Llavors de cànnabis & Merchandising gratuïts / Només disponible a la nostra web

LLAVORS GRATIS

€ 25,- 1 Gratis Llavor
€ 50,- 3 Llavors Gratuites
€ 75,- 5 Llavors Gratuites
€ 110,- 8 Llavors Gratuites
€ 135,- 10 Llavors Gratuites
€ 200,- 15 Llavors Gratuites
€ 260,- 20 Llavors Gratuites
€ 325,- 25 Llavors Gratuites
€ 390,- 30 Llavors Gratuites
€ 455,- 35 Llavors Gratuites
€ 520,- 40 Llavors Gratuites
€ 585,- 45 Llavors Gratuites
€ 650,- 50 Llavors Gratuites
€ 715,- 55 Llavors Gratuites
€ 780,- 60 Llavors Gratuites
Rebràs un paquet a l'atzar de la col·lecció Royal Queen Seeds
 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
  Grinder Smoking Paper Encenedor  
 

Llavors gratuïtes

RQS ofereix llavors de cànnabis seleccionades aleatòriament amb compres elegibles realitzades a la nostra botiga web. N'hi ha prou que facis una comanda per un valor mínim de 25€ per rebre una llavor gratis. Per cada quantitat de compra superior (per sobre de 25€), el nombre de llavors augmentarà fins a aconseguir les 60. Per a conèixer més detalls, dóna-li un cop d'ull a les taules que hi ha més a baix. Totes les llavors se seleccionen de manera aleatòria del catàleg de Royal Queen Seeds..

Merchandising Gratuït

A part de les llavors gratis, disposem d'una gamma de marxandatge que podràs obtenir de manera gratuïta per compres elegibles a la nostra botiga web. Les comandes mínimes de 25€ obtindran un grinder gratuït. Per cada quantitat de compra (superior a 25€), s'afegiran papers d'embolicar i encenedors. Per a més informació, dóna-li un cop d'ull a les taules.

  • La promoció de Llavors i Marxandatge gratis de Royal Queen Seeds no està disponible conjuntament amb cap altra oferta o descompte.
  • Les despeses d'enviament normal i discret no compten respecte a la quantitat de compra elegible.
  • Les compres elegibles no inclouen vaporitzadors.

Les comandes del Regne Unit únicament rebran llavors. No se subministrarà cap altre marxandatge gratuït com a paper d'embolicar, encenedors o grinders.

Si tens alguna pregunta sobre la promoció de Llavors gratis o de la de Marxandatge gratuït, si us plau no dubtis a posar-te en contacte amb un membre del nostre equip d'atenció al client

Les llavors

Free feminized cannabis seeds with your order

De tots aquests articles gratuïts, probablement, són les llavors les que han atret la vostra atenció. Les llavors gratuïtes se seleccionen aleatòriament. De totes maneres, no cal que us preocupeu. Provenen d'algunes de les nostres millors varietats, incloses Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow o d'altres soques premiades. Serà divertit intentar descobrir quina és quina però, en qualsevol cas, segur que serà una sorpresa agradable.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Un altre dels excel·lents col·leccionables inclosos en la majoria d'aquests paquets són els nostres adhesius. Inclouen el logotip de Royal Queen Seeds, juntament amb una divertida il·lustració d'una de les varietats de cànnabis que venem. Aquesta petita obra d'art quedarà bé en qualsevol superfície dura.

 

Papers i filtres

Free smoking papers and rolling papers

Els papers de fumar i els filtres que oferim us acompanyen en un fantàstic viatge. S'han dissenyat per garantir una combustió lenta i uniforme, de manera que tingueu temps de gaudir i absorbir la vostra herba. Tenen una mida de 4,5 per 10,8 centímetres i no interfereixen en el gust de les vostres soques preferides. Els filtres us permeten obtenir fins a l'última gota del preuat or del porro sense cremar-vos.

 

Encenedors

Free RQS Lighter

L'encenedor sempre s'ha associat a l'estil de vida 4:20 i amb bones raons. Té una forma allargada que fa que sigui segur manipular-lo. L'encenedor de Royal Queen Seeds és de color negre amb el logotip de l'empresa, el número d'oficina, l'adreça web i l'adreça de correu electrònic. De tots els encenedors per a fumar, sens dubte, aquest és el millor.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.