Candy Kush Express (Fast Flowering)

La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és exclusiva fins i tot entre les híbrides Indica/Sativa: amb un 40% de Sativa i un 60% d'Indica, aquesta soca Kush és allò que més s'assembla a una autèntica híbrida barrejada que trobem al mercat, una barreja única dels efectes de l'Indica i de la Sativa.
 4.5/5 (94) Write a review
€ 23.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (4)
 • Opinions (94)
 • Fotos de clients (10)
 • Termes i condicions de transport

Actualment, a mesura que els consumidors tenim més coneixements sobre una soca en particular, la diferència se centra cada vegada més entre les soques Sativa i Indica. Malgrat que hi ha consumidors que prefereixen més un tipus de soca que una altra, el mercat també ofereix varietats híbrides amb Indica i Sativa.

Normalment, fins i tot les soques que combinen un patrimoni genètic Sativa i Indica, tendeixen a decantar-se cap a un cantó o cap a l'altre tant pel que fa a l'origen genètic com a l'efecte.

La soca Sweet Special forma part del patrimoni genètic directe de la Candy Kush. Entre d'altres aspectes, aquesta soca és coneguda pel seu gust dolç i per unes plantes abundants i duradores. Aquestes característiques es tradueixen a la Candy Kush, ja que les plantes són físicament resistents tant pel cultiu interior com exterior, i el gust dolç sempre és agradable al paladar. La llegendària Royal Kush és l'altra genètica original de la Candy Kush. La Royal Kush és una soca famosa amb un percentatge d'Indica molt marcat, descendent de la inefable i potent Kush afganesa. Tant la Royal Kush com l'afganesa són varietats molt preuades entre els que pateixen insomni pels seus efectes sedants; els consumidors recreatius i/o més esporàdics noten l'efecte "sofà" profund que presenten aquestes soques.

Atès que aquesta varietat té una mica més d'Indica en el seu patrimoni genètic, deixa una sensació de benestar físic molt potent. Tanmateix, l'element Sativa d'aquesta soca es demostra en una eufòria desorbitada y excitant. Els trets Sativa de la Candy Kush ajuden a equilibrar els efectes, donant a la sensació relaxant una inusual però agradable qualitat energètica. Aquesta varietat cada vegada guanya més adeptes per la seva barreja exclusiva de sensació eufòrica i d'efectes profundament relaxants. Els usos medicinals més eficaços d'aquesta soca són l'alleujament de l'estrès i del dolor. El baix contingut en CBD ajuda a regular l'efecte sedant, la qual cosa vol dir que aquesta soca té la capacitat de relaxar sense deixar al consumidor completament adormit.

Cal destacar que malgrat el baix nivell de CBD, el contingut de THC d'aquesta soca s'enfila fins a un 18%, la qual cosa la converteix en una de les varietats més potents del mercat. En el cultiu exterior, aquestes plantes tenen un rendiment mínim de 450 grams de planta seca o de fins a 500 grams per planta, i entre 475 y 525 grams secs si es cultiva a l'interior. Com que és una Versió Ràpida, la floració només necessita set setmanes. Si es cultiva a l'exterior, el millor moment per a programar la collita és a principis de setembre. En ple creixement, les plantes poden assolir una alçada de fins a 100 cm en interiors i 170 cm en exteriors.

Igual que totes les Versions Ràpides, aquestes plantes Candy Kush tenen un procés de creixement fàcil. Fins i tot els cultivadors novells descobriran que és sorprenentment fàcil obtenir cabdells densos i d'excel•lent qualitat mitjançant un procés de cultiu molt senzill. La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és ideal per als productors a qui els interessa una soca excepcionalment equilibrada, fàcil i ràpida de cultivar tant en interiors com en exteriors.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Temps de Floració: 7 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Sweet Special x Royal Kush
 • Tipus: Sativa 40% Indica 60%
 • Efecte: Benestar físic
 • Aroma: Citric, Dolç
 • Clima: Mild
   

  By L. T. on 12/Nov/2018 :
  (4)

  Title : Delicate germination pt1
  Comment : 9/10 seeds cracked but didn't sprout properly, placed them in Coco medium and they all grew out at the same time apart from one seed. They're currently still in nursery stage but look ok so far. I'll review on them once cuttings have been taken and turned to flower and when they've flowered.

  By L. S. on 04/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Great strain with awesome taste!!!
  Comment : High yielding flower with great taste, my all time favorite from royal queen! will order them again

  By M. B. on 30/Jul/2018 :
  (5)

  Title : Reliable strain
  Comment : Always have a good harvest with this strain, which has a nice sativa/Indica balance keeping you both active and sedated

  By T. P. on 25/Jul/2018 :
  (5)

  Title : Lovely bud.
  Comment : Absolutely one of my favorite strains, that makes quite happy.

  By M. B. on 17/Jul/2018 :
  (5)

  Title : 3/3
  Comment : Third week of growing, so far so good

  By J. S. on 28/Jun/2018 :
  (4)

  Title : Candy
  Comment : Schnelle keimung und seeehr guter Geschmack.

  By R. N. on 13/Jun/2018 :
  (5)

  Title : HIGH QUALITY
  Comment : Je recommande !

  By M. K. on 08/Jun/2018 :
  (5)

  Title : !
  Comment : Quick delivery good product I can only recomend royal Queen seeds.

  By R. S. on 06/Jun/2018 :
  (5)

  Title : candy taste
  Comment : taste like real candy fast budding 8 week

  By B. R. on 27/Apr/2018 :
  (5)

  Title : whoua
  Comment : elles poussent a une vitesse dingue deux fois plus grandes que mes autres pieds

  By J. P. on 10/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Candy Kush Express
  Comment : magnifique voilà une variété qui supporte très bien notre climat (qui lui n'est pas idéal ...)

  By L. C. on 02/Apr/2018 :
  (5)

  Title : very good
  Comment : excellent!!!

  By P. M. on 20/Mar/2018 :
  (5)

  Title : !!
  Comment : nice buds

  By L. D. on 16/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Candy Candy
  Comment : One of my favourite strain and it's smells awesome!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From 420happygrow | 2018-03-14 21:28:09

HI, Is the strain an autoflower strain or just fast flowering.. Because I want to know if i can clone it like normal strain..?

Royal Queen Seeds Team

This is not an autoflowering strain.

From Vlado | 2018-01-05 05:43:59

Its been over 6 weeks and still no flowering. Huge leaves and very bushy. 2 300w leds 18/6

Royal Queen Seeds Team

Fast flowering strains can take between 6 and 8 weeks to flower

From Vid | 2017-12-24 12:09:06

hi i want to know what is best amount of light to give to plant in indoor like 12/12 or 24/0 or 18/6... ? Candy Kush Express (Fast Flowering) not automatic

Royal Queen Seeds Team

Please check out the below entrance from our blog to have a better insight in this matter. https://www.royalqueenseeds.com/blog-the-perfect-light-schedules-for-autoflowering-cannabis-n319

From Vincent | 2017-11-24 01:46:20

Wat word er bedoeld met 475 - 525 gr/m2 is het gewoon bij een binnen plant 450 gram gedroogd wiet per candy kush plant of is het bepaald door volume waar de plant in staat?

Royal Queen Seeds Team

The indoor yield is shown per square meter.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Fast Flowering

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Fast Flowering

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.