Per ajudar-vos, hem compilat aquesta llista de les 10 millors varietats feminitzades de cannabis. Ara podreu triar les llavors de cànnabis més adequades per a vosaltres sense haver de fer totes les investigacions.


ROYAL GORILLA

La nostra Royal Gorilla és una de les varietats més potents disponibles a Royal Queen Seeds. Hem aconseguit portar aquesta poderosa varietat de cànnabis des dels E.U.A. - l'únic lloc on hi havia estat disponible fins ara. Amb un nivell mitjà de THC del 25% - i més del 30% depenent del fenotip - aquesta bèstia increïble farà que surtis volant...o et deixarà enganxat al sofà!

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing
 

Buy Royal Gorilla

 

POWER FLOWER

Power Flower és una reencarnació de Power Plant, una de les varietats més populars i habituals d'Àmsterdam. És una soca amb un elevat rendiment i fàcil de cultivar en interiors; una excel•lent opció per als cultivadors recreatius i per als productors de cànnabis medicinal. Aquells que viuen en latituds més septentrionals, probablement, hauran de lluitar per aconseguir que la Power Flower es desenvolupi, però els cultivadors de climes més càlids fàcilment poden aconseguir uns rendiments de 65 a 85 grams per planta. Té un gust deliciosament cítric i proporciona una sensació d'eufòria suau. 

Power Flower

Power Flower

Power Flower Royal Queen Seeds

Genetic background South African Sativas
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 88% Sativa, 12% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect Strong up high

Buy Power Flower

NORTHERN LIGHT

En aquests moments, la Northern Light és un nom molt popular i la seva reputació, comprovada en el temps, es deu a la potent sensació d'eufòria intensa que deixa. La nostra Northern Light feminitzada pot assolir un metre d'alçada en interior o dos en exterior. Floreix en set o vuit setmanes i la capa de resina dels buds produeix un bonic efecte brillant cap al final del període de creixement. 

Northern Light

Northern Light

Northern Light

Genetic background Northern Light S1
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 0% Sativa, 100% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 575 - 625 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Northern Light


AMNESIA HAZE

Desenvolupada per un expatriat americà, a partir de les populars varietats haze d'Holanda, l'Amnesia Haze produeix una sensació d'eufòria mental psicodèlica, un tret característic de les varietats haze. La millor manera de cultivar l'Amnesia Haze és a l'interior i, malgrat que el període de floració és llarg, és una de les plantes amb més rendiment de Royal Queen Seeds. Podeu aconseguir una mitjana de 70 o 80 grams d'una sola planta d'un metre d'alçada i la potència del fum més el gust afruitat fan que valgui molt la pena esperar la collita.

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Amnesia Haze

 


WHITE WIDOW

Cultivada per primera vegada als Països Baixos, la White Widow es va desenvolupar a partir d'una Sativa pura brasilera i d'una híbrida Indica de l’Índia. La seva popularitat va fer que les llavors s'escampessin arreu del món i, actualment, tots els bancs de llavors tenen la seva pròpia varietat d'aquesta clàssica. Nosaltres estem orgullosos de la nostra White Widow feminitzada i la recomanem als cultivadors novells pels seus pocs requisits de cura. A diferència d'altres varietats, es pot cultivar en climes més freds i el gust de pi i la sensació d'eufòria mental fan que sigui una de les grans preferides dels clients.

White Widow

White Widow

White Widow Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow S1
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 190 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned
 

Buy White Widow


CRITICAL 

La Critical té totes les qualitats que busqueu en una planta de cànnabis. El seu elevat rendiment, la cura fàcil i la gran potència són una triple amenaça i estem segurs que adorareu la sensació d'eufòria sublim i relaxant que obtindreu la primera vegada que la fumeu. La Critical produeix una mitjana de 65 a 75 grams per cada planta d'un metre d'alçada i el període de floració és de només unes set setmanes. Si busqueu un cultiu ràpid, la Critical és la vostra planta.

Critical

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Critical

FAT BANANA

La Fat Banana descendeix de dos varietats parentals molt famoses, la Banana i la OG Kush. Evidentment, està plena de sabor i dotada d'una potència increïble. Aquest encreuament de dominancia índica presenta un 70% de genètica índica i un 30% sativa. Les seves flors són denses i resinoses i produeixen un contingut brutal de THC, de fins a un 25%. Produeix un efecte corporal amb sabor tropical que allibera una vàlvula de pressió interna, fonent l'estrès i l'ansietat, i induint una sensació eufòrica. Els seus sabors afruitats fan que aquesta varietat sigui ideal per a afegir-la a comestibles, com a pa de plàtan o brownies.

La Fat Banana no et farà esperar. Desenvolupa una copa de flors resinosos en tot just 7-8 setmanes de floració. Les plantes d'interior produeixen collites de fins a 400g/m² i no superen els 140cm d'alçada. Les plantes d'exterior proporcionen bones collites d'uns 450-500g per planta i poden aconseguir una alçada de fins a 2m. Les plantes d'exterior estaran llestes per a tallar a la fi de setembre.

Fat Banana

Fat Banana

Fat Banana

Genetic background Banana x OG Kush
Yield indoor 350 - 400 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 25% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 170 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Fat Banana

 

SWEET ZZ

Molts consumidors de cànnabis seleccionen varietats basant-se només en la potència. Però l'encant de la Sweet ZZ va més enllà de l'efecte psicoactiu. Les seves cues llargues i plenes de sabor et deixen sempre amb ganes de repetir. Ha heretat el seu caràcter dolç i afruitat de les varietats parentals Engrapi Ape i Grapefruit. Cada calada al porro o al bong et mana una onada de cítrics a les papil·les gustatives. La Sweet ZZ és una varietat de dominancia índica que aconsegueix nivells de THC del 22%. El seu efecte corporal relaxant és d'acció ràpida i dura diverses hores.

La Sweet ZZ és una varietat molt productiva amb un temps de floració relativament breu, de 7-9 setmanes. Si la conrees en interior, pot produir fins a 600g/m², aconseguint una alçada d'uns 140cm. Les plantes d'exterior conreades en parterres o contenidors poden donar-te fins a 550g per planta, amb una alçada màxima de 2m. La collita d'exterior estarà llesta a la fi de setembre.

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Genetic background Grape Ape x Grapefruit
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed
 

Buy Sweet ZZ

 

PURPLE QUEEN

La Purple Queen és un espectacle per a la vista. Aquest espècimen majestuós domina el paisatge tant en cultius d'interior com d'exterior. Les seves cues són molt cridaneres ja que presenten un nucli verd brillant i s'expandeixen en tons de color morat fosc. Les seves fulles de ventall, que irradien un color rosa brillant, són igual d'atractives. Aquest color tan particular es deu a uns flavonoides coneguts com antocianinas, que produeixen un espectre de pigments del vermell al negre. La Purple Queen és un cep de dominancia índica, derivada de les varietats Hindu Kush i Purple Afghani. És a més un cep per a consumir a la nit, quan els seus efectes sedants tenen la capacitat d'apoderar-se de tu per complet. Les seves flors multicolors produeixen un contingut de THC del 22% i un perfil de terpens de caràcter cítric.

La Purple Queen té un període de floració prolongat, de 9-11 setmanes, però el pes de la seva collita el val. Les plantes d'interior poden produir fins a 500g/m² i aconseguir alçades de 80-120cm. Les plantes d'exterior produeixen collites d'uns 700g per planta, i creixen fins a 210cm, estant llestes per a collir durant el mes d'octubre.

Purple Queen

Purple Queen

Purple Queen

Genetic background Hindu Kush x Purple Afghani
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time October
Effect Relaxed and Euphoric
 

Buy Purple Queen

 

GREEN GELATO

El nom d'aquesta varietat defineix els sabors tan deliciosos que conté. El "gelato" és el gelat a l'estil italià, famós pel seu marcat sabor. La Green Gelato té un perfil complex de terpens que proporciona sabors dolços, cítrics i terrosos. Però el sabor és sol una part del seu encant. La Green Gelato és un dels ceps més potents de la gamma de RQS, amb un contingut de THC del 27%. Aquest nivell del cannabinoids farà que la teva ment voli a un altre lloc durant hores.

Si la seva potència no és suficient per a conquistar-te, la seva productivitat et convencerà. Les plantes d'interior poden arribar a produir una quantitat de 700g/m² en tan sols vuit setmanes, mantenint una alçada de no més de 120cm. Les plantes d'exterior produeixen collites gegantesques, d'uns 800g per planta, i no superen els 2m d'alçada, estant llestes per a fumar durant el mes d'octubre.

Green Gelato

Green Gelato

Green Gelato

Genetic background Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies
Yield indoor 500 - 700 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 45% Sativa, 55% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 750 - 800 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect Physical, clear high
 

Buy Green Gelato

 

Tant si planteu llavors de cànnabis per primera vegada, com si sou productors experts en cànnabis medicinal, descobrireu que el nostre banc de llavors de cànnabis ofereix una gran varietat de soques feminitzades que s'adaptaran a les vostres necessitats. A Royal Queen Seeds no només distribuïm llavors de cànnabis arreu; també oferim fulles informatives i ressenyes de totes les soques per tal d'ajudar-vos a decidir quines llavors voleu cultivar.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.