• Sherbet Queen
 • Sherbet Queen

Sherbet Queen

Estimula el teu cervell amb sabor a fruites. La Sherbet Queen és la sensació índica que acaba amb tots els estereotips i indueix un fort efecte de ment i cos. Amb la mateixa genètica de la famosa Girl Scout Cookies, el seu sabor deliciós, aroma seductora i propietats medicinals proporcionen una experiència molt saludable. Buida la teva agenda i gaudeix d'una aventura eufòrica.
 4.5/5 (39) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 38.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Sherbet Queen: amb un sabor tan bo que gaudiràs de cada calada

La Sherbet Queen té tantes qualitats positives que és difícil saber per on començar. Podríem començar pel delicat aroma a fruites del bosc que atrapa els sentits, o els pistils de color taronja intens que rellueixen al sol del migdia. També podem estendre'ns parlant de la seva extraordinària herència, ja que és una descendent directa de la Girl Scout Cookies, famosa a tot el món. En el seu lloc, començarem amb el que fa a la Sherbet Queen tan atractiva per a una gran varietat de consumidors, tant amb finalitats medicinals com recreatives.

POSA FI A L'ESTRÈS DE LA VIDA MODERNA

El seu efecte intens no és típic d'una varietat 85% índica. En general, els consumidors esperen que una índica d'aquest tipus els deixi en un estat d'immobilitat, enganxats al sofà, mentre el seu efecte sedant fa la seva màgia amb els dolors i les molèsties. I existeixen certs elements d'això, encara que en realitat destaca pel seu efecte de caràcter animat, enèrgic i creatiu. Es necessita tota una tarda per a apreciar la complexitat de l'efecte de la Sherbet Queen. Però també et permet ser productiu si és el que cerques.

Si l'estrès de la vida moderna t'està començant a passar factura, aquesta herba és el remei perfecte. Lleugerament relaxant per al cos, és summament eficaç pel que fa a eliminar l'ansietat i les preocupacions. Amb un nivell de THC elevat, el seu excel·lent sabor terrós i efecte interessant no triguen a obrir-se pas pel teu cos i ment.

RESISTENT I ROBUSTA

L'única contrapartida a un efecte tan gratificant són els cabdells moderats que produeix. Afortunadament, necessita molt poc manteniment durant les etapes vegetativa i de floració, per la qual cosa podem perdonar-li  unes collites lleugerament inferiors a la mitjana. Té una bona resistència a la floridura, i si tens la sort de viure en un clima mediterrani, conrear-la a l'aire lliure és un plaer per als sentits. Quan es conrea en interior tampoc necessita massa atenció, però cal vigilar el nivell d'humitat. Llista per a collir entre finals de setembre i principis d'octubre, és un estupend projecte paral·lel per a conreadors amb experiència i una opció senzilla per a novençans.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 24 %
 • CBD: Baix
 • Collita en interior: 450 - 525 gr/m2
 • Collita en exterior: 450 - 500 gr/plant
 • Alçada en Interior: 80 - 120 cm
 • Alçada en exterior: 140-180 cm
 • Temps de Floració: 7 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Octubre
 • Genètica: Pink Panties x Sunset Sherbet
 • Tipus: Sativa 15% Indica 85%
 • Efecte: Cerebral and relaxing
 • Clima: Càlid
 • Aroma: Dolç, Afruitat

  By V. C. on 25/Mar/2020 :
  (3)

  Title : Sherbert Queen
  Comment : Honestly they have been in damn tissue almost a wewk now and no sign or root yet but Im still hopeful. Delivery was great, very discreet. Still 2 more seeds to try so may try the next one straight in soil amd see if that makes a difference...

  By E. B. on 03/Mar/2020 :
  (4)

  Title : bon gout
  Comment : J en ai fait l autre fois tres bonne weed à gouter un peu rocailleuses,chouette à tester, les 3 dernieres reçues n'ont pas germé, mais si ça pousse c est au top

  By H. M. on 26/Feb/2020 :
  (5)

  Title : SQ.
  Comment : Amazing strain and amazing smoke top quality strain.

  By J. D. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Awesome strain
  Comment : Very nice service. I receive my order in time. Now is time to grow. Thank you for your very good service. Love it

  By L. R. on 10/Feb/2020 :
  (2)

  Title : Difficult to grow
  Comment : It is a capricious strain. Of the three Sherbet Queens I received in immaculate and beautiful packaging, the first one germinated quickly but then developed very slowly in regular soil. Driving up the humidity helped a little but It is now over three weeks old and it is still a light green seedling at 8 cm height at its second pair of leaves, its stem being thin and feeble. Disappointing. The second one is about a week old and grows in coco, doing much better this time, with darker leaves although it grows much slower than its cousins and the leaves already have burnt tips. The third one was a small seed and is germinating for a week now with only a tiny bit of root showing after 3 days that doesn't seem to develop further. I still have hopes for the second seedling I mentioned, but all in all I'm not enchanted and it is likely I won't try this strain again. Perhaps it's my fault, considering all the other raving reviews, but other non-auto strains like the Honey Cream are doing much better with my setup.

  By L. K. on 14/Jan/2020 :
  (4)

  Title : Sherbet Queens
  Comment : Très bonne croissance et rendement parfaite je recommande sur se site 😉😉

  By P. L. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Super site reçu très rapidement et discrètement

  By M. M. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Sherbet queen
  Comment : 1st Time Grow. Looking forward to this one.

  By J. P. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Sherbet Toujours le même plaisir
  Comment : Encore une belle germination et un beau développement que du plaisir à suivre leur évolution. Merci à vous

  By P. T. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Sherbet Queen
  Comment : Swift delivery and fast germination. RQS has my recommendation!

  By I. D. on 18/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Leckerstes Weed
  Comment : Geschmacklich unübertroffen ,sehr zu empfehlen.

  By E. S. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Sherbet Queen
  Comment : Kam nach 10 Tagen an. Alle Samen sind gekommen U nun wachsen und wachsen sie. Werde dann noch darüber berichten

  By K. A. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Frost on frost
  Comment : The frostiest plant I've ever grown. She was a real stretcher rhis one. But amazing smell, taste and look. Never seen this much frost.

  By M. D. on 19/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Sherbet
  Comment : selecting phenos atm, they all have germinated (3/3), grow pretty well under sanlight q6w.

  By D. D. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Amazing!
  Comment : Gaat delivery and quality seeds


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.