The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

No hi ha molts ceps índica, a excepció potser de la mítica G-13, que hagin aconseguit una fama i un reconeixement tan generalitzats com la Northern Lights. Considerada com un cep obligatori en els cultius d'interior, i formant part de moltes de les genètiques de cànnabis d'avui dia, la Northern Lights continua sent molt popular entre conreadors i fumadors d'herba. Si t'agrada el cànnabis, és molt probable que hagis provat la Northern Lights o una de les seves variants.

Des que la Northern Lights va entrar en escena a mitjan dècada dels 80, ha guanyat innombrables premis de cànnabis a tot el món. Les seves qualitats excel·lents li han donat la reputació de ser una de les varietats de marihuana més benvolgudes de tots els temps. La seva genètica s'ha utilitzat com a base per a moltes varietats de dominància índica molt populars avui dia, com la White Widow, la Chronic, la Haze, la Special Kush, i moltes més. Donem un cop d'ull més de prop a aquest clàssic índica, una varietat realment llegendària.

LA HISTÒRIA I ELS ORÍGENS DE LA NORTHERN LIGHTS

Com sol ocórrer quan s'analitza la història de ceps llegendaris com la Northern Lights, els orígens exactes del cep estan envoltats de misteri. Es diu que va ser creada originalment per una persona coneguda com "L'indi", en algun lloc d'una illa prop de Seattle, Washington, als Estats Units. Hi ha qui diu que la planta podria haver arribat al misteriós "indi" des de la costa oest, tal vegada de Califòrnia o Oregon.

Es diu que "l'indi" va conrear 11 plantes, possiblement a partir de les Afghani autòctones, a les quals va nomenar Northern Lights #1-11. Va comparar acuradament les plantes per les seves collites, efectes i altres qualitats. Això li va deixar amb dues plantes que van sobresortir entre les altres a causa de la grandària tan gran dels seus cabdells, les seves collites abundants i una producció elevada de resina: les Northern Lights #5 i #1.

Possiblement, la Northern Lights no s'hauria donat a conèixer si no fos pel "Rei del Cànnabis" i fundador del primer banc de llavors d'Holanda, Nevil Schoenmakers.

Segons alguns, va ser ell qui va descobrir el cep en un dels seus viatges als Estats Units a principis dels anys 80. Segons compte la història, va portar esqueixos femenins de la planta a Holanda, on estava experimentant amb genètiques de cànnabis de tot el món.

En 1985, va introduir la primera variant del cep recentment descobert en el seu "The Seed Bank of Holland". La Northern Lights #1, que va comercialitzar com una índica afganesa pura endogàmica, va desaparèixer de les botigues i ràpidament es va convertir en un èxit de vendes. Va creuar algunes de les altres variants de la Northern Lights amb una sativa tailandesa, que és també la raó per la qual moltes de les variants de la Northern Lights es venen avui dia com a creus de Afghani índica i sativa tailandesa.

Una vegada la Northern Lights va entrar en escena, de seguida va començar a guanyar un munt de premis per tot el món.

Northern Light

Northern Light
23_genetic background_1 Northern Light S1
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 100%
34_yield outdoor_1 575 - 625 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Northern Light

CONREAR UNA LLEGENDA: PER QUÈ ELS CONREADORS DE CÀNNABIS ADOREN LA NORTHERN LIGHTS?

Els conreadors d'herba consideren la Northern Lights una índica imprescindible en el cultiu d'interior, per moltes raons. Adoren la planta perquè és fàcil de conrear i floreix en 8 setmanes. Si la conrees en hidro, és fins i tot més ràpida, triga solament 6 setmanes. D'aquesta manera, els conreadors saben que amb ella sempre poden comptar amb una producció excel·lent.

La Northern Lights creix com una planta compacta i espessa, amb cabdells ferms i fàcils de retallar, gràcies a un espai internodal molt ampli. Alguns fenotips del cep, com el fenotip original NL #1, poden desenvolupar solament una cua, la qual cosa la converteix en una planta alta i espigolada, amb aspecte d'un "pal d'herba". Però és més habitual que el cep creixi en forma de petit arbre de fulla perenne amb una tija central gran i envoltat per quatre o cinc branques laterals, similar a la Northern Lights #2 original.

A pesar que els cabdells del cep són grans i molt compactes, no són massa densos com perquè la floridura sigui un problema. Això fa que la Northern Lights també sigui una varietat ideal per a conrear-la en condicions humides. A mesura que la planta madura, els seus cabdells verd fosc es cobreixen d'una capa gruixuda i brillant de tricomas.

Si demanes les teves llavors de Northern Lights en Royal Queen Seeds, tens la garantia que totes són feminitzades. D'aquesta manera, t'assegures que només conrees femelles, la qual cosa fa que el cultiu sigui encara més fàcil.

La Northern Light triga a florir unes 7-8 setmanes fins que està llesta per a collir. Encara que, depenent de factors com la temperatura, la llum i la fertilització, pot retardar-se una mica.

A causa de l'herència Afghani de la Northern Lights no és d'estranyar que a la planta li encanti el sol. És molt resistent als climes secs i la sequera, i també es desenvolupa perfectament en exterior, sota condicions poc favorables. Si la plantes en un bon substrat i l'alimentes i regues amb moderació, pot aconseguir una altura molt respectable. En comparació amb altres ceps, la Northern Lights és molt resistent i robusta, la qual cosa fa que sigui fàcil de conrear en una gamma molt àmplia d'entorns.

Encara que avui dia es poden trobar moltes variants de la Northern Lights, la planta sol aconseguir una altura d'uns 100-160cm en un entorn d'interior típic. Una planta d'aquesta altura es pot manejar fàcilment, i a més et donarà collites excel·lents. Com a mitjana, pot produir fins a 550g/m². Si la conrees en exterior, pot aconseguir una altura de 180-220cm amb collites de fins a 625g per exemplar, llista a la fi de setembre.

Si vols conrear la variant autofloreciente de la Northern Lights, pots fer-ho també amb la nostra *Northern Light Acte. La Northern Light Acte és una mica més baixeta, entre 80-120cm, i ofereix la comoditat de no haver de preocupar-te pels cicles de llum quan la conrees. Es pot mantenir donant-li entre 18 i 22 hores de llum des de la llavor fins a la collita. També floreix una mica més ràpid. Amb la varietat autofloreciente de la Northern Lights, pots treure fins a 550g/m² en interior i fins a 220g per planta en exterior.

Northern Light Indica

NORTHERN LIGHTS: EFECTE I SABOR D'UNA LLEGENDA DEL CÀNNABIS

La Northern Lights no seria una llegenda si no fos per l'experiència cerebral i corporal tan increïble que indueix, gràcies a les seves veritables arrels d'índica afganesa. Amb un 18% de THC, no és massa radical, però sí prou potent com per a relaxar-te de cap a peus. El seu efecte no sols és profundament calmant, sinó que també et donarà un bon subidón d'eufòria, la qual cosa la converteix en una herba ideal per a alleujar l'estrès. No és d'estranyar que continuï sent una de les favorites entre els amants de les índiques de tot el món!

A més, el seu efecte equilibrat també pot proporcionar un bon potencial terapèutic per als consumidors medicinals. La Northern Lights pot ajudar a alleujar el dolor, calmar els músculs i combatre l'insomni. Amb el seu efecte relaxant i feliç, també és una excel·lent herba per a ajudar amb l'ansietat i altres trastorns de l'estat d'ànim.

Fumar la Northern Lights no sols et proporciona una experiència genial gràcies al seu gran efecte índica. El seu sabor és igual d'excel·lent i serà un plaer fins i tot si ets un fumador experimentat. Combina sabors terrosos amb notes de pi i una dolçor deliciosa, en un sabor increïble de la vella escola, que rarament es troba avui dia.

NORTHERN LIGHTS: A TRUE CLASSIC THAT IS STILL REWARDING TODAY

Some cannabis strains are famous, but it takes a little more to make a strain into a legend like Northern Lights. What makes a cannabis strain a true classic is its ability to be just as impressive when it debuts as it is today. Northern Lights can already look back on more than three decades of success, yet the strain still continues to be as fun and rewarding as ever.

NORTHERN LIGHTS: UN VERITABLE CLÀSSIC QUE CONTINUA GUANYANT PREMIS

Els criadors van creuar amb èxit la Northern Lights amb una varietat ruderalis robusta per a donar lloc a la Northern Light Automatic, un cep petit i fàcil de conrear. Així i tot, produeix collites fantàstiques i presenta moltes de les qualitats impressionants de les seves predecessores tan famoses a nivell internacional.

A més, la NLA compta amb un parell d'avantatges únics en si mateixa. La seva genètica autofloreciente significa que floreix sense necessitat de canvis en el cicle de llum. D'altra banda, presenta una resistència elevadíssima als canvis de temperatura, insectes plaga i fongs patògens, per la qual cosa és perfecta per a principiants a la recerca del sabor de la Northern Lights o conreadors amb experiència i amb ganes d'una collita fàcil.

La majoria dels ceps autoflorecientes no poden competir amb les seves companyes fotoperiódicas pel que fa a productivitat. En aquest cas, la Northern Light Automatic va a contra corrent. Per a un exemplar tan petit, produeix collites molt substancioses.

Northern Lights Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.