Northern Light

Quan parlem de soques que han deixat la seva empremta en la genètica de les plantes de cànnabis actuals, hi ha uns quants noms que cal destacar, com la Northern Lights. Es creu que la combinació exacta de l’herència de la Northern Lights va sorgir de la costa oest americana
 4.5/5 (329) Write a review
nombre de llavors:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 amb IVA In stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (1)
 • Opinions (329)
 • Fotos de clients (9)

Una guanyadora de premis amb una historia fascinant

Quan parlem de soques que han deixat la seva empremta en la genètica de les plantes de cànnabis actuals, hi ha uns quants noms que cal destacar, com la Northern Lights. Es creu que la combinació exacta de l’herència de la Northern Lights va sorgir de la costa oest americana, originalment a partir d’11 llavors diferents. Cada una d’aquestes varietats s’ha creuat, entrecreuat i hibridat tant amb el pas dels anys que la genètica exacta encara és un misteri. Tanmateix, una cosa sí que és certa: la Northern Lights ha estat la base de moltes varietats clàssiques guanyadores de premis en la història del cànnabis.

Segons la llegenda, la Northern Lights era una planta exclusivament Indica de l’Afganistan, tot i que es creu que alguna de les 11 plantes originals tenia genètica tailandesa. Avui et presentem la nostra Northern Lights feminitzada; és una híbrida dominantment Indica però porta molta Sativa a l’estructura de les seves fulles.

1.2 m d'alçada en interior i 2 en exterior

La nostra Northern Lights feminitzada creix fins els 1,6 metres en interiors, però a l’exterior pot superar els 2 metre d’alçària. L’espai internodal és relativament més ampli, amb fulles llargues i primes que demostren l’origen Sativa. Durant el procés de floració, és quan l’herència afgana cobra vida amb cabdells densos i recoberts de resina que es formen a tota la planta; al mateix temps, també produeix una cua principal gegant.

Dona-li amor i et compensarà

Té un rendiment mitjà de 50-60 grams per planta, o uns 500 grams per metre quadrat sota bombetes de 600 vats. En cultiu exterior, pot oferir fins a 625 grams per planta, però necessitarà el clima càlid i agradable del sud d’Espanya, Califòrnia o nord d’Àfrica.  A ple sol i amb prou aigua i aliments, la Northern Lights creix com un arbre i ofereix un rendiment de resultats excel•lents.

La floració s’acaba al cap de 7-8 setmanes, tot i que alguns productors la recullen just a les 7 setmanes.  Durant el procés de floració, tots els buds es formen amb una capa lleugerament coberta de resina que comença a brillar cap al final del cultiu.

"The Queen of Stone Head"

La Northern Lights et deixa simplement inconscient i tirat al sofà durant uns quants minuts. L’herència afgana realment brilla en aquesta marihuana i qualsevol que busqui un viatge potent, no ha de buscar res més que la Northern Lights feminitzada.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 575 - 625 gr/plant
 • Height Indoor: 100 - 160 cm
 • Height Outdoor: 180 - 220 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Northern Light S1
 • Tipus: Sativa 0% Indica 100%
 • Efecte: Relaxant + euphoria
 • Aroma: Dolç, Afruitat, Especiat
 • Clima: Mild
   

  By T. R. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : As it shoud
  Comment : Perfect grow

  By J. T. on 31/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Classic
  Comment : Always perfect

  By M. T. on 29/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Great service!
  Comment : All seeds popped and 4 out of 5 survived, but going strong. Package took a while to arrive to Ireland but it was christmas. Excellent communication with friendly staff.

  By A. B. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Very pleased with my purchase!

  By A. M. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Title : RQS NL
  Comment : Non delude mai le aspettative.

  By A. N. on 16/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Bobbel
  Comment : Superschnelle und diskrete Lieferung. Samen gehen alle auf und mit guter Pflege werden sie schön groß. So bringt Anbauen Spaß.

  By B. J. on 15/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Exzellent
  Comment : Einfach Super!

  By A. B. on 08/Jan/2019 :
  (4)

  Title : Satisfait
  Comment : Rapidité de livraison, paquet discret ,c'est Ok!

  By T. V. on 07/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Big plants, big yield!
  Comment : Huge plants and harvest! Mine grew over 2 metres tall outdoor. Would recommend.

  By M. K. on 07/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Super Keimquote - schnelle, zuverlässige Pflanze
  Comment : Von der Keimquote her kann man schon überzeugt sein, dass man hier großartige, frische Samen bekommt und dass aus denen auch vernünftige Pflanzen werden. Stabil und knackig - um es auf den Punkt zu bringen.

  By J. D. on 02/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Livraison et germination au top !
  Comment : Déjà une bonne odeur, ça promet !

  By M. S. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Good grow
  Comment : This was my first non-cbd seed. It was also the first to achieve 1gram per Watt yield. Topped once and LST. Taste is pleasant but the effect could be too much for beginners. Start small.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From paul ronse | 2018-05-15 23:51:18

Hi, do you think this cold be planted outside in belgium climate ? ( and is it not late to start ? maybe better use some autoflo ? )

Royal Queen Seeds Team

You can grow this strain on your country but if you are looking for some more specific options, please refer to the following article: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Only registered user can ask a question. Login
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

5 More resistant Strains

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

5 More resistant Strains

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.