Cànnabis Kush - Col·lecció  Royal Queen Seeds

KUSH: HERBA ANCESTRAL PARA ENTESOS DEL CÀNNABIS DEL SEGLE XXI

El cànnabis índica té una història d'almenys 1300 anys creixent de forma natural a la serralada de l'Hindú Kush, a banda i banda de la frontera entre Afganistan i Pakistan. La Kush és una família molt especial de la tribu índica del cànnabis. Les Kush genuïnes són marihuana de qualitat superior.

Imagina que el cànnabis índica són els Apatxes, les Kush són els Chiricahua rebels. Nascudes a la mateixa muntanya però dotades d'una màgia més poderosa. Alguns experts opinen que les varietats Kush es mereixen la seva pròpia classificació com a Cànnabis Afghanica.

Les Kush autòctones solen presentar els trets índicas més pronunciats, amb fulles i tiges gruixudes, breus espais internodales i altures que rares vegades superen els 2m. Són molt prolífiques i frondoses. El que diferencia a les Kush d'altres índicas és la capa extra de pegajosa resina que cobreix les seves flors, i també la penetrant mescla d'aromes a pi i queroseno.

Tant en interiors com en exteriors, les varietats Kush són una excel·lent opció per a conreadors de cànnabis de tot nivell. Si t'agrada el colocón tipus sofà i vols conrear una de les millors herbes que existeixen, ha de ser una Kush, però si prefereixes un efecte corporal més suau, també ha de ser una Kush. Royal Queen Seeds ha creat una variada col·lecció de Kush per a tots els amants d'aquesta herba.

Og Kush Royal Queen Seeds Training SCROG

Og Kush Royal Queen Seeds
O.G. KUSH

La Kush que regna sobre totes les altres; i possiblement la més valuosa. Sens dubte, la de millor palmarès. L'O.G. Kush és la joia de la corona de la col·lecció Kush de Royal Queen Seeds. No és solament la varietat Kush més popular en aquests moments; és la varietat més popular, i punt. Després d'un període de floració de només 8 setmanes, produeix uns 500g/m² d'exquisits cogollos Kush.

L'O.G. Kush és mundialment famosa pel seu elevat contingut de THC de +20%, gebrats cogollos verd neó, i característica olor. La seva penetrant aroma a pi i combustible fa d'aquesta herba una de les més fragants del planeta; mentre que el seu sabor és terroso amb un subtil toc cítric.

El seu efecte s'inclina al principi cap al costat sativa, amb un agradable i eufòric subidón, seguit ràpidament d'un fort colocón corporal. Prepara't per quedar-te pegat al sofà durant una bona estona, i envolta't de llaminadures per picar.

Bubble Kush Royal Queen Seeds
BUBBLE KUSH

Pot ser que el membre més saborós i generós de la dinastia Kuhs de Royal Queen Seeds sigui la Bubble Kush. Amb el seu inconfusible sabor a xiclet i potent colocón tipus sofà, aquesta varietat és una deliciosa opció Kush per al teu jardí de marihuana.

La Bubble Kush és un arbust de ganja de vigorós creixement. Produeix uns enormes rendiments de fins a 600g/m² amb el mètode SOG a partir de plantes compactes de 1m d'altura. En l'exterior, prospera bé en climes càlids i assolellats i arriba als 2m.

Uns espècimens ben conreats poden generar fins a 650g de Kush de grau d'entès en només 7-8 setmanes. Prepara't per experimentar un tremend colocón físic amb els seus cogollos de +19% de THC i curulls de sabor.

Candy Kush Express Royal Queen Seeds
CANDY KUSH

La Kush de fotoperiodo i de floració més ràpida de la col·lecció de Royal Queens Seeds, és la Candy Kush. Aquest encreuament de Sweet Special i Royal Kush és un vigorós híbrid amb un efecte mixt de cos i ment que ha arrasat en l'escena de les Kush. En només 7 setmanes, produeix una herba de +18% de THC i amb un baix nivell de CBD.

Els variats gens de la Candy Kush són la recepta perfecta per una Kush de fàcil cultiu i agradable subidón cerebral. Els seus trets índica dominen l'aspecte d'aquesta varietat, que rares vegades supera el metre d'altura a l'interior. En l'exterior i en el sud d'Europa, es poden aconseguir uns resultats espectaculars de fins a 500g per planta a partir d'espècimens tupidos de no més d'1,7m d'altura.

Critical Kush Royal Queen Seeds Indoor Growing

Critical Kush Royal Queen Seeds
CRITICAL KUSH

L'encreuament de la guardonada O.G. Kush amb la favorita dels conreadors comercials europeus, la Critical Mass, ha donat lloc a un veritable monstre Kush, la Critical Kush. Si no et decideixes entre conrear l'O.G. Kush o la Critical Mass, o simplement vols un híbrid Kush nou, la Critical Kush no et decebrà. Es tracta d'una potent Kush amb una aroma i sabor terroso i cítric.

Aquesta varietat és ideal per al conreador novençà. La Critical Kush és robusta i de baix manteniment, fàcil de conrear a l'interior i en l'exterior en climes càlids. Les seves plantes són compactes i molt productives, amb una altura mitjana de 1m i uns rendiments d'aproximadament 500g/m².

La Critical Kush no s'estira molt més en l'exterior, romanent a una altura d'1,5m, i produeix uns 500g per planta. Aquesta Kush està llista per a la seva collita en 7-8 setmanes. Els seus cogollos són densos i pegajosos, i tenen un nivell de THC del 20% i un ràpid efecte sedant.

Kali Dog Royal Queen Seeds
KALI DOG

Aquesta extraordinària varietat és la Kush més sativa de la col·lecció de Royal Queen Seeds. Es recomana el seu poda i/o entrenament per aconseguir un cultiu altament productiu i manejable.

La Kali Dog té grans espais internodales i indueix un efecte més cerebral que la típica Kush; encara que els seus voluminosos cogollos curulls de resina rezuman un encant Kush de la vella escola i s'inflen en les últimes setmanes de floració. En 8-10 setmanes de floració, uns apestosos cogollos d'extraordinari subidón cerebral i agradable colocón corporal poden ser teus.

Pineapple Kush Royal Queen Seeds
PINEAPPLE KUSH

Si busques una varietat Kush de sabor més afrutado i tropical, necessites la Pineapple Kush en el teu jardí. Aquesta marihuana és un còctel d'O.G. Kush amb un toc de pinya. La Pineapple Kush és una Kush única amb un subidón de predominança sativa i un agradable efecte físic relaxant.

Aquesta marihuana de sabor dolç és molt tolerant amb els errors de novençà, i prospera molt bé en l'exterior en zones meridionals. A l'interior i amb el mètode SOG, es pot obtenir el màxim rendiment a partir de plantes d'1-1,2m d'altura, i en l'exterior i en un lloc assolellat, arbustos de fins a 2 metres. No hi ha una altra Kush com la Pineapple Kush.

Special Kush 1 Royal Queen Seeds
SPECIAL KUSH 1

Vols provar una Kush tipus torno al futur? Royal Queen Seeds ha ressuscitat i recarregat els gens d'una Kush vintage de muntanya per crear la Special Kush 1. Aquesta varietat recorda a la rabassuda Kush silvestre del passat, amb un al·lucinant ràtio de flors/fulles; per no esmentar que probablement produeix els cogollos més ensucrats que existeixen.

La Special Kush 1 és molt més que un homenatge a les Kush antigues de la muntanya. Prospera en l'exterior en climes càlids i secs, però també està perfectament equipada per a un elevat acompliment a la cambra de cultiu. La Special Kush 1 és apta tant per a conreadors novençans com a autèntics entesos de les Kush.

Pineapple Kush Royal Queen Seeds indoor growing

Bubble Kush Auto Royal Queen Seeds
BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Royal Queen Seeds no fa versions autoflorecientes de varietats populars de fotoperiodo, sinó que innova i crea marihuana d'última generació. La Bubble Kush Automatic és una acte amb pedigrí, capaç de competir amb varietats modernes de fotoperiodo.

Un encreuament dels millors gens d'O.G. Kush, Bubble Gum i Critical Automatic, la Bubble Kush Automatic és la prova que la marihuana de qualitat creix en plantes petites. Tant a l'interior com en l'exterior i a ple sol, la seva altura màxima és de 1m. I en ser un vigorós híbrid autofloreciente, la Bubble Kush Automatic va de germinació a collita en només 7-8 setmanes. Els conreadors de balconada haurien d'utilitzar aquesta varietat com la seva primera opció per a un cultiu discret.

Royal Kush Automatic Royal Queen Seeds
ROYAL KUSH AUTOMATIC

Per als consumidors que encara no estan acostumats a l'extraordinària potència de les Kush, però que desitgen gaudir de cogollos Kush de qualitat amb un efecte menys intens, permeteu-nos que us presentem a la Royal Kush Automatic, la varietat perfecta per als nous de la cultura del cànnabis. El seu nivell de THC és d'aproximadament el 13% i el seu subidón és molt més moderat que el d'altres potents Kush com l'O.G. Kush i les seves creus.

La Royal Kush Automatic amb prou feines necessita nutrients i cures per produir uns excel·lents resultats en 8-9 setmanes a partir de la germinació. A l'interior, especialment en armaris de cultiu, i en l'exterior, en un pati petit, la Royal Kush Automatic es guanya cada centímetre del seu espai de cultiu.

Les seves plantes són compactes i amb nombroses branques, i no superen el metre d'altura, independentment del mètode de cultiu. Produeix uns generosos rendiments interiors de 50g per planta i de fins a 170g en estius calorosos de latituds meridionals.