Tot el que has de saber sobre llavors de marihuana feminitzades

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

Si busques llavors de marihuana, és possible que et trobis amb tot tipus de frases i expressions estranyes. Pots trobar informació sobre llavors de cànnabis feminitzades, plantes fotoperiódicas, autoflorecientes, mascles, femelles, híbrids, hermafrodites i molt més. Si estàs començant a conrear herba, no hi ha dubte que tot això pot resultar bastant confús.

Però no et preocupis! Aquests conceptes podrien semblar complicats, però són perfectament comprensibles quan reps una explicació. Encara que volem explicar-ho tots d'una vegada, anirem d'un en un, centrant-nos de moment en les llavors feminitzades.


Què Són Les Llavors Feminitzades?

Fins no fa molt temps, si es conreava cànnabis a partir de llavors, sempre hi havia un 50% de possibilitats que cada planta fora masculina. No obstant això, només les plantes femenines desenvolupen cabdells rics en cannabinoides com el THC i el CBD.

Les plantes masculines produeixen beines de llavors, i, si es conserven el temps suficient, pol·linitzaran les plantes femenines reduint dràsticament la seva producció. Per això, els qui conreaven llavors regulars havien d'identificar el sexe de les seves plantes al més aviat possible per a eliminar els mascles.

Després, la creació de llavors de cànnabis feminitzades en la dècada dels 90 va revolucionar el cultiu de cànnabis. Les llavors de marihuana feminitzades es modifiquen genèticament perquè només es converteixin en plantes femenines, i gairebé sempre (99,9%) ho fan. En eliminar el risc, aquest avanç va fer que el cultiu de marihuana fos molt més fàcil i més econòmic.

Les llavors feminitzades solen desenvolupar-se per a produir plantes fotoperiódicas. La marihuana fotoperiódica floreix depenent de les hores de llum/foscor del dia. En la naturalesa, la marihuana comença a florir al final de l'estiu quan els dies s'escurcen. En interior, la marihuana fotoperiódica es manté en la fase vegetativa fins que el conreador està llest per a induir la floració reduint les hores de llum.

Llavors De Marihuana Feminitzades en Un Cop D'ull

  • Gran quantitat de cannabinoides en comparació amb el cànnabis masculí. Els ceps se solen desenvolupar per a aconseguir la màxima potència i aroma.
  • Les llavors són feminitzades al 99,9%, per la qual cosa les plantes gairebé sempre es converteixen en femelles.
  • No és necessari comprovar el sexe de les plantes, ni descartar les plantes masculines.
  • Els ceps feminitzats solen ser ceps fotoperiódicas, la qual cosa significa que depenen del cicle de llum.

En Royal Queen Seeds, totes les llavors feminitzades estan identificades i classificades en aquesta categoria, perquè no et confonguis en fer una compra.


Qui Utilitza Les Varietats Feminitzades I Per Què?

Les llavors feminitzades de gran qualitat disponibles en el mercat avui dia solen produir plantes riques en THC. Com a principal compost psicotròpic del cànnabis, tots els tipus de consumidors de cànnabis gaudeixen d'aquest cannabinoide pel poderós subidón que genera.

  1. Els consumidors recreatius gaudeixen de l'efecte de colocón, relaxació, eufòria o subidón induït pels ceps feminitzats. Donada la gran varietat d'opcions que existeixen, els consumidors poden gaudir d'un moment de relax a la nit o d'un efecte energètic durant el dia, depenent del que busquin. A més, atès que molts ceps tenen diferents proporcions de cannabinoides, terpens i genètica sativa/índica, pots experimentar amb diferents ceps feminitzats per a trobar l'equilibri ideal en termes d'efecte.
  2. Els qui utilitzen el cànnabis amb finalitats holístics també trien les varietats feminitzades pel seu fort efecte. Poden notar que el THC aixeca el seu estat d'ànim i els ajuda a relaxar-se en situacions de tensió, o simplement alleuja qualsevol símptoma que estiguin sofrint. Els consumidors també afirmen que el THC els ajuda a aconseguir una bona nit de somni, juntament amb altres avantatges.

WHO USES FEMINIZED STRAINS AND WHY?

Ceps Sativa, Indica, Híbrides I Ruderalis

Hi ha diversos tipus o subespècies diferents de cànnabis. Les dues categories principals són sativa i índica, però també hi ha varietats híbrides i ruderalis que cal tenir en compte.

En el passat es creia que els efectes de la marihuana depenien de la família a la qual pertanyés una varietat, segons fos més índica o sativa. Es pensava que les índiques produïen una sensació de "colocón" pesat, mentre es deia que les satives produïen un subidón energizante més adequat per al dia. Recentment, no obstant això, s'estan trobant proves que l'efecte d'un determinat cep té més a veure amb el perfil de terpens d'una varietat, que amb la subespècie a la qual pertany.

Dit d'una altra manera, algunes índiques poden tenir un efecte estimulant i algunes satives poden ser relaxants, la qual cosa significa que les coses no són tan senzilles com es creia abans. Per a conèixer els efectes particulars d'una varietat, es recomana llegir les descripcions de les varietats abans de fer una comanda.

On hi ha més diferències concretes entre les subespècies, no obstant això, és en el seu creixement i morfologia:

Les índiques són baixetes i frondoses, amb fulles amples. Generalment són bastant robustes i creixen en molts entorns.

Les satives aconsegueixen més altura, són més primes i tenen fulles fines i allargades.

La majoria de les varietats de cànnabis actuals no són índiques o satives pures. Més aviat són híbrids que combinen característiques tant índica com sativa, i per tant les seves condicions de cultiu varien.

Hi ha una altra subespècie, moltes vegades oblidada, que cal considerar, anomenada Cànnabis ruderalis. Les varietats ruderalis són com una herba i creixen de manera silvestre en regions fredes com Sibèria. L'interessant, no obstant això, és que el ruderalis és autofloreciente de manera natural. Per tant, els criadors poden usar la genètica ruderalis per a crear varietats autoflorecientes de ceps fotoperiódicas clàssiques.

IS RUDERALIS THE SAME AS HEMP?

Cànnabis De Floració Ràpida

Moltes varietats de marihuana necessiten almenys 60-70 dies per a madurar els seus cabdells, i algunes triguen encara més. Per als conreadors de regions amb estius curts i tardors plujoses, això pot ser problemàtic. Si les plantes necessiten mantenir-se a l'aire lliure a la fi d'octubre, els cabdells es mullaran i produiran floridura.

Els ceps de floració ràpida han estat creades per a fer front a aquest problema. Poden estar llestes per a collir després d'unes breus 6-7 setmanes de floració, la qual cosa significa que els conreadors poden tallar-les a mediats o finals de setembre amb poc risc que la pluja arruïni la seva collita.

En la majoria dels casos, els ceps de floració ràpida es desenvolupen creuant un cep fotoperiódica amb una ruderalis/*autofloreciente. No obstant això, els ceps de floració ràpida són diferents dels ceps autoflorecientes, ja que aquestes últimes floreixen en funció de l'edat i no del cicle de llum.

La Importància Dels Terpens en El Cànnabis

Com s'ha esmentat, les recerques recents suggereixen que els efectes concrets de la marihuana no es deuen únicament als cannabinoides, sinó que és probable que també estiguin influïts per compostos aromàtics coneguts com a terpens. Es necessita més recerca en aquest àmbit, però això explicaria per què algunes varietats, malgrat tenir proporcions idèntiques de THC i CBD, tenen efectes diferents.

No obstant això, el que se sap és que els terpens (limoneno, mirceno, pineno, etc.) li donen a les varietats de cànnabis els seus sabors i aromes particulars. Per això una varietat de cànnabis té una olor afruitada mentre que una altra fa olor de cítrics, a flors, a agre o a fusta.

THE IMPORTANCE OF TERPENES IN CANNABIS

Com Conrear Llavors Feminitzades

Ja hem esmentat que les llavors feminitzades són més fàcils de conrear que les llavors normals. Això pot portar-te a baixar la guàrdia, però no et descuris massa. El cultiu de marihuana feminitzada també presenta uns certs desafiaments.

1. Interior Vs. Exterior

A la cultivar en interior, és necessari ajustar manualment les hores de llum i foscor. Els conreadors solen fer-ho quan les plantes han aconseguit una altura adequada (al voltant de la meitat de l'altura final desitjada). Simplement, això es deu al fet que les plantes solen estirar-se al principi de la seva fase de floració, per la qual cosa necessiten espai per a créixer adequadament.

Per a iniciar la floració del cànnabis feminitzat en interior, el conreador haurà de canviar les llums a un horari de 12/12. El període fosc més llarg simularà les condicions de la tardor i farà que les plantes comencin a florir.

En exteriors, és fonamental plantar la marihuana feminitzada en un clima òptim i durant la temporada adequada. Per què? Perquè les hores de llum solar canvien depenent de l'estació, i les teves plantes necessiten un horari concret durant el seu desenvolupament. Per a satisfer aquesta necessitat, normalment hauràs de plantar-les a la primavera (quan no hi ha gelades) i collir-les a la tardor.

2. Quant Temps Necessito Per a Conrear Cànnabis Feminitzat?

Tant si conrees en interior com en exterior, el temps, com sempre, depèn de la varietat. Alguns ceps, com les índiques, creixen relativament ràpid, amb períodes de floració curts de 6-7 setmanes. Altres varietats, com les Haze, triguen el doble de temps a florir.

Si vols collir en el temps més ràpid possible, planta varietats de floració ràpida o autoflorecientes feminitzades. Algunes d'elles estan llestes només 60 dies després de la germinació.

3. Pots Conrear Diferents Varietats Feminitzades en El Mateix Quart De Cultiu?

És possible conrear diferents varietats en un quart de cultiu, però comporta un procés d'aprenentatge.

Hi ha nombroses raons per a això. Diferents ceps poden aconseguir diferents altures, tenir diferents necessitats de fertilització, i estaran llestes en diferents moments. També és possible que hagis d'utilitzar tècniques d'entrenament de plantes (poda, cultiu, etc.) per a mantenir un dosser uniforme sota el teu llum de cultiu.

4. Temperatura I Humitat Ideals Per Al Cultiu De Marihuana Feminitzada

En general, al cànnabis feminitzat li agraden les temperatures moderades (al voltant de 21 °C) per a un creixement saludable. Qualsevol temperatura extrema pot provocar un creixement lent i altres problemes. Per a aconseguir els millors resultats, si no vius en un clima òptim, conrea en un ambient on puguis controlar la temperatura. Si és necessari, utilitza un calefactor i/o un sistema de climatització.

El nivell de humitat òptim per a les teves plantes de cànnabis dependrà de la seva etapa al llarg del cicle de vida. Per regla general, les plántulas i les plantes en fase vegetativa prefereixen un ambient més humit. Redueix la humitat relativa al 40-50% quan les plantes estan florint per a reduir el risc de floridura.

QUIN TIPUS DE SÒL HAURIA D'UTILITZAR PER A LES LLAVORS FEMINITZADES?

5. Quin Tipus De Sòl Hauria D'utilitzar Per a Les Llavors Feminitzades?

El cànnabis es desenvolupa millor quan es conrea en un sòl ric en nutrients, ben airejat i amb bon drenatge. La majoria dels sòls comprats en botigues ja estan optimitzats per al cultiu de marihuana. Si uses sòl natural, pots modificar-ho amb perlita, coco, vermiculita, abonament o cucs perquè s'adapti millor a l'herba.

6. Quin Tipus De Fertilitzants Hauria D'utilitzar Per a Les Plantes De Cànnabis Feminitzades?

Per a un creixement saludable, la teva planta de cànnabis feminitzada necessitarà diversos nutrients. Per a començar, necessitarà nitrogen, fòsfor i potassi, els tres "macronutrients" principals. També necessitarà micronutrientes com a calci, ferro, magnesi o coure, entre altres.

Els fertilitzants comercials per a cànnabis solen contenir tots els macro i micronutrientes necessaris, però assegura't d'administrar-los en les dosis recomanades (o una mica menys).

Tingues en compte que el cànnabis té diferents necessitats de nutrients durant les etapes vegetativa i de floració. Per això, els fertilitzants de marihuana solen presentar-se en dues varietats: una per a creixement i una altra per a floració.

7. Quin Tipus D'aigua Necessiten Les Plantes De Cànnabis Feminitzades?

En regar marihuana conreada en sòl, és important que la teva mescla d'aigua i fertilitzant tingui el nivell de pH ideal entorn de 6-7. En cas contrari, les teves plantes no seran capaces d'absorbir els nutrients, encara que siguin aquí. Per sort, pots ajustar l'aigua de l'aixeta al nivell de pH correcte amb unes quantes gotes de productes per a pujar o baixar el pH.

8. Entrenament De Plantes: Què És I Per Què Hauries De Fer-ho?

L'entrenament de plantes és la forma en què els conreadors mantenen el seu cànnabis en la grandària i la forma adequats. Implica diverses tècniques, incloent topping, podes, super-*cropping i/o la defoliació de les plantes. El propòsit de tot això, d'una manera o una altra, és optimitzar l'espai de creixement i l'exposició a la llum per a aconseguir millors collites.

L'entrenament de les plantes pot estressar el teu cànnabis i pot paralitzar temporalment el seu creixement. Per aquesta raó, la majoria dels tipus d'entrenament no són adequats per a les autoflorecientes feminitzades a causa del seu limitat cicle de vida. No obstant això, el cànnabis fotoperiódico feminitzat no té aquesta limitació, i pot recuperar-se fàcilment.

Plant Training

Altres Conceptes I Vocabulari Essencials

Sabem que hi ha molts termes diferents associats amb la marihuana, i són fàcils de confondre. Per a aclarir les coses, hem decidit acabar aquest article amb un desglossament de la terminologia i conceptes essencials del cànnabis.

Com Es Produeixen Els Cannabinoides en La Marihuana

Els cannabinoides, com el THC, el CBD i tots els altres, no apareixen del no-res mentre la planta creix. De fet, hi ha molta química interna involucrada en la seva creació.

Un dels primers passos del procés és la producció d'una substància química anomenada pirofosfato de geranilo dins de la planta. Aquesta substància després interactua amb l'àcid olivetólico per a crear l'àcid canabigerólico, o CBGA.

Aquest compost és la base dels principals cannabinoides, però el procés encara no ha acabat. El CBGA primer necessita combinar-se amb determinats enzims i, a través de la biosíntesi, convertir-se en les formes àcides dels cannabinoides que coneixem. Una vegada arribem al THCACBDA i CBCA, estem gairebé al final del viatge.

Només es necessita un pas més per a convertir aquests àcids cannabinoides en THCCBD i CBC respectivament: la descarboxilación. El terme es refereix simplement al procés d'escalfar els àcids cannabinoides per a convertir-los en cannabinoides "actius". Això, per descomptat, ocorre automàticament quan es fuma o es vaporitza.

COM ES PRODUEIXEN ELS CANNABINOIDES EN LA MARIHUANA

Com Afecta El THC Al Sistema Endocannabinoide

Llavors, com funcionen els cannabinoides quan arriben al teu organisme?

Els dos cannabinoides més coneguts són el THC i el CBD. El THC és responsable del característic "subidón" de la marihuana, mentre que el CBD, encara que sembla tenir diversos efectes beneficiosos, no indueix cap "subidón".

Aquests cannabinoides, juntament amb els més de 100 que conté la marihuana, interactuen directa o indirectament amb el sistema endocannabinoide del cos humà. El sistema endocannabinoide, que consisteix en gran part en receptors cannabinoides, intervé en moltes funcions fisiològiques, incloent l'estat d'ànim, el somni, la resposta immunològica i més. Els endocannabinoides (que produïm en els nostres propis cossos), juntament amb els cannabinoides de les plantes, poden unir-se a aquests receptors per a produir efectes.

Un dels principals endocannabinoides és la anandamida, també coneguda com la "molècula de la felicitat". Funciona com un neurotransmissor, enviant missatges entre les cèl·lules nervioses. Aquestes interaccions influeixen en el plaer, la memòria, el pensament, la concentració, l'entrada sensorial, la percepció del temps i més.

Resulta que el THC té una estructura química molt similar a la de la anandamida. I, igual que ella, s'uneix als receptors cannabinoides, en concret als receptors CB1. Gràcies a aquestes vies, el consum de cànnabis pot afectar-nos de forma molt profunda.

Per Què El Cànnabis Produeix Terpens?

La marihuana, igual que altres plantes, produeix aquestes substàncies aromàtiques com una defensa natural contra les plagues, i per a atreure als pol·linitzadors. Això també es posa de manifest en la tendència del cànnabis a desenvolupar compostos aromàtics més intensos quan s'enfronta a una infestació.

Què És La Sinsemilla?

L'expressió "sinsemilla" té el seu origen en una època en la qual molta herba en el mercat negre era de baixa qualitat i estava plena de llavors. En aquells dies, l'herba "sinsemilla" era molt especial, i era sinònim d'un producte de la màxima qualitat.

Avui dia, amb la genètica moderna i l'aparició de les llavors de cànnabis feminitzades, afortunadament els cabdells amb llavors s'han convertit en alguna cosa estranya. Ara, gairebé tota la marihuana decent és sinsemilla, per la qual cosa la paraula ha perdut el seu significat original. No obstant això, és bo tenir-ho en compte, ja que a vegades es continua utilitzant per a descriure la marihuana de qualitat.

Què Són Les Hermafrodites?

A part dels dos sexes típics de la planta de cànnabis, la teva planta també podria ser hermafrodita. Si això succeeix, la planta mostrarà característiques tant femenines com masculines. És a dir, a mesura que la planta madura, desenvoluparà tant cabdells com sacs de pol·len. Com a conseqüència, pots acabar amb una producció de marihuana pobra, de mala qualitat i plena de llavors.

La raó més habitual per la qual això ocorre és l'estrès de la planta. Pot deure's a una interrupció en el període de foscor durant la floració, la qual cosa desencadena la "revegetació", o pot ser per altres factors d'estrès en l'entorn, com a plagues, temperatures extremes i canvis en la humitat.

El cultiu de cànnabis en un ambient controlat és la millor manera de prevenir això. Mantingues l'estrès de la planta al mínim, i reduiràs significativament les possibilitats d'hermafroditisme.

Què Són Les Varietats Autòctones Pures?

Les varietats pures o landrace són ceps de cànnabis que es van desenvolupar en el seu ambient natural. També es podria dir que són varietats de cànnabis pures i originals. Algunes varietats pures es van originar a la regió de l'Hindú Kush de l'Afganistan i el Pakistan, però també es poden trobar a Àfrica, Jamaica, Àsia, Amèrica del Sud i Rússia.

QUÈ SÓN LES HERMAFRODITES?

Principals Famílies De Varietats De Cànnabis Feminitzades

Existeixen centenars d'híbrids feminitzats, però gairebé tots procedeixen d'unes quantes famílies principals. Com les famílies humanes, cadascuna té una sèrie de característiques comunes que et diran d'on ve.

🍁 Kush

Les varietats de marihuana amb genètica Kush tenen una aroma intensa i, com solen ser índica, ofereixen un efecte profundament relaxant i apalancador. Algunes varietats també tenen terpens amb aromes terroses, llenyosos, de pi i cítrics.

🌫️ Haze

Les varietats Haze són per als fanàtics de les satives que aprecien un bon efecte cerebral i fumar durant el dia. Els seus perfils de terpens abasten molts sabors, des de dolç i llimona fins a cafè i xocolata.

🔮 Afghan

El cànnabis amb genètica afganesa sol tenir sabors picants, terrosos i frescos. La majoria dels ceps mostren inclinació índica, per la qual cosa et donaran un cec relaxant, feliç i de palanquegi, perfecte per a gaudir a la nit.

🍦 Gelato

Els ceps fets amb Gelato, un magnífic exemple de la millor herba de Califòrnia, solen destacar per la seva aroma afruitada, que recorda al d'unes postres. Moltes d'elles són híbrides, o almenys es comporten com a tal, així que pots esperar tant un efecte eufòric com una sensació relaxant.

🍪 Cookies

Les varietats Cookies barregen un efecte eufòric i social amb un toc de relaxació física. Pots esperar aromes terroses i dolços amb sabors inconfusibles a galeta, en una combinació que et farà la boca aigua.

🍇 Blueberry

Els ceps que descendeixen de la Blueberry sovint presenten un perfil de terpens que els proporciona notes de fruits vermells, dolços i afruitades. Amb la genètica provinent de la Costa Oest dels Estats Units, els ceps Blueberry són conegudes pels seus efectes profundament relaxants i tranquil·litzants.

💜 Purple

Les varietats de cànnabis compostes de genètica Purple mostren colors vermellosos/porpres que són més intensos amb temperatures nocturnes més fresques durant el final de la floració. El perfil de terpens combina aromes al millor haixix amb aromes a terra, llimona i pi. Com la majoria dels ceps Purple són índica, els seus efectes solen ser narcòtics i relaxants.

🍌 Banana

La Banana original és índica dominant (al 70%) i famosa pel seu ric perfil de terpens, que mostra les aromes i sabors dolços del plàtan. El cep és molt potent (25% de THC) i ofereix un poderós efecte relaxant. Els seus descendents, afortunadament, comparteixen aquestes característiques.

🦨 Skunk

La Skunk és apreciada per molts afeccionats al cànnabis per la seva aroma "skunky". Aquesta varietat també s'ha utilitzat com a base per a una àmplia varietat de varietats en el mercat modern. Les varietats que presumeixen de portar genètica Skunk solen tenir un efecte somnolent amb un toc alegre i estimulant.

🧀 Cheese

La Cheese original, un híbrid índica dominant entre Skunk i Afghan, és famosa per la seva forta aroma a formatge madur. Els ceps derivats de la Cheese destaquen per les seves típiques notes olfactòries a formatge i un efecte equilibrat, que combina subidones eufòrics amb efectes calmants de colocón.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.