• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)

Candy Kush Express (Fast Flowering)

La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és exclusiva fins i tot entre les híbrides Indica/Sativa: amb un 40% de Sativa i un 60% d'Indica, aquesta soca Kush és allò que més s'assembla a una autèntica híbrida barrejada que trobem al mercat, una barreja única dels efectes de l'Indica i de la Sativa.
 4.5/5 (180) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Actualment, a mesura que els consumidors tenim més coneixements sobre una soca en particular, la diferència se centra cada vegada més entre les soques Sativa i Indica. Malgrat que hi ha consumidors que prefereixen més un tipus de soca que una altra, el mercat també ofereix varietats híbrides amb Indica i Sativa.

Normalment, fins i tot les soques que combinen un patrimoni genètic Sativa i Indica, tendeixen a decantar-se cap a un cantó o cap a l'altre tant pel que fa a l'origen genètic com a l'efecte.

La soca Sweet Special forma part del patrimoni genètic directe de la Candy Kush. Entre altres aspectes, aquesta soca és coneguda pel seu gust dolç i per unes plantes abundants i duradores. Aquestes característiques es tradueixen a la Candy Kush, ja que les plantes són físicament resistents tant pel cultiu interior com exterior, i el gust dolç sempre és agradable al paladar. La llegendària Royal Kush és l'altra genètica original de la Candy Kush. La Royal Kush és una soca famosa amb un percentatge d'Indica molt marcat, descendent de la inefable i potent Kush afganesa. Tant la Royal Kush com l'afganesa són varietats molt preuades entre els que pateixen insomni pels seus efectes sedants; els consumidors recreatius i/o més esporàdics noten l'efecte "sofà" profund que presenten aquestes soques.

Atès que aquesta varietat té una mica més d'Indica en el seu patrimoni genètic, deixa una sensació de benestar físic molt potent. Tanmateix, l'element Sativa d'aquesta soca es demostra en una eufòria desorbitada y excitant. Els trets Sativa de la Candy Kush ajuden a equilibrar els efectes, donant, a la sensació relaxant, una inusual però agradable qualitat energètica. Aquesta varietat cada vegada guanya més adeptes per la seva barreja exclusiva de sensació eufòrica i d'efectes profundament relaxants. Els usos medicinals més eficaços d'aquesta soca són l'alleujament de l'estrès i del dolor. El baix contingut en CBD ajuda a regular l'efecte sedant, la qual cosa vol dir que aquesta soca té la capacitat de relaxar sense deixar al consumidor completament adormit.

Cal destacar que malgrat el baix nivell de CBD, el contingut de THC d'aquesta soca s'enfila fins a un 18%, la qual cosa la converteix en una de les varietats més potents del mercat. En el cultiu exterior, aquestes plantes tenen un rendiment mínim de 450 grams de planta seca o de fins a 500 grams per planta, i entre 475 y 525 grams secs si es cultiva a l'interior. Com que és una Versió Ràpida, la floració només necessita set setmanes. Si es cultiva a l'exterior, el millor moment per a programar la collita és a principis de setembre. En ple creixement, les plantes poden assolir una alçada de fins a 100 cm en interiors i 170 cm en exteriors.

Igual que totes les Versions Ràpides, aquestes plantes Candy Kush tenen un procés de creixement fàcil. Fins i tot els cultivadors novells descobriran que és sorprenentment fàcil obtenir cabdells densos i d'excel·lent qualitat mitjançant un procés de cultiu molt senzill. La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és ideal per als productors a qui els interessa una soca excepcionalment equilibrada, fàcil i ràpida de cultivar tant en interiors com en exteriors.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 18%
 • CBD: Baix
 • Collita en interior: 475 - 525 gr/m2
 • Collita en exterior: 450 - 500 gr/plant
 • Alçada en Interior: 60 - 100 cm
 • Alçada en exterior: 100 - 170 cm
 • Temps de Floració: 7 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Sweet Special x O.G. Kush
 • Tipus: Sativa 40% Indica 60%
 • Efecte: Benestar físic
 • Clima: Suau
 • Aroma: Citric, Dolç

  De M. S. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Títol : It's good!
  Comentari : Tent: 40x40x140, led 300w. Easy germination and great vegetation. Let's hope it still doing well in the blooming phase!

  De T. C. on 08/Jun/2020 :
  (3)

  Títol : Goid
  Comentari : Nice

  De E. B. on 27/May/2020 :
  (4)

  Títol : recommendet
  Comentari : Uncomplicated, very fast flowering, sweet smell

  De F. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Títol : Première
  Comentari : Germination rapide, très belle plante

  De H. N. on 21/May/2020 :
  (5)

  Títol : Strong weed
  Comentari : Fantastic type and genetics

  De K. B. on 20/May/2020 :
  (5)

  Títol : Super
  Comentari : I am happy with my order.

  De P. B. on 11/May/2020 :
  (5)

  Títol : Fast and bushy
  Comentari : Im at 7 weeks now first time grower they have stayed short and bushy which is what i wanted as was short for space. Im totally new to growing and they have been so easy to look after definitely recommend

  De K. T. on 08/May/2020 :
  (5)

  Títol : Simple to grow
  Comentari : One off my favorit and taste so good. :)

  De L. K. on 04/May/2020 :
  (5)

  Títol : Good growing
  Comentari : Simple to grow, good outcome

  De E. S. on 01/May/2020 :
  (5)

  Títol : serieux
  Comentari : livraison rapide a recommander

  De B. B. on 23/Apr/2020 :
  (5)

  Títol : Au top !!
  Comentari : Tous à germer très bonne graine je conseille pour ceux qui sont du nord comme moi :)

  De W. L. on 20/Apr/2020 :
  (4)

  Títol : Candy kush
  Comentari : It was a small plant but the taste and effect made everything good.

  De U. M. on 10/Apr/2020 :
  (5)

  Títol : Spedizione discreta e veloce
  Comentari : Perfetto come sempre, i migliori sul mercato

  De J. J. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Títol : Einfach Spitze!
  Comentari : Die Samen keimen sehr schnell. Schnell das trifft es ziemlich gut, denn so wachsen sie auch. Die Pflanzen sehen super aus und werfen auch einen ordentlichen Ertrag ab. Das High ist sehr stark und intensiv. Der Geschmack ist ebenfalls top. Kann man nur weiterempfehlen.

  De M. S. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Títol : Alles top und unkompliziert
  Comentari : Super gewachsen kann ich nur empfehlen


  No pots publicar una opinió perqué no has iniciat sessió

  Iniciar sessió / Registrar-se
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Candy Kush, informaciĂł adicional

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.