obniżyłem ph i roślinka wystrzeliła w kosmos. Za około 4 tyg zbiory. Ph kontroluje i reguluję za każdym razem

  De A. M. on 01/Dec/2020 :

  Títol : Mr
  Comentaris : Je l'ai reçu aujourd'hui en même temps que le reste de ma commande. Pas encore testé, néanmoins, le pHep est arrivé dans son boitier qui était cassé. J'espère qu'il n'y aura pas de problème lors du calibrage et pour le reste de son utilisation. Je ne mets que 4 étoiles à cause du boitier de protection qui est cassé.

  De R. B. on 26/Nov/2020 :

  Títol : Affidabile
  Comentaris : Buon strumento , ogni tanto e da ricalibrare per il resto bene . Royal quenn compagnia seria e affidabile .


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

PH Tester

PH Tester