Llavors feminitzades

Les llavors de cànnabis feminitzades es modifiquen genèticament per a produir només plantes femenines. Normalment, una llavor de cànnabis produeix una planta masculina o femenina; el procés complet es determina a partir dels cromosomes X i Y. Una planta amb dos cromosomes X serà femenina en un 99,99% de vegades, mentre que una planta de cànnabis amb cromosomes X i Y gairebé sempre serà una planta masculina.

Royal Queen Seeds ha aconseguit garantir que les seves plantes femenines produeixin flors masculines gràcies a un tractament amb argent col·loidal que transforma les plantes femenines en hermafrodites i permet produir llavors només amb cromosomes femenins. L'avantatge de les llavors feminitzades és que les plantes seran femenines en un 99,99% de vegades. EL cànnabis de plantes femenines produeix un major contingut de principis actius com el THC, el CBD i el CBN en comparació amb les plantes masculines.

Abans de presentar-les oficialment al mercat, les nostres plantes s'avaluen i es cultiven amb molta cura per a comprovar que són genèticament estables i consistents.

A Royal Queen Seeds, només venem llavors de cànnabis feminitzades.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.