Qué necessito per cultivat Marihuana en Interior?

Tant si ets nou en el cultiu de marihuana i estàs planejant la teva primera plantació, com si ets un conreador experimentat que està pensant a millorar la seva instal·lació, aquesta llista és imprescindible per a tu.

Hem recopilat la llista definitiva de materials indispensables per a la cambra de cultiu, des del més sofisticat fins a simples dispositius sovint infravalorados. Sens dubte, un conreador hauria de començar sempre amb un pla i un pressupost. Assumint que ja disposes de tots dos i d'un paquet de llavors de marihuana, vegem quina més necessitaràs.

Cannabis Tent

ARMARIS DE CULTIUUn armari de cultiu és el millor hàbitat per al cultiu de cànnabis casolà. En realitat, usar tota la superfície d'un àrea de cultiu, ja sigui una habitació lliure o un soterrani, no és eficient. De fet, és molt limitant.

Si tens molt espai disponible, és més aconsellable muntar diversos armaris de cultiu o almenys un parell d'ells de 2m de llarg. Les plantes es poden allotjar en armaris separats en diferents etapes del seu creixement, per facilitar la rotació de cultius i tenir collites constantment.

Si l'espai és limitat, un armari de cultiu segueix sent la millor opció. L'única cosa que necessites és 1m² de superfície disponible. Avui dia hi ha armaris de cultiu de múltiples formes i grandàries, adaptats a qualsevol pressupost. En un armari de cultiu és més fàcil muntar i instal·lar la resta del teu equipament, i a més estan folrats amb Mylar altament reflector.

La neteja i el manteniment dels armaris de cultius són tasques senzilles. Així mateix es poden desmuntar ràpidament si fos necessari, o si et mudes de casa. Només has de recollir-ho i portar-t'ho amb tu.

Cannabis Lights

IL·LUMINACIÓ DE CULTIU Pel que fa a la il·luminació, l'elecció es redueix als sistemes HID de tota la vida enfront dels LED's d'última generació i espectre complet. Les bombetes fluorescents realment només s'utilitzen com a llum complementària durant la floració.

Les bombetes fluorescents de llum freda són una alternativa viable a les MH durant el creixement vegetatiu. Salvo per arrelar esqueixos o mantenir una planta mare en vegetació, les fluorescents no són una font de llum recomanada per si soles. Els sistemes HID són més barats, però resulten més cars a llarg termini que els últims sistemes LED.

Els extres imprescindibles amb els llums HID són el balastro i el reflector. Les bombetes necessitaran reposar-se almenys una vegada a l'any i recorda usar MH per a vegetació i HPS per a floració. Aquests dispositius solen produir bastant calor, així que durant els mesos d'estiu podrien ser necessaris balastros regulables.

Els kits LED d'espectre complet són sistemes senzills i llests per funcionar. Sense balastro ni reflector, un únic panell per il·luminar les teves plantes durant tot el seu cicle de vida. Són una gran inversió, però un sistema LED de bona qualitat tindrà una vida benvolguda d'una dècada.

A més, durant el seu funcionament generaran menys calor i consumiran menys que qualsevol instal·lació HID comparable. I sense haver de canviar focus.

Cannabis thermometer and relative humidity

CONTROLS AMBIENTALS Per mesurar amb precisió la temperatura i la humitat relativa, necessites un termòmetre digital a la cambra de cultiu. Després, hauràs d'instal·lar un ventilador en una de les entrades inferiors del teu armari. Col·loca un conducte el més recte possible des d'una font d'aire fresc i segella les connexions amb cinta americana.

Usant cables o cordes fortes, instal·la un extractor en una de les sortides de la part superior del teu armari. Col·loca a més un filtre de carbó entre el sostre de l'armari i l'extractor.

Després connecta tots dos mitjançant un conducte en línia recta i segella totes les juntes amb cinta americana. Ara hauràs d'unir, de nou de la forma més directa possible, l'altre extrem de l'extractor amb el respirador de l'habitació.

Ajusta la teva instal·lació fins que aconsegueixis el microclima perfecte en el teu armari. També seria recomanable afegir algun ventilador dempeus o de pinça per mantenir un bon flux d'aire.

Cannabis carbon filter

CONTROL D'OLORS Como esmentàvem abans, els filtres de carbó actiu són un element indispensable i representen la millor forma d'eliminar les intenses olors de l'herba. Esponges i gels que neutralitzen olors també són útils per col·locar per la resta de la casa.

Cannabis hydro clay

MITJÀ DE CONREU Depenent del teu mètode de cultiu escollit, hauràs de fer-te amb substrat, coco, còdols d'argila per hidro o llana de roca. Calcular la quantitat necessària és fàcil, simplement suma els litres totals del nombre de tests que tinguis pensat utilitzar.

Cannabis air pots

TESTS I TIESTOS De nou, es tracta d'una elecció que dependrà del sistema de cultiu. Els conreadors orgànics en substrat poden usar una estratègia minimalista i recórrer a simples tests de plàstic. Els sistemes hidropònics solen tenir espai per a diverses plantes i es poden instal·lar directament a l'interior de l'armari. En aquest cas, assegura't que el dipòsit és prou gran i col·loca-ho fora de l'armari de cultiu, allunyat d'aparells elèctrics.

Una altra alternativa són els air-pots. Són vàlids per a qualsevol tipus de cultiu i constitueixen una aposta segura si encara no has trobat el mètode adequat per a tu o si et planteges experimentar més endavant. A més, l'aire podarà les arrels i han demostrat ser efectius per al cultiu de cànnabis.

Cannabis nutrients

FERTILITZANTS Compra sempre abonaments específics per a marihuana. Ni et molestis a passar per una tenda de jardineria, utilitza sempre fertilitzants de marques reconegudes. Fes-te amb productes dissenyats específicament per al teu mètode de cultiu. Si plantes en substrat, limita't als orgànics. Si plantes en coco, usa abonaments específics per a coco. Per a sistemes hidro, tens fertilitzants amb formulacions especials.

Pots gastar-te poc o molts diners, tu decideixes. Alguns dels abonaments més cars poden ajustar l'aigua automàticament al pH ideal. Si no, hauràs de fer-te amb un mesurador de pH i EC per controlar la fertilització.

Cannabis books

LLIBRES I BLOGS No hi ha ningú que ho sàpiga tot sobre el cultiu de cànnabis. Aprèn de l'experiència d'uns altres i estudia amb molts mestres diferents per recopilar tants coneixements com sigui possible. Inverteix en algun manual de cultiu de cànnabis i visita amb freqüència algun blog amb informació pràctica.

Cannabis trimming scisors

GADGETS PER Al CULTIU DE MARIHUANA Els següents dispositius són elements en els quals normalment penses quan ja estàs instal·lant el teu espai de cultiu i t'adones que has oblidat comprar. Afortunadament, nosaltres te'ls anem a recordar.

Fes una excursió per alguna tenda de bricolatge i compra un parell de rotllos de cinta americana i cables o cordes resistents. O si el teu equipament és molt pesat, potser millor unes cadenes. Fes-te també amb algun mosquetó o aquests cables de subjecció de pesos que utilitzen les màquines de gimnàs, si els trobes.

Aquest tipus d'elements també es poden trobar en grow shops especialitzats. Un sistema de corrioles, trinquets i suports extensibles són elements molt útils per penjar llums i reflectores. Per barrejar abonaments necessitaràs pipetes de plàstic per dosar correctament. I finalment, no oblidis comprar unes tisores decents per podar i manicurar.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.