• Autofloreixent Barreja
 • Autoflowering Outdoor Mix
 • Autofloreixent Barreja

Autofloreixent Barreja

Vols cultivar alguna planta però no estàs segur de quina soca autoflorescent has d’escollir del nostre excel•lent catàleg? Aquesta barreja és perfecta per a tu. És un paquet barrejat que inclou una selecció de les nostres millors soques autoflorescents originals i noves. 
(468) Escriu una opinió
nombre de llavors:
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
Oferta!
Preu reduït!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Compra i aconsegueix 22 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (366)

Vols cultivar alguna planta però no estàs segur de quina soca autoflorescent has d’escollir del nostre excel•lent catàleg? Aquesta barreja és perfecta per a tu.

És un paquet barrejat que inclou una selecció de les nostres millors soques autoflorescents originals i noves. Totes les varietats són autoflorescents i feminitzades. Com que totes les varietats són autoflorescents, el moment de l’any que les plantis o les hores de llum ja no seran un problema. Es poden plantar i cultivar gairebé a qualsevol lloc i en qualsevol moment. A l’exterior, pots obtenir diverses collites en una sola estació. Totes aquestes varietats també es poden cultivar en interiors.

Experimenta algunes de les genètiques més ràpides del mercat

Aquesta combinació inclou algunes de les nostres hibrides noves i sorprenents: Royal Jack Automàtica, Royal Kush Automàtica i Royal Bluematic. Són versions autoflorescents de les clàssiques soques, conegudes i admirades arreu del món. La Royal Bluematic estarà llesta per a la collita en 8 o 9 setmanes. La Royal Diesel Automàtica i la Quick one Automàtica tardaran una mica més, entre 9 i 10 setmanes.

També inclourem algunes de les nostres soques autoflorescents clàssiques: Royal Jack Automatic, Diesel Automatic, Quick One y Royal Kush  Automàtica. Aquestes foren algunes de les primeres varietats autoflorescents que es van presentar, i ràpidament s’han convertit en les preferides per a molts productors autoflorescents. Totes aquestes varietats estaran a punt, des del moment de plantar-les fins a la collita, en tan sols 8 o 9 setmanes.

Porta la brevetat i la diversitat al teu jardí

Si vols provar unes quantes soques autoflorescents diferents amb una completa gamma de viatges i sabors, a punt per a collir en menys de 10 setmanes, aleshores, prova la nostra Barreja autoflorescent per a exteriors. 

Per a més informació, consulta la pàgina de cada varietat.

Autoflowering Mix Pack


  De C. F. on 21/Nov/2021 :

  Títol : Miscela di semi
  Comentaris : Ho acquistato questa selezione in quanto indeciso sulla varietà da acquistare, crescita immediata e nei tempi indicati, prodotti ottimi

  De H. Z. on 14/Nov/2021 :

  Títol : Daszigan
  Comentaris : Sie entwickeln sich prächtig, bin gespannt auf die Ernte 🌱✌🏻

  De M. C. on 20/Oct/2021 :

  Títol : OG_CROOK
  Comentaris : Ich bin vollkommen zufrieden war alles pünktlich da

  De J. D. on 04/Oct/2021 :

  Títol : Tatane
  Comentaris : Produits de qualité Choix parfait

  De J. K. on 19/Sep/2021 :

  Títol : Midnight toker
  Comentaris : I'm satisfied. Two of the three seeds germinated. Healthy and beautiful plants. Description of the properties of plants fit. It's a great choice for starters.

  De S. L. on 29/Aug/2021 :

  Títol : Perfect Mix !
  Comentaris : Schön zusammengestellter Mix mit guten Sorten im mittleren THC Bereich

  De B. M. on 16/Jul/2021 :

  Títol : M
  Comentaris : Top 4 graines sur 5 on pris et pour l'instant elle se porte a merveille !

  De T. Z. on 12/Jul/2021 :

  Títol : M
  Comentaris : Nikel

  De H. B. on 02/Jul/2021 :

  Títol : Boom
  Comentaris : Thanks a lot folks! Great once again!

  De V. A. on 30/Jun/2021 :

  Títol : Quick One fail
  Comentaris : Quick One no han germinado, de dos packs, 2 de 2 Quick One han fallado. Todo lo demas, buena calidad y rapidez de envio

  De A. M. on 30/Jun/2021 :

  Títol : Seeds
  Comentaris : Great seeds,they were delivered on time & in top condition,would recommend them to anyone.customer service is second to none.Thankyou

  De J. D. on 21/Jun/2021 :

  Títol : GJG
  Comentaris : Toutes les graines ont germé mais dans un laps de temps allant de 3 jours à plus de deux semaines. A voir !

  De M. K. on 21/Jun/2021 :

  Títol : Super mix automaty
  Comentaris : 100% spokojenost rychlost výnos

  De B. P. on 21/Jun/2021 :

  Títol : Bertrand
  Comentaris : 4 sur 5 graines ont germé (avec starter Kit autofloraison). le Soucis c'est qu'on ne peut pas différencier les graines. Si l'idée est de sélectionner une variété de graine, ce n'est pas la bonne option. 4 out of 5 seeds have germinated (with autoflowering starter kit). The concern is that we cannot differentiate the seeds. If the idea is to select a seed variety, this is not the right option.

  De L. W. on 14/Jun/2021 :

  Títol : 3pac
  Comentaris : Got a pack of three but don't no what they are would of like to of known what they where so if I liked one more that the rest I could of just bought that one but can't because I don't no which ones they are


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Alan | 2017-11-17 06:35:08

Auto flowering are they just as potent as the normal plants. Do u sell in 50 packs

Royal Queen Seeds Team

Auto flowering have a shorter growing period therefore they normally grow a bit less and produce lesser yields. We only sell bulks of 100 Seeds pack.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.