Visiteu la botiga oficial de Royal Queen Seeds a Àmsterdam

Royal Queen Seeds Store va obrir les seves portes al cor d'Àmsterdam fa un parell d'anys: un establiment petit però molt especialitzat, ple des del primer dia, i no només per la seva excel•lent ubicació, sinó també pel seu variat assortit d'alta qualitat i els seus preus assequibles. Després d'haver vist com milers de visitants i turistes passaven per les seves portes, Royal Queen Seeds Store s'ha convertit en el punt de referència per a cultivadors de tot Europa.

El menú de l'establiment és perfecte per a la seva visió internacional. Gràcies a la seva popularitat cada vegada més creixent, les llavors feminitzades són l'oferta més freqüent del menú. Royal Queen Seeds, la pròpia marca de llavors de la botiga, són les llavors més importants i adequades del mercat. Evidentment, trobareu varietats ben reconegudes com la White Widow i la Northern Lights, però també un èxit espanyol com la Critical o la tradicional Amnesia Haze d'Holanda. Totes les nostres llavors han estat cultivades, millorades, estabilitzades i feminitzades per cultivadors espanyols experts que treballen, en exclusiva, per a Royal Queen Seeds!

Una oferta internacional

L'assortit de Royal Queen Seeds també inclou llavors de les marques holandeses més preuades i de més renom, com per exemple, Sensi Seeds, Serious Seeds, High Quality Seeds, Black Label, Paradise Seeds i, evidentment, Dutch Passion. L'establiment ha decidit incorporar a la seva selecció un parell d'excel•lents col•legues internacionals; ara podreu trobar també les llavors Kannabia d'Espanya i les Lowryders especials autoflorescents (també feminitzades!) de Joint Doctor d'Itàlia.

Com a servei addicional per a la majoria de clients de l'establiment, Royal Queen Seeds Store també ha decidit començar a vendre tot el seu assortit en línia. El lloc web, fàcil d'utilitzar, ofereix tots els productes disponibles a la botiga per a la venda en línia.

Una visita obligada

Royal Queen Seeds Store és una visita obligada per als compradors de llavors de tot el món. Si teniu intenció de passar per la zona, veniu a visitar-nos i a parlar amb els nostres venedors qualificats, un dels quals parla cinc idiomes! L'European Seeds Bank no només és un establiment de llavors fàcil de trobar a Àmsterdam; definitivament, també és el més assequible.

Com ens podeu trobar? Des de la Plaça Dam, en direcció a l'Hotel Krasnapolsky, camineu per tot el Damstraat (el carrer comercial situat a la dreta de l'hotel) fins que arribeu al primer pont, en direcció a "de Wallen". Trobareu la botiga a la vostra dreta, just abans del pont. Ho heu aconseguit!

Botiga de llavors de cànnabis a Amsterdam

Horari d'obertura:
cada dia de 10:00 a 22:00

 

 

NOVA BOTIGA A AMSTERDAM!

Haarlemmerstraat 66 B
1013ET AMSTERDAM
Netherlands

Més informació próximament