Llavors de marihuana autoflorescents

La nostra àmplia selecció de llavors de marihuana autoflorescents ha estat acuradament desenvolupada per a florir sense dependre del cicle de llum. Les plantes de cànnabis autoflorescents triguen menys a florir i es poden collir diverses vegades per temporada.

 • Cherry Pie Auto
 • Trainwreck Auto
 • Granddaddy Purple Auto
 • Pink Runtz Auto
 • Grape Ape Auto
 • Fat Banana Auto
 • Triple G Auto
 • Cookies Gelato Auto
 • Royal Runtz Auto
 • Haze Berry Auto
 • Royal Cookies Auto
 • Watermelon Auto
 • Northern Light Auto
 • Apple Fritter Auto
 • Royal Critical Auto
 • Mimosa Auto
 • HulkBerry Auto
 • Purple Queen Auto
 • Royal Gorilla Auto
 • Wedding Cake Auto
 • Royal Dwarf
 • Easy Bud
 • Quick One
 • Royal Bluematic

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Què són les llavors de cànnabis autoflorescents

Les llavors de cànnabis autoflorescents es desenvolupen com a plantes que floreixen automàticament, la qual cosa les converteix en més fàcils de cultivar i més adequades per a principiants.

Mentre que els ceps fotodependent necessiten un canvi en el cicle de llum que indueixi la floració, les plantes autoflorescents simplement passen de la sembra a la collita sense cap mena d'intervenció.

Les llavors d'herba automàtiques contenen gens de Cànnabis ruderalis, un subtipus originari de Rússia i de les regions confrontants.

A més de florir de manera automàtica, aquestes plantes compte amb un cicle vital molt més ràpid, resisteixen de manera eficaç contra les plagues i les malalties, i conserven una grandària petita i sigil·losa.

Estan feminitzades les llavors autoflorescents?

Sí, les nostres llavors autoflorescents estan feminitzades per a garantir exclusivament plantes femelles. No obstant això, les genètiques de les automàtiques són diferents de les de les fotodependent.

Mentre que els ceps fotodependent feminitzades necessiten un canvi en el cicle de llum per a florir, les plantes autoflorescents no el requereixen.

Avantatges de plantar llavors autoflorescents

Les llavors autoflorescents compten amb una sèrie d'avantatges que les fan ideals per a novençans i adorades per cultivadors experimentats.

 • Genètiques resistents: les llavors d'herba autoflorescents perdonen els errors de principiant i són resistents enfront dels descuits. Comparades amb els ceps fotodependent, resisteixen excepcionalment bé enfront de plagues, malalties i temperatures fluctuants.
 • Compactes i discretes: les autoflorescents també són adequades per a espais petits i tancats, ja que normalment creixen fins als 60-100 cm. La seva naturalesa furtiva les fa ideals per a cultivadors que estiguin tractant de mantenir un perfil baix.
 • Collites ràpides: de mitjana, les llavors automàtiques triguen 8-10 setmanes a aconseguir la collita. Aquesta característica també permet als cultivadors obtenir collites infinites al llarg de la temporada de cultiu.
 • Creades amb genètiques excel·lents: les llavors autoflorescents ofereixen les genètiques de varietats fotodependent famoses en un format ràpid i fàcil de cultivar. Els criadors han creuat genètiques com la Skunk, OG Kush i Haze amb varietats autoflorescents.

Video id: 673601992

Per què escollir llavors autoflorescents?

Molts cultivadors comencen amb llavors autoflorescents o es canvien a elles a causa del fàcils que són de cultivar. Aquestes són algunes de les raons per les quals els cultivadors trien automàtiques per sobre de la resta:

 • Poc manteniment: creixen de manera ràpida, robusta i amb tiges gruixudes. Es troben com a casa tant en armaris de cultiu sofisticats com en una rasa mitjà ombrejada.
 • Menys famolenques: també necessiten menys nutrients que el cep fotoperiódica mitjana. Una mescla de terra de bona qualitat farà que el seu cicle vital s'estengui entre 8-10 setmanes, estalviant als cultivadors diners en fertilitzants i abonament.
 • Pràctiques: la seva grandària petita fa que els qui compten amb un espai limitat puguin cultivar ceps autoflorescents, aconseguint la collita en qüestió de setmanes. Són ideals per a balcons, terrasses i fins i tot ampits.

Els cultivadors no són els únics que es poden beneficiar de les llavors d'herba autoflorescents. Els fumadors també tenen molt a guanyar d'aquestes meravelles veloces:

 • Moltes opcions de potència: les autoflorescents vénen en formats amb contingut alt, mitjà i baix de THC, la qual cosa les converteix en una opció fantàstica per a tota mena de fumadors. Moltes automàtiques de la nova fornada compten amb nivells alts de CBD i altres cannabinoides.
 • Sabors i efectes excepcionals: amb les autoflorescents, podràs experimentar els perfils de sabor i efectes benvolguts en algunes de les varietats de cànnabis més clàssiques. Al mesclar-les amb ruderalis per a garantir la característica de l'autofloració, els criadors han creat llavors autoflorescents que són pràcticament indistingibles de les originals fotodependent en el moment de degustar les seves flors.

Quin tipus de terra necessiten les llavors autoflorescents?

En seleccionar una terra de cultiu per a les teves plantes, hauràs de triar un substrat lleuger i airejat baix en nutrients.

Cerca una terra de cultiu amb la següent proporció de components:

 • 3 parts de torba
 • 3 parts d'abonament
 • 2 parts de perlita
 • 1 part de vermiculita

El cànnabis autoflorescent també prospera en recipients de cultiu relativament petits. Utilitza la teva mescla de cultiu per a omplir un test de tela d'11 litres.

Pots sembrar les llavors directament en el test final, o bé trasplantar les plantes joves que tinguin 1-2 setmanes d'una safata de germinació a la seva llar final.

Com cultivar llavors autoflorescents en interiors?

cultivar plantes autoflorescents en interior proporciona als cultivadors més control sobre factors com la llum i l'aigua.

Atès que les automàtiques no responen a la llum quan es tracta de la floració, els cultivadors poden deixar les llums enceses entre 18 i 24 hores.

Un cicle de llum de 18-6 proporcionarà a les teves plantes totes les seves necessitats d'energia al mateix temps que et permetrà estalviar diners en la teva factura de la llum.

Si el cost no és un problema per a tu, mantenir les llums enceses entre 20 i 24 hores al dia durant el cicle de creixement podria produir collites més grans i un creixement més ràpid.

Com cultivar llavors autoflorescents a l'exterior?

Les autoflorescents són fàcils de cultivar en exterior en pràcticament qualsevol moment de l'any.

Mentre els ceps fotodependents estan limitades al cicle de la llum de les estacions, les automàtiques fan les coses a la seva manera. Pots sembrar-les entre febrer i setembre i obtenir una collita, sempre que evitis les gelades.

Recomanem sembrar les llavors en tandes cada poques setmanes durant la temporada de cultiu per a obtenir collites cada dues setmanes.

cultivar en diferents zones del teu jardí també t'ajudarà a entendre en quin lloc rendeixen millor les teves plantes de cànnabis, i on concentrar els teus esforços l'any vinent.

La humitat i temperatura perfecta per a les teves autos

Encara que són plantes robustes, el cànnabis autoflorescent continua necessitant uns certs nivells de temperatura i humitat per a proporcionar resultats òptims. Fixa't com a objectiu els següents paràmetres:

 • Temperatura: 21 °C
 • Humitat durant la vegetació: 50-60%
 • Humitat durant la floració: 40%

Com cultivar llavors autoflorescents en interior?

Quin tipus de nutrients necessiten les autoflorescents?

Les automàtiques requereixen menys nutrients que les seves contrapartides fotodependents. Donat la seva grandària menor, necessiten menys minerals i elements que les ajudin a crear energia, proteïnes i altres components de la fisiologia de la planta.

En general, suggerim emprar la meitat de la dosi recomanada en aplicar productes de RQS com Easy Boost, Easy Grow, and Easy Bloom.

Quin tipus d'aigua necessiten les varietats autoflorescents?

Les plantes d'herba autoflorescents requereixen aigua i solucions nutritives amb un pH de 6-7 (en cultivar-se en terra). Utilitza un mesurador de pH per a mesurar les teves preparacions i aplicar solucions per a augmentar o reduir el pH per a mantenir un nivell apropiat.

Quant al reg, tracta de no passar-te. Les automàtiques tenen un sistema radicular més petit que el de les varietats fotodependent i necessiten molta menys aigua.

Assegura't que el mitjà de cultiu està completament asseco abans de regar. Això ajudarà a evitar que l'arrel se sufoqui i es podreixi.

On es poden comprar les millors llavors autoflorescents?

Existeixen disponibles centenars de varietats autoflorescents, i cadascuna d'elles ofereix una cosa diferent. Pots usar les eines de filtrat de RQS per a ajudar-te a delimitar la teva cerca, fent que triar llavors automàtiques sigui molt més fàcil.

Utilitza el filtre en la part superior esquerra de la pàgina per a triar la grandària, nivell de THC, altura, collita i temps de floració que cerques. També pots usar el filtre "ordenar per" en la part superior dreta per a donar-li un cop d'ull a les varietats més populars.

Els paquets disponibles vénen amb 1, 3, 5 o 10 llavors. Si vols provar diverses genètiques , selecciona el Mix autoflorescents.

Si ets un novençà i no saps per on començar, et recomanem utilitzar el Starter Kit autoflorescent perquè tinguis l'experiència més senzilla possible.

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.

FILTRES
Tipus de cultiu
Alçada
Alçada
Rendiment
Collita
Floració
THC
CBD
Tipus
Clima
Efecte
Sabor
Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37803 valoracions

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.