La història de les varietats de cànnabis Cheese

Cheese Genetics

A mesura que la cria i el cultiu de marihuana han anat avançant, han sorgit diferents varietats d’herba. Hi ha famílies senceres de varietats associades amb un sabor o una sensació en concret. Els ceps Kush solen produir un colocón molt potent; els ceps Haze et fan la boca aigua i ofereixen una sensació estimulant; i les Dièsel… realment fan olor de dièsel.

Però a vegades, els veritables experts cannábicos busquen sabors complexos. Si aquest és el teu cas, el sabor intens i salat de les Cheese podria ser just el que estàs buscant. En RQS oferim una gamma de varietats Cheese, que pots adquirir per a provar-les per tu mateix. Hi ha una gran història després del desenvolupament dels ceps Cheese i els efectes pels quals són conegudes.


Què És Una Varietat Cheese?

La Cheese és famosa a tot el món, juntament amb les varietats usades per a crear aquest cep híbrid.

Avui dia, hi ha tot tipus de variants Cheese que es remunten a la genètica de la Cheese original. Els ceps Cheese són conegudes pel seu sabor "especiat" i salat, que contrasta amb els sabors dolços, afruitats i cereals presents en altres varietats. De fet, els terpens de les Cheese són bastant variats, combinant-se per a crear la seva aroma tan fortament penetrant.

L’olor rància de l’àcid octanoico es fusiona amb els tocs dolços i afruitats de l’èter metil tert-*butílico i de l’àcid acètic etil metil. També contenen àcid isovalèric, que es combina amb terpens d’olor fètida, com l’àcid hexanoico (que fa olor d’animals de corral) i el mercaptano metílic (que fa olor de cols podrides).

Això sona a un paladar peculiar i recarregat. Per descomptat aquesta combinació d’aromes no és per a tots els gustos. Però de la mateixa manera que un formatge deliciós pot tenir una olor forta, els ceps Cheese tenen el seu atractiu. Al cap i a la fi, aquestes varietats tenen un efecte umami; una sensació d’un sabor més suau que atenua les aromes més fortes.

La Cheese també produeix molts tricomes rics en THC, oferint un efecte relaxant i alegre. S’usa per a alleujar el dolor, l’ansietat i la depressió, així com per a recuperar l’apetit. Té sentit que aquesta especialitat es tornés tan popular. Però, d’on ve originalment?

On S’origina La Cheese?

La varietat Cheese original va sorgir en els anys 80 sota circumstàncies misterioses.

Compte la llegenda que el conreador californià Sam “the Skunkman” es va mudar a Holanda per a posar-se a cultivar de debò. Va portar amb si la mítica varietat creada per ell mateix, la Skunk #1 i aviat es va popularitzar entre els cultivadors holandesos, gràcies al seu ràpid cicle de vida.

Però un dels principals problemes era que aquestes plantes produïen una olor massa forta; tan fort que seria complicat evitar mirades no desitjades (el seu nom Skunk significa “mofeta” en anglès). Però quan una partida de llavors Skunk va arribar al Regne Unit al 1988, va succeir una cosa especial.

Un cultivador del sud-est d’Anglaterra va descobrir que la planta resultant tenia una pudor inconfusible a formatge. En adonar-se de les enormes collites d’aquesta planta, van treure esqueixos i van veure com el seu èxit es dispersava pel Regne Unit. En la dècada dels 90, era freqüent en diversos festivals i comunitats alternatives, convertint-se en la varietat de referència en l’incipient món de les raves.

Passés el que passés amb aquest lot de llavors, el resultat va ser la creació d’una planta de marihuana Cheese. La potència del seu sabor i el seu efecte va provocar un augment de la demanda. Avui dia, és molt habitual en tot el Regne Unit i en qualsevol regió on el cànnabis sigui legal.

Com Cultivar Una Cheese

Si vols veure a què es deu tota aquesta revolució, demana algunes de les nostres llavors Cheese i posa’t a cutivar. Aquesta planta no hauria de ser especialment difícil de cuidar si s’aconsegueixen les condicions adequades. Sol produir collites abundants de cabdells, amb un nivell de THC al voltant d’un 17%. Els ceps Cheese són resistents i floreixen durant un període d’unes 8-9 setmanes. Aquesta varietat pot tolerar fluctuacions d’humitat, però hauries de mantenir la temperatura entre 21 i 26 °C.

Si tenen suficient llum i espai per a créixer, les varietats Cheese poden superar els 2m d’altura. Si les cultives en interior, assegura’t de tenir l’espai suficient o de controlar les tècniques d’entrenament per a reduir l’altura. Però si vols evitar completament el problema de l’espai, pots plantar la Royal Cheese Automatic.

La majoria de ceps Cheese tenen un creixement frondós, així que una poda o defoliació lleugera podria ajudar a maximitzar la producció de cabdells. El mètode ScrOG (Screen Of Green) també pot contribuir a augmentar la collita; pots conèixer millor aquest mètode en la nostra guia.

La col·lecció de varietats de marihuana Cheese de RQS

Els ceps Cheese han rondat l’escena del cànnabis durant dècades. Entra i descobreix algunes de les plantes Cheese més riques del mercat.

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Fast Flowering

La Royal Cheese (Fast Flowering) és el tipus de varietat a la qual podries dirigir-te com a “Sa altesa”. Aquesta planta d’olor penetrant ha estat creada amb la intenció de repartir efectes monàrquics i clàssics, amb la seva fragància a formatge curat acariciant les teves fosses nasals a l’instant. Va venir al món quan una Skunk de la vella escola es va enamorar d’una planta afganesa, i la resta és història.

En els cultius d’interior, aquesta varietat pot créixer fins a una grandària d’uns 150cm. En exterior, les plantes poden estirar-se fins a 250cm d’altura i necessitaran algun tipus de suport amb cordes, per a carregar amb el tremend pes dels seus cabdells. La fase de floració dura aproximadament 6-8 setmanes, però alguns cultivadors prefereixen deixar que aquest cep floreixi durant 2 setmanes més per a obtenir uns efectes més pronunciats.

Royal Cheese (Fast Flowering)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Principis d‘ octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Auto

Aquesta Cheese autoflorescent és una planta impacient que produeix flors en poc temps. Els qui vulguin omplir el seu rebost amb cannabinoides Cheese com més de pressa millor, haurien de considerar seriosament incloure aquest cep en els seus cultius. La oyal Cheese Automatic completa el seu cicle de vida en 10 setmanes, des de la sembra a la collita, produint uns cabdells completament madurs i coberts de tricomes que produeixen sensacions d'un efecte físic i relaxat.

Es tracta d’una planta discreta que no sobrepassa 1m d’altura. Donada la seva petita alçada i la seva ràpida floració, és una gran varietat per a cultivadors novençans. L’única cosa que cal fer és regar les plantes, aportar-los els fertilitzants que necessiten i donar-los gran quantitat d’amor. Ho sabem, sembla cursi, però el que la Royal Cheese Automatic necessita és amor, acostuma’t.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Royal Cheese Auto

Blue Cheese

Blue Cheese

La Blue Cheese sona com la varietat de cànnabis més intensa quant a fragància. No obstant això, la paraula “blue” no fa referència a la floridura blava present en alguns formatges, sinó a la genètica Blueberry continguda en aquesta varietat. Les aromes a formatge i baies emboliquen al fumador en un tot realment especial. En gaudir d’aquesta delícia de dominancia índica es produeixen sensacions d'efecte físic, amb alguns pensaments contemplatius interessants.

En interior, la Blue Cheese aconsegueix altures de 100-160cm, i en exterior pot arribar a 140-200cm. És una varietat fotodependent relativament baixeta que finalitza la seva fase de floració en 7-8 setmanes. Quan es cultiva a l’aire lliure, la Blue Cheese produeix bones collites de fins a 500-550g per planta. Tenint en compte la seva baixa alçada, aquesta planta definitivament genera una quantitat considerable de flors saboroses, cobertes per una preciosa capa de cristalls.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Finals de setembre
Col·locat, Lluït, Relaxació corporal

Comprar Blue Cheese

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Quan la Cheese, la Blueberry i la genètica ruderalis van decidir fer un trio tàntric, van donar lloc a la Blue Cheese Automatic. Els efectes cerebrals i estimulants d’aquest cep Cheese produeixen pensaments salvatges sobre la naturalesa inherent de la Blue Cheese Automatic i el que representa per a l’espècie humana. Els seus sabors dolços i afruitats ofereixen una delícia exquisida carregada de cannabinoides per als entusiastes de la marihuana.

Des de la llavor fins a la collita, aquesta varietat triga unes 9-10 setmanes a madurar completament els seus cabdells amb sabor de formatge i fruita. És una planta petita, que creix a una altura de 40-70cm en interior i 60-110cm en exterior. La Blue Cheese Automatic és un cep de luxe per als cultivadors de guerrilla que necessiten una varietat discreta per als seus cultius. Els qui la cultiven a l’aire lliure poden collir uns 60-110g per planta, mentre que els cultivadors d’interior poden obtenir uns 325-375g/m².

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 setmanes despres de germinar
Estimulant, Lluït

Comprar Blue Cheese Auto

Fast Eddy Automatic CBD

Fast Eddy Automatic

Aquesta varietat va ser creada quan decidim fusionar les varietats Cheese i Juanita la Lagrimosa amb genètica ruderalis, en un solo híbrid ric en CBD anomenat Fast Eddy Automatic CBD. Aquest cep conté un 9% de THC i nivells elevats de CBD, creant el desitjat equilibri entre aquests dos cannabinoides principals. Els efectes són bastant suaus i clars, amb una agradable sensació relaxant. Els seus sabors cítrics complementen perfectament aquesta experiència refrescant.

Els cultivadors d’interior seran agraciats amb uns 400-450g/m² de flors, mentre que els d’exterior podran recollir aproximadament 80-130g per planta. Aquesta varietat autofloreciente finalitza el seu cicle de vida després de 8-9 setmanes i és perfecta per a cultivadors que busquin una collita ràpida de flors carregades amb CBD.

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
de 10 a 12 setmanes després de brotar
Calmant, Lluït

Comprar Fast Eddy Automatic CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.