• Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

La Shining Silver Haze combina els millors trets de les varietats clàssiques Haze , combinant en un paquet, una ràpida floració i un gran rendiment. Amb un 21% de THC i un sabor dolç i vigoritzant, la Shining Silver Haze , destaca entre un mar d'imitacions.
 4.5/5 (287) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Una Varietat Haze Amb Una Col·locada Mental Instantania

Genètica i potència

Cap als anys 70, un parell de germans van començar a creuar Satives de tot el món; des de llavors, els consumidors de cànnabis els estan realment agraïts per l'existència d'un tipus de planta anomenada Haze. Originalment, fou la culminació de molts anys de creuar milers de llavors de Colòmbia, Mèxic, Tailàndia i Sud de l'Índia. Finalment, aquesta genètica Haze es va obrir camí cap a Holanda per hibridar més i arribar a formar la cúspide de les varietats de Sativa actuals.

Després de la seva arribada a Holanda, juntament amb les varietats actuals skunk clàssiques, un parell de productors es van posar a treballar per trobar aquella varietat súper híbrida que pogués capturar el sabor dolç i el viatge d'una Haze, i la floració curta d'una Indica. A partir d'una combinació de genètiques de Haze, Skunk i Northern Lights, un d'aquests productors aconseguiria una de les primeres clàssiques Hazes, la Super Silver Haze.

Des de llavors, aquestes primeres genètiques s'han dispersat i barrejat amb el pas dels anys, i a Royal Queen Seeds t'oferim una de les nostres principals varietats, la Shining Silver Haze. En interiors, la nostra híbrida Haze creix fins a una alçària d'1 metre aproximadament, poca alçària per a una Haze, però a l'exterior, pot superar els 2 metres. Pel cultiu exterior, necessita el sol, i fins i tot un hivernacle, de regions com Espanya, Itàlia o el nord d'Àfrica.

Collita i hàbits de creixement

Amb la nostra Shining Silver Haze feminitzada podràs obtenir un rendiment mitjà de 55-65grams per planta, o fins a 650 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. El temps de floració està entre les 9 i les 11 setmanes, un període realment curt per a una planta Haze. Existeixen molt poques varietats de Haze que puguin produir aquest sabor dolç i el viatge potent d'una Haze en tan sols 10 setmanes, però la Shining Silver Haze és, definitivament, una d'aquestes.

Efecte

La fumada de la Shining Silver Haze és simplement fantàstica. Als consumidors els encanta el viatge mental instantani de cada una de les calades o pipades. L'efecte de la Haze va directament al teu cervell i et deixa en una autèntica nebulosa de pensaments. El sabor del fum és simplement agradable amb un toc súper dolç que farà que desitgis tastar els buds abans que estiguin a punt.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 21%
 • CBD: Mig
 • Collita en interior: 600 - 650 gr/m2
 • Collita en exterior: 600 - 650 gr/plant
 • Alçada en Interior: 80 - 120 cm
 • Alçada en exterior: 180 - 220 cm
 • Temps de Floració: 9 - 11 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals d‘octubre
 • Genètica: Haze x (Skunk x Northern Light)
 • Tipus: Sativa 75% Indica 25%
 • Efecte: Molt alt
 • Clima: Fred
 • Aroma: Dolç, Citric, Terròs

  By F. M. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : haaazeee
  Comment : muy aromatica y excelente volaaaa, desde que compre por primera ves en rqs no lo cambie más, siempre han germinado todas las semillas!

  By C. H. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Endlich
  Comment : mein Buddy hat endlich mal seinen Arsch hochbekommen und 3 von den süßen keimen lassen und eingepflanzt. Ergebnis: 3/3 sind bestens aufgegangen und sprießen nur so vor sich hin. Besten Dank soll ich RQS ausrichten und dass er wieder auf euch zurückkommt ;)

  By S. P. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : 3 kasvamassa
  Comment : Kaikki siemenet lähtivät itämään ja nyt ovat kaksi viikkoa kasvaneet .kiitos taas Royal Queen seeds.teiltä taas loistavaa palvelua!

  By A. K. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Not smelly, easy to grow. Strong genetics

  By A. I. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Shining Silver Haze super variété
  Comment : Très bonne expérience avec cette plante! Les graines ont toutes germées sans problème. Super variété poussée en exterieur que je recommande.

  By E. R. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Title : O planta frumoasa
  Comment : Foarte potenta

  By C. L. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Super fast delivery.
  Comment : Top quality seeds from a top quality seed producer.

  By P. G. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Super fast arrival, thanx!
  Comment : Alles super, danke!

  By D. B. on 18/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Netter Strain
  Comment : Samen ging schnell auf, Wachstum verlief Super und bei der Ernte konnte ich auch nicht meckern. Der Geschmeck war jetzt nichts besonderes, gut auf jeden Fall aber auch nichts was ewig in Erinnerung bleibt. Wer eine einfache Pflanze mit wenig Anspruch sucht ist hier richtig

  By N. A. on 10/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Beaitul buds
  Comment : It's on 11 weeks flower could still do with another 2/3 week so shiny and sweet

  By P. M. on 06/Feb/2020 :
  (4)

  Title : Wahnsinnig fett
  Comment : Tolle Pflanze, leider nur 2 aufgegangen aber die dann mit Training richtig fett gemacht. 6 Wochen in der bei 18/6 danach umgetopft und auf 12/12 nach 49(!!!) Tagen 2/3 braune Trichomen und nach weiteren 2 Tagen Lichtentzug tolle Ernte eingefahren. Tolles High

  By N. H. on 15/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Strong sativa
  Comment : Developed quite a beast over the time and hoping for big harvest soon

  By M. M. on 15/Jan/2020 :
  (4)

  Title : Award Winner
  Comment : Really good strain with good yield and amazing effect.

  By A. T. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : ouf
  Comment : UNE BONNE DEFONCE et un gout excellent encore merci

  By S. K. on 02/Jan/2020 :
  (3)

  Title : not so bad
  Comment : The plant is growing easy and good with best buds. after drying the smell is NOT there, and i have big hard buds.? wat did i do wrong ? taste is average, but nothing to call the pope.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.