Metges i mals de cap

La causa de les migranyes ha estat una qüestió molt debatuda i, en l'actualitat , n'existeixen prop de trenta causes possibles. També hi ha unes dotze classes diferents de fàrmacs que s'utilitzen actualment per al tractament. Òbviament, això pot resultar confús per a metges i pacients. Els sedants que es recepten, com fenobarbital, i els tranquil•litzants menors, com Valium i Ativan, presenten una llarga llista d'efectes secundaris. Les sales d'urgències són lloc de visita freqüent pels qui pateixen migranya , on s'acostuma a administrar injeccions de Demerol per controlar els atacs de migranya.

El pacients estan d'acord en què el cànnabis funciona

Desesperats per trobar un alleujament , molts pacients han recorregut a tractaments alternatius. Pacients com l'Edie L., un corredor de borsa graduat en Dret de trenta-vuit anys, han trobat que el cànnabis pot reduir al mínim els efectes de la migranya. Després de visitar nombrosos especialistes i sotmetre's a diversos procediments com la punció lumbar, l'estudi de les ones cerebrals i les entrevistes psiquiàtriques, l'Edie es va adonar que la marihuana li alleujava les migranyes. De seguida va saber que els efectes secundaris del cànnabis eren mínims en comparació amb els de la gran quantitat de pastilles que normalment prenia. Finalment, l'Edie va conèixer un metge disposat a receptar-li Marinol, una forma de cànnabis oral, que va acabar amb els seus atacs de migranya.

migraine cannabis pill headache treatment

Pastilles de Marinol per a les migranyes

Els California Cannabis Doctors semblen estar a l'avantguarda en el tractament de les migranyes amb cànnabis. Un dels beneficis del Marinol és que no té els efectes típics d'una fumada de marihuana. Aquest és un benefici obvi per a la majoria de les persones, ja que poden seguir amb les seves vides quotidianes. La llista d'efectes secundaris negatius del Marinol és una mica més llarga, en canvi. Com que el Marinol s'administra per via oral, triga una o dues hores a ser efectiu.

Això pot ser un problema. Les migranyes generalment apareixen de sobte i sense previ avís. Esperar una o dues hores que arribi l'alleujament sovint no és una opció. D'altra banda, un dels efectes secundaris de les migranyes són les nàusees,  i prendre pastilles pot augmentar-les encara més. Per últim, el Marinol és molt car. El seu preu pot arribar a ser extremadament prohibitiu per a la majoria dels patidors. 

Fumar marihuana per combatre les migranyes

Atès l'alt cost del Marinol, el pacient Edie es va veure obligat a recórrer a mitjans il•legals per consumir cànnabis. Això li va exposar a un risc evident, però no es podia resistir als beneficis de fumar cànnabis. La potència del cànnabis il•legal varia, per això és difícil predir els nivells adequats de consum. Per desgràcia, el cas de l'Edie no n'és el primer. Actualment, la majoria dels metges no coneixen o no volen acceptar els beneficis del cànnabis i/o Marinol per combatre les migranyes.

Sembla que el camí més ràpid i segur per a l'alleujament de la migranya és inhalar els vapors medicinals del cànnabis a través d'un vaporitzador. En fer això, els efectes d'alleujament beneficiosos per migranyes i cefalees es produeixen en menys d'un minut! Tot i que encara s'està duent a terme la investigació, es creu que els cannabinoides que conté el cànnabis també poden combatre el càncer, l'epilèpsia , l'ADD i l'ADHD , l'Alzheimer, la malaltia de Crohn  i moltes altres. A mesura que la investigació continuï i l'acceptació augmenti, el cànnabis continuarà fent-se servir com a tractament eficaç per a moltes malalties.

Avís d'exempció de responsabilitat mèdicaLa informació enumerada, referenciada o enllaçada en aquesta pàgina web només és per a finalitats educatives generals i no ofereix cap consell legal o mèdic de manera professional.

Royal Queen Seeds no condona, defensa o fomenta l'ús lícit o il•lícit de drogues. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de la informació de les referències de les nostres pàgines, o de les pàgines que enllacem, que condonin, defensin o fomentin l'ús lícit o il•lícit de drogues o activitats il•legals. Consulteu amb el vostres metge o professional sanitari abans d'utilitzar algun dels productes o mètodes que apareixen enumerats, referenciats o enllaçats en aquest lloc web.

External Resources:
  1. Cannabinoid Receptors and the Endocannabinoid System: Signaling and Function in the Central Nervous System https://www.ncbi.nlm.nih.gov
  2. Role of the Cannabinoid System in Pain Control and Therapeutic Im...: Ingenta Connect https://www.ingentaconnect.com
  3. Effects of Medical Marijuana on Migraine Headache Frequency in an Adult Population - PubMed https://www.ncbi.nlm.nih.gov
  4. EAN 2017: Cannabinoids suitable for migraine prophylaxis https://www.neuro-central.com
Avís d'exempció de responsabilitat:
Aquest contingut està destinat únicament a finalitats educatives. La informació oferta procedeix de recerques recopilades per fonts externes.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.