Genètiques de cànnabis - Afganesa

Afghan genetics

La marihuana de genètica afganesa és el pilar principal en què es fonamenta el passat, present i futur de moltes guanyadores de Cànnabis Cups. Es creu que les robustes varietats autòctones d'Afganistan, purament índiques, van ser la primera marihuana consumida per l'ésser humà. Exactament on i per qui segueix sent un misteri i motiu d'un polèmic debat.

Existeixen proves arqueològiques recents que suggereixen que probablement anessin els pobles protoindoeuropeus els qui, fa uns 30.000 anys, van consumir cànnabis per primera vegada amb finalitats medicinals i rituals. Aquesta controvertida teoria és anterior a la de l'emperador xinès Shen Nung, i dóna un gir a la idea que el cànnabis va migrar d'est a oest gràcies a ell. També s'han trobat llavors de cànnabis carbonitzades a Romania que es remunten als temps dels Kurganes, fa uns 5.000 anys.

Creïs que anem massa lluny en la història? La hipòtesi que les varietats satives anessin introduïdes des de llocs desconeguts, i fossin adaptant-se al clima i condicions ambientals, evolucionant fins a les varietats índiques, és una altra teoria creïble. Hi ha moltes possibilitats i massa fets desconeguts.

D'alguna manera, la Kush va trobar una llar. Durant almenys l'últim parell de milers d'anys, ha estat la regió muntanyenca del Hindu Kush, fronterera entre Afganistan i Pakistan. Aquests petits arbustos de color verd fosc i de floració ràpida segueixen sent la font de la matèria primera, verda i enganxosa, per a la producció mundial d'haixix –competint només amb el Marroc.

Per descomptat, Royal Queen Seeds ha usat la genètica afganesa per desenvolupar alguns dels híbrids més potents i productius. Qualsevol banc de llavors de cànnabis que es de qualitat hauria de tenir almenys una varietat afganesa. Els mestres criadors de RQS van ser una mica més enllà. Fem un cop d'ull a les millors varietats carregades de potent genètica afganesa.

ICE

ICE

El primer és el primer. Si vas a nomenar una varietat com HISSI, les sigles de la qual signifiquen “Indica Crystal Extremi”, la genètica afganesa és un ingredient clau. De fet, aquest híbrid resinós és un plaer triple que combina genètica Afghan, Northern Lights i Skunk. Com és d'esperar, es tracta d'un cabdell súper potent que fondrà el teu cos mentre la teva ment solament pensa en menjar.

Després d'unes 8-10 setmanes de floració, la HISSI estarà ben coberta de tricomes i llista per collir. En cultius d'interior es recomana el sistema SOG, així com defoliar algunes de les fulles grans per incrementar la collita. Normalment les plantes no superen 1m d'altura, tingues-ho en compte a l'hora de plantar. És una planta que requereix molta fertilització i tolera dosis altes. En bones condicions, pot produir fins a 450g/m². Per als amants dels concentrats de cànnabis és simplement irresistible.

Ice
Afghan x Northern Light x Skunk
400 - 450 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 18%
Sativa 10% Indica 90%
500 - 550 gr/plant
150 - 200 cm
Setembre
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Ice

Special Kush 1

Special Kush 1

La Special Kush 1 ret homenatge a les muntanyes Kush més salvatges. Tornant a les arrels, els mestres de RQS han combinat i refinat la genètica afganesa vintage per crear un clàssic modern. Amb aquesta varietat, pots tenir un bon colocón per un preu realment baix. Però no deixis que això et confongui. No estem parlant d'una ganga cutre, és una Kush de la millor qualitat que et deixarà atrapat en el sofà.

Visualment, la Special Kush 1 és una varietat digna de portada d'un llibre sobre les potents índiques de la vella escola. Conreada en interior, és compacta i productiva, amb una altura per sota de 1m. Floreix en 7-8 setmanes. En exterior, en un clima mediterrani, pot aconseguir el seu màxim potencial: plantes de més de 3m, que poden produir fins a 500g cadascuna. La seva rica aroma a terra i haixix, unit als seus potents efectes físics, et convenceran que realment és especial.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Special Kush 1

Royal AK

Royal AK

Royal AK és la versió de RQS de la llegendària AK-47. Aquesta varietat és un híbrid de dominancia sativa, de gran qualitat i un aspecte molt atractiu. A pesar que el seu colocón és una autèntica explosió cerebral, les seves flors compactes i coberts de pèls taronges et podrien fer creure que es tracta d'un efecte més corporal, de tendència índica. La genètica afganesa no pot dissimular la seva aparença.

De cultiu fàcil en interior i exterior, aquesta varietat de floració ràpida no et farà esperar. En unes 8-9 setmanes de floració, les seves gegantes cues estaran llestes per a la collita. En interior, pots comptar amb recollir aproximadament 500g/m². El millor de tot, és que és fàcil manicurar els cabdells a causa de la seva increïble proporció entre flor i fulla.

Royal AK
Columbian, Mexican, Thai & Afghan
525 - 575 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 19%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
130 - 170 cm
Principis d‘ octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal AK

Northern Light

Northern Lights

La Northern Light és considerada per fumadors de tot el món com una potent varietat índica de gran qualitat. El seu llinatge és alguna cosa misteriós, però el que sí és segur és que es van creuar varietats afganeses i tailandeses, creant així la marihuana de “efecte sofà” preferida pels especialistes en índiques. Amb solament unes calades d'aquesta rica i completa marihuana, notaràs com et pesen les parpelles. La Northern Light és una bona opció per a la nit, ja que et deixarà fora de combat.

Fidel a les seves arrels afganeses, creix robusta i resistent, arribant fins a 1m d'altura. És ideal per a diferents estils de cultiu en interior, des d'un cultiu orgànic elemental fins a un sofisticat sistema hidropònic. Alguns principiants han obtingut una impressionant collita de 500g/m². En exterior, en un clima sec i càlid, pot aconseguir uns 2m, amb un rendiment de 500g per planta.

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Northern Light

Critical

Critical

Si vols una collita descomunal de grans cues i flors bestials, la Critical és el que cerques. Aquest monstre verd és apreciat per conreadors comercials d'Europa, i amb raó. A part del seu bon rendiment, que supera els 600g/m² tant en exterior com en interior, també és increïblement potent. El nivell de THC pot aconseguir el 20%. Tot en tan sol 7 setmanes de floració. La Critical és l'autèntica campiona dels pesos pesats, fusionant genètica afganesa i Skunk.

Els seus tons picants, a pebre i pi inundaran l'ambient, anunciant sens dubte la presència de la Critical. És important controlar l'olor. El seu sabor suau i lleugerament amarg et deixarà amb ganes de més. Ben entrada la floració, s'ha d'evitar la humitat excessiva per prevenir la formació de fongs en els seus cabdells.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Critical

Special Queen 1

Special Queen 1

Si vols la major collita de marihuana híbrida possible, necessites una mica de genètica afganesa per engreixar els cabdells. La Special Queen 1 és una fusió entre genètica afganesa, colombiana, Skunk i mexicana. Més que una diva, és una invasora de l'espai. La Special Queen 1 produeix un colocón potent i de llarga durada, que en dosis altes farà que t'enamoris d'ella.

En interior, pot produir fins a 650g/m². Les plantes, curulles de flors enganxoses, poden aconseguir una altura d'1,5m. Conreada en exterior, amb molt sol, pot convertir-se en una torre de 4m, produint fins a 500g per planta. La Special Queen 1 és un cultiu fàcil que florirà en 8 setmanes o menys.

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Special Queen 1

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese

La Cheese és una varietat de cànnabis del Regne Unit que va entrar amb força al món cannábic i va retornar a la família Skunk la categoria de marihuana d'alta qualitat. La Royal Cheese és la reinvenció d'una llegenda de RQS. Fidel als seus orígens afganesos, aquesta potent índica derivada de la Skunk #1 és una varietat amb pedigrí. Combina un colocón equilibrat entre cos i ment, amb les seves aromes i sabors Cheese únics.

La Royal Cheese és ideal tant per a novençans com para experts, a causa de la seva facilitat de cultiu en diversos substrats. Aquestes robustes plantes Skunk són bastant uniformes i no són molt exigents. La floració és una carrera al sprint i dura unes 6-8 setmanes. Amb aquestes plantes petites però matones, posaràs una mica de pernil i formatge en la teva plantació de marihuana.

Royal Cheese (Fast Flowering)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Principis d‘ octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal Cheese (Fast Flowering)

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.