Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

7 Senzills Passos Per Al Cultiu De Cannabis

La legalització del cànnabis s'està generalitzant als Estats Units i en molts altres països per tot el món. Al·leluia! Encara que no de manera oficial, en la pràctica és legal en la major part d'Europa i si no legal, almenys molt tolerat.

Així que has arribat a la conclusió de conrear el teu propi cànnabis. Ben fet! Aviat seràs part d'una cultura que creix ràpidament. El fenomen del cultiu de marihuana casolà està arrasant a tot el món.

Conrear la teva pròpia marihuana és una forma assequible i divertida d'omplir els teus pots amb cabdells de gran qualitat. La marihuana és una planta resistent que pot conrear-se en una gran varietat de climes, en hivernacles o en interior durant tot l'any.

Video id: 484519466


El Cànnabis És El Teu Amic

Com la pròpia jardineria, el cultiu de cànnabis és una habilitat desenvolupada al llarg del temps. És fàcil aprendre, però dominar-ho et portarà tota una vida de fumeta. No hi ha raó per a tenir por a conrear la teva pròpia marihuana. El procés no és complicat i pot ser tan car o barat com tu decideixis.

Entendre els fonaments del cultiu de marihuana és un bon punt de partida per a la teva carrera com a conreador. Prendre decisions informades des del principi maximitzarà les teves collites finals. Aquests set senzills passos et donaran una base de coneixement excel·lent per a convertir-te en un conreador de marihuana expert.

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Pas 1: Triar Les Teves Llavors De Cànnabis

Cannabis Seeds

La varietat és impressionant. Sativa, índica, ruderalis, innombrables híbrides... totes disponibles en un clic de ratolí. Saps el que t'agrada per la teva experiència personal. Quins ceps has gaudit més en el passat? Quines varietats han resultat una medicina eficaç per a la teva malaltia concreta? Probablement, el més interessant és començar des d'aquí.

Amb les teves preferències personals en ment, ara valora les teves circumstàncies per a conrear. Plantaràs en un petit armari on varietats autoflorecents o índiques de creixement ràpid trauran el màxim partit al teu limitat espai? O tens un gran jardí on poder conrear algun que un altre monstre directament en la terra o en tests enormes?

Pas 2: Fonaments Del Cànnabis

Cannabis Fundamentals

Per a desenvolupar-se a ple potencial i oferir-te els cabdells més deliciosos, el cànnabis exigeix una sèrie de requisits fonamentals.

☀️ Llum

Per a una vegetació saludable, la marihuana necessita més de 12 hores de llum al dia. En interior pots controlar això amb programadors. La germinació en exterior haurà d'esperar al moment en el qual les plantes puguin estar exposades a més de 12 hores de llum i rebre almenys 8 hores de llum solar directa cada dia.

🌱 Mitjà de cultiu

Els conreadors orgànics es limitaran a usar determinats tipus de substrat, ja sigui en interior o exterior. No obstant això, el substrat no és l'única alternativa. Existeixen mitjans neutres que depenen completament de l'aportació de fertilitzant, com la fibra de coco, perlita, vermiculita o llana de roca. En sistemes aeropónicos, hidropònics o acuapónicos no s'utilitza cap mena de mitjà de cultiu. El sistema radicular en suspensió absorbeix els abonaments directament de la solució nutritiva.

💨 Aire

Per a desenvolupar-se forta i realitzar un intercanvi de gasos apropiat, el cànnabis necessita aire fresc en moviment. En exterior això no és un problema. Les teves plantes estaran exposades a brises i corrents. En interior, el teu cultiu necessitarà una entrada d'aire fresc, una sortida i un ventilador per a generar moviment. Entorns molt carregats faciliten l'aparició de plagues, floridures i creixement feble. Una acumulació de gasos expirats limitarà el desenvolupament de la planta.

💧 Aigua

Com qualsevol ésser viu, el cànnabis necessita aigua per a créixer, prosperar i exercir les seves funcions biològiques. Si vius en una regió amb ruixats freqüents, el teu cultiu d'exterior podria rebre tot el que necessita exclusivament de la naturalesa. Les plantes de marihuana grans són particularment assedegades. Si et decideixes per varietats grans, sens dubte hauràs d'aportar més aigua entre les pluges.

En interior, l'aigua es converteix en el mitjà que trasllada els abonaments. Per a purgar els sistemes hidropònics i els cultius sense substrat s'utilitza aigua pura. El pH de la teva aigua és molt important. Un conreador de marihuana ben preparat disposarà d'un bon mesurador de pH com a part d'un kit de cultiu complet.

🌡️ Temperatura

El cànnabis és una planta molt robusta i pot suportar bé el fred i la calor. No obstant això, igual que nosaltres, pot sofrir estrès i no funcionar bé en valors extrems. La marihuana es pot congelar o bullir per complet. El seu creixement es podria parar o fins i tot morir-se. Activarà una "manera supervivència" si les temperatures són molt elevades o molt baixes durant molt de temps. 27 graus centígrads és la temperatura que es considera ideal per a un creixement vigorós. En interior, això és fàcil d'aconseguir amb ventiladors, sistemes d'aire condicionat, calefacció i catifetes calefactores. Les llums generaran calor que necessitarà ser extret.

En exterior necessites triar el moment oportú. Coneix el clima de la teva regió. Fes-te amb una app o un calendari de llum solar, per a encertar amb l'època de sembra. Massa aviat i t'arrisques al fet que les teves plantes passin a floració immediatament i després tornin a vegetar quan la durada dels dies augmenti. Hauràs d'evitar això. Les teves flors no es formaran adequadament quan la floració comenci. Massa tard i tindràs plantes petites amb menys flors.

✨ Fertilitzants

Com qualsevol ésser viu, el cànnabis també necessita combustible per a créixer. Una bona mescla de substrat, solta i rica en compost, organismes vius, vitamines i minerals, pot aportar suficient combustible per a tot el cicle de vida de les teves plantes.

El reg amb tes de compost i altres mescles orgàniques, com a melasses o farines de plomes, milloren la qualitat del sòl i incentiven un desenvolupament saludable de les teves plantes.

En sistemes hidropònics o mitjans neutres, hauràs d'aportar tot l'aliment que les teves plantes necessiten amb mescles fertilitzants específiques. Normalment, dissenyades concretament per a marihuana. Les mescles específiques es creen pensant exclusivament en el mitjà sense substrat triat.

🌫️ Humitat

En exterior realment no tindràs cap control sobre aquesta variable i et trobaràs a la mercè del clima. La part positiva és que les variacions en la humitat i les sòlides funcions vitals necessàries per a adaptar-se a un entorn canviant enfortiran tremendament a les teves plantes.

El control de la humitat en interior és molt important, des de la sembra a la collita. Les fulles absorbeixen la humitat ambiental com part de les seves funcions rutinàries. Una humitat ben ajustada contribueix al control de plagues i a un entorn lliure de floridura.

Armari, botiga de cultiu o una habitació dedicada. Directament en el terreny o en tests a l'aire lliure. Fins i tot en un policultivo amb plantes complementàries, la teva marihuana necessita satisfer totes aquestes necessitats per a desenvolupar-se bé i oferir-te cabdells de gran qualitat i coberts de resina.

Pas 3: Llums Per Al Cultiu De Marihuana En Interior

Cannabis Lighting

Amb la legalització, ha arribat una autèntica explosió d'alternatives de llums i armaris de cultiu per al cultiu d'interior. Per tant, el teu pressupost serà el factor decisiu.

Armaris de cultiu

Avui dia, existeixen armaris pensats exclusivament per a marihuana i llestos per a usar, dissenyats per professionals amb dècades d'experiència. Si tens milers d'euros per a gastar-te, clar. Focus, ventiladors, espais separats per a esqueixos, vegetació i floració, programadors, filtres de carbó. Tot llest per a muntar en el teu espai de cultiu.

Il·luminació per a qualsevol pressupost

En l'altre extrem de la balança, pots trobar rudimentaris però eficients sistemes CFL (Llums Fluorescents Compactes) o petits emplafonis LED (Díodes Emissors de Llum) per menys de 200 euros. Això per a conrear cabdells de gran qualitat en un armari buit. Altres llums compactes fluorescents com els tubs T5 tenen diferents espectres per a vegetació i floració. A més, també es poden muntar en espais limitats.

Les bombetes HPS (Llums de Vapor de Sodi) i les MH (Halurs Metàl·lics) són tipus de llum de cultiu tradicionals. Una HPS de 1000W amb panells reflectors pot il·luminar de manera eficient un espai de 1,5 x 1,5 metres i oferir un desenvolupament excel·lent. De forma similar, amb una bombeta MH de 600W podràs il·luminar el mateix espai i aconseguir flors de primera categoria quan arribi l'època de la collita. Hauràs de tenir en compte la calor generada per aquestes bombetes.

Si el teu espai de cultiu no té ventilació suficient s'escalfarà de seguida i serà massa càlid per al desenvolupament sa de les teves plantes.

Pas 4: Germinació I Plántulas De Marihuana

Cannabis Seedlings

El principi de la teva aventura en el cultiu de marihuana és la germinació de les teves llavors. Les llavors viables contenen tota la informació genètica necessària per a desenvolupar la varietat de planta que has triat. Només necessiten les condicions adequades per a començar el seu cicle de vida. Les llavors no germinaran fins que es donin tres condicions imprescindibles. Aigua, temperatura correcta (temperada) i bona ubicació.

Conrear cànnabis és un procés orgànic sense unes regles predeterminades. No és un mecanisme linear que es pugui aprendre, sinó un art que cal dominar. Hi ha una sèrie de tècniques igual d'efectives per a germinar cànnabis. Amb el temps trobaràs la que millor et funcioni.

1. Directament en el medi

Col·loca les llavors directament en el mitjà de cultiu. Així evitaràs l'estrès del trasplantament. Normalment és més fàcil germinar en un test petit amb el mitjà seleccionat i després trasplantar al terreny o a tests més grans.

2. Paper absorbent

Les llavors es col·loquen en paper absorbent humit en un plat situat en un lloc fosc i càlid. Se solen cobrir amb plàstic o amb un altre plat a l'inrevés, per a conservar la humitat. Entre uns dies i una setmana després, les teves llavors hauran brollat.

3. Jiffys i galledes de llana de roca

Fàcil de mantenir, ja que pots tenir cinquanta llavors germinant en un espai molt petit. Una vegada que s'estableixen les plántulas, es poden col·locar en la seva posició final sense danyar les arrels.

4. En aigua

Simplement fica les teves llavors en aigua enriquida amb enzims fins que vegis aparèixer l'arrel primària. A continuació la col·loques en el mitjà. El plançó brollarà de seguida per sobre de la superfície, sobre una setmana més tard.

5. Planters

Ofereixen un gran control sobre l'entorn de germinació, temperatura i humitat, per la qual cosa poden escurçar la durada d'aquest procés.

Quan les teves plantes hagin brollat a la superfície i els cotilèdons hagin deixat anar la pela de la llavor s'obriran per a donar pas a la primera parella de fulles veritables. Llavors, la fotosíntesi s'haurà iniciat. Ara ja tens una plántula de marihuana, camí de convertir-se en una miniatura d'interior plena de resina o un vigorós arbre d'exterior.

Pas 5: La Fase De Creixement Vegetatiu Del Cànnabis

Vegetative Cannabis Growth

En el moment en el qual les fulles comencen a rebre llum, la fotosíntesi arrenca de debò. Les teves plantes començaran a metabolizarla i la fase vegetativa haurà començat.

Interior 

Les llums estaran programades a 18 hores de llum i 6 de foscor al dia. Això no ha de coincidir amb les hores de llum natural, pots ajustar-ho com millor et vingui. De fet, tenir l'equipament elèctric funcionant en les hores de menor demanda d'electricitat podria estalviar-te molts diners.

Les teves plantes seran felices en un substrat orgànic o alimentades amb abonaments dissenyats per a la fase vegetativa. Un gran flux d'aire generat pels ventiladors mantindrà la temperatura sota control i enfortirà a les teves plantes. Es poden usar tècniques més avançades, com incorporar diòxid de carboni a l'ambient. Mètodes com el LST i ScroG es poden usar per a millorar la velocitat del creixement i la producció de flors en el cànnabis d'interior.

Exterior

La Marihuana creix ràpidament una vegada les hores de llum augmenten durant la primavera i cap a l'estiu. Un espai radicular il·limitat i bons gens poden permetre un creixement de 3 o 4 metres durant la fase vegetativa.

La majoria de ceps moderns se sotmeten a podes apicals i de volum contínuament durant tota la fase de creixement. Això permet aconseguir que les branques desenvolupin cabdells de grandàries homogènies quan arribi la floració. La marihuana continuarà vegetant mentre tingui més de 12 hores de llum diàries. Quan més allunyat de l'equador estiguis, més breu serà el termini de vegetació de les teves plantes abans de començar a florir.

❔ Quant dura la fase de creixement vegetatiu?

L'etapa vegetativa pot durar tant com vulguis. Depenent de si vols ocupar tot el teu espai de cultiu amb plantes petites utilitzant el mètode SoG o triar uns quants exemplars grans, amb podes apicals i main-*lining per a produir grans rams de flors.

Pas 6: L'etapa De Floració En La Marihuana

Vegetative Cannabis Growth

La floració de la planta de marihuana omplirà els següents mesos amb les seves fragàncies. Depenent de la varietat triada, les flors es començaran a formar adoptant estructures característiques. La fase de floració té diverses etapes diferenciades comunes a totes les plantes de cànnabis i comença quan la vegetació acaba.

En exterior, els primers signes de la floració seran visibles quan la calor de l'estiu hagi passat i la tardor s'aproximi. En interior, tu controlaràs quan comença la floració. Per a això hauràs de canviar el fotoperiodo a un cicle de 12 hores de llum i 12 de foscor. Cada varietat de cànnabis pot florir en resposta a tres possibles qualitats genètiques.


En funció de l'espècie, el cànnabis respon a canvis hormonals que li fan continuar vegetant o començar a florir.

Normalment diferenciem dos tipus: ceps fotodependientes i ceps autoflorecientes:

  1. Les plantes fotodependientes depenen d'una hormona sensible a la llum per a continuar vegetant. Aquesta hormona evitarà la floració mentre estigui activa. A mesura que les nits es fan més llargues i els nivells de llum disminueixen, passa a estat d'inactivitat. Dotze o més hores de foscor provocaran l'inici de la floració.
  2. Amb ceps autoflorecientes, aquesta hormona depèn del temps. La planta deixa de produir-la quan arriba a una edat concreta (específica per a cada varietat) i la floració comença independentment del fotoperiodo. Aquest termini pot ser de tot just dues setmanes després de la germinació.

Diferents etapes de la floració

Diferenciació

Al principi de la fase de floració s'aprecia un canvi important en el patró de creixement. En lloc d'estirar-se respectant la simetria, ara el creixement de les branques comença a alternar-se i es comprimeix, amb menys distància internodal. La diferenciació és clarament visible.

Floració

La floració segueix els mateixos processos en totes les varietats, encara que amb terminis diferents. Una índica ràpida estarà curada i llista per a fumar abans que una sativa de maduració lenta.

Poc després de la diferenciació, es començaran a formar les flors pròpiament dites. Els calzes sorgiran en els nusos de les branques, desenvolupant ràpidament boletes cobertes de pistils. La deliciosa resina ja es comença a produir en els primers tricomas, en els calzes i en la superfície de les fulles.

Les acumulacions de calzes començaran a estendre's al llarg de la seva pròpia tija. Això crea espai per a nous rams verd brillant i fulles específiques dels cabdells. A diferència de les fulles de sucre, aquestes noves fulles són més gruixudes, petites, molt arrugades i cobertes de tricomas. Finalment acabaran parcialment engolides pel desenvolupament dels rams de flors.

Durant les següents setmanes aquests rams de flors es multiplicaran, formant llargues cues cobertes de tricomas plens de resina. Si se'ls permet continuar madurant, els calzes i els tricomas desbordaran amb abundants quantitats d'apetible resina. La maduresa s'aproxima ràpidament.

Pas 7: Collita, Assecat I Curat De Cabdells De La Millor Qualitat

Curing Cannabis

Durant les últimes setmanes, hauràs d'abandonar els fertilitzants i rentar les arrels de les teves plantes exclusivament amb aigua. Això assegura un sabor pur, lliure de regusts químics i excessos de sals.

❔ Quan està madura la meva marihuana?

Ja completament coberts de tricomas, els pistils s'enrosquen i canvien de color. Depenent de la varietat, poden aparèixer tonalitats taronges fosques, morades, marrons o vermelloses. Aquestes fàbriques de resina començaran a canviar de color per fases al llarg de la planta. Primer passen de transparents a lletosos i finalment a ambre. Els rams de flors engreixen tant que sembla que s'han donat la volta.

Aquests símptomes indicaran que és moment de collir els resultats del teu dur treball.

Per a aconseguir el major contingut de THC, recull els cabdells quan el 20-30% dels tricomasestiguin ambre. Si busques una composició de cannabinoidesmés àmplia, collita quan el 60-80% dels tricomas estiguin madurs. Vigila amb molta de cura perquè es poden apreciar grans diferències en només 24 hores.

Collita de la planta de marihuana

No existeix una tècnica definida per a la collita. Llança't i aprèn amb la pràctica. Alguns manicuran els cabdells encara humits, és a dir, retiren totes les fulles mentre les plantes continuen vives, i van tallant-la cap avall a poc a poc. Uns altres retallen les fulles de sucre només quan cullen i pengen la planta sencera.

No hi ha regles específiques, excepte tenir molta de cura en manejar les plantes. L'ideal és interferir el menys possible amb els delicats tricomas.

Dry Cure Buds

Assecat i curat dels cabdells

Seca els teus cabdells en un lloc fresc, fosc i amb poca humitat. Aquest procés hauria de ser molt lent i trigar dues setmanes com a mínim.

Vigila la situació sovint per a descartar un assecat excessiu o l'aparició de floridures
Quan estigui sec, les branques fines es trencaran fàcilment. Les més gruixudes encara seran relativament flexibles. La clorofil·la s'haurà degradat i el verd saludable s'haurà substituït per un color que varia en funció del cep. Tons beix, marrons, verd pàl·lid o fins i tot blaus foscos i morats poden sorgir quan els cabdells s'assequen per complet.

Emmagatzemar cabdells curats

Ara plena folgadament un pot de vidre hermètic amb el teu tresor. Obre la tapa una vegada al dia durant les dues primeres setmanes. Això alliberarà l'excés d'humitat que podria podrir els teus cabdells. Una vegada les flors estan seques al tacte, obre el flascó només una vegada a la setmana. No voldràs que mesos de dur treball es vagin al trast per no estar atent.

❔ Quant triga a curar la marihuana?

Pots curar la marihuana tant com vulguis. Recorda que els compostos psicotròpics alliberen una molècula d'aigua quan es curen adequadament i es tornen més psicoactivos. Això portarà almenys 6 setmanes si es cura en condicions òptimes. Quant més llarg sigui el curat, més suau serà el resultat. Conserva els teus pots en un lloc fresc i fosc. El THC es descompon en uns altres cannabinoides quan s'exposen a la llum massa temps.

Si no estàs segur que els cabdells estiguin llestos, prova el teu material quan creguis que està sec i tindràs una referència per al futur. El cànnabis sec no sempre el sembla al tacte per les ceres de la resina. De seguida desenvoluparàs la capacitat de percebre la humitat dels cabdells.


Gaudir de marihuana conreada per tu mateix no és difícil. Amb una mica de paciència i atenció podràs obtenir grans resultats fins i tot en espais realment reduïts.

Feliç cultiu amics!


How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Ara Que Ja Saps El Fàcil Que És Conrear Cànnabis, Tria Una Varietat

Triar una varietat és possiblement el moment més important abans de començar a conrear. En el mercat hi ha centenars de varietats conegudes, i probablement altres centenars que no estan registrades. L'elecció d'una varietat pot ser una tasca complicada, i per això hem elaborat diverses llistes amb els 10 millors ceps de cada categoria.

La nostra llista de les 10 millors varietats de cànnabis autofloreciente inclou exemples com la Royal Gorilla Automatic, la Royal Cookies Automatic i la Northern Light Automatic. Les varietats autoflorecientes són ideals per als conreadors novençans, així com per als qui busquen collites ràpides. Van de llavor a collita en unes vuit setmanes, conserven una altura molt manejable, i no criden massa l'atenció.

Els conreadors que busquen collites abundants han de donar un cop d'ull a la nostra llista de les 10 millors llavors de cànnabis feminitzat, en la qual s'inclouen varietats de qualitat com la Power Flower, la Amnesia Haze i la White Widow. Delecta la vista amb aquests gens, entre els quals trobaràs índiques que col·loquen i satives que estimulen. Aquestes varietats necessiten un canvi en el cicle de llum per a començar a florir, però sovint proporcionen un nivell alt de cannabinoides i majors collites que les acte.

La marihuana no es fuma solament per a col·locar-se. Els diferents nivells de terpens aromàtics de cada varietat ofereixen unes experiències sensorials completament diferents. El nostre top 10 de varietats amb millor sabor conté algunes de les més saboroses del mercat, com la Fruit Spirit, la Fat Banana i la Haze Berry. Aquestes varietats ofereixen deliciosos sabors amb cada calada. Utilitza'ls per a elaborar extractes i comestibles i donar a les teves creacions un toc deliciós.

La genètica Kush és una de les més benvolgudes i sol·licitades del món del cànnabis. Descendeix de varietats autòctones de la serralada de l'Hindú Kush, i genera un colocón relaxant a nivell corporal. Els nostres criadors han usat aquests gens per a crear híbrids potents com la Candy Kush, la Bubble Kush i la Pineapple Kush. Consulta la nostra llista de les 10 millors varietats Kush.

Top 6 De Varietats De Cànnabis Per A Conreadors Principiants

Green Crack Punch: Una Sativa Ràpida I Apta Per A Novençans

La majoria de les satives són puntimirades i requereixen molt temps i experiència per a poder desenvolupar-se adequadament. Però els fumadors no poden deixar de lloar el seu colocón energètic i el seu sabor deliciós. Si vols arriscar-te de totes maneres i començar amb una sativa, la Green Crack Punch és una gran opció.

Aquest encreuament entre la Purple Punch i la Green Crack tolerarà tots els teus errors, siguin quals siguin. No li importarà si la regues massa o massa poc, si no li aportes una mescla adequada de fertilitzant, si el pH està una mica desviat, o si tens petites filtracions de llum. Malgrat això, produirà grans collites! Després d'una floració de tan sols 55-60 dies, la Green Crack Punch recompensarà els teus esforços amb fins a 500g/m² de cabdells preciosos i multicoloridos, densos i saturats de resina.

En canvi, quant al seu colocón, la Green Crack Punch no s'ho pren amb tanta calma amb els fumadors novençans. Amb un 20% de THC, té una potència realment considerable. La seva fumada comença amb l'energia embravida i la concentració de la Green Crack, abans de suavitzar-se hores més tard en un colocón físic i que calma els dolors, oferint una relaxació perfecta. Aquest últim toc de calma tranquil·litzant és cortesia de la genètica índica de la Purple Punch. El seu fum és suau i sedós, i està carregat de tocs a cítrics àcids, nabius madurs i raïms dolços.

Green Crack Punch
Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Calmant, Eufòric

Comprar Green Crack Punch

Easy Bud: Directa Al Gra

Els híbrids autoflorecientes són populars tant per la seva rapidesa, com per la seva facilitat de cultiu. La Easy Bud no és cap excepció a aquesta regla. Aquesta varietat va directa al gra amb un cicle de vida ràpid, una altura reduïda i una naturalesa molt tolerant. Si busques unes llavors de cànnabis que t'ofereixin una collita pràcticament garantida de bons cabdells, encara que encara estiguis iniciant-te en el món del cultiu, la Easy Bud és la resposta a la teva cerca.

Aquesta varietat és una opció astuta si tens espai limitat. En interior no supera els 60cm d'altura, però és una planta ampla i massissa. Les branques seran prou robustes per a sostenir el seu botí de 275-325g/m², sense necessitar cap suport estructural complicat. La seva herència índica blanca dóna com a resultat uns cabdells verds que brillen amb una capa gebrada de resina, niats entre un fullatge sa i verd fosc.

Si no ets un fumador experimentat, o necessites una mica més d'herba mañanera en les teves reserves, la Easy Bud et cobreix l'esquena! Conté nivells suaus de THC del 12%, per a un colocón funcional. Produeix un efecte relaxant i calmant, però probablement no et deixa pegat al sofà encara que tinguis una tolerància nul·la. Fins als fumetas més hardcore podrien usar aquestes flors, en cas que aparegui algun dels seus amics més lleugers o excessivament paranoics.

Easy Bud
Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Setmanes
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Easy Bud

Critical: Una Campiona De Copes Increïblement Simple

Un cep súper fàcil i guanyadora de copes cannábicas? Això és exactament el que obtens amb aquesta planta tan rendible de grandària mitjana. Encara que és el bastant simple per als novençans, la Critical produeix la quantitat suficient d'herba potent per a atreure l'atenció dels conreadors professionals. Tant si ets nou en aquest joc, com si apliques la filosofia de "treballar de forma més intel·ligent, no més dura", aquest encreuament Afghani x Skunk de 7 setmanes podria convertir-se fàcilment en el teu cep de referència després de provar-la tan sols una vegada.

Quan es conrea en interior, la Critical és fàcil de manejar ja que mai supera els 140cm d'altura. Si necessites plantes més baixes, pots aplicar tècniques d'entrenament d'alt o baix estrès, segons les teves preferències; en tots dos casos, les plantes es recuperaran ràpidament. Aquest cep té un color predominantment verd, mostrant alguns tons tardorencs durant l'última setmana. Fins i tot els principiants poden obtenir fins a 600g/m², després d'una fase de floració molt ràpida.

Sent 60% índica i 40% sativa, la Critical produeix un colocón bastant equilibrat, que afecta tant al cos com a la ment amb una relaxació absoluta. El seu efecte és molt suau, sense excessos d'energia o ansietat. T'entra una mica de paranoia quan fumes herba molt potent? Amb la Critical això no serà cap problema, encara que tingui uns nivells de THC del 18%. És una herba molt calmada, amb un sabor clàssic intensament dolç, amb tocs terrosos.

Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Critical

White Widow: La Perfecció Cristal·litzada

La White Widow, coneguda com la mare de la família “White”, ha engendrat molts híbrids, però l'encreuament original entre una sativa brasilera i una índica de l'Índia continua sent el millor i el més fàcil de conrear. Aquesta varietat ha guanyat bastantes copes, ha enlluernat a generacions de conreadors, i cap fumeta que es preï pot rebutjar els seus cabdells nevats o el seu colocón eufòric. Comparada amb qualsevol altre cep, la White Widow és una veritable peça d'exposició!

Aquesta és una varietat clàssica holandesa, la qual cosa no seria possible si no es desenvolupés bé a l'aire lliure en climes més freds. Però per a produir grans collites, a aquest híbrid li agrada rebre bastant llum, per la qual cosa és millor conrear-ho en interior. Més enllà d'això, la White Widow no és un cep puntimirat. No exigeix atencions especials, ni té necessitats nutricionals particulars. Només has d'usar terra bona o algun altre substrat, no deixar que les plantes s'assequin, i utilitzar fertilitzants específics per a cànnabis, i recolliràs una collita espectacular després d'una floració de tan sols 9 setmanes.

Encara que la White Widow només té un 50% de genètica sativa, fumeja com una pura Haze, produint un colocón totalment cerebral. La seva fumada comença com un pessigolleig en la cara, abans d'explotar en un gran núvol de felicitat i eufòria. Si no estàs acostumat a fumar aquest tipus d'herba, pot ser lleugerament triposa, així que tingues-ho en compte si sols associar l'herba a un efecte més relaxant. El seu sabor és fresc i agradable, amb un inconfusible toc a pi accentuat per uns clars matisos cítrics-àcids.

White Widow
White Widow
White Widow S1
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 19%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
150 - 190 cm
Principis d‘ octubre
Col·locat, Potent

Comprar White Widow

Royal Jack Auto: Mantenint El Llegat De La Jack Herer

Amb una altura més reduïda i una fase de floració més breu, la Royal Jack Auto posa els clàssics cabdells de la Jack Herer a l'abast dels conreadors novençans. Aquesta versió es manté fidel al cep original, amb coloconesmentals, potencial mèdic i la característica aroma especiado de la Jack Herer. Si combines aquesta varietat amb la White Widow en els teus primers cultius, obtindràs un duo holandès difícilment superable.

La Royal Jack Auto és un cep totalment autofloreciente. Això significa que començarà a mostrar indicis de la floració tan sols 2 setmanes després de la germinació, fins i tot amb les llums enceses les 24h del dia. Les flors estaran plenament madures i llistes per a tallar després d'un total de 10 setmanes des de la sembra. I per què no plantar algunes d'aquests ceps automàtics al costat d'algunes varietats fotoperiódicas? D'aquesta manera tindràs uns cabdells de la Royal Jack Auto, totalment curats i llestos per a fumar, per a fer més agradable la teva segona collita i manicurado.

Amb un 16% de THC, la Royal Jack Auto té una potència decent per a finalitats mèdiques o per a un consum recreatiu suau. Els qui tinguin un nivell de tolerància més elevat també poden consumir-la com a herba mañanera funcional. La seva fumada comença amb una explosió de creativitat i motivació, abans de suavitzar-se lentament cap a un colocón corporal relaxant per a un final agradablement calmant. El seu sabor és pràcticament igual que el sabor fresc i cereal de la Jack Herer.

Royal Jack Auto

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Creatiu, Motivador

Comprar Royal Jack Auto

Special Queen 1: Qualitat Superior A Preu Reduït

Pocs novençans superen els seus primers cultius sense fer malbé algunes llavors o matar alguna que una altra planta. La Special Queen 1 és una mescla Skunk clàssica amb un preu raonable, perquè puguis collir un bon botí de flors d'olor penetrant sense haver de trencar la guardiola. Guarda les llavors més cares fins que tinguis més habilitat en el cultiu.

Malgrat ser relativament barata, la Special Queen 1 no es queda enrere. Després d'una floració de tan sols 8 setmanes, a vegades 7, aquestes plantes estaran cobertes de cap a peus amb unes flors de dominancia sativa, d'olor potent i impregnante. Aquesta varietat creix bé pràcticament en qualsevol lloc, incloent interior o exterior, terra o hidro, amb entrenament o sense entrenament. La SpecialQueen 1 produeix collites generoses de 550g/m² en interior, o 550g per planta en exterior, per la qual cosa atreu tant conreadors professionals com a principiants.

La Special Queen 1 millora la potència Skunk original amb un nivell de THC impressionant del 18%, la qual cosa aporta major contundència a aquest cep. Encara que el seu efecte sigui una mica més fort i durador, continua sent un colocón clàssic principalment cerebral, amb un clar efecte que eleva l'estat d'ànim. Amb unes poques calades les teves parpelles cauran, el teu somriure creixerà i els teus pensaments s'expandiran. La Special Queen 1 té un sabor dolç i afruitat, amb un toc especiat.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Special Queen 1

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37803 valoracions