Royal Queen Seeds Barcelona Shop

VISITA LA BOTIGA DE ROYAL QUEEN SEEDS A BARCELONA

Royal Queen Seeds està creixent! Després de la obertura de la nostra tenda de llavors al cor d'Amsterdam, Royal Queen Seeds obre ara un establiment a Barcelona.

Sent ja un dels bancs de llavors de major creixement a Europa, Royal Queen Seeds va camí de convertir-se en un líder del mercat a nivell mundial. Amb la nostra nova botiga a Barcelona, estarem presents en l'epicentre de la cultura cannábica europea!

La botiga de Barcelona s'especialitzarà en oferir als cultivadors llavors de marihuana de la marca Royal Queen Seeds de la millor qualitat, juntament amb una sèrie de marxandatge i accessoris.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Espera trobar llavors feminitzades, autofloreixents i medicinala de la millor qualitat i a preus molt atractius.

Podràs trobar llavors de marihuana feminitzades, autoflorescents i medicinals de la més alta qualitat i a preus realment atractius. Treu el màxim partit a les millors genètiques del món amb les llavors de Royal Queen Seeds que ja han guanyat nombrosos premis al llarg dels anys, com les famoses Highlife Cup i High Times Cànnabis Cup.

A Royal Queen Seeds podràs fer-te amb varietats clàssiques com:

 

Així com varietats mundialment conegudes com:

 

Totes les nostres llavors es produeixen orgànicament, es seleccionen a mà i es sotmeten a proves contínues per garantir la seva qualitat i excel·lents ràtios de germinació.

Carrer del Carme: nova tenda RQS en el casc antic de Barcelona

RQS Barcelona Shop

Royal Queen Seeds ha obert recentment una segona tenda en el cor de Barcelona, que ara ven llavors de cànnabis, marxandatge i molt més.

Després de l'èxit de la nostra primera tenda a Amsterdam, estem orgullosos d'anunciar l'obertura d'una nova tenda Royal Queen Seeds, situada en el cor del cas antic de Barcelona.

Aquesta nova incorporació a la família de Royal Queen Seeds ofereix nostres conegudes llavors de cànnabis de la màxima qualitat, així com marxandatge i accessoris de la nostra pròpia marca. Si estàs buscant una de les nostres varietats clàssiques com la White Widow o una mica més fora del comuna, et garantim que podràs trobar-ho en el nostre nou establiment de Carrer del Carme 39, Barcelona.

RQS Barcelona shop
Royal Queen Seeds acaba d'obrir una segona tenda pròpia en el cor de Barcelona. Allí oferim llavors de la millor qualitat, marxandatge i molt més!

A part de les varietats clàssiques, la nostra nova tenda té en estoc algunes de les nostres varietats més exclusives, incloent la Royal Gorilla, la Royal Cookies o la Stress Killer, entre moltes altres.

A més, la nostra tenda de Barcelona també servirà com a punt de trobada per a tots els clients de RQS. Ara ja pots interactuar amb els nostres amables dependents i trobar resposta a qualsevol pregunta o dubte que puguis tenir, mentre et mantens al dia sobre el llançament de ceps nous i uns altres fascinants productes.

Totes les llavors de RQS es conreen orgànicament i les seves taxes de germinació es comproven periòdicament, així que sempre pots estar segur que reps un producte de qualitat superior. Moltes dels nostres ceps han guanyat prestigiosos premis en festivals cannábicos, com les famoses High Life i High Times Cànnabis Cups. Afegeix-les al teu cultiu casolà i presumeix de ceps amb un gran palmarès en la teva plantació.

RQS Barcelona Shop

CARRER DELS TALLERS - BOTIGA PROPIA Nº3 A LA CIUTAT

Royal Queen Seeds està tirant arrels a Barcelona. Amb l'obertura de la nostra nova tenda a Barcelona, en Carrer dels Tallers 15, prop de les Rambles, ja pots visitar el món de Royal Queen Seeds en tres ubicacions diferents. A més, RQS és l'únic banc de llavors amb tantes tendes físiques.

Barcelona és la nova capital del cànnabis d'Europa. Amb tres establiments a la ciutat, les tendes de Royal Queen Seeds són l'epicentre d'una revolució del cultiu que està estenent-se per tot el planeta. Som el canvi que volem veure al món.

Cannabis Seeds Shop

BENVINGUT AL NOSTRE REGNE

Quan travessis el llindar de Carrer dels Tallers, 15, estaràs endinsant-te en el regne de la marihuana de Royal Queen Seeds. En aquesta tenda t'esperen totes les teves llavors feminitzades, varietats autoflorecientes, medicinals, roba i marxandatge de RQS.

Amb l'obertura d'una tercera tenda a Barcelona, en Royal Queen Seeds creiem que el futur és verd. Per a la ciutat i per al planeta. Estem guanyant terrè. Per no parlar d'establiments. Si visites la ciutat, mai estaràs molt lluny d'una tenda de Royal Queen Seeds.

 

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Pelai 3 Barcelona Google Maps LinkRQS C/ Pelai 3 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39

More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.