Trustpilot

VISITA LA BOTIGA DE ROYAL QUEEN SEEDS A BARCELONA

Royal Queen Seeds està creixent! Després de la obertura de la nostra tenda de llavors al cor d'Amsterdam, Royal Queen Seeds obre ara un establiment a Barcelona.

Sent ja un dels bancs de llavors de major creixement a Europa, Royal Queen Seeds va camí de convertir-se en un líder del mercat a nivell mundial. Amb la nostra nova botiga a Barcelona, estarem presents en l'epicentre de la cultura cannábica europea!

La botiga de Barcelona s'especialitzarà en oferir als cultivadors llavors de marihuana de la marca Royal Queen Seeds de la millor qualitat, juntament amb una sèrie de marxandatge i accessoris.

Podràs trobar llavors de marihuana feminitzades, autoflorescents i medicinals de la més alta qualitat i a preus realment atractius. Treu el màxim partit a les millors genètiques del món amb les llavors de Royal Queen Seeds que ja han guanyat nombrosos premis al llarg dels anys, com les famoses Highlife Cup i High Times Cànnabis Cup. A Royal Queen Seeds podràs fer-te amb varietats clàssiques com la White Widow, la Shining Silver Haze, la Northern Lights o l'Amnèsia Haze, així com varietats mundialment conegudes com la OG Kush, Critical i Skunk #1. Totes les nostres llavors es produeixen orgànicament, es seleccionen a mà i es sotmeten a proves contínues per garantir la seva qualitat i excel·lents ràtios de germinació.

Royal Queen Seeds - Barcelona

Adressa Carrer de Pelai, 3, 08001 Barcelona Tel / Fax 0034 937 823 494 Horari Mon / Sat: 9am - 9pm

Royal Queen Seeds Barcelona Shop