Història de les varietats de marihuana Cheese

Cheese Genetics

Gairebé tots els fumadors i conreadors de marihuana coneixen la varietat Cheese. Aquest tità ha aconseguit resistir el pas del temps, fins i tot en l'era contemporània on abunden les varietats de cànnabis ultrapotents. A continuació, aprendràs tot el que necessites saber sobre aquesta llegenda i el seu origen, i descobriràs com conrear algunes de les nostres millors varietats Cheese.


Què és la marihuana Cheese?

La varietat Cheese ocupa un lloc destacat en el panteó dels clàssics del cànnabis. La història d'origen d'aquesta varietat és complexa: comença als Estats Units i acaba al Regne Unit. En aquesta era moderna amb varietats que produeixen anivellis rècord de THC i deliciosos perfils terpènics ensucrats, la Cheese és un record nostàlgic de temps passats.

Coneguda a tot el món pel seu inconfusible sabor i olor de formatge, la Cheese proporciona unefecte que relaxa el cos, sense deixar-te completament pegat al sofà. Donada la seva popularitat entre conreadors i fumadors, molts criadors han utilitzat la genètica Cheese com a base per a crear noves varietats, totes les quals hereten tocs aromàtics de la seva predecessora.

És el mateix la Cheese que la Skunk?

No exactament. Encara que la Cheese i la Skunk #1 tenen molt en comú, són dues varietats diferents. Com s'explica en la següent secció, la Cheese originalment va sorgir com un fenotip de la Skunk #1 després que aquesta varietat s'introduís al Regne Unit. Tant la Skunk #1 com la Cheese comparteixen la mateixa ascendència, però l'aparició de la Cheese es deu a factors ambientals que van provocar canvis permanents en la seva expressió genètica.

Aquesta varietat difereix de la Skunk #1 en alguns aspectes, com el seu sabor, efectes i característiques de cultiu. Inicialment, la Cheese sol estava disponible en esqueixos, però amb el temps els criadors van començar a conrear aquests esqueixos per a produir llavors, i van estabilitzar les plantes perquè imitessin el perfil aromàtic del fenotip original.

Skunk vs Chesee Cannabis Strains

Quina és la història de la varietat Cheese?

La història de la Cheese comença als Estats Units en la dècada dels 80. Allí, el llegendari criador Sam “the Skunkman” de Sacred Seeds va decidir fer les maletes, portant les seves pròpies genètiques de marihuana, i partir rumb a l'incipient centre cannàbic d'Amsterdam. Entre les seves llavors, portava la seva icònica creació Skunk #1. Aquesta varietat es va popularitzar ràpidament a Amsterdam pel seu fort efecte i la seva inconfusible aroma, que és possible gràcies als alts nivells de compostos volàtils de sofre.

No obstant això, malgrat les fascinants característiques d'aquest nou fenotip, els conreadors dels Països Baixos no van trigar a topar-se amb un problema. Encara que la forta aroma de la Skunk #1 va fer que aquesta varietat es popularitzés ràpidament, lamentablement també va delatar a molts conreadors, que van rebre visites de la policia quan les seves plantes estaven en la fase de floració. Malgrat aquest revés, la popularitat de la Skunk #1 es va mantenir ferma, però va obligar els criadors a continuar innovant i produir varietats amb una olor menys evident. Els conreadors del Regne Unit es van adonar d'aquesta genètica, i a la fi dels anys 80 un lot especial de llavors va arribar a aquest país.

Allí, un conreador desconegut es va topar amb un fenotip únic. Entre altres característiques, tenia una aroma a formatge que no tenien les plantes Skunk #1 normals. Per a preservar est fenotip, el conreador va agafar un esqueix que finalment va acabar en mans de “The Exodus Collective”, conegut pel seu activisme social i les seves multitudinàries festes gratuïtes. Llavors, la marihuana Cheese va guanyar una enorme popularitat en l'escena cannàbica del Regne Unit i continua triomfant des de llavors.

És potent la varietat Cheese?

Encara que la Cheese del Regne Unit no és tan potent com molts híbrids moderns, molts fumadors veterans et diran que això no va en detriment del efecte que ofereix aquesta varietat. La Cheese conté aproximadament un 20% de THC, però aquest cannabinoide no actua en solitari per a produir els seus efectes. Altres compostos, com els terpens, amplifiquen el efecte i proporcionen un efecte estimulant i eufòric considerable.

La intensa aroma i l'encant de les varietats Cheese

La Cheese del Regne Unit produeix bones collites i efectes agradables, però el que realment la distingeix de la resta de varietats de cànnabis és la seva aroma, que és la principal raó que la Cheese continuï sent tan popular avui dia. Una selecció de terpens (incloent el terpinoleno, ocimeno i mirceno) contribueixen a la seva complexa aroma, que té tocs de menta, fruita i herbes.

No obstant això, els principals responsables del singular sabor i olor de la Cheese són els compostos volàtils de sofre (VSC, per les seves sigles en anglès). Aquests compostos produeixen aromes d'all, ceba, formatge i ous. Encara que això pugui sonar poc apetible, aquests compostos aporten un sabor salat i increïble a unes certes varietats.

En els cabdells Cheese, els VSC proporcionen forts tocs de, com hauràs imaginat, formatge, juntament amb matisos d'all. Per part seva, els terpens proporcionen subtils aromes afruitades i florals, que complementen perfectament el seu sabor.

Col·lecció de varietats Cheese de RQS

En RQS, els nostres experts criadors senten predilecció per la marihuana Cheese. Al llarg dels anys, han usat la varietat original i les seves predecessores com a base per a crear noves plantes Cheese. En combinar-les amb una sèrie de genètiques llegendàries, han creat algunes de les varietats més saboroses i productives del mercat. Dona'ls un cop d'ull a continuació.

Royal Cheese

La Royal Cheese és una de les varietats Cheese més oloroses que existeixen. Per a conrear-la, sembra-la directament en el seu test final, on passarà la resta del cultiu.Vigila que estigui ben regada fins que brolli de la terra, al cap de 2-3 dies. Al final de la setmana 2, tindràs una plàntula sana i robusta d'uns 7cm d'altura, amb diversos parells de fulles veritables. En la setmana 4, la teva planta ja mesurarà uns 26cm i tindrà grans fulles de ventall i una tija central gruix i robust.

Royal chesee

Recomanem fer el canvi a la floració en la setmana 6. Per a llavors, la planta ja tindrà una canopia densa i frondosa. En la setmana 9, ja hi haurà un munt de cabdells desenvolupant-se i començaràs a notar la forta aroma d'aquesta varietat impregnant l'espai de cultiu. A l'ésser una planta de floració ràpida, només trigarà unes 7-8 setmanes a aconseguir la maduresa. Quan arribi la collita, podràs aconseguir fins a 550g/m² en cultius d'interior i fins a 550g per planta en exterior.

La Royal Cheese ofereix un 19% de THC i sabors de caramels, formatge i fruita. Quan fumis aquesta herba gaudiràs d'un efecte profundament relaxant a nivell corporal.

Royal Cheese (Fast Flowering)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Principis d‘ octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Acte

Sent la versió autoflorecent de la Royal Cheese, la Royal Cheese Acte produeix cabdells deliciosos en molt menys temps. Aquesta veloç acte va de la llavor a la collita en tan sols 11-12 setmanes. Sembra-la en el seu test final i empolvora la terra amb fongs micorrízics per a afavorir un desenvolupament òptim de les arrels. Al final de la setmana 2, la teva plàntula mesurarà uns 7-8cm. En aquesta fase, mantingues un nivell d'humitat entorn del 60%. En la setmana 3, pots aplicar tècniques d'entrenament de baix estrès, ja que la planta començarà a produir preflors en la setmana 4.

Royal chesee auto

Al principi de la setmana 5 canvia la fertilització i comença a usar un abonament per a la floració, i si és necessari defolia lleugerament la planta. Quitació algunes fulles per a afavorir la circulació de l'aire i l'exposició a la llum dels cabdells immadurs dins de la canopia. Durant les dues setmanes prèvies a la collita, fes una rentada d'arrels. Assegura't de tenir suficients pots per a guardar fins a 475g/m² de cultius en interior i 160-210g per planta en exterior.

La Royal Cheese Acte ofereix un 15% de THC juntament amb un deliciós sabor de formatge, pebre i Skunk. Aquesta herba té un sabor i efecte similars a la varietat Cheese original. Per a apreciar realment el seu sabor, prova aquests cabdells en un vaporitzador d'herba seca, i gaudeix d'una experiència lleugerament relaxant.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Royal Cheese Auto

Blue Cheese

Prepara't per a activar les teves papil·les gustatives amb la Blue Cheese. Com a descendent de l'Original Cheese i la Oregon Blueberry Blend, aquesta herba conté uns nivells excepcionals de VSC i terpens afruitats. Si decideixes conrear-la tingues en compte la seva grandària, ja que les plantes poden créixer fins a 160cm en interior i 200cm en exterior. Germina aquestes llavors amb el mètode del got d'aigua i sembra-les en els seus tests definitius quan la seva arrel primària mesuri uns 2cm. Si conrees en interior, encén les llums quan les plàntules brollin de la terra. En la setmana 3, les teves plantes ja hauran aconseguit una grandària de 50cm. En aquest moment, pots decidir si vols entrenar-les per a evitar que superin el metre d'altura, o si prefereixes deixar-les créixer lliurement perquè aconsegueixin la seva altura màxima en interior.

Blue chesee

Al voltant de les setmanes 6-7 fes el canvi a la floració. Una setmana després començaràs a notar una lleugera olor. En les setmanes 9-10, comença a aplicar mesures per a controlar l'olor. A hores d'ara, veuràs que els cabdells comencen a inflar-se. Espera al fet que la majoria dels pistils es tornin ataronjats abans de collir els cabdells cap a les setmanes 13-14. Podràs recollir fins a 550g/m² de les plantes conreades en interior.

Gaudiràs d'un efecte relaxant, impulsat per un 19% de THC. Un nivell moderat de CBD contribueix a un efecte afable. Els sabors de caramel, formatge i fruita convertiran aquesta varietat en una de les teves favorites.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Finals de setembre
Col·locat, Lluït, Relaxació corporal

Comprar Blue Cheese

Blue Cheese Acte

Si vols provar el que ofereix la Blue Cheese sense haver d'esperar tant per a la collita, has de fer-te amb unes llavors de la Blue Cheese Acte. Aquesta varietat és un encreuament de la Blueberry, la Cheese original i una mica de genètica ruderalis, i produeix uns bells cabdells de color verd-habitat amb un deliciós sabor de formatge. Una setmana després de la germinació, tindràs una plàntula d'uns 2cm d'altura. Durant la fase vegetativa, aquesta varietat respon bé als abonaments líquids d'algues, emulsió de peix i te d'humus de cuc. En la setmana 3 de la fase vegetativa, pots aplicar les teves tècniques d'entrenament preferides per a mantenir la teva planta a una altura compacta de 40-60cm durant tot el cicle de cultiu. En la setmana 4, la planta tindrà una tija gruixuda i robusta, fulles de ventall grans, i li estaran brollant preflors.

Blue chesee auto

Durant la floració, canvia el fertilitzant per guano de ratpenat i suc de fruita fermentada per a satisfer la major demanda de fòsfor de les plantes. Cap a la setmana 8, notaràs una forta olor de formatge en el teu espai de cultiu. Els filtres de carboni funcionen bé per a contenir l'olor en el quart de cultiu, mentre que alguns cultius associats (com la menta i l'alfàbrega) ajuden a camuflar l'olor en els cultius d'exterior. La Blue Cheese Acte produeix fins a 375g/m² en interior i 60-110g per planta a l'aire lliure.

Una vegada collits els cabdells, prepara't per a delectar el teu paladar amb sabors de formatge, terra, fruita i pebre. A mesura que desapareixen aquests sabors, sentiràs com comença a fer efecte un efecte estimulant.

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 setmanes despres de germinar
Estimulant, Lluït

Comprar Blue Cheese Auto


Fast Eddy Automatic CBD

Si busques una varietat de creixement ràpid amb sabors salats, et presentem la Fast Eddy Automatic CBD. Aquesta herba, rica en CBD, descendeix de les varietats Cheese, Juanita la Lagrimosa i una ruderalis. Una vegada que germinin les llavors, aquesta planta volarà fins a la collita en tan sols 10-12 setmanes. Al final de la primera setmana de la fase vegetativa, tindràs una plàntula de 5cm. Mantingues el nivell d'humitat entorn del 70% per a estimular un creixement sa. Entorn de la setmana 3, la planta ja mesurarà uns 18cm; doblega la tija cap avall acuradament i lliga'l, perquè les branques laterals creixin cap amunt i formin una canopia plana i productiva. L'aparició de preflors durant la setmana 4 marcarà la transició a la floració.

Fast eddy CBD

En la setmana 2 de la fase de floració, podràs veure uns cabdells immadurs replets de pistils blancs. Una inconfusible aroma a formatge començarà a inundar la teva zona de cultiu durant la setmana 3 de floració. En les dues setmanes prèvies a la collita, fes una rentada d'arrels perquè els cabdells siguin el més suaus possible. Prepara la teva zona d'assecat per a penjar fins a 450g/m² de cultius d'interior, i 80-130g per planta de cultius d'exterior.

Amb un 9% de THC i un 9% de CBD, aquesta herba et deixarà amb la ment lúcida i amb la sensació d'estar surant en un núvol, mentre gaudeixes de deliciosos sabors de formatge, cítrics i terra.

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
de 10 a 12 setmanes després de brotar
Calmant, Lluït

Comprar Fast Eddy Automatic CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.