• Eco Match Box

Eco Match Box

Fuma de forma més ecològica. En Royal Queen Seeds continuem treballant perquè els nostres productes siguin més sostenibles, i hem dissenyat una caixa de llumins 100% biodegradable i respectuosa amb el medi ambient, feta amb cartó reciclat. Mentre que els encenedors acaben perduts, trencats i escampats per l'entorn, aquests llumins ecològics es descomponen ràpidament i tornen a la naturalesa.
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Compra i aconsegueix 0 punts
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Capsa de llumins ecològics: per a fumar respectant el medi ambient

Per què no encendre els teus porros o *bongs amb els llumins ecològics de *RQS? Els encenedors funcionen bé, però acaben perdent-se o trencant-se, amb el que augmenta la quantitat de plàstic tirat en els abocadors o en el sòl del bosc.

Mentre continuem treballant per a fer que els nostres productes siguin més sostenibles, volem aconseguir que les capses de llumins ecològics siguin la forma més popular d'encendre els porros o pipes. Aquests llumins 100% biodegradables són sostenibles per al medi ambient i es fabriquen a Europa.

A més, les nostres caixes de llumins ecològics estan fetes de cartó reciclat i han estat sotmeses a estrictes controls de qualitat.

Cada paquet conté 14 unitats, un acabat de vernís UV i un rascador estàndard de color marró. Amb unes mesures de tan sols 40 x 55 x 5 mm, aquests *packs tan fins cabran fàcilment en les butxaques petites. Fins i tot pots portar-los en la cartera.

Tots els nostres productes gratis.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.