The RQS Blog

.


By Ryan Najjar Reviewed by: Gloria Payá

Encara més que amb qualsevol altra droga, els conceptes erronis sobre el THC són tan visibles com la realitat. No és una substància perfecta, però els conservadors tendeixen a creure només en la informació més nociva, sense importar si és veritat o mentida.

QUÈ ES EL THC?

En primer lloc, no es diu simplement "THC"; el nom complet és trans-Δ⁹-*tetrahidrocannabinol, i és un dels 113 cannabinoides que es troben en el cànnabis. A més de ser el cannabinoide més abundant en la majoria de les varietats de cànnabis, el THC també és el principal compost psicotròpic.

En poques paraules, els cannabinoides són composts que actuen sobre els receptors endocannabinoides del cos per a produir diversos efectes. Curiosament, el THC s'uneix al mateix receptor en el cervell que el cannabinoide anandamida, produït internament, que és una substància química associada amb el famós "injecció del corredor".

Per molt populars que hagin estat els efectes del THC al llarg de la història, la recerca seriosa només es va iniciar a partir de 1964. Per què? Bé, va ser aquest any quan el químic israelià Raphael Mechoulam va aïllar i va sintetitzar el THC de l'haixix libanès. Una vegada aconseguit això, els científics de tot el món van poder començar a investigar els veritables efectes del THC.

How-THC-Binds-to-Cannabinoid-Receptors CB1

QUINS SÓN ELS EFECTES DEL THC?

El THC és el culpable de l'efecte que sents, però els seus efectes van molt més allà.

BENEFICIS

Si ets com la majoria dels fumadors de cànnabis, el principal atractiu del THC és que et col·loca.Si aprofundim més, hi ha unes quantes sensacions clau que componen la majoria dels cecs de THC. Els efectes varien entre les varietats índica i sativa, però les sensacions de relaxació, eufòria, fam i una percepció més lenta del temps són bastant freqüents, igual que el riure i l'augment del ritme cardíac.

L'efecte del THC també té el potencial de proporcionar algun alleujament del dolor, entre altres avantatges. Les recerques encara es troben en les seves primeres fases, però els estudis suggereixen que les persones que pateixen malalties com a insomni, migranyes, TEPT i inclús càncer poden trobar un alleujament potencial en aquest compost.

Les persones que sofreixen d'esclerosi múltiple i fibromiàlgia també poden beneficiar-se del THC, així com els que experimenten problemes de nàusees i inflamació.

INCONVENIENTS

El THC no està exempt d'efectes secundaris. Simplement centrant-nos en el seu efecte, els símptomes de pèrdua de memòria a curt termini són habituals, i alguns consumidors fins i tot poden experimentar una ansietat i paranoia importants.

I això només quan estàs col·locat; però els efectes a llarg termini, encara que hi ha menys recerca sobre ells, resulten encara més preocupants.

Com amb la majoria de les drogues, sempre existeix la preocupació de desenvolupar tolerància, la qual cosa és bastant probable amb la marihuana. Al seu torn, l'addicció psicològica també pot convertir-se en un risc. Tanmateix, això també s'aplica a gent amb una forta atracció per qualsevol menjar, beguda, substància o activitat. Afortunadament, a diferència de les drogues més dures, el cànnabis no causa una dependència física.

Tanmateix, això no significa que ho tinguem tot clar. Un estudi[1], per exemple, suggereix que els problemes de memòria causats pel THC poden tornar-se permanents amb el consum a llarg termini. Si tens una predisposició a condicions psicòtiques, el THC també pot provocar que els símptomes es presentin abans[2]..

La bronquitis també és un possible problema, però això només es deu a l'acte de fumar, que, com veurem més endavant, no és l'única manera d'ingerir THC.

THC VS. CBD

Quina és la diferència entre el CBD i el THC?

Principalment, el CBD no és psicotròpic, la qual cosa significa que no pot col·locar-te. De fet, en lloc de provocar un cec, es creu que el CBD contraresta alguns dels efectes secundaris del THC. Dit això, els cannabinoides funcionen bé en conjunt, i en realitat es potencien mútuament de diverses maneres clau. Pots llegir més sobre aquest tema en aquest article..

MÈTODES D'INGESTIÓ

No importa quin tipus d'efecte busquis amb el THC, tot comença amb la descarboxilació. En resum, això es refereix a l'acte d'eliminar un grup carboxil d'un compost. Això converteix el THCA dels cabdells de cànnabis en el conegut THC psicotròpic.

Si això sona massa complicat, no et preocupis, l'única cosa que significa en aquest context és escalfar l'herba. La temperatura d'una flama lleugera, per exemple, és més que suficient per a causar aquesta reacció. Dispositius com els vaporitzadors fan el mateix, però a temperatures encara més baixes

FUMAR HERBA SECA

Aquest és, des de lluny, el mètode més habitual, i el que la majoria ens imaginem quan pensem a col·locar-nos amb herba. Casualment, també és el més simple. Només has de picar un cabdell, agafar una pipa d'aigua, un "bubble" o una pipa, i omplir-los (o fer-te un porro), calar-los foc i fumar. És així de simple!

No és el mètode més eficaç en termes de biodisponibilitat, la qual cosa significa que no és massa potent, però és fàcil, accessible i prou efectiu. A més, a qui no li agrada la sensació d'embolicar-se un bon porro o preparar-se una cassoleta després d'un llarg dia?

L'únic inconvenient en aquest cas és l'altíssima temperatura de l'herba quan es crema. Això mata els terpens, i pot causar problemes relacionats amb el fum a llarg termini. Tingues en compte que ens referim als perills del fum en si, no a la substància que estàs inhalant.

Smoking-Dry Cannabis

VAPORITZACIÓ

El futur està arribant ràpid, i porta un vapejador d'herba a la butxaca. A diferència de l'hàbit de fumar tradicional, la vaporització escalfa el que estàs fumant a una temperatura relativament més baixa, mentre continua provocant la descarboxilació. De fet, pots vapejar a temperatures de tan sols 110 °C i així i tot sentir el THC.

Alguns vaporitzadors funcionen només amb herba seca, mentre que d'altres estan dissenyats per a processar concentrats (dabbing, ceres, crumble, etc.). Aprofitaràs millor la teva herba seca quan la consumeixis així. No obstant això, les ceres o "waxes" sens dubte tindran una major biodisponibilitat en termes generals.

Vapejar també et dóna l'avantatge de la discreció, ja que la majoria dels vaporitzadors d'herba tipus bolígraf a penes es diferencien dels de nicotina.

Vaporizing-Cannabis

SUBLINGUAL

Al no implicar cap tipus de font de calor, els olis de cànnabis o de THC s'han convertit en una opció atractiva per a molts. La biodisponibilitat no és tan alta com amb el dabbing, però continua sent una dosi potent, i l'absència de fum i vapor és un gran avantatge.

L'única cosa que has de fer és deixar caure una mica d'oli o tintura de cànnabis sota la teva llengua i esperar uns 20 minuts perquè els efectes es comencin a notar. Aquest mètode d'administració ha guanyat acceptació entre els consumidors de CBD, i els amants del THC també estan començant a percebre els seus avantatges.

Tinctures-Cannabis

COMESTIBLES

Fumar o vapejar THC és una cosa, però el tema canvia bastant quan ingereixes herba. Les diferències més importants, òbviament, són el retard en l'aparició dels efectes i la naturalesa forta i prolongada d'aquests. No és que menjar herba d'alguna manera faci més fort al THC, sinó que el propi THC canvia.

En concret, quan el THC arriba al fetge, es metabolitza en 11-hidroxi-THC, un derivat amb efectes psicoactius molt més forts. Com a resultat, una vegada que el comestible fa efecte després d'una o dues hores, pots esperar estar col·locat durant unes 6-8 hores. Si pots mantenir la calma en públic, aquest també és el mètode d'ingestió més discret de tots.

Edibles-Cannabis

EXTRACTES

Els extractes de THC, la popularitat dels quals ha augmentat en els últims anys, són compatibles amb rigs per a dabbing i alguns vaporitzadors. Aquests concentrats són extremadament potents, amb un contingut mitjà de THC del 65-80%. També ocupen menys espai, en ser més concentrats, i no es necessita molta quantitat per a col·locar-se.

Tant si utilitzes un rig de dabbing com un vape pen, els extractes poden ser molt interessants. A mesura que la legalització del THC vagi estenent-se, es tornaran més accessibles, així que prepara't per a familiaritzar-te amb ells.

Concentrates-Cannabis

AUMENTAR O INTENSIFICAR ELS EFECTES DEL THC

Si ets un fumador experimentat que busca una manera d'intensificar l'efecte del THC, hi ha algunes estratègies a tenir en compte

Primer, assegura't que estàs triant un cabdell o un extracte d'una varietat potent. Si fumaràs en flor, també hauries d'assegurar-te que l'emmagatzemes correctament i te la fumes com més aviat millor.

També pots menjar aliments rics en pinè i mircè, com la sàlvia, farigola, mango i bròcoli, per a augmentar la intensitat del THC. A més de tot això, un simple canvi en el moment del dia en què sols fumar pot fer meravelles. Finalment, si pots prendre't un descans durant una setmana o més, la teva tolerància es reduirà considerablement, i et col·locaràs molt més la pròxima vegada que fumis.

CALMAR ELS INTENSOS EFECTES DEL THC

No obstant això, suposem que tens el problema contrari. Potser no has fumat en una temporada, o no fumes sovint, i l'herba t'estigui pegant massa fort. Si tens una mica de CBD a mà, seria la millor manera de disminuir els efectes del THC. Però és més probable que tinguis accés a menjar i aigua, així que hidratar-te i menjar probablement és el teu primer pas.

L'exercici també pot ajudar, però no coneixem molta gent amb ganes de sortir a córrer quan estan massa col·locats. El que sí que tenen ganes de fer, per descomptat, és dormir, que també ajuda. Per estrany que sembli, també es poden fer olor o mastegar grans de pebre[3] per a contrarestar un efecte excessiu de THC. A part d'això, tracta de distreure't del fet que estàs col·locat amb una dutxa freda o una mica de música. Això no disminuirà la quantitat de THC en el teu organisme, però pot ser útil igualment.

ELIMINAR EL THC DEL COS

El THC no desapareix quan deixes d'estar col·locat. Tens un examen de drogues ràpid? Això pot ser un problema seriós depenent de la quantitat que consumeixis.

Hem d'aclarir, no obstant això, que aquestes proves no detecten el THC en si mateix. Més aviat, analitzen un metabòlit inactiu anomenat THC-COOH, que resulta de la descomposició del THC en el cos.

Fins i tot si no fumes molt sovint, pot romandre en el teu cos durant unes quantes setmanes. Els consumidors habituals ho tenen més complicat, ja que el compost roman en l'organisme durant dos mesos o més. No obstant això, el pas del temps no és l'única solució. De fet, hi ha bastantes mesures que pots prendre per a assegurar-te que estàs llest per al dia de la prova.

Per a començar, en cas que no se t'hagi ocorregut ja, hauries de deixar de fumar definitivament fins que la prova hagi passat. A continuació, agafa una mica d'aigua i posa't a beure. Hauries de beure molt més de l'habitual, però no et passis de la ratlla. Es tracta de baixar la concentració de THC-COOH en la teva orina, però si està massa diluïda, podrien sospitar i tornar a fer-te la prova.

Les begudes detox també són útils, ja que estan fetes a base de diürètics per a ajudar-te a orinar amb freqüència. No obstant això, poden ser bastant cares si es compren ja preparades. Recomanem fer-les i usar-les per a prendre algunes pastilles de carbó activat. A nivell mèdic s'utilitzen amb l'objectiu de controlar les sobredosis, així que el carbó fa meravelles en l'eliminació de substàncies no desitjades del cos.

VARIETATS DE ROYAL QUEEN SEEDS RIQUES EN THC

Ara que has après tot sobre el THC i saps com eliminar-ho del teu organisme, probablement et sents amb ganes de cultivar alguns cabdells carregats de THC. Afortunadament, has vingut al lloc correcte. Tenim una de les seleccions de llavors de major qualitat a Europa, i les nostres varietats riques en THC no són una excepció.

COOKIES GELATO

Aquesta varietat és un nou membre de la família Royal Queen Seeds, i ja està aquí tractant-se entre les millors. Procedent de les mítiques Girl Scout Cookies i Gelato, la Cookies Gelato va heretar un contingut de THC increïblement alt del 28%. El seu equilibri híbrid significa que sentiràs un efecte cerebral realment eufòric juntament amb una ona de relaxació per tot el cos. A més, t'ofereix alguna cosa més que un gran efecte, gràcies a la seva dolça aroma i sabor ensucrat que fa honor al seu nom.

Tindràs un munt d'aquests potents cabdells quan acabis de conrear-la. Amb les cures apropiades i tècniques d'entrenament com el LST, pots aconseguir la barbaritat de 600g/m² en interior! El cultiu en exteriors encara és més productiu, proporcionant-te uns 600-650g per planta.

Cookies Gelato

Cookies Gelato

COOKIES GELATO

Genetic background Girl Scout Cookies X Gelato 33
Yield indoor 500 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 130 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 28% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 550 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 180 cm
Harvest time Mid October
Effect Relaxed, Physical

Buy Cookies Gelato

TRIPLE G

Una altra novetat en el nostre catàleg, aquest cep té un pedigrí molt prestigiós. La Green Gelato, la nostra versió de la mítica Gelato, és la primera mare, però què significa l'altra G? Bé, no és una altra cosa que la nostra versió de la Gorilla Glue, la Royal Gorilla. El resultat és una delícia indica-dominant (85%) i monstruosament potent (26% THC), omplint l'aire amb una aroma terrosa i picant mentre tocs a fruites del bosc i xocolata arriben a la llengua.

Sent predominantment índica, aquesta planta té un manteniment bastant baix. Et donarà uns 525-575g/m² en interior, i 600-650g per planta si pots conrear-la en exterior.

Triple G

Triple G

TRIPLE G

Genetic background Gorilla Glue #4 X Gelato 33
Yield indoor 500 - 575 gr/m2
Height indoor 90 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 26% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 85% Indica
Yield outdoor 550 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 180 cm
Harvest time Mid October
Effect Clear High, celebral

Buy Triple G

ROYAL GORILLA

Com esmentem abans, aquest cep és la nostra versió de la llegenda Gorilla Glue. Encara que és relativament nova, la Royal Gorilla s'ha guanyat el respecte de tot el món per dret propi. Els cabdells solen arribar a un 24-26%, però no és estrany que certes plantes arribin a un 30% de THC. Abraça les papil·les gustatives amb un mosaic de sabor terrós i pi, impregnant els seus voltants amb notes olfactòries similars. Sent un híbrid perfectament equilibrat, quan aquesta varietat fa efecte, es pot esperar una eufòria cerebral embolicada en una vibració freda.

S'espera que la Royal Gorilla trigui unes 9-10 setmanes a florir, produint 500-550g/m² en interior i fins a 600g per planta en exterior.

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Royal Gorilla

VARIETATS AMB BON EQUILIBRI DE THC:CBD DE ROYAL QUEEN SEEDS

Si ets més aviat un fumador ocasional, les varietats anteriors poden semblar-te una mica excessives. En lloc de quedar-te cec, potser busques una abraçada relaxant i afectuosa de la varietat que triïs. Resulta que l'equilibri entre THC i CBD ofereix exactament això. No sentiràs tant d'efecte psicoactiu, però sens dubte trobaràs el camí al país de la relaxació després d'unes quantes calades.

EUPHORIA

La Euphoria, amb el seu nom tan apropiat, pot ser que no et col·loqui massa alt, però et farà sentir-te com a nou/a. És una mescla de la Royal Medic rica en CBD, i la impressionant Shark Shock. Amb un alt contingut de CBD i un modest 9% de THC, aquest equilibri augmenta els beneficis de tots dos cannabinoides. Inclinant-se cap a l'extrem de l'escala índica, la calma, la frescor i la sensació de serenitat d'aquest cep són incomparables.

Aquesta planta aconsegueix una altura respectable de 100-140cm en exterior, i només aconsegueix els 60-100cm en interior. La recompensa és abundant, amb collites de 500g/m² i 500g per planta en interior i exterior respectivament.

Euphoria by Royal Queen Seeds

Euphoria

Euphoria

Genetic background Great White Shark x CBD dominant plant
Yield indoor 450 - 5002
Height indoor 60 - 100
Flowering time 8 weeks
THC strength THC: 9%(aprox.) / CBD: High
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 00% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time Early October
Effect A motivating and inspiring feeling

Buy Euphoria

ROYAL HIGHNESS

I finalment, però no menys important, hem de presentar els nostres respectes a la família reial, en concret a la nostra altesa, la Royal Highness. En tractar-se d'una mescla de ceps amb un alt contingut de CBD i impressionants híbrids, l'efecte psicoactiu d'aquest cep no serà massa intens. No obstant això, experimentaràs un efecte clar i actiu que podràs mantenir durant tot el dia sense renunciar a la productivitat. Sembla una índica, però els efectes són molt més semblants als de la típica sativa.

Curiosament, en aquest cas, cultivar en interiors maximitzarà la teva productivitat, aconseguint els 600g/m². En exterior, es pot arribar a uns 475g per planta.

Royal Highness

Royal Highness

ROYAL HIGHNESS

Genetic background Respect 13 x Dancehall 24
Yield indoor 550 - 600 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 9 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: High
Blend 60% Sativa, 40% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 425 - 475 g/per plant (dried)
Height outdoor 80 - 110 cm
Harvest time Early October
Effect A clean and clear high without euphoria

Buy Royal Highness

External Resources:
  1. Association Between Lifetime Marijuana Use and Cognitive Function in Middle Age: The Coronary Artery Risk Development in Young Adults (CARDIA) Study | Adolescent Medicine | JAMA Internal Medicine | JAMA Network https://jamanetwork.com
  2. Cannabis use is associated with 3 years earlier onset of schizophrenia spectrum disorder in a naturalistic, multi-site sample (N = 1119) - ScienceDirect https://www.sciencedirect.com
  3. Taming THC: potential cannabis synergy https://www.ncbi.nlm.nih.gov
Avís d'exempció de responsabilitat:
Aquest contingut està destinat únicament a finalitats educatives. La informació oferta procedeix de recerques recopilades per fonts externes.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.