Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

GENÈTIQUES DE CÀNNABIS RQS – BLUEBERRY

Bleberry

La Blueberry va ser el començament de la bella tendència a la hibridació de la marihuana. Tot va començar fa un temps a Estats Units, en algun lloc de Califòrnia i en algun moment de la dècada dels 70, amb l'encreuament de diversos gens autòctons. Es van necessitar tres varietats de pedigrí i diverses dècades de cria selectiva per obtenir la Blueberry que tots coneixem i adorem en l'actualitat. Els gens de Highland Thai, Purple Thai i Afghani mai s'havien combinat abans.

I això no va anar només la gènesi de la família Blue, també va suposar un gran avanç per als conreadors d'interior de tot el món. Durant els anys 80 i 90, es hibridizaban plantes sativas amb gens índicas sense descans. Per desgràcia, el preu que va caldre pagar pel ràpid avanç del cultiu d'interior va ser la pèrdua de les varietats sativas pures. L'èxit dels híbrids índica-sativa va canviar per sempre el panorama de la cultura del cànnabis.

El seu dolç i afrutado sabor a bayas ha fet de la Blueberry una icona de la marihuana amb els trets de creixement d'una índica “estirada”, de cogollos densos i resinosos, encara que els espais internodales poden ser bastant amplis durant la floració. Produeix gran abundància de compactes racimos florals, en lloc de cues allargades i esponjosas.

El seu perfil de terpens únic és, sense cap tipus de dubte, el principal motiu de la fama de la Blueberry. Altres trets addicionals són la seva tendència a desenvolupar tons blaus/violetes en temperatures fredes i la seva colocón deliciós, relaxant i durador, que no et deixa rendit en el sofà. Per això, la Blueberry és una marihuana obligatòria tant per a conreadors professionals com para productors propietaris de qualsevol part del món. Vegem un grapat de varietats que RQS ha fusionat amb el que té de bo la pegajosa Blueberry.

HAZE BERRY

HAZE BERRY

La Haze Berry posseeix aquest característic sabor dolç i afrutado del seu costat sativa. Mitjançant l'encreuament de la súper resinosa Shining Silver Haze amb la Blueberry original, RQS ha creat el que possiblement sigui la varietat de predominança sativa més saborosa que existeix.

Les seves plantes són altes i primes, i tendeixen a desenvolupar cues llargues i resinosas, amb cogollos compactes. Aconsegueix 1,5m d'altura en interior i pot arribar als 2m en exteriors amb climes meridionals. Es recomana començar aviat amb entrenament i/o podes. Aquests arbres dolços poden ser enormement productius, i les seves branques es podrien trencar a causa del pes dels seus densos cogollos. Sota il·luminació artificial, produeix collites de fins a 675g/m², i uns rendiments semblants però per planta a l'aire lliure en climes càlids. Si tens espai a la teva cambra de cultiu, la Haze Berry sens dubte es mereix un buit.

ROYAL BLUEMATIC

ROYAL BLUEMATIC

La Royal Bluematic és la versió autofloreciente de la Blueberry de RQS. La mescla d'una deliciosa marihuana de nivell expert amb gens ruderalis era d'esperar. L'híbrid autofloreciente d'última generació resultant posa la família Blue a la disposició dels micro-conreadors i els conreadors d'exterior que busquen discreció.

Deliciosos cogollos de Blueberry llests per a la seva collita en només 8-9 setmanes a partir de la germinació, massa bo per resistir-se. Discreta i de baix manteniment, la Royal Bluematic és un cultiu fàcil i apte per a conreadors de qualsevol nivell. Prepara't per obtenir 50-150g de cadascuna d'aquestes plantes frondoses, que no superen 1m d'altura en interior o en exterior en climes càlids.

BLUE CHEESE

BLUE CHEESE

La Blue Cheese és un híbrid de marihuana premium, compost per tal vegada el millor duo del planeta: ni més ni menys que la famosíssima Cheese del Regne Unit i la Blueberry original. Aquest híbrid és un veritable delit per al paladar. Amb la seva complexa mescla de fruits del bosc i almesc, l'aroma terrós de la Cheese perfuma l'aire i deixa un agradable regust en exhalar. El seu fort efecte corporal apareix després de molt poques calades.

La floració dura menys de 9 setmanes, oferint 500-600g/m² de collita amb el mètode SOG. En exterior supera la seva típica altura interior d'1-1,2m, arribant als 2m. En un clima càlid, cada planta pot produir més de 500g. El seu poda requerirà d'una mica més d'atenció i cures que la mitjana entre híbrids de gran qualitat, però no oblidis que amb totes aquestes fulles plenes de resina es pot elaborar un excel·lent haixix.

BLUE MYSTIC

BLUE MYSTIC

La Blue Mystic és un híbrid de Blueberry amb una mica de misteri. RQS ha desenvolupat una línia Blueberry de marcats trets índica per crear la Blue Mystic. Aquest membre de la família Blue és famós pel seu deliciós sabor i efectes sedants, ja que ha estat especialment seleccionada per aquestes extraordinàries qualitats índica.

L'estructura de la planta és petita i compacta, de menys de 1m d'altura i indicada per al mètode SOG. Fins i tot els novençans podran obtenir al voltant de 400g/m² després de 8 setmanes de floració. En exterior, la Blue Mystic es pot eixamplar i estirar fins als 2m, produint uns 450g per exemplar.

FRUIT SPIRIT

FRUIT SPIRIT

Els amants de les White i les Blue, que es preparin per somriure. La Fruit Spirit és el còctel de cànnabis dels vostres somnis. Aquest híbrid ofereix el deliciós sabor de la Blueberry i l'abundant producció de resina de la favorita dels coffeeshops holandesos, la White Widow. Tot això en un paquet compacte i resplandent. No et deixis enganyar pel seu aspecte; és una sativa disfressada. La Fruit Spirit també pot sorprendre amb el seu edificant colocón cerebral. Una herba que eleva el teu estat d'ànim pels núvols.

A la cambra de cultiu, és la imatge de la clàssica marihuana índica amb moltes branques. És més aviat petita i rares vegades supera el metre d'altura en interior, però té un enorme potencial quan es conrea amb la tècnica SOG i en espais reduïts. Perquè prosperi en exterior, s'ha de conrear en un clima càlid que li permeti aconseguir el seu ple potencial i adquirir una grandària d'arbust decent, d'aproximadament 1,5m.