Catàleg de Genètiques Kush

Kush Cannabis

Kush: Herba Ancestral Per Entesos Del Cànnabis Del Segle XXI

El cànnabis índica té una història d'almenys 1300 anys creixent de forma natural a la serralada de l'Hindú Kush, a banda i banda de la frontera entre Afganistan i Pakistan. La Kush és una família molt especial de la tribu índica del cànnabis. Les Kush genuïnes són marihuana de qualitat superior.

Imagina que el cànnabis índica són els Apatxes, les Kush són els Chiricahua rebels. Nascudes a la mateixa muntanya però dotades d'una màgia més poderosa. Alguns experts opinen que les varietats Kush es mereixen la seva pròpia classificació com a Cànnabis Afghanica.

Les Kush autòctones solen presentar els trets índicas més pronunciats, amb fulles i tiges gruixudes, breus espais internodales i altures que rares vegades superen els 2m. Són molt prolífiques i frondoses. El que diferencia a les Kush d'altres índicas és la capa extra de pegajosa resina que cobreix les seves flors, i també la penetrant mescla d'aromes a pi i queroseno.

Tant en interiors com en exteriors, les varietats Kush són una excel·lent opció per a conreadors de cànnabis de tot nivell. Si t'agrada el colocón tipus sofà i vols conrear una de les millors herbes que existeixen, ha de ser una Kush, però si prefereixes un efecte corporal més suau, també ha de ser una Kush. Royal Queen Seeds ha creat una variada col·lecció de Kush per a tots els amants d'aquesta herba.

O.G. Kush

OG Kush

La Kush que regna sobre totes les altres; i possiblement la més valuosa. Sens dubte, la de millor palmarès. L'O.G. Kush és la joia de la corona de la col·lecció Kush de Royal Queen Seeds. No és solament la varietat Kush més popular en aquests moments; és la varietat més popular, i punt. Després d'un període de floració de només 8 setmanes, produeix uns 500g/m² d'exquisits cogollos Kush.

L'O.G. Kush és mundialment famosa pel seu elevat contingut de THC de +19%, gebrats cogollos verd neó, i característica olor. La seva penetrant aroma a pi i combustible fa d'aquesta herba una de les més fragants del planeta; mentre que el seu sabor és terroso amb un subtil toc cítric.

El seu efecte s'inclina al principi cap al costat sativa, amb un agradable i eufòric subidón, seguit ràpidament d'un fort colocón corporal. Prepara't per quedar-te pegat al sofà durant una bona estona, i envolta't de llaminadures per picar.

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Octubre
Calmant, Estimulant

Comprar OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Pot ser que el membre més saborós i generós de la dinastia Kuhs de Royal Queen Seeds sigui la Bubble Kush. Amb el seu inconfusible sabor a xiclet i potent colocón tipus sofà, aquesta varietat és una deliciosa opció Kush per al teu jardí de marihuana.

La Bubble Kush és un arbust de ganja de vigorós creixement. Produeix uns enormes rendiments de fins a 600g/m² amb el mètode SOG a partir de plantes compactes de 1m d'altura. En l'exterior, prospera bé en climes càlids i assolellats i arriba als 2m.

Uns espècimens ben conreats poden generar fins a 650g de Kush de grau d'entès en només 7-8 setmanes. Prepara't per experimentar un tremend colocón físic amb els seus cogollos de +19% de THC i curulls de sabor.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600 - 650 gr/plant
160 - 200 cm
Finals de setembre
Col·locat, Lluït, Relaxació corporal

Comprar Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

La Kush de fotoperiodo i de floració més ràpida de la col·lecció de Royal Queens Seeds, és la Candy Kush. Aquest encreuament de Sweet Special i Royal Kush és un vigorós híbrid amb un efecte mixt de cos i ment que ha arrasat en l'escena de les Kush. En només 7 setmanes, produeix una herba de +18% de THC i amb un baix nivell de CBD.

Els variats gens de la Candy Kush són la recepta perfecta per una Kush de fàcil cultiu i agradable subidón cerebral. Els seus trets índica dominen l'aspecte d'aquesta varietat, que rares vegades supera el metre d'altura a l'interior. En l'exterior i en el sud d'Europa, es poden aconseguir uns resultats espectaculars de fins a 500g per planta a partir d'espècimens tupidos de no més d'1,7m d'altura.

Candy Kush Express (Fast Flowering)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
A principis de setembre
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Candy Kush Express (Fast Flowering)


Critical Kush

Critical Kush

L'encreuament de la guardonada O.G. Kush amb la favorita dels conreadors comercials europeus, la Critical Mass, ha donat lloc a un veritable monstre Kush, la Critical Kush. Si no et decideixes entre conrear l'O.G. Kush o la Critical Mass, o simplement vols un híbrid Kush nou, la Critical Kush no et decebrà. Es tracta d'una potent Kush amb una aroma i sabor terroso i cítric.

Aquesta varietat és ideal per al conreador novençà. La Critical Kush és robusta i de baix manteniment, fàcil de conrear a l'interior i en l'exterior en climes càlids. Les seves plantes són compactes i molt productives, amb una altura mitjana de 1m i uns rendiments d'aproximadament 500g/m².

La Critical Kush no s'estira molt més en l'exterior, romanent a una altura d'1,5m, i produeix uns 500g per planta. Aquesta Kush està llista per a la seva collita en 7-8 setmanes. Els seus cogollos són densos i pegajosos, i tenen un nivell de THC del 20% i un ràpid efecte sedant.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 20
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Finals de setembre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Aquesta extraordinària varietat és la Kush més sativa de la col·lecció de Royal Queen Seeds. Es recomana el seu poda i/o entrenament per aconseguir un cultiu altament productiu i manejable.

La Kali Dog té grans espais internodales i indueix un efecte més cerebral que la típica Kush; encara que els seus voluminosos cogollos curulls de resina rezuman un encant Kush de la vella escola i s'inflen en les últimes setmanes de floració. En 8-10 setmanes de floració, uns apestosos cogollos d'extraordinari subidón cerebral i agradable colocón corporal poden ser teus.

Kali Dog
Chemdog x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Finals d‘octubre
Estimulant, Lluït

Comprar Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Si busques una varietat Kush de sabor més afrutado i tropical, necessites la Pineapple Kush en el teu jardí. Aquesta marihuana és un còctel d'O.G. Kush amb un toc de pinya. La Pineapple Kush és una Kush única amb un subidón de predominança sativa i un agradable efecte físic relaxant.

Aquesta marihuana de sabor dolç és molt tolerant amb els errors de novençà, i prospera molt bé en l'exterior en zones meridionals. A l'interior i amb el mètode SOG, es pot obtenir el màxim rendiment a partir de plantes d'1-1,2m d'altura, i en l'exterior i en un lloc assolellat, arbustos de fins a 2 metres. No hi ha una altra Kush com la Pineapple Kush.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70-120
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120-180
Finals de setembre
Calmant, Riures

Comprar Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Vols provar una Kush tipus torno al futur? Royal Queen Seeds ha ressuscitat i recarregat els gens d'una Kush vintage de muntanya per crear la Special Kush 1. Aquesta varietat recorda a la rabassuda Kush silvestre del passat, amb un al·lucinant ràtio de flors/fulles; per no esmentar que probablement produeix els cogollos més ensucrats que existeixen.

La Special Kush 1 és molt més que un homenatge a les Kush antigues de la muntanya. Prospera en l'exterior en climes càlids i secs, però també està perfectament equipada per a un elevat acompliment a la cambra de cultiu. La Special Kush 1 és apta tant per a conreadors novençans com a autèntics entesos de les Kush.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Royal Queen Seeds no fa versions autoflorecientes de varietats populars de fotoperiodo, sinó que innova i crea marihuana d'última generació. La Bubble Kush Automatic és una acte amb pedigrí, capaç de competir amb varietats modernes de fotoperiodo.

Un encreuament dels millors gens d'O.G. Kush, Bubble Gum i Critical Automatic, la Bubble Kush Automatic és la prova que la marihuana de qualitat creix en plantes petites. Tant a l'interior com en l'exterior i a ple sol, la seva altura màxima és de 1m. I en ser un vigorós híbrid autofloreciente, la Bubble Kush Automatic va de germinació a collita en només 7-8 setmanes. Els conreadors de balconada haurien d'utilitzar aquesta varietat com la seva primera opció per a un cultiu discret.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 setmanes despres de germinar
Col·locat, Somnolent

Comprar Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

Per als consumidors que encara no estan acostumats a l'extraordinària potència de les Kush, però que desitgen gaudir de cogollos Kush de qualitat amb un efecte menys intens, permeteu-nos que us presentem a la Royal Kush Automatic, la varietat perfecta per als nous de la cultura del cànnabis. El seu nivell de THC és d'aproximadament el 13% i el seu subidón és molt més moderat que el d'altres potents Kush com l'O.G. Kush i les seves creus.

La Royal Kush Automatic amb prou feines necessita nutrients i cures per produir uns excel·lents resultats en 8-9 setmanes a partir de la germinació. A l'interior, especialment en armaris de cultiu, i en l'exterior, en un pati petit, la Royal Kush Automatic es guanya cada centímetre del seu espai de cultiu.

Les seves plantes són compactes i amb nombroses branques, i no superen el metre d'altura, independentment del mètode de cultiu. Produeix uns generosos rendiments interiors de 50g per planta i de fins a 170g en estius calorosos de latituds meridionals.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
120 - 150 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Lluït, Relaxació corporal

Comprar Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

Les varietats Bruce Banner prenen prestat el seu nom del mític personatge dels comics Marvel, que es converteix en un monstre verd: l'Increïble Hulk. És una planta extraordinàriament potent que desenvolupa una sèrie de fenotips amb qualitats diferents. La nostra versió és la Hulkberry, desenvolupada per a oferir el millor de la genètica Kush. Les plantes Bruce Banner són la delicada combinació de dos híbrids molt coneguts: la OG Kush i la Strawberry Dièsel.

La Hulkberry hereta el sabor característic de la Strawberry Dièsel. L'aroma a terra i pi dels ceps Kushhauria de ser més habitual en les nostres llavors. Volíem potenciar la sensació eufòrica heretada del llinatge Kush, i el resultat és un nivell de THC que aconsegueix un sorprenent 27%. És una varietat tan fantàstica i extraordinària, que hauràs de fumar-te-la per a creure-te-la.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Finals de setembre
Estimulant, Lluït

Comprar HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana

Si t'agrada el sabor a plàtan en format herba, la Fat Banana és per a tu. El seu fum té un sabor dolç i afruitat, amb un toc cítric. Es diu que els seus efectes t'aclareixen la ment, i inunden el teu cos amb una sensació de fumada física i calmant. Relaxa profundament els músculs, garantint un efecte apalancador i d'estimulació de l'apetit. Les seves qualitats d'índica calmant i sativa alegre són cortesia del seu nivell de THC, que pot superar el 25%.

Aquest saborós híbrid és el resultat de l'encreuament entre la O.G. Kush i la Chiquita Banana. Floreix en unes 7-8 setmanes, tenyint els seus cabdells amb un adequat matís groc. En conrear aquesta Kushtan flexible obtindràs una recompensa preciosa, ja sigui mantenint-la de forma compacta en interior, o deixant que creixi fins a l'altura d'un adult d'alçada mitjana en exterior.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Finals de setembre
Calmant

Comprar Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Algunes varietats Kush són híbrids amb herències genètiques diverses. Per a crear la Purple Queen, de dominancia índica, s'han fusionat varietats pures de tot el món. Aquesta Kush hereta les seves qualitats Skunk de satives procedents de Tailàndia, Colòmbia i Mèxic. I les seves qualitats Kush deriven, per descomptat, de les il·lustres muntanyes de l'Hindú Kush. Aquesta cadena muntanyenca ha vist créixer potents plantes de marihuana, de forma salvatge, durant milers d'anys. Avui dia, aquestes varietats s'han usat per a crear moltes de les millors varietats del món, incloent aquests fenotips morats tan cobejats.

Aquestes plantes tendeixen cap a sabors més afruitats i colors porpra. En aquest cas, la Purple Afghanpresta la seva genètica a la Purple Queen. Aquest cep no només enlluerna amb els seus tons morats; el seu nivell de THC arriba al 22%. Podràs gaudir del seu sabor (una intensa mescla de pi, baies i combustible) mentre experimentes un fort colocón, d'efecte relaxant alhora que vigorizante.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Octubre
Calmant, Eufòric

Comprar Purple Queen

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.