RQS Haarlemstraat Shop

Visiteu La Botiga Oficial De Royal Queen Seeds A Amsterdam

Royal Queen Seeds Store va obrir les seves portes al cor d'Amsterdam fa un parell d'anys: un establiment petit però molt especialitzat, ple des del primer dia, i no només per la seva excel·lent ubicació, sinó també pel seu variat assortit d'alta qualitat i els seus preus assequibles.

Després d'haver vist com milers de visitants i turistes passaven per les seves portes, Royal Queen Seeds Store s'ha convertit en el punt de referència per a cultivadors de tot Europa.

El menú de l'establiment és perfecte per a la seva visió internacional. Gràcies a la seva popularitat cada vegada més creixent, les llavors feminitzades són l'oferta més freqüent del menú. Royal Queen Seeds, la mateixa marca de llavors de la botiga, són les llavors més importants i adequades del mercat. Evidentment, trobareu varietats ben reconegudes com la White Widow i la Northern Lights, però també un èxit espanyol com la Critical o la tradicional Amnesia Haze d'Holanda.

Totes les nostres llavors han estat cultivades, millorades, estabilitzades i feminitzades per cultivadors espanyols experts que treballen, en exclusiva, per a Royal Queen Seeds!

DAMSTRAAT: La Primera Tenda Royal Queen Seeds, Una Visita Obligada

Royal Queen Seeds Store és una visita obligada per als compradors de llavors de tot el món. Si teniu intenció de passar per la zona, veniu a visitar-nos i a parlar amb els nostres venedors qualificats, un dels quals parla cinc idiomes! L'European Seeds Bank no només és un establiment de llavors fàcil de trobar a Amsterdam; definitivament, també és el més assequible.

Royal Queen Seeds Store

Com ens podeu trobar? Des de la Plaça Dam, en direcció a l'Hotel Krasnapolsky, camineu per tot el Damstraat (el carrer comercial situat a la dreta de l'hotel) fins que arribeu al primer pont, en direcció a "de Wallen". Trobareu la botiga a la vostra dreta, just abans del pont. Ho heu aconseguit!

RQS Damstraat Shop
La botiga Royal Queen Seeds és realment una visita obligada pels compradors de llavors de tot el món.
 

AMSTERDAM RQS Stores

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour

More RQS Brand Stores

RQS Barcelona

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.