• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)

Candy Kush Express (Fast Flowering)

La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és exclusiva fins i tot entre les híbrides Indica/Sativa: amb un 40% de Sativa i un 60% d'Indica, aquesta soca Kush és allò que més s'assembla a una autèntica híbrida barrejada que trobem al mercat, una barreja única dels efectes de l'Indica i de la Sativa.
(192) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
Oferta! Preu reduït!
€ 23.00

€ 23.00 amb IVA (--1%)

Gasta i guanya 23 punts
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (4)
 • Opinions (164)
 • Fotos de clients (5)

Actualment, a mesura que els consumidors tenim més coneixements sobre una soca en particular, la diferència se centra cada vegada més entre les soques Sativa i Indica. Malgrat que hi ha consumidors que prefereixen més un tipus de soca que una altra, el mercat també ofereix varietats híbrides amb Indica i Sativa.

Normalment, fins i tot les soques que combinen un patrimoni genètic Sativa i Indica, tendeixen a decantar-se cap a un cantó o cap a l'altre tant pel que fa a l'origen genètic com a l'efecte.

La soca Sweet Special forma part del patrimoni genètic directe de la Candy Kush. Entre altres aspectes, aquesta soca és coneguda pel seu gust dolç i per unes plantes abundants i duradores. Aquestes característiques es tradueixen a la Candy Kush, ja que les plantes són físicament resistents tant pel cultiu interior com exterior, i el gust dolç sempre és agradable al paladar. La llegendària Royal Kush és l'altra genètica original de la Candy Kush. La Royal Kush és una soca famosa amb un percentatge d'Indica molt marcat, descendent de la inefable i potent Kush afganesa. Tant la Royal Kush com l'afganesa són varietats molt preuades entre els que pateixen insomni pels seus efectes sedants; els consumidors recreatius i/o més esporàdics noten l'efecte "sofà" profund que presenten aquestes soques.

Atès que aquesta varietat té una mica més d'Indica en el seu patrimoni genètic, deixa una sensació de benestar físic molt potent. Tanmateix, l'element Sativa d'aquesta soca es demostra en una eufòria desorbitada y excitant. Els trets Sativa de la Candy Kush ajuden a equilibrar els efectes, donant, a la sensació relaxant, una inusual però agradable qualitat energètica. Aquesta varietat cada vegada guanya més adeptes per la seva barreja exclusiva de sensació eufòrica i d'efectes profundament relaxants. Els usos medicinals més eficaços d'aquesta soca són l'alleujament de l'estrès i del dolor. El baix contingut en CBD ajuda a regular l'efecte sedant, la qual cosa vol dir que aquesta soca té la capacitat de relaxar sense deixar al consumidor completament adormit.

Cal destacar que malgrat el baix nivell de CBD, el contingut de THC d'aquesta soca s'enfila fins a un 18%, la qual cosa la converteix en una de les varietats més potents del mercat. En el cultiu exterior, aquestes plantes tenen un rendiment mínim de 450 grams de planta seca o de fins a 500 grams per planta, i entre 475 y 525 grams secs si es cultiva a l'interior. Com que és una Versió Ràpida, la floració només necessita set setmanes. Si es cultiva a l'exterior, el millor moment per a programar la collita és a principis de setembre. En ple creixement, les plantes poden assolir una alçada de fins a 100 cm en interiors i 170 cm en exteriors.

Igual que totes les Versions Ràpides, aquestes plantes Candy Kush tenen un procés de creixement fàcil. Fins i tot els cultivadors novells descobriran que és sorprenentment fàcil obtenir cabdells densos i d'excel·lent qualitat mitjançant un procés de cultiu molt senzill. La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és ideal per als productors a qui els interessa una soca excepcionalment equilibrada, fàcil i ràpida de cultivar tant en interiors com en exteriors.

Candy Kush Express (Fast Flowering) data sheet
Tipus de varietat: Feminitzades
THC: 18%
CBD: Baix
Collita en interior: 475 - 525 gr/m2
Collita en exterior: 450 - 500 gr/plant
Alçada en Interior: 60 - 100 cm
Alçada en exterior: 100 - 170 cm
Temps de Floració: 7 - 9 Setmanes
Mes de la collita: A principis de setembre
Genètica: Sweet Special x O.G. Kush
Tipus: Sativa 40% Indica 60%
Efecte: Benestar físic
Clima: Suau
Aroma: Citric, Dolç

  De D. C. on 23/Nov/2020 :

  Tractament : Mr bud
  Comentaris : Fantastic strain second time purchasing the seeds both times hundred percent success rate of germinating the seeds big yields And very fast flowering times within five days of flicking them into flowering stage they was full of all the White hairs and I got just ove 400g off 4 plants in 1m x 1m tent only had the in veg for 20 days 10 out of 10

  De M. A. on 11/Nov/2020 :

  Tractament : Great strain!
  Comentaris : Felt very good, easy and fast to grow.

  De V. Ĺ˝. on 02/Nov/2020 :

  Tractament : Best of best
  Comentaris : top plant fast grow and rly good to smooke :B :D

  De N. P. on 20/Oct/2020 :

  Tractament : Petra
  Comentaris : Nice results! Very happy grower :D

  De M. B. on 30/Sep/2020 :

  Tractament : Smell is amazing
  Comentaris : The smell of this strain is super sweet. But mine isn't such a fast flowering strain i'm on week 8 of flower right now and it looks like he is still gonna need some time.

  De L. W. on 21/Sep/2020 :

  Tractament : Quick and tasty
  Comentaris : Fast flowering and smell is out of the world, reminds of Parma Violets

  De T. L. on 27/Aug/2020 :

  Tractament : Super
  Comentaris : Première fois que je me met à faire pousser, je ne suis pas déçu ! Le plan est robuste , petit, comme dans la description , ça pousse nickel sans problème depuis 2 mois...

  De G. R. on 17/Jul/2020 :

  Tractament : Strong weed
  Comentaris : Great strain and a great high with the combination 40% sativa 60% indica. To grow 24 hour light veg 6 weeks and 12/12 in bud for 7 weeks. 3 seeds purchased 2 really strong and 1 slow with smaller buds.

  De E. H. on 17/Jul/2020 :

  Tractament : Champion!
  Comentaris : Fast delivery. Growing nicely thanks!

  De M. S. on 10/Jul/2020 :

  Tractament : Sehr Potente Pflanze ! LST/Topping super geeignet !
  Comentaris : Sehr geile Genetik wenn man masse machen will mit den richtigen Techniken und geduld kann man richtig große Erträge erzielen !! TOP !!

  De M. S. on 29/Jun/2020 :

  Tractament : It's good!
  Comentaris : Tent: 40x40x140, led 300w. Easy germination and great vegetation. Let's hope it still doing well in the blooming phase!

  De T. C. on 08/Jun/2020 :

  Tractament : Goid
  Comentaris : Nice

  De E. B. on 27/May/2020 :

  Tractament : recommendet
  Comentaris : Uncomplicated, very fast flowering, sweet smell

  De F. P. on 25/May/2020 :

  Tractament : Première
  Comentaris : Germination rapide, très belle plante

  De H. N. on 21/May/2020 :

  Tractament : Strong weed
  Comentaris : Fantastic type and genetics


  You cannot post a review because you have not purchased this product
From 420happygrow | 2018-03-14 21:28:09

HI, Is the strain an autoflower strain or just fast flowering.. Because I want to know if i can clone it like normal strain..?

Royal Queen Seeds Team

This is not an autoflowering strain.

From Vlado | 2018-01-05 05:43:59

Its been over 6 weeks and still no flowering. Huge leaves and very bushy. 2 300w leds 18/6

Royal Queen Seeds Team

Fast flowering strains can take between 6 and 8 weeks to flower

From Vid | 2017-12-24 12:09:06

hi i want to know what is best amount of light to give to plant in indoor like 12/12 or 24/0 or 18/6... ? Candy Kush Express (Fast Flowering) not automatic

Royal Queen Seeds Team

Please note that this strain should be grown as a regular plant (not auto), 18/6 and 12/12 for flowering.

From Vincent | 2017-11-24 01:46:20

Wat word er bedoeld met 475 - 525 gr/m2 is het gewoon bij een binnen plant 450 gram gedroogd wiet per candy kush plant of is het bepaald door volume waar de plant in staat?

Royal Queen Seeds Team

The indoor yield is shown per square meter.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Candy Kush, informaciĂł adicional

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.