• Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze

Chocolate Haze

Els amants de la xocolata quedaran encantats i sorpresos quan cultivin les llavors de Chocolate Haze. Aquesta resistent soca és un fenotip de la varietat Chocolope i produeix una sensació de plaer i felicitat que fa que l'usuari se senti animat, content i radiant. Aquesta variant de característiques úniques floreix a les 8-10 setmanes i, poc després, ja podràs gaudir-ne amb els teus amics.
(151) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (4)
 • Opinions (130)
 • Fotos de clients (10)

Aquest deliciós miracle de la genètica presenta un gran creixement i una producció primerenca. Sorprèn la seva facilitat i velocitat de producció. La base d'aquesta soca és una planta OG Chocolate Thai creuada amb la popular Cannalope Haze. Aquests espècimens híbrids són poc resistents a la floridura, així que s'ha d'anar amb compte durant la seva primera fase de desenvolupament. Per tal d'assegurar la producció, es garanteix que són feminitzades.

El millor moment per fumar-la és a la tarda. Els seus efectes en les ments disperses produeixen estimulació i resultats intel·lectuals. Les llavors de Chocolope ofereixen una gran collita i efectes potents. La intensa sensació d'eufòria dura 1-2 hores. Després, l'usuari se sent conscient i alerta de tot el que li envolta. Consumida en solitud, pot fer sorgir preguntes i inspiració. Les soques de Haze sovint són considerades les varietats més fortes de la marihuana.

La Chocolate Haze és una soca medicinal orientada als malalts de depressió crònica que els anima i motiva, i també es fa servir en diversos aliments medicinals. L'artritis, l'ADD/ADHD, el dolor de les articulacions, l'estrès i les migranyes es redueixen considerablement mitjançant el consum regular d'aquesta soca.

La planta té arrels genètiques a Tailàndia i produeix flors ràpidament. Les llavors de Chocolate Haze es desenvolupen molt bé en cultius hidropònics i de terra, però requereix grans espais perquè és una planta de mida gran. Fumar les flors pot resultar molt agradable, però la planta en si mateixa és un plaer per a la vista. Creix en totes les direccions, menjant-se l'espai de la sala de cultiu.

Membre de la família Haze, la Chocolate Haze és una llavor Sativa dominant. És 95% Sativa i 5% Indica. Les varietats Haze es van crear originàriament a Califòrnia a la dècada de 1970 i després es van compartir amb la resta del món i es van popularitzar a Amsterdam. Les llavors de Chocolate Haze tenen fins a un 20% de contingut de THC i els seus efectes són molt potents, fins i tot per als fumadors més experimentats.

Els productors experts poden collir 450-500 grams per planta en cultius d'exterior quan la collita s'asseca. La resistent collita és fàcil de cultivar a l'exterior i hauria d'estar llesta a l'octubre o novembre. Com que és una planta densa i molt gran, no es recomana per a espais d'interior. A més, l'ideal és que sigui cultivada per productors experimentats que erradiquin qualsevol plaga o floridura. A l'interior, pot arribar als 160 cm; a l'exterior, als 200 cm.

El seu fum ha estat descrit com afruitat, lleuger i amb matisos de xocolata intensa. Roman en l'aire i s'expandeix per tota l'habitació. Els seus consumidors descriuen els seus efectes com a un retorn a la nostàlgia de la dècada de 1980 quan el suau fum penetrava en els seus pulmons i el sabor a xocolata jugava amb les seves llengües.

Chocolate Haze data sheet
Tipus de varietat: Feminitzades
THC: 20
CBD: Baix
Collita en interior: 475 - 525 gr/m2
Collita en exterior: 450 - 500 gr/plant
Alçada en Interior: 90 - 160 cm
Alçada en exterior: 150 - 200 cm
Temps de Floració: 9 - 10 Setmanes
Mes de la collita: Finals d‘octubre
Genètica: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Tipus: Sativa 95% Indica 5%
Efecte: Molt alt
Clima: Suau
Aroma: Chocolate, Dolç, Terròs

  De M. A. on 09/Sep/2020 :

  Tractament : Bon high
  Comentaris : 100% de germination, j’ai eu des graines sur certains bourgeons. Malgré cela super high et détente qui dure longtemps.

  De M. P. on 20/Jul/2020 :

  Tractament : Chocolope
  Comentaris : Love the chocolope flavour!

  De N. J. on 03/Jul/2020 :

  Tractament : Elle tue
  Comentaris : Propre

  De T. P. on 29/Jun/2020 :

  Tractament : My favourite so far
  Comentaris : Just finished a 4 month grow and tried it before fully curing. Even slightly damp it has produced one of the most clear highs I have had in my life. Long lasting, uplifting and calm with a few unobtrusive giggles here and there it it was perfect for midsummer. Thank you RQS for your prompt delivery and for producing these seeds on the market. I have had one hermaphrodite from 4 feminised seeds, everything so far was perfect.

  De H. P. on 25/Jun/2020 :

  Tractament : Schlee diskret
  Comentaris : Super schnelle Lieferung und in der CD HĂĽlle, top sicher

  De A. P. on 25/Jun/2020 :

  Tractament : 🌻🌻🌻🌻
  Comentaris : Amazing product!

  De C. S. on 18/Jun/2020 :

  Tractament : OpiniĂłn
  Comentaris : me encanta lo haze

  De L. A. on 11/Jun/2020 :

  Tractament : choco
  Comentaris : Nickel

  De C. Z. on 08/Jun/2020 :

  Tractament : ottimo prodotto
  Comentaris : si raccomanda

  De M. C. on 08/Jun/2020 :

  Tractament : Great seeds planted 2 weeks ago no problem germinating growing well
  Comentaris : Easy to germinate growing fast 3 inch tall already only 2 weeks old nĂł supplimenst very surprised can't wait to see the yield

  De M. D. on 08/Jun/2020 :

  Tractament : chocolate haze, un regalo de los dioses
  Comentaris : especie muy energitica con fortaleza que da un buen rendimiento en exterior o balcon. Es facil de crecer y la cosecha AMAZING.

  De L. A. on 03/Jun/2020 :

  Tractament : Exellent
  Comentaris : Gout super je recommande

  De F. M. on 25/May/2020 :

  Tractament : C. H.
  Comentaris : Excellente !! Un régal !!

  De C. S. on 25/May/2020 :

  Tractament : RQS
  Comentaris : First time ordering and everything went smoothly with good customer service communication. Delivery was within 2 days. Will check back to let you know how they grow. Thanks RQS

  De A. H. on 25/May/2020 :

  Tractament : Top seed
  Comentaris : This seed is top easy to germinate in 2 days


  Per deixar un comentari has d'iniciar sessió

  Log in / sign up
From Emil | 2018-05-25 18:30:04

Hallo, Ich wollte mal fragen wie es ausschaut ob ich die Pflanze in Bayern (also Deutschland) selber blĂĽhen lassen kann? Weil sie fĂĽr Mildes Klima gemacht ist ? Oder wird es Ende Oktober zu kalt fĂĽr sie ?

Royal Queen Seeds Team

Hey!, please check out the following article for information about the perfect strain for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

From Fanon | 2018-05-18 14:49:32

Hi, how much time does it spend in the vegetative stage before flowering stage?

Royal Queen Seeds Team

Please note that this will depend on the type of setting you are using and the light schedule, for more information please read the following article: https://www.royalqueenseeds.com/content/43-the-growth-or-veg-phase

From Obi | 2018-02-07 10:05:28

Hey, wie sehr steckt sich die Chokolate Haze im Durchschnitt bei Einleitung der BlĂĽte? Wollte sie gern in nem Scrog ziehen und weiĂź nicht ob der platz reicht.

Royal Queen Seeds Team

You can check this information the product Data Sheet. Height Indoor: 90 - 160 cm Height Outdoor: 150 - 200 cm

From AirMel | 2017-10-30 17:08:48

On the data sheet it says flowering is 9-10 weeks. Does that include vegetative?

Royal Queen Seeds Team

No, this is after vegetative stage.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.