Llavors de cànnabis & Merchandising gratuïts / Només disponible a la nostra web

LLAVORS GRATIS

€ 25,- 1 Gratis Llavor
€ 50,- 3 Llavors Gratuites
€ 75,- 5 Llavors Gratuites
€ 110,- 8 Llavors Gratuites
€ 135,- 10 Llavors Gratuites
€ 200,- 15 Llavors Gratuites
€ 260,- 20 Llavors Gratuites
€ 325,- 25 Llavors Gratuites
€ 390,- 30 Llavors Gratuites
€ 455,- 35 Llavors Gratuites
€ 520,- 40 Llavors Gratuites
€ 585,- 45 Llavors Gratuites
€ 650,- 50 Llavors Gratuites
€ 715,- 55 Llavors Gratuites
€ 780,- 60 Llavors Gratuites
Rebràs un paquet a l'atzar de la col·lecció Royal Queen Seeds
 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
  Grinder Smoking Paper Encenedor  
 

Llavors gratuïtes

Estem tan convençuts de la qualitat de les llavors que servim a Royal Queen Seeds, que hem decidit fer una promoció especial. Oferim llavors d'alta qualitat, de soques que han guanyat diverses competicions internacionals de cànnabis, a un preu molt assequible. I, a partir d'ara, i per un període de temps limitat, destinem una generosa quantitat de les nostres llavors a... REGALAR!

Sí, ho has entès bé! Rebràs llavors GRATUÏTES amb cada comanda que facis. Definitivament, no et pots perdre aquesta oferta. Dóna una ullada per veure qui entra a la loteria: Amnezia Haze, la llegendària i monstruosa herba que reinicialitza el cervell; White Widow, la misteriosa fundadora de la família White; Critical, una Indica arrebossada de cristalls i la bomba verda dels productors; Royal Moby, el gegant d'interiors i moltes més.

Fes una compra de 25 € a la nostra botiga i aconseguiràs 1 llavor gratuïta escollida a l'atzar; si la compra supera els 50 €, et regalarem 3 llavors5 per una compra de 75 € i 10 per una compra de 135 €.

No podem dir-te quina varietat rebràs; s'escullen aleatòriament. 

Si tens qualsevol pregunta sobre aquesta promoció especial, no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre equip d'atenció al client i estarem encantats d'ajudar-te.

* El programa de llavors gratuïtes només està disponible per compres estàndard. Comandes fetes a l'engròs (i altres promocions específiques) queden explícitament excloses d'aquesta promoció o de qualsevol altre.

Merchandising Gratuït

Si qualsevol altra companyia vengués productes de la mateixa qualitat que nosaltres, creuria que ja és una bona recompensa per a tothom. Evidentment, a Royal Queen Seeds tenim uns estàndards més elevats. Per als clients més fidels, oferim un més a més. A part de les llavors que demaneu incloem, gratuïtament, regals com ara encenedors i papers de fumar. Fins i tot, regalem llavors gratuïtes per a produir encara més quantitat d'allò que tant adoreu. Per fer-vos una idea del marxandatge gratuït que afegim a cada nivell de compra, aquí teniu les categories bàsiques. 

Les llavors

Free feminized cannabis seeds with your order

De tots aquests articles gratuïts, probablement, són les llavors les que han atret la vostra atenció. Les llavors gratuïtes se seleccionen aleatòriament. De totes maneres, no cal que us preocupeu. Provenen d'algunes de les nostres millors varietats, incloses Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow o d'altres soques premiades. Serà divertit intentar descobrir quina és quina però, en qualsevol cas, segur que serà una sorpresa agradable.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Un altre dels excel·lents col·leccionables inclosos en la majoria d'aquests paquets són els nostres adhesius. Inclouen el logotip de Royal Queen Seeds, juntament amb una divertida il·lustració d'una de les varietats de cànnabis que venem. Aquesta petita obra d'art quedarà bé en qualsevol superfície dura.

 

Papers i filtres

Free smoking papers and rolling papers

Els papers de fumar i els filtres que oferim us acompanyen en un fantàstic viatge. S'han dissenyat per garantir una combustió lenta i uniforme, de manera que tingueu temps de gaudir i absorbir la vostra herba. Tenen una mida de 4,5 per 10,8 centímetres i no interfereixen en el gust de les vostres soques preferides. Els filtres us permeten obtenir fins a l'última gota del preuat or del porro sense cremar-vos.

 

Encenedors

Free RQS Lighter

L'encenedor Clipper sempre s'ha associat a l'estil de vida 4:20 i amb bones raons. Té una forma allargada que fa que sigui segur manipular-lo. La pedra, que es pot treure, es dobla com una petita planxa i, com que l'encenedor es pot tornar a omplir i la pedra es pot canviar, us servirà durant anys i anys. L'encenedor de Royal Queen Seeds és de color negre amb el logotip de l'empresa, el número d'oficina, l'adreça web i l'adreça de correu electrònic. De tots els encenedors per a fumar, sens dubte, aquest és el millor.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.