Per ajudar-vos, hem compilat aquesta llista de les 10 millors varietats feminitzades de cannabis. Ara podreu triar les llavors de cànnabis més adequades per a vosaltres sense haver de fer totes les investigacions.

Royal Gorilla

Royal Gorilla

La nostra Royal Grilla és una de les varietats més potents disponibles a Royal Queen Seeds. Hem aconseguit portar aquesta poderosa varietat de cànnabis des dels E.U.A. - l'únic lloc on hi havia estat disponible fins ara. Amb un nivell mitjà de THC del 25% - i més del 30% depenent del fenotip - aquesta bèstia increïble farà que surtis volant...o et deixarà enganxat al sofà!

Royal Gorilla

 

Feminized Moby Dick seeds

Royal Moby

La nostra Royal Moby feminitzada és una de les millors soques de cànnabis per als cultivadors que busquen una planta gran i resistent amb un alt rendiment des del primer moment. És genèticament una Sativa dominant, la qual cosa vol dir que creixerà amb ganes i fàcilment fins a una alçada mitjana de dos metres a l'interior o tres a l'exterior. Els cultivadors d'interior poden obtenir un rendiment de collita d'uns 75 grams per planta de Royal Moby. Aquesta varietat ocupa molt espai i necessita molts nutrients però la recompensa és un producte amb un alt contingut de THC que ofereix una increïble sensació d'eufòria. 

Royal Moby

 

Power Flower feminized cannabis seeds

Power Flower

Power Flower és una reencarnació de Power Plant, una de les varietats més populars i habituals d'Àmsterdam. És una soca amb un elevat rendiment i fàcil de cultivar en interiors; una excel•lent opció per als cultivadors recreatius i per als productors de cànnabis medicinal. Aquells que viuen en latituds més septentrionals, probablement, hauran de lluitar per aconseguir que la Power Flower es desenvolupi, però els cultivadors de climes més càlids fàcilment poden aconseguir uns rendiments de 65 a 85 grams per planta. Té un gust deliciosament cítric i proporciona una sensació d'eufòria suau. 

Power Flower

 

Northern Light

Northern Light

En aquests moments, la Northern Light és un nom molt popular i la seva reputació, comprovada en el temps, es deu a la potent sensació d'eufòria intensa que deixa. La nostra Northern Light feminitzada pot assolir un metre d'alçada en interior o dos en exterior. Floreix en set o vuit setmanes i la capa de resina dels buds produeix un bonic efecte brillant cap al final del període de creixement. 

Northern Light

 

Skunk cannabis seeds

Skunk XL

Amb la seva genètica com a base de moltes híbrides actuals, l'Skunk és l'autèntica àvia de totes les millors llavors de cànnabis que et puguis trobar. És una Sativa dominant, amb una barreja de soques Afgana, Mexicana i Colombiana, i és una de les plantes més fàcils de cultivar de tot el nostre banc de llavors de cànnabis. Als productors comercials els encanta l'Skunk pels seus enormes rendiments i pel seu període de floració curt; els cultivadors d'interior poden obtenir un rendiment de 65 - 75 grams d'una planta d'un metre d'alçada. El seu gust afruitat i la sensació d'eufòria instantània fan que l'Skunk sigui una de les clàssiques preferides per a tot tipus de consumidors.

Skunk XL

 

Fruit Spirit cannabis zaden

Fruit Spirit

La Fruit Spirit és dolça, un saborós regal que gairebé desitjareu que siguin unes postres. Amb gust de baies i una agradable sensació d'eufòria mental, els experts en cànnabis es decanten per aquesta soca pel seu sabor deliciós i diferent. Sens dubte, una de les opcions dels cultivadors aficionats, la planta no arriba al metre d'alçada en interior, amb un rendiment mitjà de 30 a 40 grams. A la nostra Fruit Spirit feminitzada li agraden els climes assolellats i càlids i, fins i tot en el període de floració, fa una olor agradable. Aquesta varietat especial, que necessita un temps de floració de 8 setmanes, exigeix una cura una mica especial després de la collita per a conservar aquest fantàstic gust afruitat. 

Fruit Spirit

 

OG Kush

O.G. Kush

Hi ha un acalorat debat sobre la genètica, l'origen i fins i tot el significat real del nom O.G. Kush, però no hi ha dubte que aquesta soca feminitzada ha estat popular durant dècades. La seva resistència i potència fan que els diners estiguin ben invertits; les plantes produeixen penjolls d'enormes i densos buds plens de resina. És una Indica dominant; les plantes no creixen massa i proporcionen un rendiment d'uns 50 o 60 grams cada una. 

O.G. Kush

 

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Desenvolupada per un expatriat americà, a partir de les populars varietats haze d'Holanda, l'Amnesia Haze produeix una sensació d'eufòria mental psicodèlica, un tret característic de les varietats haze. La millor manera de cultivar l'Amnesia Haze és a l'interior i, malgrat que el període de floració és llarg, és una de les plantes amb més rendiment de Royal Queen Seeds. Podeu aconseguir una mitjana de 70 o 80 grams d'una sola planta d'un metre d'alçada i la potència del fum més el gust afruitat fan que valgui molt la pena esperar la collita.

Amnesia Haze

 

White Widow

White Widow

Cultivada per primera vegada als Països Baixos, la White Widow es va desenvolupar a partir d'una Sativa pura brasilera i d'una híbrida Indica de l’Índia. La seva popularitat va fer que les llavors s'escampessin arreu del món i, actualment, tots els bancs de llavors tenen la seva pròpia varietat d'aquesta clàssica. Nosaltres estem orgullosos de la nostra White Widow feminitzada i la recomanem als cultivadors novells pels seus pocs requisits de cura. A diferència d'altres varietats, es pot cultivar en climes més freds i el gust de pi i la sensació d'eufòria mental fan que sigui una de les grans preferides dels clients.

White Widow

 

Critical cannabis

Critical

La Critical té totes les qualitats que busqueu en una planta de cànnabis. El seu elevat rendiment, la cura fàcil i la gran potència són una triple amenaça i estem segurs que adorareu la sensació d'eufòria sublim i relaxant que obtindreu la primera vegada que la fumeu. La Critical produeix una mitjana de 65 a 75 grams per cada planta d'un metre d'alçada i el període de floració és de només unes set setmanes. Si busqueu un cultiu ràpid, la Critical és la vostra planta. 

Critical

 

Tant si planteu llavors de cànnabis per primera vegada, com si sou productors experts en cànnabis medicinal, descobrireu que el nostre banc de llavors de cànnabis ofereix una gran varietat de soques feminitzades que s'adaptaran a les vostres necessitats. A Royal Queen Seeds no només distribuïm llavors de cànnabis arreu; també oferim fulles informatives i ressenyes de totes les soques per tal d'ajudar-vos a decidir quines llavors voleu cultivar.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.