Les nostres llavors

Llavors de cànnabis autoflorescents

La nostra àmplia selecció de llavors de marihuana autoflorescents ha estat acuradament desenvolupada per a florir sense dependre del cicle de llum. Les plantes de cànnabis autoflorescents triguen menys a florir i es poden collir diverses vegades per temporada.

 • Watermelon Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Do-Si-Dos Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Purple Punch Automatic
  € 25.00 € 25.00
 • Mimosa Automatic
  € 27.00 € 27.00
 • Sherbet Queen Automatic
  € 23.00 € 23.00
 • Sweet ZZ Automatic
  € 25.00 € 20.00
 • Green Gelato Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Haze Berry Automatic
  € 21.50 € 15.05
 • HulkBerry Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Purple Queen Automatic
  € 23.00 € 18.40
 • Fat Banana Automatic
  € 23.00 € 20.70
 • Royal Cookies Automatic
  € 25.00 € 17.50
 • Royal Gorilla Automatic
  € 27.00 € 24.30
 • Royal Dwarf
  € 15.00 € 12.00
 • Easy Bud
  € 17.50 € 12.25
 • Quick One
  € 15.00 € 13.50
 • Royal Kush Automatic
  € 21.50 € 12.90
 • Royal Critical Automatic
  € 21.50 € 12.90
 • Royal Haze Automatic
  € 21.50 € 17.20
 • Northern Light Automatic
  € 23.00 € 20.70
 • Royal AK Automatic
  € 21.50 € 15.05
 • Royal Bluematic
  € 23.00 € 13.80
 • Autofloreixent Barreja
  € 21.50 € 19.35
 • Royal Creamatic
  € 20.00 € 14.00

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Què són les llavors autoflorescents?

Les llavors de cànnabis autoflorescent produeixen plantes que floreixen per si soles després de 2-4 setmanes de creixement. Els cultivadors no han de preocupar-se de canviar el cicle d'il·luminació per a iniciar i mantenir la fase de floració com ho farien amb la marihuana fotodependent i feminitzada.

El cànnabis autoflorescent també necessita molt menys temps per a créixer. Algunes varietats estan llestes en només 8 setmanes a partir de la germinació. A més, aquestes plantes són compactes, la qual cosa les fa ideals per al cultiu interior. En ser petites, les autoflorescents són perfectes per als novençans (i experts) del cultiu de cànnabis.

Varietats no fotodependents: què significa això?

Les plantes de cànnabis feminitzades (fotodependent) floreixen en funció de les hores de llum que reben. En la naturalesa, comencen a florir al final de l'estiu, quan els dies s'escurcen. Els cultivadors d'interior forcen la floració canviant el programa d'il·luminació a 12 hores de llum i 12 hores de foscor.

En canvi, els ceps autoflorescents floreixen amb el pas del temps, independentment de les hores de llum que rebin, la qual cosa significa que no són varietats fotodependents.

Les plantes autoflorescents presenten diverses característiques destacables:

 • Floreixen automàticament després de 2-4 setmanes.
 • El seu cicle de vida mitjà de sembra a collita és de 10 setmanes.
 • Les llavors autoflorescents també són feminitzades. No cal preocupar-se per les plantes mascle.
 • Les plantes són petites (30-100cm).
 • No criden massa l'atenció. Són ideals per a cultius discrets.
 • Es poden aconseguir diverses collites per temporada.

Particularitats de les varietats autoflorescents

Les autoflorescents modernes són capaces de competir amb les varietats feminitzades fotoperiódicas (i algunes fins i tot de superar-les) quant a potència, producció i aroma. I així i tot, proporcionen els mateixos avantatges ja esmentats, a més de tenir fama de ser especialment estables i robustes.

Avui dia, els ceps autoflorescents satisfan fins i tot als consumidors més exigents: els qui consumeixin marihuana amb finalitats recreatius no tindran dificultats per a trobar varietats automàtiques riques en THC, i els que prefereixin el consum holístic poden aconseguir actuacions amb un nivell baix de THC però riques en CBD, per a beneficiar-se d'aquest cannabinoide no psicoactiu.

Qui tria varietats automàtiques i per què?

 • Cultivadors: als cultivadors els agraden les actuacions perquè són molt còmodes i fàcils de cultivar, i produeixen collites ràpides i decents. Gràcies a la seva grandària compacta, són de les millors plantes per a cultivar en espais petits (i són estupendes per als microcultivos o per a plantar un parell d'elles al balcó). També són ideals per al cultiu exterior, ja que són forts i robustes. A més, la seva reduïda grandària les converteix en una bona opció per al cultiu de guerrilla.
 • Fumadors: els consumidors amb finalitats recreatius poden gaudir de les actuacions igual que de la marihuana fotoperiódica feminitzada. Si fumes per l'efecte, que pot anar de relaxant a estimulant, divertit i alegre, trobaràs un cep acte que s'adapti a les teves preferències. Algunes autoflorescents tenen menys THC que la mitjana, per la qual cosa són ideals per a persones que prefereixen un efecte més suau i equilibrat quan fumen marihuana.

Com cultivar llavors autoflorescents

 • Utilitza un sòl lleuger i ben drenat

Per a cultivar plantes autoflorescents es necessita un sòl encara més lleuger que el que s'utilitza per a les fotoperiódicas feminitzades. Si és necessari, modifica la terra amb perlita per a potenciar la seva lleugeresa i drenatge.

 • Cultiu interior vs exterior

Interior: no fa falta canviar la il·luminació a un programa de floració, com ocorre amb el cànnabis fotoperiódico. Pots mantenir un horari constant de 18/6 (18 hores de llum i 6 hores de foscor) o de 24/0 des de la sembra a la collita.

Exterior: no cal dependre tant de les estacions de l'any com amb les plantes fotodependientes. Pots plantar les teves actuacions en qualsevol moment, sempre que no hi hagi gelades. La collita estarà llesta en 8-10 setmanes a partir de la sembra. Si plantes les teves actuacions amb diverses setmanes de diferència, podràs tenir diverses collites per temporada. Les plantes autoflorescents són discretes i compactes, la qual cosa les fa perfectes per al cultiu discret a l'aire lliure.

 • Temperatura i humitat ideals per al cultiu d'actuacions

Mantingues la temperatura del quart de cultiu a uns 21 °C (temperatura ambient) per a aconseguir un creixement saludable. Les temperatures més baixes i la calor excessiva poden causar problemes de desenvolupament.

La humitat òptima per a les varietats acte dependrà de l'edat de les plantes. Durant les primeres setmanes, prefereixen un ambient més humit. Quan les teves plantes comencin a florir, redueix la humitat relativa al 40-50% per a evitar que es desarolle floridura.

 • Quin tipus de fertilitzants necessiten les plantes autoflorescents?

En general, les actuacions són més petites que el cànnabis fotodependent feminitzat. I les plantes petites necessiten menys fertilitzants que les grans.

Si tens un fertilitzant comercial, utilitza sol ½ o ¼ de la dosi recomanada. Amb les mescles comercials de sòl ja fertilitzat, en general, no cal alimentar a les actuacions fins que comencin a florir, entorn de la setmana 3 o 4.

 • Quin tipus de reg necessiten les autoflorescents?

En ser més petites i tenir un sistema d'arrels menys extens, també consumeixen menys aigua que les plantes fotoperiódicas feminitzades grans. No les reguis en excés, i deixa que la terra s'assequi abans de tornar a regar.

Si cultives en sòl, el nivell de pH òptim de la aigua/barreja fertilitzant és de 6-7. Pots ajustar el nivell de pH de l'aigua amb productes naturals correctors de pH, “up” o “down”.

 • Es poden entrenar les plantes autofloreciente?

Les tècniques d'entrenament com la poda apical, el FIM, el supercropping i la defoliació no es recomanen per a les plantes autoflorescents. Qualsevol entrenament que impliqui fer mal a les teves plantes detindrà o retardarà el seu creixement de manera temporal, i necessitaran un temps per a recuperar-se (un temps que les autoflorescents no tenen, donat el seu breu cicle de vida). Podries acabar amb unes collites molt minvades.

D'altra banda, pots provar amb un entrenament suau com el LST (entrenament de baix estrès), i doblegar les tiges i les branques per a crear un dosser uniforme i optimitzar l'exposició a la llum. Evita els mètodes que consisteixin a tallar o pessigar.

Llavors de cànnabis autoflorescents: Preguntes i Respostes

Quant temps es triga a cultivar plantes autoflorescents?
Depèn del cep. Però, en general, les actuacions estan llestes molt abans que la marihuana fotodependent feminitzada. El cicle de vida medio de les autoflorescents és d'aproximadament 10 setmanes, encara que algunes varietats acaben en tan sols 8 setmanes des de la germinació.
Es poden cultivar varietats fotodependents feminitzades i autoflorescents en el mateix quart de cultiu?
Sí, però no és aconsellable. Un dels problemes que tindràs és la diferència de grandària entre tots dos tipus. L'altre és que hauràs de proporcionar una il·luminació de 12/12 a les teves plantes fotodependents perquè floreixin, la qual cosa significa que les actuacions rebran menys de les 18-20 hores de llum recomanades, i la seva producció serà més escassa com a resultat.
Com es creen les plantes autoflorescents?
Les varietats autoflorescents es creen mitjançant l'encreuament de ceps índics o satius amb ruderalis. Les ruderalis són un subtipus de cànnabis silvestre que creix en zones d'estius curts però amb moltes hores de sol al dia (com per exemple, el nord d'Europa o Sibèria). Aquestes plantes han evolucionat de manera que ja no depenen del nombre d'hores de llum per a florir, i el fan en funció de l'edat.
La influència dels terpens en els ceps autoflorescents
Els terpens són els compostos aromàtics del cànnabis. Cada varietat té un perfil terpenoide diferent, que és el que els dóna les seves aromes i sabors característics. Quan fumes cabdells autoflorescents i fas olor o assaboreixes notes cítriques, florals, afruitades, a skunk i fins i tot a combustible, es deu al perfil terpenoide de la varietat.

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.

FILTRES
Tipus de cultiu
Rendiment
Altura
Collita
Height
Floració
THC
CBD
Tipus
Clima

Categories

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.