• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)

Candy Kush Express (Fast Flowering)

La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és exclusiva fins i tot entre les híbrides Indica/Sativa: amb un 40% de Sativa i un 60% d'Indica, aquesta soca Kush és allò que més s'assembla a una autèntica híbrida barrejada que trobem al mercat, una barreja única dels efectes de l'Indica i de la Sativa.
 4.5/5 (151) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (4)
 • Opinions (129)
 • Fotos de clients (10)

Actualment, a mesura que els consumidors tenim més coneixements sobre una soca en particular, la diferència se centra cada vegada més entre les soques Sativa i Indica. Malgrat que hi ha consumidors que prefereixen més un tipus de soca que una altra, el mercat també ofereix varietats híbrides amb Indica i Sativa.

Normalment, fins i tot les soques que combinen un patrimoni genètic Sativa i Indica, tendeixen a decantar-se cap a un cantó o cap a l'altre tant pel que fa a l'origen genètic com a l'efecte.

La soca Sweet Special forma part del patrimoni genètic directe de la Candy Kush. Entre altres aspectes, aquesta soca és coneguda pel seu gust dolç i per unes plantes abundants i duradores. Aquestes característiques es tradueixen a la Candy Kush, ja que les plantes són físicament resistents tant pel cultiu interior com exterior, i el gust dolç sempre és agradable al paladar. La llegendària Royal Kush és l'altra genètica original de la Candy Kush. La Royal Kush és una soca famosa amb un percentatge d'Indica molt marcat, descendent de la inefable i potent Kush afganesa. Tant la Royal Kush com l'afganesa són varietats molt preuades entre els que pateixen insomni pels seus efectes sedants; els consumidors recreatius i/o més esporàdics noten l'efecte "sofà" profund que presenten aquestes soques.

Atès que aquesta varietat té una mica més d'Indica en el seu patrimoni genètic, deixa una sensació de benestar físic molt potent. Tanmateix, l'element Sativa d'aquesta soca es demostra en una eufòria desorbitada y excitant. Els trets Sativa de la Candy Kush ajuden a equilibrar els efectes, donant, a la sensació relaxant, una inusual però agradable qualitat energètica. Aquesta varietat cada vegada guanya més adeptes per la seva barreja exclusiva de sensació eufòrica i d'efectes profundament relaxants. Els usos medicinals més eficaços d'aquesta soca són l'alleujament de l'estrès i del dolor. El baix contingut en CBD ajuda a regular l'efecte sedant, la qual cosa vol dir que aquesta soca té la capacitat de relaxar sense deixar al consumidor completament adormit.

Cal destacar que malgrat el baix nivell de CBD, el contingut de THC d'aquesta soca s'enfila fins a un 18%, la qual cosa la converteix en una de les varietats més potents del mercat. En el cultiu exterior, aquestes plantes tenen un rendiment mínim de 450 grams de planta seca o de fins a 500 grams per planta, i entre 475 y 525 grams secs si es cultiva a l'interior. Com que és una Versió Ràpida, la floració només necessita set setmanes. Si es cultiva a l'exterior, el millor moment per a programar la collita és a principis de setembre. En ple creixement, les plantes poden assolir una alçada de fins a 100 cm en interiors i 170 cm en exteriors.

Igual que totes les Versions Ràpides, aquestes plantes Candy Kush tenen un procés de creixement fàcil. Fins i tot els cultivadors novells descobriran que és sorprenentment fàcil obtenir cabdells densos i d'excel·lent qualitat mitjançant un procés de cultiu molt senzill. La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és ideal per als productors a qui els interessa una soca excepcionalment equilibrada, fàcil i ràpida de cultivar tant en interiors com en exteriors.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Temps de Floració: 7 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Sweet Special x O.G. Kush
 • Tipus: Sativa 40% Indica 60%
 • Efecte: Benestar físic
 • Clima: Suau
 • Aroma: Citric, Dolç

  By L. M. on 10/Feb/2020 :
  (4)

  Title : Good plant and effect
  Comment : The effect of the strains is perfectly balanced, the only negative thing is that the plant needs a lot of sun to grow properly

  By K. B. on 03/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Candy krush
  Comment : So far so good arrived good and its going so well

  By J. H. on 20/Jan/2020 :
  (4)

  Title : High quality
  Comment : I ordered 3 seeds. All 3 grew well and didn't have much differences. The yield wasnt that big, but quality is really good! Ripe buds have been curing in the jar for about one week now. Flavour is quite good but it will get better with time. The high is well balanced, but goes more in body than head. Really pleasant. Very good high for getting sleep! I would recommend this strain for people who want more quality than yield. 4/5

  By T. W. on 17/Jan/2020 :
  (4)

  Title : Nice
  Comment : Mega Sorte auf jeden fall aber leider nur 7/10 gekeimt. Aber etwas was man ausprobieren muss!

  By A. M. on 16/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Satisfaction
  Comment : Lot of happiness

  By S. V. on 08/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Qualité
  Comment : Nikel

  By M. M. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Schnelle Lieferung und sehr super gekeimt und wächst super

  By G. A. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Easy growing...
  Comment : I can recommend those ! All germinated and in progress. Nice and healthy plants. Cant wait for the flowering ! Good service, fast delivery and have gotten as a gift one Critical seed, also germinated and a nice plant :-) TY

  By M. G. on 13/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Thanks for this great seeds.

  By L. K. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : Ce déclare très vite et gonfle encore plus vite Facile d entretien Respecte très bien sa catégorie de fast flo

  By M. L. on 04/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Miss
  Comment : These plants wasnt so fast To flowering as RQS promise but still faster than "normal" plants

  By J. A. on 19/Aug/2019 :
  (4)

  Title : jakub
  Comment : good smell and well hammer :D :D :D 2xbong and lets go sleep :D :D D

  By L. K. on 19/Aug/2019 :
  (4)

  Title : Very happy
  Comment : All the seeds I ordered were germinated within 24 hours. Planted them and now we wait 😅 they are growing very quickly and from the looks of it the plants are very healthy 😍 can't wait for the harvest

  By J. K. on 01/Aug/2019 :
  (4)

  Title : top für anfänger
  Comment : leckeres endprodukt und echt einfach zu growen

  By J. T. on 11/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Awesome yields
  Comment : Lovely product does what it says A****


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From 420happygrow | 2018-03-14 21:28:09

HI, Is the strain an autoflower strain or just fast flowering.. Because I want to know if i can clone it like normal strain..?

Royal Queen Seeds Team

This is not an autoflowering strain.

From Vlado | 2018-01-05 05:43:59

Its been over 6 weeks and still no flowering. Huge leaves and very bushy. 2 300w leds 18/6

Royal Queen Seeds Team

Fast flowering strains can take between 6 and 8 weeks to flower

From Vid | 2017-12-24 12:09:06

hi i want to know what is best amount of light to give to plant in indoor like 12/12 or 24/0 or 18/6... ? Candy Kush Express (Fast Flowering) not automatic

Royal Queen Seeds Team

Please note that this strain should be grown as a regular plant (not auto), 18/6 and 12/12 for flowering.

From Vincent | 2017-11-24 01:46:20

Wat word er bedoeld met 475 - 525 gr/m2 is het gewoon bij een binnen plant 450 gram gedroogd wiet per candy kush plant of is het bepaald door volume waar de plant in staat?

Royal Queen Seeds Team

The indoor yield is shown per square meter.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Candy Kush, informació adicional

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.