• White Widow
 • White Widow
 • White Widow
 • White Widow

White Widow

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi ha cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow.
(1605) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
Oferta!
Preu reduït!
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Compra i aconsegueix 20 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (3)
 • Opinions (1347)
 • Fotos de clients (6)

White Widow: una clàssica benvolguda a nivell internacional

Encara que l'origen exacte d'aquesta varietat està envoltat de misteri, podem garantir que la White Widow original és un clàssic holandès, que va ser cultivat per primera vegada a Holanda.

La White Widow original es va crear quan una varietat pur Sativa del Brasil va ser pol·linitzada amb un híbrid índica del sud de l'Índia. Segons explica la llegenda, la WW és el resultat d'anys de cria i selecció a les muntanyes de Kerala, per a produir plantes de marihuana riques en resina.

Des del llançament inicial en els anys 90, les llavors de White Widow s'han dispersat per tot el planeta, la qual cosa ha donat lloc a nombroses variants del cep original. Avui dia, els bancs de llavors més prestigiosos compten amb una versió de la WW, i RQS no és cap excepció.

Els experts criadors de Royal Queen Seeds han creat la seva pròpia versió d'aquest clàssic amb la genètica de la White Widow S1. La nostra varietat ofereix un equilibri genètic perfecte, amb un 50% de genètica índica i 50% sativa. Just en la meitat de la balança i amb el millor de tots dos mons.

La White Widow ofereix bones collites i un cultiu manejable

Nostra White Widow feminitzada creix a una altura aproximada de 1m en interior, mentre que en exterior pot aconseguir els 2m. Necessita molta llum, però pot conrear-se en zones de climes més freds com França, Regne Unit i Holanda. Conreada en interior, pot produir uns 450-500g/m² sota una llum de 600W. En exterior, es pot obtenir una collita d'entre 550-600g per planta. Encara que aquesta varietat es desenvolupa millor en climes càlids, així i tot produeix resultats excel·lents en els climes del nord d'Europa.

La White Widow acaba la seva floració en 8-10 setmanes, i necessita poc manteniment. És la planta perfecta per a conreadors novençans. Aquestes característiques també fan que sigui una opció excel·lent per a aplicar els mètodes SOG i ScrOG.

Si no s'entrena, desenvoluparà una cua central gran. Encara que és bonica i impressionant, s'aconsegueixen millors resultats amb una mica d'entrenament. Aplica una poda apical al principi de la fase vegetativa i utilitza el LST i la defoliació per a obtenir nombrosos punts de floració i un dosser obert i airejat.

White Widow: una de les varietats més estimulants de l'arxiu de RQS

Els efectes produïts en fumar la White Widow es corresponen amb els de les millors plantes de dominancia sativa, oferint al consumidor un colocón brutal, gairebé psicodèlic. Els fumadors podran sentir-ho al seu cap, inundats per una gran sensació cerebral. El seu sabor és net i fresc com el pi, amb un toc cítric en exhalar, que es converteix en una fumada vigorizante i saborosa. La White Widow feminitzada de RQS no es limita a ser simplement una altra varietat WW; ofereix genètica de la vella escola amb una experiència d'última generació que no oblidaràs fàcilment.

Aquests efectes converteixen a la White Widow en una fumada ideal per a dies ocupats i projectes creatius. El seu subidón estimulant proporciona suficient entusiasme i motivació com per a poder dedicar al procés creatiu més temps de l'habitual.

Els seus cabdells densos són rics en els terpens mirceno, pineno i cariofileno. Aquestes molècules fragants convergeixen per a crear un perfil aromàtic que està definit per notes especiadas i terroses. La White Widow combina especialment bé amb comestibles salats, en els quals destaca pel seu sabor penetrant.

White Widow data sheet
Tipus de varietat: Feminitzades
THC: 19%
CBD: Baix
Collita en interior: 450 - 500 gr/m2
Collita en exterior: 550 - 600 gr/plant
Alçada en Interior: 60 - 100 cm
Alçada en exterior: 150 - 190 cm
Temps de Floració: 8 - 10 Setmanes
Mes de la collita: Principis d‘ octubre
Genètica: White Widow S1
Tipus: Sativa 50% Indica 50%
Efecte: Col·locat, Potent
Clima: Estiu llargs
Aroma: Pebre, Pi, Terrós

  De K. P. on 25/Apr/2022 :

  Títol : White Widow
  Comentaris : Super bonne germination

  De O. S. on 10/Apr/2022 :

  Títol : Ozzy
  Comentaris : Good old classic strain. I use this White widow to scrog and the result are very good. Very easy to grow and i never lost one seed but yeah thats why i buy my seeds at rqs. Yes you can get cheaper seeds but not this quality Enjoy

  De H. C. on 10/Apr/2022 :

  Títol : Love it
  Comentaris : Bought 3 seeds and i absolute love it. growing perfect with "tonns" of yield

  De L. V. on 08/Apr/2022 :

  Títol : Laura
  Comentaris : tevreden. Goede kwaliteit en prima wiet, Helaas 2 zaadjes niet uitgekomen dat was wel erg jammer want dat scheelt best veel

  De C. B. on 06/Apr/2022 :

  Títol : Tutto ok
  Comentaris : Tutto ok

  De L. M. on 06/Apr/2022 :

  Títol : White widow
  Comentaris : Perfect as always

  De A. P. on 29/Mar/2022 :

  Títol : Winner
  Comentaris : Golden. I Love RQS.

  De A. K. on 27/Mar/2022 :

  Títol : Great results
  Comentaris : Grows exceptionally well and the end product is really good

  De A. R. on 27/Mar/2022 :

  Títol : White Weed
  Comentaris : Super graines, belle croissance et de nombreuses fleurs à la récolte.

  De M. M. on 20/Mar/2022 :

  Títol : Great outdoor
  Comentaris : Had a great result outdoor in Belgium. Had to look out for top rot though in the end.

  De J. M. on 15/Mar/2022 :

  Títol : excellent customer service and high quality seeds
  Comentaris : I received excellent customer service, despite my worrying about the package going missing - it arrived on time; I was treated with kindness and understanding. The quality of the 'magic beans' was outstanding and the beanstalks are growing perfectly - Highly recommended company for all your 'green medcine' needs - thank you very much for your help and brilliant service.

  De D. J. on 15/Mar/2022 :

  Títol : Herr High
  Comentaris : Alle Sämlinge bis auf einen aufgegangen. 22 bestellt und 21 wachsen in Töpfen

  De N. S. on 28/Feb/2022 :

  Títol : 10/10
  Comentaris : All of them started growing and became wonderful flowers with big buds and nice taste!!

  De T. M. on 17/Feb/2022 :

  Títol : v good
  Comentaris : nice and easy

  De N. F. on 17/Feb/2022 :

  Títol : Top
  Comentaris : Ótima qualidade


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Octavius | 2018-07-19 02:56:09

Are these white widow autoflowering also

Royal Queen Seeds Team

No, this is the feminized version.

From Antoine Latreille | 2017-12-23 20:59:23

Bonjour, J'aurais aimer savoir combien de temps de croissance est nécessaire avant la phase de floraison pour cette variété.

Royal Queen Seeds Team

It would depend on how big you want it to be and how many plants you have in the same room. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-que-faire-quand-votre-cannabis-cultive-maison-ne-fleurit-pas-n479

From Maczó Áron | 2017-11-29 20:14:56

A feminizált white window a mag elültetésétől mennyi idő alatt válik arathatóvá ?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information in the data sheet of the product. White widow has 8-9 weeks of flowering and outdoors it should be harvested in Late October.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

WHITE WIDOW: THE STRAIN OF SUCCESS

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.